ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024

Υπάρχει νέου τύπου πυρηνικό όπλο που κάνει όλες τις ουσίες με υψηλό ενεργειακό δυναμικό να εκραγούν σε μια συγκεκριμένη περιοχή .

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Θυμάστε πριν λίγες μέρες την επίθεση της Ουκρανίας με drones που ανατίναξε αποθήκη, η οποία περιείχε πυραύλους και πυρομαχικά, στην περιφέρεια Τβερ στη δυτική Ρωσίας;; Τότε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειξαν μια τεράστια φλόγα να εκτοξεύεται ψηλά στον νυχτερινό ουρανό και πολλές εκρήξεις να βροντούν σε μια περιοχή περίπου 380 χλμ (240 μίλια) δυτικά της Μόσχας.

Μας έλεγαν δε ότι οι εκρήξεις που καταγράφηκαν από το σύστημα παρακολούθησης σεισμών: οι πρώτες δονήσεις ήταν μεγέθους 2,8 βαθμών , και στη συνέχεια σημειώθηκαν επτά πιο αδύναμες δονήσεις - από 2 έως 2,8.!! Αυτό μου έφερε στον νου την επίθεση στο λιμάνι της Βηρυτού*. Το σεισμογραφικό σοκ στο Tver 2,8 είναι επίσης συγκρίσιμο με αυτό στη Βηρυτό 3,3.

Η δική μου άποψη για την υποτιθέμενη επίθεση με drone στη ρωσική αποθήκη πυρομαχικών, είναι ότι δύσκολα θα μπορούσε να γίνει η επίθεση με drone. Πρέπει να ήταν ένα νέο όπλο που κάνει όλες τις ουσίες με υψηλό ενεργειακό δυναμικό να εκραγούν σε μια συγκεκριμένη περιοχή - πολύ παρόμοια με την έκρηξη στην Βηρυτό το 2020 με τη λεγόμενη έκρηξη τεχνητού λιπάσματος.

Η καλύτερη εικασία το 2020 ήταν ότι οι αυτοί που αποφάσισαν το χτύπημα  πραγματοποίησαν δοκιμαστικό χτύπημα στη Βηρυτό με έναν νέο τύπου πυρηνικό όπλο που έχει εξαιρετικά μικρό χώρο και βάρος και χωράει κάτω από ένα F16 ή κάτι τέτοιο, επειδή κάτι τέτοιο φάνηκε να πετάει στον αέρα στη Βηρυτό. Ένας μικροπύραυλος πιθανότατα που δεν θα μπορούσε να ανιχνευτεί από τα  ρωσικά ραντάρ.

Κάτι που φυσικά μετατρέπει την υποτιθέμενη επίθεση της Ουκρανίας σε ισραηλινή επίθεση στη Ρωσία. Η Ουκρανία επιτέθηκε επίσης στο εργαστήριο όπλων στη Συρία μαζί με το Ισραήλ. Πρέπει λοιπόν να υπάρχει κάτι ικανό για στρατιωτική χρήση από το 2020 που δεν γνωρίζουμε...

