ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Βίντεο του ισραηλινού στρατού για την άσκηση στην Κύπρο

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Οι ισραηλινοί η μάλλον καλύτερα το Ιερατείο που κρύβεται πίσω απο αυτούς (η Παλαιά Άρχουσα Τάξη των Ατλάντων ) ,πάνε για το Μεγάλο Ισραήλ ... όπως αναφέρεται στην Παλαιά Διαθήκη στο κεφ. 15. ιε΄ – 18. ...Η συμμαχία, Κυπριακής Δημοκρατίας, Ισραήλ, Αιγύπτου και Ελλάδος έχει να κάνει με αυτά τα νέα  σύνορα.Θέλουν το  Ισραήλ να αναπτυχθεί Δυτικώς και να έχει σύνορα με την Μέκκα. Η διαχωριστική γραμμή θα είναι η ευθεία Ιερουσαλήμ-Μέκκα. Με όλα τα παράλια της Ερυθράς θάλασσας υπό τον έλεγχο του Ισραήλ.Εκτός από την Μακεδονία και η Κύπρος υπήρξε στόχος των σιωνιστικών δολοπλοκιών από τα τέλη του 19ου αιώνα.Και φυσικά αυτό δεν έχει αλλάξει μέχρι σήμερα.Οπότε όλες αυτές οι "ασκήσεις" και τα πολλά νταλαβέρια με το Ισραήλ καταδεικνύουν έλλειψη γνώσης, η διάθεση προδοσίας.

Με την άσκηση που πραγματοποίησε στην Κύπρο ο στρατός του Ισραήλ, ασχολούνται όλα τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας.
Στην κοινή άσκηση Κύπρου και Ισραήλ, επίλεκτες ομάδες του στρατού,  πραγματοποίησαν ασκήσεις, με σενάρια που έχουν να κάνουν κυρίως με την τρομοκρατία.
Η εν λόγω άσκηση είναι η Τρίτη κατά σειρά που πραγματοποιείται στην Κύπρο από τους Ισραηλινούς, τα τελευταία δύο χρόνια.


Δείτε τα βίντεο, όπως δημοσιεύτηκαν στα ισραηλινά ΜΜΕ:



ΠΗΓΗ 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ολοι τους γνωριζουν πολυ καλα τι κανουν,εκεινο που δεν θελουν να γνωριζουν ειναι τι τους περιμενει...χχαχαχαχαχαχοχοχοχοχχεχεχεχεχεχε