ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

‘Sanctions are coming’: Trump’s Game of Thrones Iran threat unleashes internet wildfire

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Πραγματικά πολύ καλό.!!!Ευφυέστατο.

 
US President Donald Trump’s decision to use a Game of Thrones themed picture to threaten Iran with sanctions has set off social media like a band of wildlings attacking a freefolk village.
On Friday Trump tweeted an image of himself purposefully striding forward along with the words "Sanctions are coming. November 5" written in the iconic Game of Thrones style across his chest.

Unsurprisingly the internet jumped on the cinematic warning like a army of wights ripping apart human flesh. The speed and creativity of many of the photoshop efforts was something to behold.



ΠΗΓΗ

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

hloups

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Ερώτησις: Τι το κοινόν μεταξύ Πουτίνου των Σλαβορώσσων και Τράμβου του Ατλαντίου ου μην αλλά και του ημετέρου εκπτώτου βασιλέως Κων/νου του Γλυκεσβουργίου;
Απάντησις: Αι μεν θυγατέρες των δύο πρώτων ενυμφεύθησαν Εβραίους οι δε υιοί του τρίτου Εβραίας της κοσμοπολιτικής εβραϊκής ελίτ. Δεδομένου δε ότι οι περιούσιοι ούτε προσηλυτίζουσι ούτε προσηλυτίζονται αλλά ¨ενδογαμίζονται¨ και μόνον αυστηρώς προστατεύοντες την φυλετικήν αυτών καθαρότητα όσον και τηρούντες την γραμμήν αίματος των ¨βασιλικών¨
(αρχικώς το βασιλεύς ήτο αποκλειστικώς θρησκευτικός τίτλος, βασι-λεύς, αναγραμματισμός του ιερού αριθμού επτά (πρβ. επιθ. σεπτός) αγγλ σέβεν, λατ. σέπτεμ, αραβ. σάμπα, Σάββατον(<Σαπ-βατον), επιθ. Σάββας ) Σαβαώθ ο Κρόνιος...)
γενών αυτών
άρα...

(Τα συμπεράσματα υμών υμέτερα.)

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ακριβώς αγαπητέ ΑΡΡΙΩΝ...όλους αυτούς τους ενώνει ο Εβραισμός. Δεν είναι τυχαίο ότι τόσο ο Πουτίγκας όσο και ο Τράμπας έχουν τον ίδιο μέντορα, τον Κίσιντζερ.
Η εταιρία King του Κίσιντζερ είναι η εταιρεία που συμβουλεύει τον Πουτίγκα.Οι Εβραίοι τοποθέτησαν και τον έναν και τον άλλο στις θέσεις που είναι.Ο Τράμπας δεν ήρθε για να καταστείλει την Ν.Π.Τ αλλά για να την εφαρμόσει.!!

Τώρα για την "βασιλική" οικογένεια των Γκλύξμπουργκ είναι έτσι όπως τα λες...είναι παντρεμένοι με πλούσιες εβραίες και οι δυο γιοί του Κώτσου.Αλλά οι οικογένεια/Οίκος των Γλύξμπουργκ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ...ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΕΣ όπως κι ο Τράμπας.

Να συμπληρώσω μόνο ότι για το επίθετο Χριστιανός,που η άλλοτε βασιλική οικογένεια της Ελλάδος το προτίμησε επειδή αποτελεί μέρος της σαξονικής της ιστορίας! Ειδικότερα από τον σαξονικό βασιλικό οίκο των Όλντενμπουργκ, και τον βασιλιά Χριστιανό Α΄της Δανίας – Νορβηγίας και Σουηδίας (1426 – 1481), όπου μοναδική πλέον προέκταση αυτού του βασιλικού οίκου, είναι ο βασιλικός οίκος των Γκλύξμπουργκ! Εδώ για τον βασιλικό οίκο των Γκλύξμπουργκ:

https://tinyurl.com/ydy3fk9u

Αυτά για τους ανιστόρητους κατοίκους της χώρας, που πιστεύουν ακόμα σε ξένες κοσμοθεωρίες....η ιστορία κάνει κύκλους, αλλά αυτός ο ιστορικός κύκλος ΔΕΝ ανήκει στην ιστορία, αλλά στην μυθολογία, εκεί δεν υπάρχουν οι Σάξονες ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.. Ότι δηλαδή αυτό που έρχεται είναι τόσο παλαιό και μεγάλο, που κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται τις διαστάσεις του.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ....ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ...Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΛΑΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ...ΤΟ ΤΥΦΩΝΕΙΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ....Η ΠΑΛΑΙΑ ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ.