* Μόνο ένα λίπασμα αναμεμειγμένο με καύσιμο ντίζελ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σκανδάλη έκρηξης. Έσκασαν ακόμα και τα σιτάρια στην αποθήκη στην Βηρυτό. Φυσικά, αυτό μπορεί επίσης να εκραγεί ως σκόνη και είναι εύφλεκτο, αλλά είναι απίθανο να πυροδοτήσει έκρηξη. Απλώς έκαναν τα πράγματα πολύ εύκολα για τους εαυτούς τους το 2020 και κατηγόρησαν για τα πάντα το παλιό τεχνητό λίπασμα που είχε αποθηκευτεί κακώς για χρόνια. Γιατί αργότερα υπήρχε μια βαθιά τρύπα στα προηγουμένως ρηχά νερά δίπλα στα υπολείμματα του σιτοβολώνα που δεν μπορούσε να εξηγηθεί με έκρηξη από το τεχνητό λίπασμα. Και η ρωσική αποθήκη πυρομαχικών υποτίθεται ότι σχεδιάστηκε για να είναι ανθεκτική στις ατομικές βόμβες. Γι' αυτό κάτι συμβατικό όπως ένα drone δεν θα έπρεπε καν να "αγγίξει" την αποθήκη πυρομαχικών....όπως είπα ποιο πάνω υπάρχει ένα ΝΕΟ ΟΠΛΟ που δεν γνωρίζουμε.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα , πολύ πιθανό αυτό που λες και στην Βηρυτό τότε είχε βίντεο με κάτι που πετούσε από f16 και σίγουρα το ωστικό κύμα δεν ήταν από λίπασμα . Και όπως λες οι μεγάλες αποθήκες πυρομαχικών φυσιολογικά είναι θωρακισμένες και θαμμένες για αυτό τον λόγο . Και σίγουρα δεν ήταν drone που λένε .Ούτε σαν αυτά του https://www.imdb.com/title/tt4209256/ .
Αν χτύπησαν οι Ισραηλινοί χοντραίνει το πράγμα και με την επίθεση Ισις-Ουκρανοί - Ισραήλ στην Συρία σε Ρώσους πάλι . Αν προμηθεύσουν οι Ρώσοι πιο εξελιγμένα πράγματα Χεζμπολάχ - Συρία και βοηθήσουν με την δορυφορική παρατήρηση φτάνει για να φάνε οι Ισραηλινοί χαστούκι . Αν και πυρηνική επίθεση στην Ρωσία δεν βλέπω να μένει αναπάντητη έτσι απλά , βλέπω τους Χούθι με S400 για αρχή.
Δεν ξέρω και με την εκκαθάριση στην Ουκρανία του πληθυσμού και εκ του αποτελέσματος και του blank check εξόδων πάει για καθαρόαιμο Χαζαρικό κράτος .

kakos04

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα φίλε Κακέ. Δυστυχώς το Ισραήλ έχει γίνει μέρος του πολέμου στην Ουκρανία.

Πληροφορίες μας λένε ότι δείχνουν ότι το Ισραήλ εγκαθιστά πυραυλικές άμυνες τύπου «Iron Dome» μέσα και γύρω από το Κίεβο και σε άλλα μέρη, για την καταπολέμηση των ρωσικών πυραύλων. Και εδώ είναι το καλύτερο: Τα συστήματα ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.!!!

Επιπλέον, το Ισραήλ θα εφαρμόσει "κινητές εγκαταστάσεις ραντάρ" για να υποστηρίξει αυτές τις πυραυλικές άμυνες και η πρόθεσή του (πολύ αθόρυβα) είναι να "συλλέξει όσο το δυνατόν περισσότερα δεδομένα για τους ρωσικούς πυραύλους επειδή... αναμένουν από το Ιράν να έχει τέτοια τεχνολογία σύντομα, αν όχι ήδη».

Μιλάμε για "βιβλικές συνέπειες" και πάμε ολοταχώς για τον πόλεμο Γωγ και Μαγώγ που μας έχουν πρήξει τα αρχίδια για αυτό.

Με το Ισραήλ να εισέρχεται ξεκάθαρα στον πόλεμο της Ουκρανίας, μπορεί κανείς να υποστηρίξει ότι αυτός είναι πλέον ένας πόλεμος δύο μετώπων για τη Ρωσία, αλλά το μεγάλο ερώτημα είναι, τώρα που το Ισραήλ είναι μέρος της σύγκρουσης , θα πληγεί το Ισραήλ (η ίδια η χώρα) από ρωσικά αντίποινα;;;;

Dojo Westend είπε...

Καλημέρα Λυκαστρε. Σε παλαιότερο σχόλιο είχα αναφέρει την άποψη υψηλού παίχτη ότι το κανονικό ολοκαύτωμα του Ισραήλ είναι μπροστά μας. Οι γύρω απ το Ισραήλ θέλουν να προκαλέσουν κάτι μεγάλο και αυτό αρχίζει να φαίνεται αναπόφευκτο. Πριν όμως από αυτό επειδή οι Ρώσοι παίζουν με ανοιχτά χαρτιά θα εχουμε υβριδικά χτυπήματα πανταχόθεν στη Δύση. Η φωτιά στη motor oil μήπως ήταν προειδοποίηση για εμάς, να μαζευτούμε όσο προλαβαίνουμε;

Ανώνυμος είπε...

Καλημερα. Ειναι γνωστο το "ενδιαφερον" του Γισραηλ για την Ουκρανια ειδικα τη νοτια. Σημερα επληγει κι αλλο σημειο αποθηκευσης πυρομαχικων. Εκτιμω πως χτυπησαν εκτεθειμενα πυρομαχικα που ηταν ετοιμα να σταλουν στα μετωπα κατι που μπορει να προκαλεσει ενα drone

ΛΟΚΙ