ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ...ΟΛΟΙ.!!!

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Το βλέπω αμ δε το βλέπω πως συμμορφώνεται ο κάτοικος της χώρας.!!! Η Ιταλία αυτό που έπαθε δεν θα είναι τίποτε σε αυτό που θα πάθουμε εμείς. Θα πεθάνουμε...όλοι.!! χα χα χα...Πριν κανένα χρόνο..ο γράφων τους το είχε πει ..." θα σας θάψω όλους.".!!!


11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αμα ζησω θα σας γαμησω κι αμα πεθανω θα μου κλασετε τον πουτσο

Γεωργιος Καραισκακης

kakos04 είπε...

Παντού τα ίδια δυστυχώς , και εδώ στην Κρήτη βγαίνουν από τα σπίτια τους χωρίς λόγο , έκλεισαν οι καφετέριες και πάνε βόλτα στα σουπερμάρκετ. Το αστείο είναι ότι έκλεισαν και καλά οι χώροι εστίασης αλλά δεν τόλμησε ο δήμος Ηρακλείου να βγάλει κιχ για τις λαϊκές αγορές , σήμερα στου Σαββάτου που είναι η πιο μεγάλη πέρασε το μισό Ηράκλειο ο ένας πάνω στον άλλο . Αυτό και αν είναι διασπορά για όλη την πόλη , αλλά στα μαγαζιά να προσέχουμε μέχρι πέντε άτομα . Γελοίοι και θα την πληρώσουμε όλοι . Δευτέρα γυρίζει η κόρη μιας γειτόνισσας από Ολλανδία , σιγά μην σκεφτεί κανένας να την βάλουνε σε 14ημερη καραντίνα πριν έρθει στην πολυκατοικία , αφού είναι ανεπαρκείς όλοι .

Ανώνυμος είπε...

συ πια όλα τα χεις πει! ούτε ο τειρεσίας να σουνα...

ΑΡΡ. είπε...


Όλοι θα κολλήσωμεν τελικά. Κρίμα τα έκτακτα μέτρα. Ο δυνάμενος... αψηφήτω.
Οι άλλοι όμως τί πταίουσι...
Ο αναρχοατομισμός καταστρέφει ως φαίνεται άτομα και λαούς. Πολύ αργά για μετάνοιες του παλιού αγνού καιρού.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" συ πια όλα τα χεις πει! ούτε ο τειρεσίας να σουνα..."

Τς τς θάθελε ο Τειρεσίας να ήταν σαν εμένα.!! Ο Τειρεσίας κιουρία μου, ανήκε σε Κρόνιο ιερατείο.!! Φυσικά και σας τα λέω και σας εξηγώ γιατί γίνονται κάποια πράγματα...τι έλεγα ΕΔΩ :
http://zeys-elaynon.blogspot.com/2020/02/coronavirus-contains-hiv-insertions.html

" Ο HIV είναι ο ιός που προκαλεί τη νόσο AIDS. Τόσο ο ιός του AIDS όσο και ο Κορονοϊός δημιουργήθηκαν στο ίδιο βιολογικό και γενετικό εργαστήριο των Ατλάντων.!! Μετά διασκορπίστηκαν σε διάφορα σημεία. Αυτοί οι γενετικά τροποποιημένοι ιοί όμως δεν είναι ότι πιο θανατηφόρο έχουν δημιουργήσει. Το πιο θανατηφόρο βιολογικό τους όπλο , είναι ένας ιός με το όνομα " Τρίαινα" ....έχει κατασκευαστεί ώστε να ΜΗΝ μπορεί να προσβάλλει την μοναδική γενετική διάταξη στην αλυσίδα του D.N.A των Ατλάντων , ακόμα και αν η γενετική διάταξη έχει μεταλλαχθεί.!! Αλλά για όλους τους άλλους που δεν έχουν αυτήν την γενετική διάταξη στο D.N.A τους, είναι...εκατό τοις εκατό θανατηφόρος.!"



Ανώνυμος είπε...