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Όντως ευφυέστατε Μ.Α. ΄

Και όλα εκκινούσι εκ της γλώσσης. Άλλο η αυτοκρατορική, πλανητική, γαλαξιακή και διαγαλαξιακή ελληνική και άλλο αι παραφθοραί αυτής των άλλων εθνικών γλωσσών μεθ' ών και η μιξοβάρβαρος δήθεν νεοελληνική δημοτική. Δια τούτο θέλουσι οι ανθέλληνες την βιαίαν, πραξικοπηματικήν απόσπασιν παγκοσμίως εκ της ανοθεύτου ελληνικής γλώσσης, αποσκοπούντες εις την αποκοπήν του ομφαλίου λώρου του πολιτισμού ίνα μη υπάρξη προσεχώς περίπτωσις γεννήσεως-αναγεννήσεως του ελληνικού ανθρωπιστικού πνεύματος και του ενθέου πολιτισμού του.
Ίδε παραδειγματικώς τι μουσικόν και αισθητικόν μεγαλείον, ευγένειαν και ιστορικόν βάθος υποκρύπτουσι, όπως και αποκαλύπτουσι, προκαλούντες και τους αναλόγους μυστικούς πνευματικούς εξευγενιστικούς εγκεφαλικούς κραδασμούς και συνειρμούς η εις τα αυτοκρατορικά ελληνικά εκφορά λέξεων ως αι κάτωθι: Εβώρακον (Αγγλική Υόρκη, μητρός της σημερινής αμερικανικής αποικίας της Ν.Υόρκης,) όπου απέθανεν ο Ρωμαίος αυτοκράτωρ Κωνστάντιος ο Χλωρός, πατήρ του Μ.Κωνσταντίνου, Μαγχέστρη (Μάντσεστερ) ως η πλησίον της Μάγχης μεγαλούπολις, ή Αμστελόδαμον (Άμστερνταμ) έδρας του περιφήμου ζύθου Άμστελ, έναντι των αντιστοίχων κακοήχων βαρβάρων ονομάτων αυτών.
Οι αρχαίοι Ρωμαίοι ήξευρον τι έλεγον όταν ακροώμενοι τινες εξ αυτών Έλληνας ρήτορας ομιλούντας τότε την αττικήν διάλεκτον απεκόμιζον, εκ της μουσικότητος (προσωδίας) και του ρυθμού της γλώσσης αυτής και μόνον, την ισχυράν και γοητευτικήν εντύπωσιν ότι ήκουον ομιλουμένην την γλώσσαν των ουρανίων εκπολιτιστών της ανθρωπότητος, των ολυμπίων Ελλήνων θεών, ών το μεγσλύτερον και πλέον απαράμιλλον δώρον, το ώσπερ πατρικόν κειμήλιον και πνευματική προιξ εις την ανθρωπότητα δοθέν, ουδέν άλλο εστί ει μη η γλώσσα αυτή!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Και πάλι απόλυτα σωστός αγαπητέ ΑΡΡΙΩΝ....γράφεις :
" Εβώρακον (Αγγλική Υόρκη, μητρός της σημερινής αμερικανικής αποικίας της Ν.Υόρκης,) όπου απέθανεν ο Ρωμαίος αυτοκράτωρ Κωνστάντιος ο Χλωρός, πατήρ του Μ.Κωνσταντίνου'

Τόσο ο Χλωρός όσο και το γιοκάρι του ο Κωνσταντίνος (Μέγας ως προς τα εγκλήματα και μόνο) ήταν χωμένοι σε Βαθειά Σεληνολατρεία και Οφιολατρεία Ανατολικού Τύπου.
Διότι σαν Ρωμαίοι που ήταν και μάλιστα υψηλόβαθμοι φορούσαν/έφεραν ως διάκοσμο στα υποδηματά τους τις λεγόμενες ΣΕΛΗΝΙΔΕΣ...αφού ήταν Ρωμαίοι ΣΙΝ-άτορες δηλαδή γερουσιαστές...αν θυμηθούμε και την καταγωγή τους,απο ποιόν κατάγονται...μα φυσικά από τον Αινεία,ο οποίος ήταν Τρώας (δεν ήταν Έλληνας)...τώρα σύμφωνα με τον Κάστωρ(α) ΣΕΛΗΝΙΔΕΣ ήταν και τα υποδήματα που φορούσαν στην Σελήνη.!!!!

https://tinyurl.com/y8kxslb3

Plutarch, Quaestiones Romanae
Frank Cole Babbitt, Ed.

