ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Π. Τατσόπουλος - Αντ. Πανούτσος στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ.

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ :Η σημερινή ανάρτηση αφιερώνεται στα κοματόσκυλα της Ν.Δούλας....που νομίζουν ότι ψηφίζοντας Ν.Δούλα ψηφίζουν εθνικά.!! Γράφαμε εδώ ..." Για να μπορέσει να γίνει η συγκυβέρνηση δεν θα πρέπει κανείς να έχει αυτοδυναμία.!! ....
Συγκυβέρνηση θα κάνουν με τον Τσίπρα, μαζί και με τους Πασόκους...η ΝΔούληδες...έτσι λένε οι διαταγές πέραν του Ατλαντικού.." Ακόμα  δεν έχετε δει  τίποτε.Ο Εβραίος Cipras  προετοίμασε το έδαφος, για το οριστικό ξεπούλημα Μακεδονίας, Θράκης και Ηπείρου.Και ο επίσης Εβραίος Κούλις θα τελειώσει τη δουλειά και θα δώσει και την Κρήτη, εξοφλώντας έτσι το γραμμάτιο του πατροπαππού του, που υπήρξε ο αφανής δημιουργός και αόρατος αρχηγός του αυτονομιστικού κινήματος στο νησί.Όσο για αυτούς που μπορεί να ρωτήσουν "από πότε έγινε η Νουδούλα δεξιό κόμμα", η απάντηση είναι "από τότε που έγινε και η Χρυσαυγούλα εθνικιστικό".Δυστυχώς, στην Ελλάδα ο Εθνικισμός δεν εκπροσωπείται κομματικά. Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουν δίχως έλεγχο και περιορισμό ΚΑΝΕΝΑ φορέα η οργάνωση που θα εκπροσωπεί τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ. Είναι πολύ επικίνδυνο για αυτούς. Ο Ελληνικός Εθνικισμός έχει "ναρκοθετηθεί" εδώ και δεκαετίες.


 
Υποψήφιοι βουλευτές με τη Νέα Δημοκρατία θα είναι ο Πέτρος Τατσόπουλος και ο Αντώνης Πανούτσος στις επόμενες εκλογές, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Η διεύρυνση της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζεται δυναμικά και σήμερα σηματοδοτείται με τη συμπόρευση του Πέτρου Τατσόπουλου και του Αντώνη Πανούτσου στην παράταξή μας», σημείωσε σε ανάρτησή του στο Twitter ο πρόεδρος της Ν.Δ.
«Τους καλωσορίζω στη μεγάλη προσπάθεια να αλλάξουμε την Ελλάδα. Μαζί μπορούμε», πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.


«Τη σημασία της διεύρυνσης της Νέας Δημοκρατίας με πρόσωπα που δεν προέρχονται από τον χώρο της σηματοδοτεί η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να εντάξει στα ψηφοδέλτια των εθνικών εκλογών τον καταξιωμένο συγγραφέα Πέτρο Τατσόπουλο και τον γνωστό αρθρογράφο Αντώνη Πανούτσο. Ο πρώτος θα είναι υποψήφιος στον Βόρειο τομέα της Β' Αθηνών και ο Αντώνης Πανούτσος στον Δυτικό», ανέφεραν λίγο νωρίτερα πηγές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.

ΠΗΓΗ

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Τους καλωσορίζω στη μεγάλη προσπάθεια να αλλάξουμε την Ελλάδα. Μαζί μπορούμε"
Φυσικά δεν διευκρινίζει τι είδους "αλλαγή" θα είναι αυτή, προφανώς προς το χειρότερο για τους Έλληνες..."μαζί μπορούμε" γιατί όλοι ίδια φάρα είναι...
Από την άλλη πλευρά, η τρομοκρατία κατά των Ελλήνων καλά κρατεί: Οδηγήθηκε στην φυλακή 80χρονη, που έμενε σε υπόγειο στον Πειραιά, επειδή πριν χρόνια, γείτονας την κατήγγειλε ότι τάϊζε γάτες και λέρωνε το πεζοδρόμιο!!! Τα δικαστήριο της επέβαλλε 1.000 ευρώ πρόστιμο, που η άμοιρη δεν είχε να πληρώσει...
Θα ήθελα να δω τον γείτονα, όταν λερώνουν τα λαθροόρκ τα πεζοδρόμια του αν θα αντιδράσει με ίδια "ευαισθησία", μάλιστα αν τον "περιποιηθούν" κιόλας θα είναι Θεία δίκη...
Επίσης ο δήμαρχος Πειραιά επέβαλλε πρόστιμο 8.800 σε κουλουρτζή για κατάληψη δημοσίου χώρου και γιατί δεν συνεμορφώθη στις συστάσεις του δήμου ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟ!!! Εδώ γελάνε ή κλαίνε...
Όλους τους λαθραίους στο λιμάνι και στις πλατείες που πουλάνε πάνω στα σεντόνια την πραμάτεια τους δεν τους είδαν οι βλαμμένοι του Πειραιά..
Α.Α.

