ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

Γράφει ο Μαύρος Αετός :

Στην ανάρτηση μας εδώ μιλούσαμε για τους  ψηφοφόρους των συστημικών μνημονιακών κομμάτων. Ναι! Οι «αριστεροί» διεθνιστές είναι κατά πολύ χειρότεροι των «δεξιών» διεθνιστών. Έχω γράψει επανειλημμένα ότι φέρνουν μέσα στην χώρα των Ελλήνων την ποιο μαζικά φανατική θρησκεία του πλανήτη, για να πάρουν την ρεβάνς του εμφυλίου 1945 – 1949. Έστω και αν αυτό θα γυρίσει πρώτα σε αυτούς μπούμερανγκ… μιας και αυτοί έρχονται σε ποιο άμεση επαφή με τους σουνίτες όπου στην πολιτική χροιά είναι ισλαμοφασίστες, τους αρέσει το αίμα να ρέει και να φαίνεται… αργά η γρήγορα στους αριστερούς κ.λ.π. θα τους δοθεί από τους σουνίτες μια πολιτική επιλογή με θρησκευτικές προεκτάσεις… «η περιτομή στο μόριο, η περιτομή στην καρωτίδα»… και κάπου εκεί θα δούνε την προσωπική τους αλήθεια, θα αρχίσουν δηλαδή να καταλαβαίνουν τι έχουν κάνει, έστω και αν είναι αργά για να διορθώσουν κάτι…αυτό θα συμβεί διότι ότι οι φίλοι τους οι Η.Π.Α. θα τους εγκαταλείψουν.

Διεθνιστής είναι όποιος θέλει το €… ανεξαρτήτως εάν φοράει την πολιτική μάσκα δεξιού, αριστερού, κεντρώου,χρυσαυγήτη  κ.λ.π. διότι η φύση του € είναι διεθνιστική. Βεβαίως κανένα €πρεζόνι δεν λέει ότι είναι διεθνιστής! Βλ. και Α. Γεωργιάδη…
Φασίστας είναι όποιος έχει υπογράψει, η θέλει μνημόνιο… ανεξαρτήτως εάν φοράει την πολιτική μάσκα δεξιού, αριστερού, κεντρώου χρυσαυγήτη, κομμουνιστή  κ.λ.π. διότι η φύση του μνημονίου είναι φασιστική. Βεβαίως κανένα μνημούνι δεν λέει ότι είναι φασίστας! Βλ. και Α. Τσίπρα…
Προς στιγμή το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ μας έχει αποδείξει ότι είναι το ποιο φασιστικό κόμμα από όλα που έχουν συμπράξει στο μνημόνιο, μιας και τα 14 δις € οικονομικά μέτρα δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια διαφορετικής γνώμης.

Πέραν αυτού, πως είναι δυνατόν ο ΣΥΡΙΖΑ να έχει θυσιάσει στους διεθνείς τραπεζίτες τον ίδιο του τον λαό… και ταυτόχρονα να ενδιαφέρεται για πολλούς άλλους λαούς του πλανήτη;
Άλλοι είναι οι σκοποί του ΣΥΡΙΖΑ με την τσόντα τους ΑΝΕΛ… βεβαίως αυτοί οι σκοποί δεν έχουν ουδεμία σχέση με ανθρωπισμό, ανθρώπινα δικαιώματα, αλτρουισμό κ.λ.π. αυτό φαίνεται ακόμα και τώρα με την Συμφωνία των Πρεσπών… δεν υπάρχει το κράτος, δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ. μόνο οι ιδιώτες κάνουν ότι μπορούν. Όσο αφορά τους «αριστερούς», … ιδεολογικά οι διεθνιστές αριστεροί είναι ποιο πωρωμένοι από τους διεθνιστές «δεξιούς», είναι πολιτικά ζόμπι, αυτό ίσως δικαιολογείται γιατί ουδέποτε είχαν ανέβει στην εξουσία… και τώρα που την κατέχουν, δεν βλέπουν, δεν ακούνε, βγάζουν το άχτι τους.
 Δεν έχει και πολύ σημασία όσο αφορά το λαθορομεταναστευτικό, εάν θα γίνουν η όχι σύντομα εκλογές, διότι δεν πρόκειται να σταματήσει. Ούτε βεβαίως έχει πολύ σημασία αν κάποιοι υποστηρίζουν τους λαθραίους η όχι… διότι από ένα σημείο και μετά θα τεθεί ένα πολιτικό ερώτημα με θρησκευτική χροιά, σε όλους τους κατοίκους της χώρας των Ελλήνων… «η περιτομή στο μόριο, η περιτομή στην καρωτίδα».