Cached

... a word to bring up parses, dictionary entries, and frequency statistics. 'διὰ τί τὰς ἐν τοῖς ὑποδήμασι ΣΕΛΗΝΙΔΑΣ οἱ διαφέρειν δοκοῦντες εὐγενείᾳ φοροῦσιν;'.
πότερον, ὡς Κάστωρ φησί, σύμβολόν ἐστι τοῦτο τῆς λεγομένης ΟΙΚΗΣΕΩΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ καὶ ὅτι μετὰ τὴν τελευτὴν αὖθις αἱ ψυχαὶ τὴν σελήνην ὑπὸ πόδας ἕξουσιν, ἢ τοῖς παλαιοτάτοις τοῦθ᾽ ὑπῆρχεν ἐξαίρετον; οὗτοι δ᾽ ἦσαν Ἀρκάδες τῶν ἀπ᾽ Εὐάνδρου Προσελήνων λεγομένων.

Ούτε ήταν τυχαία η επιλογή του Νέου Ρωμαικού Κράτους απο την Ρώμη στην Κωνσταντινούπολη.
Οι περισσότεροι αγνοούν για τους "Cohans Tantio" (Κωνστάντιων). Το "Cohans" δηλώνει τους Ιερείς,αφού "Kohen" έλεγαν οι Εβραίοι τον Ιερέα,τον οποίον μάλλον συναντάμε και ως Κόη ή Κοίη στα Καβείρια Μυστήρια.....και η λέξη tanti=πολλά...άρα στα λατινικά tantus, tanta, tantum τόσος, τόση, τόσο δηλώνει μέγεθος...νομίζω ότι σημαίνει τον Μεγάλο Ιερέα.

Μεγάλου ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥ ιερέα όμως και εδώ ας θυμηθούμε την Σκυθόπολι και τις αναφορές του Αμμιανού Μαρκελλίνου για τις δράσεις του Κωνστάντιου Β'. Η σκύθη δεν είναι σύμβολο της Σελήνης;;