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Οι αριστερόσαυροι ξεπούλησαν Μακεδονία, Ήπειρο, Θράκη.
Αι, να μην έρθη και το δεξιόσαυρο Κούλι να ξεπουλήσει και την Κρήτη μαζί με τα θαλάσσια κοιτάσματα;
Διορισμός είναι αυτός, και ¨Ελλάς πυρί μειχθήτω.¨

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Βεβαίως και υπάρχουν και άλλα εξωγήινα είδη... ειδικά η νεότερη Ελλάδα βρίθει από πολλές φυλές εξωγήινων αλλά και εσωγήινων ειδών. Έχουμε περίσσευμα και μεγάλο στοκ από αριστερόσαυρους....από δεξιόσαυρους, από φασιστόσαυρους ....και δρακουλόσαυρους όλων των ειδών και χρωμάτων.
Έχω μια ιδέα...τι λες να τους ξαποστείλουμε όλους αυτούς μιας και σε άλλους γαλαξίες τους έχουν επικηρύξει, ως διαγαλαξιακούς εγκληματίες!...στον Πλανήτη Γιάρντα;;

Μόνο οι κάτοικοι του πλανήτη Γιάρντα θα τους συμμορφώσουν...η υπνωτική επίδραση των ματιών τους θα τους καθηλώσει μέχρι να πουν κύμινο.Τα κεφάλια του είναι περίπου στο ίδιο μέγεθος με το δικό μας...μόνο που είναι βαθύτερα προς τα πίσω.Στην μέση του κρανίου τους υπάρχει μια οστεώδης κορυφογραμμή που καταλήγει σε ένα βαθύ αυλάκι στο κέντρο του μετώπου.Το κρανίο τους δίνει την εντύπωση ότι είναι διαιρεμένο σε 2 χωριστά διαμερίσματα, ένα για κάθε τμήμα του εγκεφάλου...αν είχαν.!! Προς το πίσω μέρος των κεφαλιών τους η κορυφογραμμή τελειώνει σε έναν ημικύκλιο σχηματισμό μυών που καταλήγει στον λαιμό και στους ώμους τους.

Τα δόντια τους είναι δυο συνεχόμενες άσπρες λουρίδες πάνω και κάτω, οι οποίες μοιάζουν λίγο με ψαλίδια.Οι κινήσεις τους επίσης είναι πολύ παράξενες...μπορούν να κάθονται η να στέκονται εντελώς ακίνητοι για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, και συχνότερα από ότι οι κάτοικοι της Γης.Όταν όμως είναι σε κίνηση ,οι κινήσεις τους είναι αστραπιαίες ,και υπογραμμίζουν την τεράστια δύναμη τους.

Πάω στοίχημα ότι εκεί ως ψυχές, δεν θα ζουν παρασιτικά εις βάρος των άλλων. Ορίστε μερικές από τις εξωγήινες φυλές... που φυσικά επικαλύπτουν την εξωτερική τους εμφάνιση με ιστούς κατά ανθρώπινο φαινότυπο!

https://tinyurl.com/yc6r6y34
https://tinyurl.com/y7hwkz8l
https://tinyurl.com/yc5xggnj
https://tinyurl.com/ydx7z4yg
https://tinyurl.com/y89qdux5
https://tinyurl.com/yd62pud2

Επειδή είναι πολλές οι δρακουλόσαυρες...συγχωρέστε με αν ξέχασα κανέναν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Και μόνο που μιλήσαμε για αυτούς ήδη δεχόμαστε " επίθεση" από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού...έχουμε τώρα , αυτήν την στιγμή 170 άτομα που μας διαβάζουν ΜΟΝΟ από τις Η.Π.Α.
Δεν μιλάμε για τις άλλες χώρες...170 μέσα σε ένα 5λεπτο.!!
Μέχρι και το Ινστιτούτο Σμιθσόνιαν θα τους ζητήσει για να τους βάλει στα εκθέματα.

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Ο Π. Γιαννόπουλος όμως, ΤΑΝΎΠΤΕΡΕ, ομολογουμένως μας εξεπέρασεν... αποκαλέσας την Ιεράν Συμμαχίαν του Μέτερνιχ (1815) από τότε ¨Ιεράν Συμμαχίαν των Μεγάλων ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΩΝ!