Σημασία τώρα έχει ότι η μνημονιακή κυβέρνηση της Ελλάδος ως ενεργούμενο, και η μνημονιακή συμπολίτευση (Ν.Δ. Ποτάμι κ.λ.π.) ως παθητικό, έχουν δώσει από κοινού το έναυσμα να εισέλθουν στην χώρα των Ελλήνων κάποια εκατομμύρια μουσουλμάνων από όλο τον πλανήτη, υπό τον μανδύα ως Δούρειο Ίππο των αδελφών Σύριων… στην ουσία έχουν πει σε όλους, «ανοίξαμε και σας περιμένουμε».
Το ποιο πιθανό είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει ανεπίσημες διαβεβαιώσεις εκ μέρους των Η.Π.Α. ότι θα ελεγχθεί η ροή λαθραίων προς ενσωμάτωση, όσο αφορά την Ελλάδα, περίπου στον αριθμό, των 1.500.000 με 2.000.000… το μεγάλο πολιτικό πρόβλημα για τον ΣΥΡΙΖΑ και κατά επέκταση για τους κατοίκους της χώρας των Ελλήνων, είναι α) ότι όταν ανοίξει η παγκόσμια κάνουλα των προσφύγων, δεν κλείνει εύκολα η ροή παρά μόνο με πόλεμο… και β) οι Η.Π.Α. συνήθως προδίδουν όλους τους συμμάχους τους, προκειμένου να πετύχουν τον σκοπό τους.
Και ο τωρινός γεωπολιτικός σκοπός τους είναι οθωμανοποίηση των Βαλκανίων, γύρω από αυτό τον σκοπό, δεν τους ενδιαφέρουν η γηγενείς λαοί των Βαλκανίων. Ιστορικά πάντα οι αγγλοσάξονες ουδέποτε είχαν ηθικούς φραγμούς…
Από εκεί και πέρα, είναι θέμα φυσικής… αναλόγως τον αριθμό εισροής των λαθρόρκς στην Ελλάδα, θα καθαριστή η ταχύτητα και η διάρκεια του χρονικού διαστήματος ακραίων γεγονότων. Όσο περισσότεροι, τόση μεγαλύτερη ταχύτητα και διάρκεια γεγονότων, υπό την ομπρέλα και αρωγή των Η.Π.Α. και όχι μόνο. 
Υ.Γ  Τα ακραία γεγονότα και πράξεις τα καθορίζει το θρήσκευμα, που κατά βάση είναι σουνίτες… δηλαδή το θρησκευτικό ισλάμ, ότι ποιο φανατικό υπάρχει σε μαζική θρησκεία.Οπότε καταλαβαίνετε με 5.000.000 σουνίτες μουσουλμάνους εντός της Ελλάδος τι αίμα θα χυθεί...όταν τους δώσουν το σύνθημα.

2 σχόλια:

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ Αετέ,

όσον αφορά την πρώτη σου παράγραφο, είχα ανέκαθεν την ίδια άποψη και την διατύπωνα παντού με πλείστα επιχειρήματα.

Στο δεύτερο σκέλος -«ή περιτομή στο μόριο, ή περιτομή στην καρωτίδα»- επίσης να συμπληρώσω ότι περιμένουν τα λαθροσκατά πώς και πώς να βάλουν στη θέση της μακακίας που ονομάζεται"κοινοβουλευτική δημοκρατία" την σαρία.

Ο αριθμός έχει ήδη ξεπεράσει τα 3μισι εκατομμύρια. και δεν είναι απαραίτητο να είναι όλοι σουνίτες. Οι σιίτες για να νιώσουν ακόμα πιο ασφαλή την παραμονή τους στη χώρα μας θα κάνουν τα στραβά μάτια, στο μεγαλύτερό τους ποσοστό, όταν οι σουνίτες θα αρχίσουν να σφάζουν.

Μιλάμε φυσικά για την έναρξη του φαινομένου. Γιατί πολύ γρήγορα θα ανακαλύψουν ότι οι Έλληνες δεν είναι στοκχολμικοί ευρωπαίοι...🙂

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ φίλε Κώστα γράφεις :

" Γιατί πολύ γρήγορα θα ανακαλύψουν ότι οι Έλληνες δεν είναι στοκχολμικοί ευρωπαίοι...🙂"

Ακριβώς εμείς θα είμαστε σαν τους παππούδες μας, που δούλευαν πολύ καλά την ξιφολόγχη.!! . Ήταν οι καλύτεροι μαχητές σε μάχες με ξιφολόγχη,σώμα με σώμα τόσο στον πόλεμο του 1940 ,όσο και στον πόλεμο της Κορέας.Οι Αμερικάνοι είχαν πάθει την πλάκα τους , με τον τρόπο που χειρίζονταν οι Έλληνες την ξιφολόγχη...εσένα μπορεί να σου αρέσουν τα σημεία "στίξεως" αλλά εγώ γουστάρω ξιφολόγχη.!!