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


ΟΙ ΚΥΚΛΙΟΙ ΧΟΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Οι (Τ)ρωμαίοι θεωρούσι εαυτούς ως τους αποκλειστικούς διαδόχους του παραβατικού σατανοσεληνομητριαρχικού ατλαντισμού. (Αναμένεται ενδοσατανικός εμφύλιος.)
Οι Εβραίοι, γυφτοειδής νομαδικός λαός διασποράς τότε και νυν, θρησκοληπτικός, αιμοβόρος και φανατικός, υπήρξαν το κατάλληλον εργαλείον των εβραιορρωμαικών συγγενών ατλαντείων ιερατείων δια το προκύψαν κομμουνιστικού τύπου - και πρωτοφανές έως τότε - θεοκρατικόν και πολιτισμοκλαστικόν πραξικόπημα εν ονόματι του χριστιανικού μονοθεϊσμού.
Δια του πραξικοπήματος αυτού η κρυπτοατλάντειος ρωμαϊκή πολιτική μερίς (δεν ήσαν όλοι οι Ρωμαίοι κομμουνισταί-μονοθεϊσταί της τότε εποχής, διότι υπήρχαν πολλοί Ρωμαίοι ελληνίζοντες κατά τα ήθη, παιδείαν και θρησκείαν όντες συν τοίς άλλοις και όμαιμοι των Ελλήνων, εξ Αρκάδων αποίκων προερχόμενοι,) επέτυχε δύο τινά:
Και την αντίπαλον φιλελληνική πολιτική μερίδα των ευγενών Ρωμαίων εκτοπίσαι και εξοντώσαι έκτοτε οριστικώς αλλά και τον κύριον αντίπαλον εις Μεσόγειον, και ου μόνο, ελληνισμόν διασπάσαι και γενοκτονήσαι. πράγμα εύκολον δεδομένου ότι οι Έλληνες ήσαν ήδη ως κατακτηθέντες εθνικώς υπόδουλοι και δικοικούμενοι υπό των Ρωμαίων.
Η Σκυθόπολις υπήρξεν το σοβιετικόν κομμουνιστικόν Γκουλάγκ της αρχαίας εποχής όπου εμαρτύρησαν βασανισθέντες σαδιστικώς εκατομμύρια διεσπαρμένων εν τη ανατολική Μεσογείω αντικαθεστωτικών (αντιδραστικών κατά την σύγχρονον κομμ. ορολογίαν) Ελλήνων γενοκτονηθέντων δήθεν δια θρησκευτικούς λόγους όπως και άλλων εθνικών και Εβραίων μάλλον δια το ¨ξεκάρφωμα΄των τελευταίων.
Ο πρωτοχριστιανισμός ούτος υπήρξεν ο πρώτος ιστορικώς εβραϊκής εμπνεύσεως, όπως και ο πρόσφατος, κομμουνισμός, θεοκρατικός ο πρώτος (μονοκομματισμός θρησκευτικός), άθεος ο δεύτερος (μονοκομματισμός πολιτικός.)
Αργότερον ο ελληνισμός αντέδρασε μεταλλάξας προοδευτικά, κατά την υστεροβυζαντινήν κυρίως περίοδον, τον ιουδαιοχριστιανισμόν εις εθνοταυτοτικόν-εθνοκεντρικόν τοιούτον (Ανάλογον τι ως το περίφημον ¨Ελλάς Ελλήνων χριστιανών¨ της Απριλιανής δικτατορίας), αν και εις τον σκληρόν δογματικόν πυρήνα του ο χριστιανισμός ούτος παραμένει πάντα ακραίος μισελληνικός και διεθνοκομμουνιστικός όπως επί εποχής Ιωάννου Χρυσοστόμου (¨Εβραιοστόμου¨ ειρωνικώς κατά τινας.) Διο και οι τυπολατρικώς-επιφανειακώς χριστιανοί είναι και πατριώτες ενώ οι εις βάθος φανατικοί όπως οι καλόγηροι, αρνηταί όπως επί Βυζαντίου στρατεύσεως, είναι συνειδητά ή μη, μη εθνικόφρονες, θεωρούντες τον πατριωτισμόν ως ο Οικ. πατρ. Βαρθολομαίος αίρεσιν!
Δια τούτο πάπας και ραββίνος εναγκαλίζονται αδελφικώς σήμερον ως κληρονόμοι του σφαγιασθέντος και παντοειδώς, εντός και εκτός, καταδιωκομένου μέχρι σήμερον ελληνισμού.
Αλλά γνώτωσαν ούτοι πάντες ότι και εις Έλλην επιζών επί γης είνε ικανός εξαποστείλαι τα καταχθόνια σχέδιά των μετά των ιδίων αυτών εις τον αιωνίως άφεγγον βόθρον της κολάσεως.



ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Ελληνόγλωσσος τροφή δια την σκέψιν.

Πρβ. Κων, Κοέν, Κόης, Κάιν, Κορές, Κοραής, Κορέα.
Φίλτατε, άδικον ουκ έχεις. Καγώ γαρ μέχρι τούδε είχον την εντύπωσιν ως λατινομαθής ότι το Κωνσταντίνος ακαδημαϊκώς παράγεται εκ του constans (γεν.constantis) ρ. con+sto (συν+ίσταμαι)= ο ευσταθής, κραταιός.
Αλλά προφανώς το επίθετον αυτό δει επιδέχεσθαι και μιαν απόρρητον (διττήν) σημασίαν όπως λίαν ευστόχως κι εσύ αναφέρεις. παρομοίως γαρ και η Ρώμη ωνομάσθη Roma ως αναγραμματισμός του αποκρύφου ονόματος αυτής, το Amor, όπερ παραπέμπει εις την θεάν Αφροδίτην, σκανδαλώδη των Τρώων, προγόνων των Ρωμαίων, προστάτιδα. Ου μην αλλά και έτι περαιτέρω εις την Καβειριακήν, Αμαζονικήν μητριαρχίαν κατά των οποίων Αμαζόνων οι Έλληνες ήρωες, εις μυθικάς εποχάς, διεξήγαγον σφοδρούς απελευθερωτικούς της ανθρωπότητος αγώνας, τας αμαζονομαχίας όπως διασώζουσι αυτάς και αι διασωθείσαι ανάγλυφοι μετώπαι των αρχαιοελληνικών ναών του επικουρείου Απόλλωνος και της Αρτέμιδος Εφέσου ή Περγάμου, ει ουκ απατώμαι...

