ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Μητσοτάκης: Κλειστά σχολεία, σημαίνει κλειστά μυαλά

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Ο Εβραίος Κούλις, της Εβραίας Μαρέβας τουμπάρισε την πλάκα, μόλις του έβαλε δάχτυλο το αφεντικό του...να τον χαίρονται η ψηφοφόροι του.!!Πολύ σωστά τα λέει το Κούλι....δεν χρειάζεται να κλείσουν τα σχολεία.  Για παράδειγμα, μπορείς να φτιάξεις μία φοιτητική κομματική παράταξη με το όνομα ΔΑΠ και να διαλύσεις το εκπαιδευτικό σύστημα με ανοιχτές τις πύλες. Ποιος ο λόγος να τις κλείσεις, λοιπόν; Μάλιστα, τα πιο αποδοτικά στελέχη της παράταξης, μπορείς να τα κάνεις και βουλευτές, όταν θα έρθει η ώρα. Με τέτοια εμπειρία, γιατί να πάνε χαμένοι; Άσε που αυτό θα αποτελέσει και κίνητρο αποδοτικότητας για τους καινούριους. Η ΝΔ πιθανώς να φοράει τις λιγότερες μάσκες. Ουσιαστικά μας το λέει ψιλοξεκάθαρα: "Θα σας πhδήξουμε κύριοι!" Το ίδιο θα κάνουν και ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι, αλλά αυτοί απλά δεν το λένε.
Και τέλος έχω να πω.... ''Η ΝΔ ήταν, είναι και θα είναι πάντα απέναντι σε κάθε μορφής κατάληψη'' την οποία δεν μπορεί να καπελλώσει και να ποδηγετήσει επιτρέψτε μου να συμπληρώσω...Η "σε κάθε μορφής κατάληψη", την οποία δεν εγκρίνει η Μαρέβα..!! Να χέσω πατόκορφα τη παιδεία που δίνουν στα παιδιά μας και το αστείο Κούλι που υποκρίνεται ότι κόπτεται γι' αυτήν.Η αποκήρυξη του μαθητικού κινήματος από το Κούλι, είναι το τελευταίο απαρίτητο βήμα πριν τις δικαστικές διώξεις, οι οποίες θα ξεκινήσουν σύντομα, αν η επιχείρηση εκφυλισμού και εξουδετέρωσης δεν αποφέρει καρπούς, μέσα στις επόμενες 2-3 ημέρες. Δεν είδα να αντιδρά κανείς από τη Νουδούλα, στις καταλήψεις για τον Γρηγορόπουλο.!! ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ αν κωλώνετε να αντιδράσετε στην αριστερά, όταν έρθει η ώρα να αντιδράσετε σε πανίσχυρα, υπερεθνικά κέντρα, θα σας φύγουν τα σκατά από τα μπατζάκια.


Την αντίθεσή του στο κύμα καταλήψεων στα σχολεία εξέφρασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος παρέστη  σήμερα στις θρησκευτικές εκδηλώσεις εορτασμού του πολιούχου της Πάτρας, Άγιου Ανδρέα.
«Η Νέα Δημοκρατία ήταν, είναι και θα είναι πάντα απέναντι σε κάθε μορφής κατάληψη», σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης και συμπλήρωσε:
«Αλλοι έχτισαν πολιτικές καριέρες πάνω στις καταλήψεις. Θέλω με την ευκαιρία αυτή, να πω ότι καταλαβαίνω απόλυτα την αγανάκτηση όλων όσοι σήμερα επιλέγουν να βρεθούν απέναντι στην κακή συμφωνία των Πρεσπών την οποία υπέγραψε ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος. Όμως, κλειστά σχολεία σημαίνει κλειστά μυαλά και δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση ο υγιής πατριωτισμός να γίνει προσάναμμα ενός στείρου και ακραίου εθνικισμού στα χέρια κάποιων επιτήδειων.
Θα πρέπει όλοι μαζί να βρεθούμε απέναντι σε αυτούς οι οποίοι επιδιώκουν να ριζοσπαστικοποιήσουν τη νέα γενιά εξυπηρετώντας έτσι τις αλλότριες δικές τους κομματικές επιδιώξεις. Ο κάθε Έλληνας και το κάθε νέο παιδί έχει κάθε δικαίωμα να διαμαρτυρηθεί απέναντι σε αυτήν την κακή συμφωνία. Ας το κάνει, όμως, κρατώντας τα σχολεία ανοιχτά και σεβόμενος πάντα τους δημοκρατικούς θεσμούς της πατρίδας μας».