Έγραφεν τότε (1910)ο εθνικός μύστης.
" ... δια να κομματιάζη και διαρπάζη αυτή τον ελληνισμόν (η Ι.Σ.)εξωθούσα αυτόν εις όλους τους κρημνούς και ατιμασμούς, δημιουργούσα και παρακινούσα Βλάχους και Βουλγάρους, λαούς βλάκας, λυσσώντας καθ' ημών, των φυσικών Προστατών των και Ευεργετών, και φουσκώνοντας σαν Ινδιάνους (γαλοπούλας) και σαν Ινδιάνους βλάκας, αδυνατούντας να εννοήσουν ότι παχύνονται μάταια τρώγοντες ημάς, δια να χρησιμεύσουν μίαν ημέραν δια την πασχαλινήν Βότκα του Μουζίκου και τα Χριστούγεννα του Φράγκου.
Και ακόμα θα ήτο θαύμα, πως υφίσταται τοιούτον κατασκεύασμα, (το ν.ε. κράτος) εάν δεν το εκράτει η κολοσσιαία Δ ύ ν α μ ι ς του ελληνισμού, η πραγματική αυτή Δύναμις και το Γόητρον (brand name) της Αρχαίας μας Ελλάδος, γόητρον ισχυρότερον και του Γοήτρου των Θεών, δυο δυνάμεις τρισμέγισται, ανυπολόγιστοι, τας οποίας ανηθίκως και χυδαιότατα εκμεταλλεύεται η Τωρινή (Ελλάς) χωρίς κάν να τας εννοή και αι οποίαι κρατούν αβύθιστον το Ληστρικόν αυτό ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟΝ!

(Π.Γιαννόπουλος: ΝΕΟΝ ΠΝΕΥΜΑ: 13.
Κάτω η Ελλάς των ΨΗΦΩΝ,
των ΜΙΣΘΩΝ, των ΧΑΡΤΟΠΑΙΚΤΩΝ
και των ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ.)

Υ.Γ.
Χα, χα. Και μη μου είπης ότι καταλαμβάνουσι οι Ατλάντιοι και την ιδικήν μου ελληνιστικήν, την διαχρονικήν αυτοκρατορικήν γλώσσαν του ανθρωπίνου πνεύματος, διότι πηδηχθήσομαι εκ της πλησιεστέρας θυρίδος!




ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Aγαπημένε μου ΑΡΡΙΩΝ γράφεις :

" από τότε ¨Ιεράν Συμμαχίαν των Μεγάλων ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΩΝ! "

Με το δέρμα των κροκοδείλων και των ισλαμιστών θα φτιάξουμε στιβάνια (χειροποίητες κρητικές μπότες) το επιτάσσει η νέα μόδα.χα χα χα έννοια σου και με αυτό που θα έρθει...θα πάρουν όλοι τους το μάθημα τους.Ακόμα και ο καιρός θα είναι μαζί μας....ειδικά δε ο ήλιος.!!

" Χα, χα. Και μη μου είπης ότι καταλαμβάνουσι οι Ατλάντιοι και την ιδικήν μου ελληνιστικήν, την διαχρονικήν αυτοκρατορικήν γλώσσαν του ανθρωπίνου πνεύματος, διότι πηδηχθήσομαι εκ της πλησιεστέρας θυρίδος! "

Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω ,αλλά όλοι οι υψηλόβαθμοι Άτλαντες γνωρίζουν ΑΡΙΣΤΑ την αρχαιοελληνικήν γλώσσα....και γνωρίζουν εξίσου καλά και την μυθολογία μας, και μπορούν να διαβάζουν Όμηρο στο πρωτότυπο κείμενο.!!
Και αυτό διότι αναγνωρίζουν αυτήν την γλώσσα όχι μόνο ως πανανθρώπινη γλώσσα, αλλά και ως ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ γλώσσα.
Όπως έχω ξαναγράψει οι Άτλαντες ανήκουν εις την ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ. Ναι μεν οι Σίνες είναι δικά τους υβρίδια, αλλά αυτοί είναι ΛΕΥΚΟΙ.!! Η Τιτανομαχία ήταν υπόθεση δική μας και δική τους....και τότε εκείνη την εποχή ΠΡΟ Τιτανομαχίας....τόσο εκείνοι όσο και εμείς ομιλούσαμε την ίδια γλώσσα.!!Όλος ο πλανήτης πριν την Τιτανομαχία ομιλούσε την γλώσσα των Ελ-λήνων.