Σίνα, χερσ. Σινά, Σίνα (Κίνα, Κάιν) Σίνης ο πιτυοκάμπτης, (κακούργος εξοντωθείς υπό του ήρωος Θησέως!Κρατά παναρχαίως γαρ η τοιαύτη κολώνια ...)


Υ.Γ.

ΠΟΣΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΕΤΙ ΒΑΣΤΑΖΕΙΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΝΑΙ;

Κάιν και Άβελ.

Κάιν,
(όπερ αναγραμματιζόμενον δίδει Κίνα!) (Κ)Σάιν, Σίνες. Η αμιγής κιτρίνη φυλή (Κίνα, Κορέα), δημιούργημα της γενετικής μηχανικής των αποστατικών Ατλάντων, κακέκτυπον του των Ολυμπίων Έλληνος ανθρώπου,
φυλής προδιατεθειμένης και προδιαγεγραμμένης γενετικώς όπως και αι φυλετικαί διασταυρώσεις αυτών, - λευκομογγόλοι (όπως Εβραίοι, Τούρκοι, Αλβανοί κ.λ.π.) και Αιθιοπο-μελανο-μογγόλοι (ένιαι Ινδοπακιστανικαί, αι Ινδονησιακαί και ένιαι αραβικαί φυλαί)-
αποκλειστικώς δια το ¨αυξάνεσθαι και πληθύνεσθαι και κατακυριεύσαι-γενοκτονήσαι δια της ποσοτικής-πληθυσμιακής των υπεροχής τους αλλοφύλους λευκούς δίους Έλληνας και τας λευκάς διασταυρώσεις φυλάς αυτών.
Εξ ού και το απαγορευτικόν του ανθρωπομορφικού της τέχνης αυτών και το καταστροφικόν μένος των όπως του αβρααμικού μουσουλμανισμού και εν μέρει του αβρααμικού εβραιογενούς χριστιανισμού κατά των ελληνικών ανθρωπομορφικών παραστάσεων ως δήθεν ειδώλων, (Σύμπλεγμα φυλετικής κατωτερότητος, οία η μορφή, εδώ, τοία και η μορφή αλλά και ο πολιτισμός και η τέχνη...)

Άβελ,
πρβ. λατ. albus,-a, -um (λευκός, -ή,-όν) εξ ού και λεύκωμα-άλμπουμ, ελλην. ουσ. η αυλή (το φωτεινόν υπαίθριον της οικίας), αυγή (το πρωινόν λευκόν φως.)
¨Αρα ο διασωθείς και καταλλήλως-φοινικικώς διαστερωβλωθείς βιβλικός μύθος υποκρύπτει μιαν εις απωτάτους προιστορικούς χρόνους ολικήν γενοκτονίαν της λευκής φυλής υπό της κιτρίνης (μήστορες εις το είδος αυτών οι μισάνθρωποι περιούσιοι των Κρονοατλαντίων κιτρονομογγόλοι γυφτολαοί) λαβούσα χώραν εις την Ασίαν όπου ούτε ρώθων σήμερον λευκού ανθρώπου διασώζεται, ει μη λείψανα αυτών, (όπως Αινού Ιαπωνίας-Άπω Ιωνίας(;), Πολυνησία, μετά πολλών βασικών ελληνικών λέξεων.) καθ' ήν στιγμήν έχουσι ευρεθή προπανάρχαια ελληνικά μνημεία ελληνικά εκεί, ακόμα και μούμιαι λευκών ανθρώπων (Καυκασίους αποκαλούσι επισήμως τους μεσογειακούς λευκούς Έλληνας οι περιούσιοι ιστορικοί όπως οι Τούρκοι παν το εν Τουρκία ελληνικόν μνημείον ρωμαϊκόν ) τεθαμμέναι εις την έρημον Γκόμπι, και πόλεις ελληνικαί εις δυτικήν επαρχίαν Γιουνάν (Ιωνίας;) της Κίνας ανακαλυφθείσαι και επαναχωσθείσαι υπό την γην δι' ευνοήτους λόγους...
Είπαμε ότι η ελληνική ιστορική αλήθεια είναι ανατρεπτική, επαναστατική, συντριπτικώς αποκαλυπτική (και ουχί δια της μερικής αποκαλύψεως συγκαλυπτική ως αι εξ Ανατολών πονηραί ημιΑποκαλύψεις), φέρει δη κυριολεκτικώς τα άνω κάτω, τον ουρανόν και τους θεούς αυτού εις την γην και την γην και τον άνθρωπον αυτής εις τον ουρανόν. Διο και το μένος και η σπουδή και το άγχος όσων θέλουσι τον άνθρωπον αφανίσαι και μετατρέψαι εις ταπεινόν αναλώσιμον κτήνος-δούλον των ορέξεων των τερατομόρφων εχθρών του θεού και των ανδρών τε θεών τε.