ΠΗΓΗ

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Την Πέμπτη 6/12 τα σχολεία θα είναι κλειστά λόγω γρηγορόπουλου....
Το 1991 είχα την τύχη - "ατυχία" να βρίσκομαι το Πάσχα στο Λονδίνο και να βρεθώ μπροστά σε μιά διαφωνία έξω από την αγία σοφία Λονδίνου. Κάποιοι (δεν θέλω να ονομάσω) λέγανε στο κουλό να μπει μέσα στην εκκλησία γιατί μέσα ήταν όλοι οι "επίσημοι" ομογενείς και Έλληνες επισκέπτες, οπότε η θέση του ήταν μέσα. Εκείνος όχι μόνο αρνήθηκε αλλά είπε "τους έχω γραμμένους όλους τους Έλληνες" κάνοντας την χαρακτηριστική κίνηση του χεριού προς τα κάτω, ανάμεσα στα πόδια του...
Αυτό το δίποδο θα ψηφιστεί, από ελληνόφωνους που θα περιμένουν επιστροφή συντάξεων και ότι άλλο τάξει ο επόμενος εθνικός ολετήρ...
Α.Α.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" αλλά είπε "τους έχω γραμμένους όλους τους Έλληνες" κάνοντας την χαρακτηριστική κίνηση του χεριού προς τα κάτω, ανάμεσα στα πόδια του..."

Φυσικά και μας έχει γραμμένους η Κούλα Χρυσού, αφού δεν ανήκει στο Ελληνικό έθνος.!!
Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Δισεγγονός του Εβραίου Μωυσή Νικολάου Μητσοτάκη που διέμενε στη Μονεμβασιά Λακωνίας. Ο αδελφός του Μωυσέως, Κωνσταντίνος μετέβη στα Χανιά όπου υπήρξε σημαντικός παράγοντας της εκεί εβραϊκής Συναγωγής.
ΌΛΗ Η ΜΕΣΑ ΜΑΝΗ ήταν ΓΕΜΑΤΗ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.....για ψάξτε λιγάκι και την καταγωγή του Μιχαλοβλάκα και θα καταλάβετε γιατί η Χρυσή Πορδή είναι ΜΟΥΓΚΑ στην στρούγκα όσον αφορά τους Εβραίους.!!

Σημίτης-Σαμαράς-Παπανδρέου-Τσίπρας-Κάρολος Παπούλιας (αυτός έχει αλβανική καταγωγή)...όλοι τους Εβραίοι.Και ένα σωρό άλλοι....αν ήταν Έλληνες νομίζει θα έμπαιναν στην Βουλή;;; Ούτε απο το πεζοδρόμιο θα τους άφηναν.!!0

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Τα «Μητσοτακέικα σπίτια» στην Μονεμβασιά είναι μαζί με τα «εβραϊκά σπίτια»; Τυχαίο;

ΑΡΡΙΩΝ είπε...



ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ

Υπάρχει λόγος, λόγος σοβαρός
που συμβαίνει αυτός ο μαθητοσεισμός.

Πανηγυρίζουν οι οχτροί και κλαίνε οι γνωστικοί,
η χώρα έχει ειρηνικώς και δημοκρατικώς
κατακτηθή και λεηλατηθή.
(διακομματικός διαπλεκόμενος κοινοβουλευτικός
λέγεται αυτός ο ολοκληρωτισμός,
οικονομική ευρωδικτατορία
του μεγάλου κεφαλαίου των παγκοσμιοποιητών
και κρόνειος Φύρερ αυτής
το εβραιοϊερατείον των Βρυξελλών…)

Αλλά αυτή η ελληνική μαθητική ψυχή
πηγάζει απ’τα μυστικά
βάθη των ελληνικών χρυσών αιώνων.
ποτέ δεν χάθηκε και ούτε θα χαθή.
έχει καταπατήσει διαχρονικά
και νικήσει αμέτρητες φορές
το καταραμένο κρόνειο φίδι
και θα το πατήσει τώρα άλλη μια,
τελειωτικά, μακεδονικά,
για να ηγηθή μιας νέας
αναγεννημένης κι εξελληνισμένης
ανθρωπότητος ξανά.



ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ

Έλληνες, φύλακες, γρηγορείτε. Έρχονται νέα
(Γρηγοροπουλικά) ερυθρά Δεκεμβριανά,
-διψούν για αίμα τα γενιτσαριά –
η τελευταία και πιο μεγάλη
εθνική δοκιμασία πριν τη ξαστεριά...

Οι ένστολοι εθνικοί φρουροί οσονούπω
ας ετοιμάζονται για τα σχετικά,
μετ’ ου πολύ, δεν θα μπορούν να κρύβονται πια
πίσω από άσφαιρα παράσημα και μισθά.
θα λάβωσι θέσιν, αναγκαστικά, εθνικήν ή μη,
και τούτο επειδή
της πατρίδος και της ιστορίας
η τρομερή δία φωνή θα τους καλεί!