Ο δεύτερος παγκόσμιος Τυφωνιακός πόλεμος μαίνεται στις υπόγειες σήραγγες εδώ και πολύ καιρό.Ακριβώς κάτω από τα πόδια μας....Απλά στην επιφάνεια οι άνθρωποι θα βλέπουν καθημερινά τα σύνορα κάποιων χωρών να αλλάζουν σαν σελίδες βιβλίου και δεν θα γνωρίζουν γιατί.
Έχεις ακούσει η διαβάσει για την " Κοίλη Συρία ";;;

Θα σου γράψω περισσότερα το απόγευμα..τώρα πρέπει να φύγω.
Σε χαιρετώ λοιπόν....να έχεις μια όμορφη και παραγωγική μέρα.

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Δεν με στενοχώρησες αφού με δεφώτισες, φίλτατε.
Και κάτι επετειακόν.

ΕΔΩ ΠΟΛΥΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟΝ, ΕΔΩ ΓΕΛ(Λ)ΑΣ...

¨ φήμη δ' ου τις ου πάμπαν απόλλυται, ήντινα πολλοί
λαοί φηημίξωσι. θεός νυ τις έστι και αυτή.¨

(Ησίοδος: Έργα και Ημέραι.763-4)

(η δε φήμη εντελώς ουκ απαλείφεται την οποίαν πολύς
αν κόσμος διαδώσει. θεός όντως εστί και αυτή.)


Την καταστολή της εξεγέρσεως του Πολυτεχνείου εν τη γενέσει της δεν επεδίωξε ο κατά τ' άλλα ευφυής και σχετικώς μετριοπαθής δικτάτωρ Γ. Παπαδόπουλος - γέννημα της ελληνοεμφυλιοπολεμικής και ρωσοκομμουνιστικής εποχής - διότι προετοιμαζόμενος δια δημοκρατικοποίησιν (εκλογάς) του καθεστώτος και ελπίζων λόγω της δημοφιλίας του εις έν κοινοβουλευτικόν (δημοκρατικόν) πολιτικόν μέλλον επεδίωκε ρίψαι γεφύρας προς τον πολιτικόν κόσμον της χώρας, επιδεικνύων δημοκρατικόν πρόσωπον εντός και εκτός της χώρας δια της ανοχής προς τα τότε έκτροπα, ελεγχόμενα άλλωστε, του Πολυτεχνείου (Διο και το ΚΚΕ, καλά πληροφορημένον όπως πάντα, είχε αποκηρύξει αρχικά το Πολυτεχνείο ως στημένο -αναρχική προβοκάτσια- αφού ο αύλειος, και όχι μόνο, χώρος αυτού έβριθε τότε μυστικών πρακτόρων, Ελλήνων και ξένων. και διο δεν υπήρξαν τελικά θύματα εκεί μέσα, το δε τεθωρακισμένον διέβη τελικώς την Πύλην, τας μεταμεσονυκτίας ώρας και κατόπιν πολυώρων διαπραγματεύσεων και τελικής συμφωνίας στρατού και εγκλείστων. Και αυτό προκειμένου του μη υπάρξαι εκατέρωθεν ανεπιθύμητα θύματα. Σκεφθήτε κατά την αναγνώρισιν της ταυτότητος των προκυψομένων θυμάτων, ει ανεγνωρίζετο ξένος τις πράκτωρ φιλικής προστάτιδος χώρας... Είνε ο ίδιος λόγος άλλωστε δια το ότι και οι σύγχρονοι Εξαρχίται και Μολοτωφικοί κουκουλοφορούσι και δεν τραυματίζονται ούτε πυροβολούνται υπό της αστυνομίας ίνα μη ανακοινούται η ταυτότης των.)

Προς τούτο λοιπόν ο Παπαδόπουλος τότε παρεσύρθη υπό του ακροδεξιού παλαιοπολιτικού συμβούλου του Σπ. Μαρκεζίνη όστις και ήτο ο πραγματικός εκ του παρασκηνίου κυβερνήτης και υπ. οικονομικών της χώρας επί δικτατορίας.
(-μέγας οικονομολόγος κατά τα άλλα και συντελεστής του μεταπολεμικού οικονομικού προγράμματος-θαύματος Παπάγου-Μαρκεζίνη (1950-1974)της Ελλάδος, πρόγραμμα όπερ κατήργησεν και ανέτρεψεν κατόπιν ξένων εντολών η εθνομειοδοτική μεταπολίτευσις της χώρας δια την οικονομικήν καθυπόταξιν της Ελλάδος ήπερ και επετεύχθη δυστυχώς όπως διαπιστούται και σήμερον.)
Οι στρατιωτικοί εκείνοι ήσαν απλά απλοϊκοί όσον και λιτοί και σκληροί πατριώται και κυρίως στρατιωτικοί.

