ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

ΠΕΡΙ ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΣΡΑΗΛ και ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

Γράφει ο Μαύρος Αετός :

Όλα αυτά που γίνονται επί των ημερών μας στην πατρίδα μας, Συμφωνία των Πρεσπών,υπογραφή του Συμφώνου του Ο.Η.Ε ,εκχώρηση ονόματος της Μακεδονίας στους Σλαβοβούλγαρους Σκοπιανούς ,περί Μεγάλου Ισραήλ ,και άλλα που έρχονται ταχέως, τα λέγαμε τόσο εμείς ,όσο και άλλοι δεκαετίες πριν...και σας τα είχαμε γράψει εδώ :
 «Από πολλών ετών εκπονούνται προγραμματισμένα σχέδια κατακερματισμού της Ελλάδος, εξανδραποδισμού των Ελλήνων. Επιδιώκεται ο διαμελισμός της γης μας! Σκοπεύουν να διχοτομήσουν το Αιγαίο, να μας αποσπάσουν ελληνικά νησιά, να καταπατήσουν την Θράκη και την Μακεδονία, να «διεθνοποιήσουν» την ζώνη της Θεσσαλονίκης, να καθυποτάξουν την Κύπρο! Η Ελλάδα είναι ανυπολόγιστα πολύτιμος χώρος σήμερα, περισσότερο από οποτεδήποτε άλλοτε για να τον αφήσουν ολόκληρο και ως έχει στα χέρια μας.»


 «Κατά τας οποίας ο Νίξον και ο Κίσσινγκερ, οι οποίοι είχον μεταβεί τον Αύγουστον εις την Μόσχαν, είχον έκτοτε προβή εις ορισμένας συμφωνίας, που ήσαν εις βάρος της πατρίδος μας. Κατά τας πληροφορίας λοιπόν που είχον διαρρεύσει, δια των γενομένων τότε συμφωνιών, εις την Μόσχαν, μέγιστον μέρος της Ελληνικής Μακεδονίας μέχρι του Αλιάκμονος, και ολόκληρος η ελληνική Θράκη, όπως και η τουρκική Θράκη με την Κωνσταντινούπολιν, δια κατάλληλων πολιτικών χειρισμών και ολίγον κατ΄ολίγον, θα έπρεπε να αποτελέσουν τελικώς μιας «Ελληνικής Βαλκανικήν Σοσιαλιστικήν Δημοκρατίαν», που θα συνεργάζετο με την «Ένωσιν Βαλκανικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών», εις δε την Τουρκίαν θα παρεχωρούντο ως αντάλλαγμα, δια κατάλληλων επίσης πολιτικών χειρισμών, συν τω χρόνω και δια να ικανοποιησθούν αι απώλειαι της από την Θράκην, η Κύπρος και τα μισά νησιά του Αιγαίου μεζί με την Ρόδον, με απώτερον σκοπόν τα νησιά αυτά μετά της Κρήτης, να περιέλθουν τελικώς εις την κυριαρχίαν του Ισραήλ, μετά την βεβαίαν αποδυνάμωσιν Τουρκίας και Ελλάδος, από κατευθυνομένην έξωθεν, μελλοντικήν σύγκρουσιν των, όπως επιδιώκεται και σήμερον (1980).

 Δηλαδή με άλλας λέξεις έκτοτε είχεν αποφασισθή υπό των υπερδυνάμεων η σιρρίκνωσις της Ελλάδος εντεύθεν του Αλιάκμονος και η απόσπασις από την Ελλάδα του μισού Αιγαίου πελάγους και των νήσων που υπάρχουν εις την περιοχή αυτήν, μετά της Κύπρου και της Κρήτης."