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Πω, πω, μ' έβαλες στο νόημα, φίλτατε. Προσφάτως δε, επεσκέφθην εκδρομικώς την Μονεμβάσιαν και τα οικήματα.
Δι' αυτό ως φαίνεται ετύγχανεν τοιαύτης προνομιακής ασυλίας επί τουρκοκρατίας. Περιούσιοι παντού. Και εν τοις εσωβρακίοις έτι ημών δει ψαύεσθαι εφεξής και τινάζεσθαι μήπως κρύβονται ώσπερ κοριοί και εκεί τα επιδημικά αυτά περιούσια παράσιτα.
Και ο βάρδος Ρίτσος, της συμμορίτικης αριστεράς, από κει κι αυτός φυσικά. Οπισθογεμής και κομμουνιστής όλα τα περιούσια προσόντα πακέτο εννοείται του γενέσθαι αντιπρόσωπος της εβραιοελληνικής, όπως και ο εθνικός ποιητής Σολωμός άλλωστε, διανόησης...

Ωρέ, Χαίρε (να χαρείς) βάθος εβραιοβόθρου, ελληνικού και ελληνορθοδόξου, αμέτρητον!
Γι αυτό ήσουν δούλος, Ρωμιέ μου, τόσους αιώνες. Αμ, με τέτοια εβραίικα μυαλά και αφεντικά είνε να μην πάρης τον κακό τον δρόμο;
Βρε, άντε ξύπνα μήπως εύρη κι ο κόσμος τον πραγματικό θεό του και σκοπό του!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Συμφωνώ και επαυξάνω αγαπητέ ΑΡΡΙΩΝ σε όλα.
Γράφεις....." Πανηγυρίζουν οι οχτροί και κλαίνε οι γνωστικοί,
η χώρα έχει ειρηνικώς και δημοκρατικώς
κατακτηθή και λεηλατηθή."

Ακριβώς και αυτό όλο έχει όνομα....Εισοδισμός λέγεται και υπονόμευση του εχθρού εκ των έσω.Ο εχθρός δεν βρίσκεται γύρω από εμάς...ο εχθρός μας κυβερνά.!!

ΑΘΗΝΑ είπε...

Aυτη η μαθητικη ψυχη .....θα γινει βορρα των ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ , και ζητημα ειναι αν θα μεινει κατι ,που να την θυμιζει υστερα απο λιγο χρονο.
Παντα βρισκουν τροπο να λοιδωρουν, καθε αντιδραση στις προδοτικες δρασεις τους...με αποτελεσμα αυτες(οι αντιδρασεις) να εξασθενουν και να ατονουν αφου προηγουμενως εχουν δρασει υποστηρικτηκα γι'αυτους ,σαν βαλβιδα ασφαλειας που εκτονωνει την ενταση!
Βλεπεις γνωριζουν αριστα τους κανονες της κοινωνικης μηχανικης...γιαυτους οι μαθητες ειναι ενας .....αλγοριθμος!
Για καθε συντεταγμενη δραση κατα του συνολου ,αρκει ενα συγκεκριμμενο ποσοστο αντιδρασης για να εδραιωθει η νεα κατασταση με ασφαλεια!!

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Τι ¨εισοδισμός,¨ όπερ σοδομισμός λέγεται, φίλτατε υψιπέτα, και μάλιστα οθωμανικώ δικαίω. ¨Γκιαούρ γαμήσι¨ που έλεγε και η αποδημήσασα θρησκευομένη μήτηρ μου όταν της ηνάπτοντο τα άθεα κανδηλολαμπίδια.
Αλλά ου τιμά προφανώς τοιαύτη τις χυδαία προσφώνησις ούτε τον λέγοντα μήτε τον ακούοντα.

Όσον αφορά δε τα μαθητικά, η αλαζονική και ¨υβριστική (ύβρις)¨ καθαρά κομμουνοαριστερά ενέπεσε εις τον ¨λάκκον όν ώρυξε.¨
Εις θέσιν γαρ εξουσίας ευρεθείσα και ως εκ τούτου απομυθοποιηθείσα κατά τον χείριστον τρόπον (Ο ερυθρός ¨βασιλεύς είνε γυμνός¨ ου μην αλλά και αποκρουστικός κρονοερπετοειδής!)
ποινικοποιεί και ηρωοποιεί κατ' ανάγκην τον εθνικισμόν καθιστώσα αυτόν, δια πρώτην φοράν μεταπολιτευτικώς, απηγορευμένον άρα και γοητευτικόν και ελκυστικόν καρπόν (όρα Καποδιστρικάς πατάτας) ιδίως δια τους νέους, αυτούς τους επαναστατικούς λάτρεις της ερωτικής αλλά και της πολιτικής
περιπέτειας...
Ούτω πως ο ιστορικός τροχός γυρίζει ποιών το ομηρικόν ρητόν ¨θαρσείν χρή, ταχ' αύριον έσσετ' άμεινον¨ διαχρονικής εγκυρότητος.