Δεν είχε όμως προβλέψει ο Παπαδόπουλος ότι οι σκληροπυρηνικοί, οι πλέον εκτεθειμένοι, του καθεστώτος ανησύχησαν διότι εξέλαβον τον εκδημοκρατισμόν αυτόν ως συνωμοσίαν και προδοσίαν. (Φήμες όπως ¨ο Παπαδόπουλος το παίζει δημοκράτης και δια να πείση δεν θα διστάση θυσιάσαι κατ' ανάγκην και τινας συνεργάτας αυτού ως πολιτικώς αναλωσίμους¨ εύρον ευήκοα ώτα εντός του στρατεύματος και έσπειραν σύγχυσιν, ανησυχίαν και ανασφάλειαν.
Την συνέχεια την ξέρομεν: Αποσταθεροποίησις του καθεστώτος, στρατιωτικόν αντιπραξικόπημα Ιωαννίδη, οργάνου Σ.Ι.Α. και Μοσάντ, παγίδευσις Ιωαννίδη δια του πραξικοπήματος εις Κύπρον, επιστράτευσις, υπονόμευσις της επιστρατεύσεως εκ μέρους των ¨δημοκρατικών΄ του στρατεύματος εκ των έσω (διασπορά αρνητικών φημών, Αραπάκης και Σία...)και εικών διαλύσεως αυτού ήτις διάλυσις απεδόθη αποκλειστικώς εις την προδοσίαν των χουντικών στρατιωτικών (διο και ο Φάκελλος της Κύπρου αναζητεί εισέτι δημοσιευτήν), εισβολή των Μεμέτηδων, κατοχή της Κύπρου, μεταπολίτευσις, Φρυδοεθν-οπροδοτ-άρχης, ¨Η Κύπρος κείται μακράν¨, Τουρκική κατοχή από το 2% και 9% στο 38%...
Κι εμείς, οι ανά χείρας κρατούντες έκτοτε τον δημοκρατικόν-αριστερόν πούλον και οι τας άνευ άρτου δημοκρατικάς αντιφασιστικάς και αντιαμερικανικάς πανηγύρεις ηλιθίως εορτάζοντες δι' ενός κακοστημένου μύθου και την συμβόλου εν ταυτώ μετά της δημοκρατικής ημών τύφλας, και εν ταυτώ νομιμοποιούντες (κατά το ¨χαζό παιδίον δημοκρατικήν χαράν γεμάτο¨)την μεταπολιτευτικήν ημών άκρως ξενόδουλον και αντεθνικήν διακομματικήν κοινοβουλευτικήν συμμορίαν.

Άντε και εις άλλα υγιαίνοντες.

ΑΘΗΝΑ είπε...

Aν ξερεις και μπορεις να πεις μονο..

Υπαρχουν και αλλες οντοτητες "υψηλοτερες" ενεργειακα απο τον ανθρωπο που ενσαρκωνονται στη Γη;
Γιατι παντα αναφερομαστε στις κατωτερες,αρα λογικα θα πρεπει να υπαρχουν και ανωτερες....ερχονται ομως στη Γη;
Και σε ποιους φορεις,παντα της λευκης φυλης ;Eχοντες ΙΧΩΡ ;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλτατε ΑΡΡΙΩΝ, γράφεις :

"Δεν με στενοχώρησες αφού με δεφώτισες, φίλτατε.
Και κάτι επετειακόν. "

Λόγω "επετείου" (δεν γιορτάζω καμμία επέτειο, ούτε καν γιορτές Χριστ.-Πρωτοχ.-Πάσχα κ.λ.π σκέτος αντίχριστος είμαι )...ας δούμε λίγο πιο αναλυτικά τα πράγματα...διότι τα άκαπνα και μίζερα υπόδουλα ανθρωπάκια της Χούντας δεν έφταναν ούτε στο μικρό δακτυλάκι του Κατσιμήτρου, η του αντισυνταγματάρχη Πεζικού Γεώργιου Κυριαζή.
Υπαλληλάκια ξένων συμφερόντων ήταν όλοι τους.!!


