ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

ΟΙ ΚΥΚΛΙΟΙ ΧΟΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Γράφει ο ΑΡΡΙΩΝ :

Οι (Τ)ρωμαίοι θεωρούσι εαυτούς ως τους αποκλειστικούς διαδόχους του παραβατικού σατανοσεληνομητριαρχικού ατλαντισμού. (Αναμένεται ενδοσατανικός εμφύλιος.)
Οι Εβραίοι, γυφτοειδής νομαδικός λαός διασποράς τότε και νυν, θρησκοληπτικός, αιμοβόρος και φανατικός, υπήρξαν το κατάλληλον εργαλείον των εβραιορρωμαικών συγγενών ατλαντείων ιερατείων δια το προκύψαν κομμουνιστικού τύπου - και πρωτοφανές έως τότε - θεοκρατικόν και πολιτισμοκλαστικόν πραξικόπημα εν ονόματι του χριστιανικού μονοθεϊσμού.
Δια του πραξικοπήματος αυτού η κρυπτοατλάντειος ρωμαϊκή πολιτική μερίς (δεν ήσαν όλοι οι Ρωμαίοι κομμουνισταί-μονοθεϊσταί της τότε εποχής, διότι υπήρχαν πολλοί Ρωμαίοι ελληνίζοντες κατά τα ήθη, παιδείαν και θρησκείαν όντες συν τοίς άλλοις και όμαιμοι των Ελλήνων, εξ Αρκάδων αποίκων προερχόμενοι,) επέτυχε δύο τινά:
Και την αντίπαλον φιλελληνική πολιτική μερίδα των ευγενών Ρωμαίων εκτοπίσαι και εξοντώσαι έκτοτε οριστικώς αλλά και τον κύριον αντίπαλον εις Μεσόγειον, και ου μόνο, ελληνισμόν διασπάσαι και γενοκτονήσαι. πράγμα εύκολον δεδομένου ότι οι Έλληνες ήσαν ήδη ως κατακτηθέντες εθνικώς υπόδουλοι και δικοικούμενοι υπό των Ρωμαίων.
Η Σκυθόπολις υπήρξεν το σοβιετικόν κομμουνιστικόν Γκουλάγκ της αρχαίας εποχής όπου εμαρτύρησαν βασανισθέντες σαδιστικώς εκατομμύρια διεσπαρμένων εν τη ανατολική Μεσογείω αντικαθεστωτικών (αντιδραστικών κατά την σύγχρονον κομμ. ορολογίαν) Ελλήνων γενοκτονηθέντων δήθεν δια θρησκευτικούς λόγους όπως και άλλων εθνικών και Εβραίων μάλλον δια το ¨ξεκάρφωμα΄των τελευταίων.
Ο πρωτοχριστιανισμός ούτος υπήρξεν ο πρώτος ιστορικώς εβραϊκής εμπνεύσεως, όπως και ο πρόσφατος, κομμουνισμός, θεοκρατικός ο πρώτος (μονοκομματισμός θρησκευτικός), άθεος ο δεύτερος (μονοκομματισμός πολιτικός.)
Αργότερον ο ελληνισμός αντέδρασε μεταλλάξας προοδευτικά, κατά την υστεροβυζαντινήν κυρίως περίοδον, τον ιουδαιοχριστιανισμόν εις εθνοταυτοτικόν-εθνοκεντρικόν τοιούτον (Ανάλογον τι ως το περίφημον ¨Ελλάς Ελλήνων χριστιανών¨ της Απριλιανής δικτατορίας), αν και εις τον σκληρόν δογματικόν πυρήνα του ο χριστιανισμός ούτος παραμένει πάντα ακραίος μισελληνικός και διεθνοκομμουνιστικός όπως επί εποχής Ιωάννου Χρυσοστόμου (¨Εβραιοστόμου¨ ειρωνικώς κατά τινας.) Διο και οι τυπολατρικώς-επιφανειακώς χριστιανοί είναι και πατριώτες ενώ οι εις βάθος φανατικοί όπως οι καλόγηροι, αρνηταί όπως επί Βυζαντίου στρατεύσεως, είναι συνειδητά ή μη, μη εθνικόφρονες, θεωρούντες τον πατριωτισμόν ως ο Οικ. πατρ. Βαρθολομαίος αίρεσιν!
Δια τούτο πάπας και ραββίνος εναγκαλίζονται αδελφικώς σήμερον ως κληρονόμοι του σφαγιασθέντος και παντοειδώς, εντός και εκτός, καταδιωκομένου μέχρι σήμερον ελληνισμού.
Αλλά γνώτωσαν ούτοι πάντες ότι και εις Έλλην επιζών επί γης είνε ικανός εξαποστείλαι τα καταχθόνια σχέδιά των μετά των ιδίων αυτών εις τον αιωνίως άφεγγον βόθρον της κολάσεως.