Οπότε ¨οψόμεθα εις Φιλίππους!¨

*Αθηνά
Αποσπασματικώς ιδέσθαι ισχύει το ερμηνευτικόν σου. Η ελπίς όμως της αρετής και του ηρωισμού, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, ποιεί τον άνθρωπον ηθικώς ανθεκτικότερον και ευγενέστερον. Αντιθέτως η απόγνωσις ακυροί και αχρηστεύει και την οιαδήποτε καταβληθείσαν μέχρι τούδε ηθικήν του κοπιώδη προσπάθειαν και κατακτηθείσαν ηθικήν συγκομιδήν.
Άλλωστε δια μιας τσεκουριάς άλλωστε ου πίπτει το δένδρον. Η σπίθα ήναψεν. Ο σπινθήρ κυοφορείται. Το μέλλον υλοποιείται.
Ουδέν το άσκοπον, ακόμα και εις μίαν άνευ σκοπού ζωήν.
Κι αν πεθάνη τι; στους αιώνας η ψυχή της αντηχεί.


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΧΑΧΑΧΑ Φίλτατε ομόθυμε και φοβερέ ΑΡΡΙΩΝ...η αγαπητή σου μήτηρ είχε απόλυτο δίκιο για αυτό που έλεγε, αν ζούσε θα ήθελα να την φιλήσω για αυτά της τα λόγια.!!
Όσο δε για τα " τα άθεα κανδηλολαμπίδια " του δικού μου συγχωρεμένου πατέρα όταν άναβαν....κατέβαζε κορνίζες.!!
Βέβαια ο δικός μου αείμνηστος πατήρ δεν ήταν της εκκλησίας....όλο και όλο πάτησε σε αυτήν 3 φορές.!!

Όσο για την κομμουνοαριστερά η αλλιώς τα τσιράκια με τις βαθιές τσέπες του συστήματος , έρχεται η ώρα που θα πάρουν ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ (σαν αριστεροί που είναι) από τα ΚΕΝΤΡΙΚΑ...και τότε να δω ποιος θα τους γλυτώσει για όλες τις προδοσίες τους.
Και όχι μόνο τα αριστερά σκουπίδια , αλλά ΟΛΑ τα εθνομηδενιστικά σκουπίδια που εκμεταλλεύτηκαν την ιδεολογία και το πατριωτικό συναίσθημα των Ελλήνων.

ΑΘΗΝΑ είπε...

Kαμμια απογοητευσις,αγαπητε Αρριωνα,
ισα-ισα πιστευω οτι ακομη κι αν ολα φανταζουν ασκοπα και μαυρα ,κι αν ολα φαινονται καλα σχεδιασμενα απο τους επικυριαρχους ,παντα υπαρχει ο ασταθμητος παραγοντας που λεγεται ανθρωπος, ο οποιος αν σκεφτει,κατανοησει ,πιστεψει μπορει να ανατρεψει τα παντα!

Εμεις ειμαστε η δυναμις τους!
Η παρατηρηση και η καταγραφη των τεκταινομενων και η αποτιμηση τους ,δεν σημαινει παραιτηση,αλλα σωστη προετοιμασια για τα επερχομενα!

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Αναπητή Αθηνά.
Ουδέποτε αμφέβαλα ότι είσαι Σπαρτιάτισσα. Η δροσερή θηλυκή όσο και διακριτική πνευματική σου παρουσία άλλωστε στο παρόν ιστολόγιο το επιβεβαιοί.
Αλλά δεν είναι και εντροπή παρά φυσικό και ανθρώπινο, το ενίοτε απογοητεύεσθαι και αθυμείν. Δει μας υπάρχειν ειλικρινείς προς τον εαυτόν μας. Όλοι έχομε στιγμάς αδυναμίας και λιποψυχίας και μειζόνως εγώ. Σημασία έχει το ελέγχειν, φιλοσόφως και καρτερικώς, τα κατώτερα αυτά φοβικά αισθήματα και μετατρέπειν εις εφαλτήρια ηθικής ανόδου και ψυχικής μεγαλοσύνης, πεποιθότες ότι έτσι κατακτώμεν την δυνατήν ανθρωπίνην ανωτερότητα και ευδαιμονίαν, την ίδια την ουσία της θεότητος και της αθανασίας!