ένας εσύ και μια η αθανασία του αιγάλεω... καλά ναι οκ,όλοι πια σε κρόνειο ιερατείο ανηκουνε, ξέρουμε... δλδ τι θες να πεις, ότι εφόσον θα τους θαψεις όλους, σημαίνει και ότι έχεις ατλάντεια γενετική διάταξη;; πάντως, τέτοιο αρχιτρολ και προβοκάτορας που είσαι, δεν το θεωρώ καθόλου απίθανο να είναι φτιαχτές οι παρελθοντικές δημοσιεύσεις σου που παραπέμπεις το ποίμνιο σου...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Μωρή Καριόλα...ανέβασα το σχόλιο σου...για να μπορέσω να σου τα πω όπως πρέπει. Έκανες ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος..αυτά που γράφω εδώ..τα ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕΙ και σε άλλα ιστολόγια.!! ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ μωρή μουνόψειρα.!! Φυσικά αν ήσουν έξυπνη θα καθόσουν να επεξεργαστείς με τον ερπετικό σου εγκέφαλο το τι σου λέω.!! Αλλά βλέπεις ΔΕΝ ανήκουμε στο ίδιο είδος.!!

Α και μην μου ξυνίσεις τα σκατόμουτρα σου διότι σου μιλάω έτσι...εσύ μου ΕΔΩΣΕΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ λέγοντας ΠΡΩΤΗ ότι είμαι " αρχιτρολ και προβοκάτορας". Βλέπεις όταν κάποιος σας λέει την ΑΛΗΘΕΙΑ τότε ο ξεφτιλισμένος κάτοικος της χώρας των Ελλήνων,σαν και σένα , αρχικά θα τον ειρωνεύτει και θα τον περιγελάσει… αν πάλι αυτός ο κάποιος συνέχιζε και επέμενε στα λεγόμενα του, τότε θα άκουγε προπαγανδιστικά λόγια που θα εμπεριείχαν προσωπικές αίολες ενοχές… και τελικά αν αυτός ο κάποιος τολμούσε να συνεχίσει την αναφορά του, τότε θα τον έβριζαν!!

Μου είναι γνωστή η συμπεριφορά σας...αλλά ΚΑΝΕΙΣ απο όλους εσάς...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ....ο γράφων όμως και το κάνει και σας το λέει. Άσχετα αν δεν σας αρέσει.!!

Αυτό είναι το τελευταίο σου σχόλιο εδώ. Καθότι δεν είμαι ούτε δημοκρατικός αλλά ούτε και καλός τύπος.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Κατάλαβες μογγολοταταρική μουνότριχα η ακόμη...τι σε περιμένει στο μέλλον;;; Διότι μπορεί να ζεις εκιά επάνω στο Πήλιο και να νομίζεις ότι θα γλυτώσεις...αλλά ο ιός ΔΕΝ μεταδίδεται με τον αέρα.!! Ψέμματα σας λένε...χα χα χα χα θα γίνεις και το πρώτο λίπασμα για τα ντοματάκια σου απο την Κριμαία που έφερες.!!

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχα! μνάρι μου εσύ! το κεφαλαίο κάππα στην καριολα πολλά με άρεσε αχχαχαχα! πολύ με διασκεδάζεις καλό μου, πάρα πολύ, δεν πειράζει, μην τα δημοσιεύεις, εξάλλου με βολεύει περισσότερο, αφού άμα θέλω κάτι να σε πω, μόνο για να το δεις εσύ θα είναι... φιλάκια!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Το ξέρω ότι έχεις χοντρό "κόλλημα" μαζί μου. Αλλά δυστυχώς για σένα δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με τις εμμονές σου.

Ανώνυμος είπε...

Λυκαστρε δεν ξερω τι ειναι η κερια που τσακωνεσε μαζι της,αλλα θα σου κανω και εγω ως αναγνωστης του ιστολογιου σου καποιες παρατηρησεις,το -θα σας θαψω ολους- ειναι αγενες και δειχνει καποια επαρση ασχετα αν το λες και σαν αστειο,σε τετοιες κρισιμες εποχες δεν κανουμε ατειακια με την υποληψη και την ψυχολογια κανενος,ειναι κατα την γνωμη μου ασεβεια,προσεχε λιγο λοιπον να εισαι στο μετρο που χρειαζεται για να υπρχει σωστη και γονιμη επικοινωνια,εισαι ενα απο τα λιγα ιστολογια που αποτελει μια παρηγορια για καθε αγωνιουντα Ελληνα ανθρωπο,ειδες τι εγινε με το εργολαβειο και τον τελχινα περσυ που ειχε γαμησει στο βρησιμο ολο τον κοσμο,τον εχουν καταλαβει ολοι πια τι ρολο παιζει και εχει γινει κατι σαν κωλομπαρο οπου συνεχως μπαινουν οι ιδιοι και οι ιδιοι πελατες,με αλλα λογια το ιστολογιο αυτο εχασε την υποληψη του.