4 σχόλια:

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλτατε ΑΡΡΙΩΝ γράφεις :

" Οι (Τ)ρωμαίοι θεωρούσι εαυτούς ως τους αποκλειστικούς διαδόχους του παραβατικού σατανοσεληνομητριαρχικού ατλαντισμού. (Αναμένεται ενδοσατανικός εμφύλιος.) "

Ο εμφύλιος γίνεται ήδη...αλλά μακριά από τα βλέμματα των ανθρώπων. Τα αποτελέσματα αυτού του εμφυλίου θα τα βλέπουμε ως αποτέλεσμα, βλέποντας τα σύνορα κάποιων χωρών να αλλάζουν.

" Οι Εβραίοι, γυφτοειδής νομαδικός λαός διασποράς τότε και νυν, θρησκοληπτικός, αιμοβόρος και φανατικός, υπήρξαν το κατάλληλον εργαλείον των εβραιορρωμαικών συγγενών ατλαντείων ιερατείων"

Οι Εβραίοι είναι οι λεγόμενοι Υκσώς,(Ωξιανοί) οι οποίοι ήλθαν μέσω Μέκκας και κατέληξαν στην πόλη Αύαριν. Οι Αιγύπτιοι τους ονόμαζαν Αουαρίτ.
Αουαρίτ είναι μέχρι και σήμερα η γλώσσα πολλών εθνών στην περιοχή του Αφγανιστάν.Γι' αυτό και μόνο τον λόγο οι Εβραίοι στην έξοδό τους κατέφυγαν πάλι μέσω υπογείου περάσματος στην περιοχή Κλίσμα της Αιγύπτου απέναντι στην Αραβική χερσόνησο από όπου και είχαν έλθει αρχικά ως Αουαρίτ, Αβαρίτ, Αουάρι, Αυάροι, Αϊμπάρι, Αέμπροι, η Εβραίοι.

Σαφέστατα και είναι ένα πολύ χρήσιμο "εργαλείο" σε κάποιων τα χέρια.

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Ευρυμαθέστατε ομόνοε Μ.Α.

Παίζει και τους επί Βυζαντίου Αβάρους (Αουάρους) σχετικώς έχειν προς τα σα ανωτέρω; (Αυτοί γαρ οι περιούσιοι οιονεί μαϊντανός του ιστορικού και υπερβατικού κακού έχουσι ούτως ή άλλως καταντήσει. Όποιαν γαρ εθνικήν πέτραν του κακού ει και σηκώσοις, τσουπ! αυτοί υποκάτω ώσπερ υγρασιόφιλοι σαρανταποδαρούσαι...)

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπημένε μου ΑΡΡΙΩΝ

Οι Άβαροι ή Άβαροι της Παννονίας, ήταν γνωστοί επίσης και ως Όμβροι .!! Φυλετικά συνδέονται με τους τους Αβάρους του Καυκάσου. Ιδρυσαν το Αβαρικό χαγανάτο .Η γλώσσα ή οι γλώσσες που μιλούσαν οι Αβαροι είναι σήμερα άγνωστες μας λένε τα "σαίνια"...αλλά μελέτες ανθρώπων που δεν υπόκεινται στο επιστημονικό κατεστημένο μας λένε ότι οι περισσότερες από τις Αβαρικές λέξεις που χρησιμοποιούντο στα Λατινικά ή Ελληνικά κείμενα της εποχής εμφανίζονται να προέρχονται από Σιβηρικές γλώσσες, ιδιαίτερα από τις Τουνγκουζικές και τη Μογγολική.!!

Σύμφωνα με τον Ντένις Σίνορ πολλοί από τους τίτλους και τους βαθμούς που χρησιμοποιούσαν οι Άβαροι χρησιμοποιούντο επίσης από τους Τούρκους, τους Πρωτοβουλγάρους, τους Ουιγούρους και / ή τους Μογγόλους, όπως τα χαγάνος (ή καγάνος), χαν, κάπχαν, τουντούν, τάρχαν και χατούν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Οπότε ναι ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ...άλλωστε μην ξεχνάμε ότι πολλές μητέρες βυζαντινών αυτοκρατόρων, είχαν χαζαρική καταγωγή.!!
Οι Χαζάροι είπαμε είναι μια λευκομογγολική φυλή....η οποία ασπάστηκε τον Ιουδαισμό, και σήμερα αποτελεί το 90% των Εβραίων στον πλανήτη.