ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

ΑΝΤΡΕΣ-ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΠΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γράφει ο Μαύρος Αετός :

Η γυναίκα στην εποχή μας, κάτω από ένα πλέγμα ελευθερίας καταναλωτισμού που πάλλεται μεταξύ εργατικής σκλαβιάς και σωματικής εκπόρνευσης, έχει χάσει την φύση της, και έχει χάσει την φύση της διότι ουδέποτε ήθελε να την μάθει. Το βασικό στοιχείο μέσα σε αυτό το πλέγμα καταναλωτισμού είναι η έμμεση εκπαίδευση των γυναικών από μικρή ηλικία στο να βλέπουν εχθρικά τους άντρες… στην εποχή μας το να βλέπει μια γυναίκα εχθρικά τον άντρα, αποτελεί μέρος και βασικό στοιχείο της δήθεν απελευθέρωσης της! Στην δυτικού τύπου υλική κοινωνία μας, ο άντρας έχει χάσει τον ρόλο του… και σε αυτό φταίει αυτός!

 Για τον κανόνα των γυναικών (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων) ο άντρας δεν είναι ο πολεμιστής… δεν είναι ο τίμιος δουλευταράς, ούτε είναι αυτός που έχει μπέσα κ.λ.π. ο άντρας είναι μια οικονομική επένδυση! Τώρα αν έχει και χτισμένο σώμα και μια πούτσα πάνω από 25cm ακόμα καλύτερα γιατί κατά φαντασία… θα γαμάει και καλά! Ο άντρας επί των ημερών μας είναι μια σοβαρή επένδυση που μπορεί να προσφέρει απλόχερα ένα μεγάλο σπίτι… ένα καλό έως πολύ καλό αυτοκίνητο… το τελευταίο μοντέλο iPhone κ.λ.π. Από όσους άντρες έχουν μείνει και είναι ακόμα πολεμιστές… έχω την εντύπωση κανείς δεν πρόκειται να πάει να δώσει την κωλοτρυπίδα του για να συνεχίσει να υπάρχει μια δυτικού τύπου κοινωνία και δήθεν δημοκρατία, που βασίζεται στο δίπτυχο καταναλωτής – προϊόν. 

 Βεβαίως και είναι πράξη πολέμου ο βιασμός των γυναικών από τους μουσουλμάνους εποίκους… γιατί στους μουσουλμάνους έποικους δεν έχει επιβληθεί μια δυτικού τύπου κοινωνία (λόγο του σκληρού θρησκευτικού μοντέλου), όπου ο άντρας έχει χάσει τον ρόλο του και είναι απλά μια επένδυση! Όταν κάνουμε αναφορά στην ζωή, και στην κοινωνία αναφερόμαστε κατ’ ουσίαν στην γυναίκα… διότι η γυναίκα είναι και η κοινωνία και η ζωή. Όταν κάποιος θέλει να αλλάξει την ζωή και την κοινωνία, τότε αλλάζει τα πρότυπα της γυναίκας! Τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους.

Υ.Γ  Μου  αρέσει που κάποιοι – κάποιες θέλουν και κοινωνία πολεμιστών.!! Να τι έχουν...12 "Ρουβίτσες" κάνουν επίθεση στον Σάκη Ρουβά -

3 σχόλια:

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Ας κοιτάξωμε πιο ψηλά τα σημεία των καιρών.

Ο Κ.Κατσίφας είναι ο Π. Μελάς της εποχής μας.
Και όπως η θυσία του δευτέρου ένωσε, ανώρθωσε και εδόξασε την ατιμασμένη Ελλάδα της Μελούνας ελευθερώνοντας Μακεδονία, Δ. Θράκη
έτσι και ο πρώτος μέλει ανορθώσει την Ελλάδα της προδοσίας της Κύπρου και του αριστεροκομμουνισμού για νέα πεπρωμένα δόξης.