Για να ξέρουμε όλοι τον ρόλο της Χούντας και των ξένων:
Ομάδα Παπαδόπουλου: (Μακαρέζος, Σταματελόπουλος, Βέρρος)
Προσκείμενη στο μπλοκ του εσωτερικού Αμερικανικού κεφαλαίου - Αμερικανικής στρατογραφειοκρατίας - ανεξάρτητων πετρελαϊκών του Τέξας υπό την Οξιντένταλ του Χάμμερ - Άγγλων Ολλανδών (Ολλανδοαγγλικής Shell + Αγγλικής BP) - ΕΣΣΔ. Πολιτικός εκπρόσωπος ο Νίξον.
Ομάδα Ιωαννίδη - Λαδά: (Μπουλούκος, Στειακάκης, Μανουσακάκης, Καρατζάς, Θεοφιλογιαννάκος, Γαλατσάνος, Αραπάκης, Ντερτιλής, Παπαποστόλου)
Προσκείμενη στο μπλοκ της Aramco, δηλαδή των πολυεθνικών του πετρελαίου. (Esso, Mobil, SoCal, Texaco και η στενά συνεργαζόμενη Exonn) - Ισραήλ - (Μοσσάντ) - NSA με πολιτική εκπροσώπηση στην Αμερική τους Αϊζενχάουερ και Κέννεντυ.
Ομάδα Παττακού: Λέκκας, Καρύδας, Πατίλης, Ασλανίδης Στις υπόλοιπες Αμερικανικές πολυεθνικές και εν μέρει στην Aramco. Ο Παττακός είχε σχέσεις και με την ομάδα Παπαδόπουλου από τα παλιά και με την ομάδα Ιωαννίδη - Λαδά από τον καιρό της ένταξής του στον "μικρό ΙΔΕΑ ".

Επί Χούντας χάθηκε η μισή Κύπρος.!!


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Είνε ο ίδιος λόγος άλλωστε δια το ότι και οι σύγχρονοι Εξαρχίται και Μολοτωφικοί κουκουλοφορούσι και δεν τραυματίζονται ούτε πυροβολούνται υπό της αστυνομίας ίνα μη ανακοινούται η ταυτότης των.)"

Αγαπητέ ΑΡΡΙΩΝ τους κουκουλοφόρους τους ελέγχει η πρεσβεία και κανένας άλλος. Όπως και το ΣΥΡΙΖΑ. Γι' αυτό και δεν τον ενοχλούν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Υπαρχουν και αλλες οντοτητες "υψηλοτερες" ενεργειακα απο τον ανθρωπο που ενσαρκωνονται στη Γη;"

Σαφέστατα αγαπητή Αθηνά και υπάρχουν και άλλες οντότητες που ενεργειακά δονούνται σε υψηλότερες συχνότητες από άλλους η απο το ανθρώπινο είδος. Το ανθρώπινο είδος όμως δεν αποτελεί εξέλιξη σύμφωνα με την Δαρβινική θεωρία που είναι παντελώς λάθος.Ο άνθρωπος δεν κατάγεται απο κανέναν πίθηκο Λούση....αλλιώς τόσα εκατομμύρια χρόνια ΓΙΑΤΙ οι μαϊμούδες δεν μεταλλάχτηκαν έστω σε κάποιου είδους ανθρώπινο είδος;;;Αυτοί που «κατασκεύασαν» το ανθρώπινο είδος ,χρησιμοποίησαν δικό τους γονιδίωμα που επιμείχθηκε με μέλος από γήινο DNA (ένα είδος πιθήκου). Αλλά και πάλι πάνω σε αυτόν τον νέο άνθρωπο που δημιουργήθηκε, έγιναν πολλές βελτιώσεις και αναβαθμίσεις...μέχρι να φτάσει να έχει την σημερινή του μορφή.

Πρόσεξε όμως οι Έλληνες, ήρθαμε εδώ σε αυτόν τον πλανήτη...ΤΕΛΕΙΟΙ ως όντα.!!

Υπάρχουν κάποια όντα που μπορούν να παίρνουν την ανθρώπινη μορφή ή όχι...και δονούνται σε πολύ υψηλές συχνότητες.Δεν δονούνται όλοι στις ίδιες συχνότητες...υπάρχουν όντα και άνθρωποι πάνω τον πλανήτη που έχουν χαμηλή δόνηση...και όντα με πολύ υψηλή συχνότητα δόνησης. Ότι δονείται ΦΩΤΕΙΖΕΤΑΙ...όσο πιο υψηλές οι κραδασμικές-παλμικές δονήσεις τόσο περισσότερο το ΦΩΣ.
Η Ψυχή μας δονείται ΔΟΝΕΙΤΑΙ ΑΡΜΟΝΙΚΑ και ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΤΑΙ με τους ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ η ΠΑΛΜΟΔΟΝΕΙΤΑΙ μαζί με άλλες στην ΙΔΙΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ (άρα έχει σημασία να κάνουμε παρέα με όντα στην ίδια συχνότητα δονήσεως με εμάς) με τον....ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΗΣ.

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Αγαπητέ ομόθυμε (ως και λοιποί ευγενείς και υπομονετικοί αναγνώσται.)