  Στην πραγματικότητα ο κάθε ένας από εμάς είτε γνώριζε για αυτά τα σχέδια, είτε είχε ακούσει, αλλά πίστευε ότι δεν θα γίνουν επί των ημερών του.!! Για να μεγαλώσει το Ισραήλ θα πρέπει να συρρικνωθεί η Ελλάδα...αυτό είναι το σκεπτικό τους.Εδώ και δεκαετίες κάποιοι φωνάζουν, τα λένε...αλλά η δίποδος στρουθοκάμηλος που κατοικεί στην χώρα των Ελλήνων, ούτε άκουγε ούτε έβλεπε....ότι βάδιζε προς την καταστροφή. Αλλά οι λοβοτομημένοι πνευματικά "δεξιοί" αλλά και "αριστεροί"  βρίσκονταν ο καθένας στην Νιρβάνα τους και στον δικό του πλασμένο κόσμο.
Ουσιαστικά αυτή την στιγμή ,όλη η επικράτεια της Ελλάδας, βρίσκεται σε καθολική κοσοβοποίηση.
Όλοι αυτοί οι συνεργάτες  κατοχικών δυνάμεων όπου ετεροχρονισμένα μας επιβάλλουν εδώ και 8 χρόνια νόμους και διατάγματα του Γ΄Ράιχ στο σημερινό Δ΄ Ράιχ... εκμοντερνισμένοι προοδευτικοί δωσίλογοι, μνημονιακοί κόβαλοι νεοταξίτες, φασιστόμουτρα κεκαλυμμένα με πολιτικούς δεξιούς, η αριστερούς κ.λ.π. μανδύες ... έρχεται η ώρα που θα πάρουν αυτό που πρέπει..και όπως πρέπει....μαζί με αυτούς θα πληρώσει το "αντίτιμο" και η σάπια γένια μαζί με τους απογόνους της.

ΜΕ ΑΓΡΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ....διότι στο τέλος οι μόνοι που θα μείνουν εδώ θα είναι μόνο οι Έλληνες.... Όλες αυτές οι οπλισμένες μουσουλμανικές ορδές που φέρνουν στην χώρα...θα κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα, σφαγή και αίμα....βέβαια όταν εμείς τα λέγαμε ο ποδαπός κάτοικος ζούσε τον ψεύτικο μύθο του στην χώρα των Ελλήνων. Βεβαίως αυτές και όχι μόνο αυτές τις απόψεις μου, τις πλήρωσα με χλεύη, ειρωνεία, μίσος, φθόνο και πλήθος από συκοφαντίες! Ο άνθρωπος είναι συχνότητα… σε όλες αυτές τις συχνότητες που άγονται περί του Επιθυμητικού μέρους της ψυχής (κατά Πλάτωνα), δηλαδή περί της κοιλίας και των γενετικών οργάνων, τους εύχομαι ολόψυχα για όλα αυτά που ακόμα δεν έχουν έρθει καλά γαμήσια με τα λαθροορκς. !! 

  Συνήθως οι βλάκες τοποθετούν πλαστές ταμπέλες με αίολες ενοχές, σε όλα όσα δεν μπορούν να εννοήσουν, αυτή είναι η βάση του επιθυμητού μέρους της ψυχής. Η κάθε φύσεως επανάσταση είναι πρώτα από όλα εσωτερική διαδικασία. Όσο για τον γράφων, ως Δήλιος κολυμβητής, δεν μετάσχει εκ φύσεως τόσο του Επιμενίδειου ύπνου, όσο δε και της Σισύφειου ανάβασης – πορείας… θα το σκεφτώ δε πολύ σοβαρά εάν θα συμμετάσχω και στον επερχόμενο Τρωικό που έρχεται, έστω και αν για αυτό ήρθα… έχω το δικαίωμα της χρονοχωρικής με τοπολογικό προσωπικό χαρακτήρα επιλογής εάν θα δεχθώ η όχι.

Υ.Γ Κάποιοι ένα με δύο μήνες πριν την υπογραφή του Συμφώνου του Ο.Η.Ε "ξύπνησαν" και φώναζαν και έσκουζαν ότι έρχεται το τέλος των Ελλήνων.!! Αργά ξυπνήσανε....τόσα χρόνια τι κάνανε τι ψηφίζανε ;; Ειδικά όταν κάποια άτομα τους τα λέγανε....τα χλεύαζαν και άφηναν τα κάθε λογής λαμόγια να τους βρίζουν....τώρα ανέβαζουν πένθιμες μουσικές και έβαλαν μαύρες πλερέζες. Δεν έρχεται το τέλος των Ελλήνων...έρχεται το τέλος αυτού του ψευτορωμείκου , αυτού του ανθελληνικού κράτους που σίτιζε όλα αυτά τα λαμόγια....που σήμερα μας το παίζουν και "εθνικιστές".

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://youtu.be/jl-8EOC55bQ

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

@ Αετόν

Έτσι ακριβώς boy. Σωστός!