Ζήτω η Β. Ήπειρος. Ζήτω ο αιώνιος Ελληνισμός.

https://www.youtube.com/watch?v=lvJQRPOu7Kk


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπημένε μου ΑΡΡΙΩΝ έγραψες :

" Ας κοιτάξωμε πιο ψηλά τα σημεία των καιρών."

Κοιτάμε πάντα τα σημεία των καιρών...είτε ψηλά, είτε χαμηλά είτε γύρω μας....και δεν ξεχνάμε ΤΙΠΟΤΕ.
Ιδιαίτερα για το ποιος και ποιοι φταίνε για το ότι σήμερα η Β.Ήπειρος δεν είναι ενσωματωμένη με την μητέρα Ελλάδα.
Εκτός από τις διαχρονικά ανθελληνικές και ΜΗ ελληνικές υπόδουλες κυβερνήσεις, φταίνε και όλοι αυτοί που μέχρι σήμερα τους αποκαλούν "συμμάχους".
Γιατί δεν ήθελαν οι σιγανοπαπαδιές οι Ιταλοι, οι Βελγοολλανδοί, οι Γερμανοί, και οι Αυστριακοί.
Όσο για τους Αμερικάνους μας το ξεκόψανε, γιατί ο ΥΠΕΞ τους ήτανε τσιράκι των Εβραίων.

O James E. Byrnes υπήκουε στις εντολές του Εβραίου μεγιστάνα και συμβούλου του Ρούσβελτ Bernard Baruch (δεν ξέρουμε αν έχει σχέση με τον δικό μας Βαρουφάκη), ο οποίος υπήρξε μέντορας, σπόνσορας και προστάτης του και τον ανέδειξε σε Βουλευτή και Υπουργό.
Όσο για σήμερα την εντολή για να σκοτώσουν τον Κ.Κατσίφα την έδωσε ο Έντυ Ράμα....αφού πρώτα του έδωσαν το ο.κ οι Αμερικάνοι.

Το έλεγα παλαιότερα σε διάφορα ιστολόγια..." Οι Έλληνες θα υποστούν τις συνέπειες ενός ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥ ΤΡΙΠΛΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.."
Και νόμιζαν ότι δεν ήξερα τι έλεγα.....έβλεπα τι έρχεται και από το 2012 προειδοποιούσα για τον Γ'Βαλκανικό Πόλεμο που έρχεται και μάλιστα με φόρα.

https://tinyurl.com/y82qxm7q

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλτατε ΑΡΡΙΩΝ γράφεις :

" έτσι και ο πρώτος μέλει ανορθώσει την Ελλάδα της προδοσίας της Κύπρου και του αριστεροκομμουνισμού για νέα πεπρωμένα δόξης. "

Στην πολιτική ΔΕΝ υπάρχει "καλός" και "κακός", όπως στις κινηματογραφικές ταινίες. Αυτό που αποδεικνύεται ότι υπάρχει, είναι τα διεθνή συμφέροντα (και η ανάγκη που αυτά δημιουργούν) και ανάλογα με αυτά πράττουν και οι πρωταγωνιστές της πολιτικής.

Τα εν λόγω συμφέροντα της τότε εποχής (προδοσία Κύπρου) πάλλονταν μεταξύ Βρετανικής και Αμερικανικής Πρεσβείας.
Η μισή τότε Χούντα ήταν τσιράκια και πράκτορες των Άγγλων...και οι άλλοι μισοί των Αμερικάνων και όλοι μαζί έδιναν λογαριασμό...στους Εβραίους.
Επομένως, οι "επενδυτές" αυτοί ενδιαφέρονταν διαχρονικά για την επένδυσή τους και δεν θα άφηναν, βέβαια,κανέναν και οποιονδήποτε εξωνημένο πολιτικό να κάνει το δικό του.

Όσοι πιστεύουν σήμερα ότι οι Τσιπροκαμμένοι και αυτοί που τους πατρονάρουν θα κάτσουν να χάσουν, ας ξαναμαντέψουν.Το σήριαλ έχει ακόμα πολλά επεισόδια και το σενάριο κρύβει μεγάλες εκπλήξεις.