Το ¨επετειακόν¨ εντός εισαγωγικών φυσικά.
Φήμη γαρ θεά τις εστί. Τοιαύτην γαρ έχει την δυναμικήν. Και ψευδής αν είη ώσπερ και ο του Πολυτεχνείου μύθος αλλά και των πλαστών θρησκευτικών ηρώων, αφ’ ής στιγμής η εξουσία (¨Διός αι βασιλείαι¨ είπαμε) υιοθετεί αυτόν τον μύθον οιονεί ως αναγνωριστικόν-ταυτοτικόν ¨σήμα κατατεθέν¨ αυτής και γλώσσαν επικοινωνίας, συμβατικήν έστω, μεταξύ αυτής και των υπηκόων της, αυτός ο ¨μύθος¨ αποκτά την νομοτελειακήν δυναμικήν και οντότητα -όσον διαρκεί- του αναγκαίου και αναντικαταστάτου κακού.

Περί δε του στρατιωτικού καθεστώτος όπως και αν έχοι το πράγμα, το αυτό συμπέρασμα εξάγεται: Η Ελλάς, και ει πρόκειται σωθήναι και μέχρι του ορθοποδήσαι , σωθήσεται μόνο ενδεδυμένη εις το χακί δίκην Αιγύπτου- Σίσι... Είνε προς το παρόν το κατάλληλον δι' αυτήν μέτρον μεταξύ του θεοκρατικού ράσου και του ευρωδουλικού πολιτικού φράκου. Η γνώμη μου.

Τώρα ως προς την Πολυτεχνοπανήγυριν - και ίνα ευθυμήσωμεν - αυτή επιβάλλεται εορτάζεσθαι μετά του προσήκοντος υποκριτικού δημοκρατικού σεβασμού καθ’ ότι:

1)Έχει πολύ πλάκα.(Κλέφτες και αστυνόμοι, πρεζόνια και λαθρόνια, γύρω-γύρω όλοι, καπνοί, μολότωφ και πετροβόλι.)
2) Έχομεν τριτοκοσμικόν κομμουνισμόν. (Μεταμοντέρνον, κοινοβουλευτικόν διακομματικόν,φυσικά.), μαθητικάς, φοιτητικάς εκλογάς και συνδικαλισμούς, Μ.Κ.Ο. λαθροκονόμας, λαθροεποίκους Ρουβίκωνας, Εξαρχίτας και πολιτικούς και παρακρατικούς ανθέλληνας, ξεπουλημένους λεχρίτας και κοπρίτας.
3) ¨Δεν έχομε μυαλό,¨ παιδείαν και ελληνοπαιδείαν όπως οι φανατικοί γαύροι, βαζέλες, παόκια κ.λ.π.
4) Νομίζομεν έχειν δημοκρατίαν και όχι ξενοκρατίαν. Και τέλος
5) Οιονεί ληστρικόν Φρενοκομείον η Ελλάς και τοις πολιτικοίς ανήκουσα μάλλον ή τω λαώ δικαιούται έχειν και τον αποκριάτικον- εορταστικόν- επετειακόν των πολιτικών αυτής καρνάβαλον.

Όθεν ου δύνασθε αρνηθήναι, αγαπητοί μου,και μη παραδεχθήναι ότι ουκ έχει γούστον και δεν παρέχει διασκέδασιν και απόλαυσιν σπανίαν η προς αμερικανικήν πρεσβείαν πομπή των εθιμοτυπικώς διαμαρτυρομένων αμερικανοεμμίσθων αριστερών, την ανάλογον χριστιανορθοδόξου επιταφίου περιφοράν ενθυμίζουσα, ή η ρίψις κροτίδων, μολότωφ και καύσις αμερικανικών σημαιών προ αυτής, την δια της καύσεως του βασιλέως αυτής καρναβάλου τελετήν λήξεως της καρναβαλοεορτής μιμουμένη!

Άντε και του χρόνου πάλιν...

(Γιατί το Μάτριξ και ο Μινώταυρός του έχει και τα κωμικά, γελοία του στοιχεία, συν τω χρόνω αύξοντα. Και ημέραν τινα είνε αυτός, - εστέ βέβαιοι- ένας ελληνικός-επαναστατικός-απελευθερωτικός, σατιρικός γέλως όστις και το τέρας αυτό θα σκοτώσει!)