Μη φάγωσιν.
Ο της ελληνικής κρίσεως γαρ ιστορικός καιρός εγγύς!



ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Πολυμαθή ερευνητή ΑΡΡΙΩΝ...γράφεις :

" ότι το Κωνσταντίνος ακαδημαϊκώς παράγεται εκ του constans (γεν.constantis) ρ. con+sto (συν+ίσταμαι)= ο ευσταθής, κραταιός.
Αλλά προφανώς το επίθετον αυτό δει επιδέχεσθαι και μιαν απόρρητον (διττήν) σημασίαν όπως λίαν ευστόχως κι εσύ αναφέρεις "

H απόρρητη και διττή σημασία του CON είναι η λέξη ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ. CON = Αντίγραφο...τώρα θα μου πεις τίνος;;
Θα θυμάσαι ότι κατά την διάρκεια της Τιτανομαχίας, η καημένη η Παλλάδα έπεσε χτυπημένη από το δόρυ της θεάς Αθηνάς. Απλά οι ποιητές προσωποποίησαν την "Παλλάδα" και της έδωσαν γυναικείο πρόσωπο.Μόνο που δεν μιλάμε για πρόσωπο αλλά αντίγραφο του ΑΓΝΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ....το οποίο αντίγραφο το κατέστρεψε ο Περσέας.

Το αρχικό όνομα ήταν Con-Cardia.Το ΠΑΛΛΆΔΙΟ που έπεσε απο τον ουρανό....και το είχαν οι Τρώες.Μιλάμε για την Αύριον ή Αύω η οποία σημαίνει καμένη, κατεστραμμένη στην γλώσσα των Αιγυπτίων όπως και η Harmonia.
Οι Αμαζόνες που λες ήταν κόρες της Αρμονίας...και η ίδια κόρη της Αφροδίτης.Κάποτε, ο Κάδμος και η Αρμονία εγκατέλειψαν τη Βοιωτία, αφήνοντας στον θρόνο τον εγγονό τους Πενθέα, και πήγαν να περάσουν τα ύστερά τους κοντά στους Ιλλυριούς....εκεί ακριβώς όπου γεννήθηκε ο Χλωρός...καθότι από εκεί που βγήκε ΔΕΝ υπήρχε ήλιος, για αυτό και το συγκεκριμένο χρώμα στο δέρμα του. Έχεις ακούσει για τις Δαρδάνιες Πύλες....που υπάρχουν στην Ιλλυρία....όλα τα τραγούδια των UCKάδων για αυτές κάνουν λόγο.Αυτές οι Πύλες κάπου οδηγούν....βαθειά μέσα στην Γη.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Για το όνομα Ιλλύριοι (ILL+AURA) η απάντηση νομίζω ότι βρίσκεται αποκλειστικά στην Ελληνική ονομασία της Αύριον .
Για όσους δεν θυμούνται η Αύριον ή Αύω ήταν η ΗΩ η αδελφή της Σελήνης η οποία προσγειώθηκε (άραξε) στο ΑYRARAT του Καυκάσου.

Ο Περσέας η όπως τον φώναζε η μητέρα του ΕΥΡΥΜΕΔΩΝ δηλαδή Ευρύ και Μέδων... Μεγάλος Κυβερνήτης, από την γενιά του Πρωτέα...

" εύτε γάρ ισόθεος Λιβύης ΥΠΕΡΕΠΤΑΤΟ Περσεύς Ευρυμέδων (και γάρ το κάλεσκέ μιν ούνομα μήτηρ ) σελ.261

https://tinyurl.com/yb5vdzb2

Εδώ βλέπουμε και ότι ο Περσέας ΥΠΕΡΕΠΤΑΤΟ (πετούσε)σίγουρα όχι με κάποιο φτερωτό άλογο...αλλά με μια σίγουρα "ιπτάμενη ασπίδα" όπως αυτές που είχε να πετάνε πάνω απο το στράτευμα του και ο Μ.Αλέξανδρος.