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπημένε μου ΑΡΡΙΩΝ γράφεις :

" Περί δε του στρατιωτικού καθεστώτος όπως και αν έχοι το πράγμα, το αυτό συμπέρασμα εξάγεται: Η Ελλάς, και ει πρόκειται σωθήναι και μέχρι του ορθοποδήσαι , σωθήσεται μόνο ενδεδυμένη εις το χακί δίκην Αιγύπτου- Σίσι... Είνε προς το παρόν το κατάλληλον δι' αυτήν μέτρον μεταξύ του θεοκρατικού ράσου και του ευρωδουλικού πολιτικού φράκου. Η γνώμη μου. "

Δεν διαφωνώ σε αυτό που γράφεις...θα πρέπει κάποια στιγμή όλοι οι Έλληνες να γίνουν πραγματικοί πολεμιστές, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να εκπαιδεύονται από μικρή ηλικία...από την ηλικία των 6-7 ετών. Πες μου τώρα ποιος γονιός θα μου έδινε το παιδί του, να το εκπαιδεύσω όπως εκπαιδεύτηκα εγώ από τα 6 μου έτη;;;

Όσο για το στρατιωτικό καθεστώς τότε ...δεν θα ήθελα κάτι ανάλογο για σήμερα...ναι μεν θέλω Στρατιωτικό Καθεστώς αλλά τύπου Αρχαίας Σπάρτης, και όχι άκαπνους στρατιωτικούς υπαλλήλους σε ξένα συμφέροντα.Η Χούντα είχε αγγλόδουλη και αμερικανόδουλη φράξια.Ο Παττακός ανήκε στην ομάδα των Γ. και Κ. Παπαδόπουλου και αποτελούσε μαζί με τον Μακαρέζο, τον Σταματελόπουλο και τον Βέρρο, την πρώτη, την αγγλοκίνητη.

Η Χούντα υπήρξε ένα συμβιβασμός μεταξύ των αντικρουόμενων αγγλικών και ενός λόμπυ των αμερικανικών συμφερόντων.
Επίσης υπήρξε και το κύκνειο άσμα της αγγλοκρατίας στη χώρα μας.
Μετά το γκρέμισμα του Παπαδόπουλου από την αμερικανοκίνητη φράξια των Λαδά, Ιωαννίδη, Μανουσακάκη, Καρατζά, Στειακάκη, Γαλατσάνου, Αραπάκη, Θεοφιλογιαννάκου, Ντερτιλή, Ασλανίδη, Παπαποστόλου, ανέλαβαν οριστικά τα κουμάντα οι Γιάνκηδες.
Ήδη από τον 2ο χρόνο της δικτατορίας, ο αφανής αρχηγός της Χούντας ήταν ένας Κρητικός στρατηγός, προσκείμενος στην ΣΙΑ.

Προσωπικά ο γράφων έχει δηλώσει πολλές φορές ότι θέλω ένα καθεστώς στο οποίο θα διοικούν οι ΑΡΙΣΤΟΙ. Επιλεγμένη Αριστοκρατία στην οποία θα υπάρχει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ στράτευση τόσο ανδρών όσο και γυναικών.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" (Γιατί το Μάτριξ και ο Μινώταυρός του έχει και τα κωμικά, γελοία του στοιχεία, συν τω χρόνω αύξοντα. Και ημέραν τινα είνε αυτός, - εστέ βέβαιοι- ένας ελληνικός-επαναστατικός-απελευθερωτικός, σατιρικός γέλως όστις και το τέρας αυτό θα σκοτώσει!) "

Για κάθε Μινώταυρο υπάρχει πάντα ένας Θησέας....Πάντα θα υπάρχει η λευκή Αθηνά που θα σκοτώνει την Μαύρη αδελφή της ή Ασάνα επί της γης. Ασάνα-Ανάθα-Than-Thana-Thanatha* και Μινώταυρος είναι η ίδια Σεληνολατρεία που ζητάει αίμα, και δη Ελληνικό.

* Είναι τα ονόματα που έκαναν οι επίκληση οι μάγοι στην Σελήνη.

Ανώνυμος είπε...

Ασανα ..στη γιογκα σημαινει μια κατασταση/σταση που εισαι σταθερος και ηρεμος ..αρα ελεγχεις νου και σωμα ευκολα.
Πως συνδεεται ετυμολογικα με την ΑΘΗΝΑ;

Α-ΘΗΝ-Α.......Α-ΝΑΘ-Α η αναδιαταξη των υπαρχοντων στοιχειων βεβαια , συνηθως μας δινει το αντιθετο η αντιστροφο..μεσα στο ιδιο "πλαισιο".Ισχυει εδω;

Aν εδινες αριθμους στους πλανητες που θα εβαζες το ΜΗΔΕΝ που το ΔΥΟ και που το ΤΕΣΣΕΡΑ...
το ΜΗΔΕΝ ισως να μην ειναι αριθμος και μπορει να περικλειει τους υπολοιπους η να τους ακυρωνει
Θα το θεσω αλλοιως ,αν μια ψυχη εχει σαν πορεια αυτη τη σειρα 0 2 4
τι θα μπορουσε να σημαινει;