ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024

Ισραηλινά πολεμικά αεροπλάνα, προσγειώνονται στην Κύπρο μετά τους βομβαρδισμούς του Λιβάνου.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ισραηλινά πολεμικά αεροπλάνα, προσγειώνονται στην Κύπρο μετά τους βομβαρδισμούς του Λιβάνου.

Μαχητικά αεροσκάφη της ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας προσγειώνονται τώρα σε βρετανική βάση στο νησί της Κύπρου στη Μεσόγειο Θάλασσα, μετά από βομβαρδισμούς στον Λίβανο. Αυτή είναι η χειρότερη δυνατή εξέλιξη γιατί εάν η Χεζμπολάχ κάνει πράξη την προειδοποίησή της να επιτεθεί στην Κύπρο, τότε η Βρετανία θα επικαλεστε'ι το Άρθρο 5 του ΝΑΤΟ .

Εικόνες, σύμφωνα με πληροφορίες, από μαχητικά αεροσκάφη του Ισραηλινού Στρατού που προσγειώνονται στην Κύπρο , κυκλοφορούν σε κάποια από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αυτή την ώρα. Κάτωθεν είναι μια τέτοια  εικόνα που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

 


Η Χεζμπολάχ κατέστησε σαφές πριν από μήνες, ότι εάν οι Ισραηλινοί χρησιμοποιήσουν βάση(εις) στην Κύπρο, για να τους επιτεθούν στον Λίβανο, ότι η Χεζμπολάχ θα επιτεθεί στην Κύπρο με πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς.

Εάν η Χεζμπολάχ το κάνει αυτό και χτυπήσει μια βρετανική βάση, οι Βρετανοί θα επικαλεστούν τη Συνθήκη του ΝΑΤΟ, Άρθρο 5, Συλλογική Αυτοάμυνα. Ο Λίβανος θα βομβαρδίζεται μέχρι τα  επόμςνα 50 χρόνια.

Το REUTERS επιβεβαιώνει τώρα αυτό που σας γράφουμε , ότι τα αεριωθούμενα αεροπλάνα του IDF πραγματοποιούν προσγείωση σε εναέριο πεδίο στην Κύπρο, επειδή οι επιθέσεις της Χεζμπολάχ έχουν καταστρέψει τους διαδρόμους στις ισραηλινές βάσεις !

Υ.Γ Μόλις τελειώσει το Ισραήλ με τη Χεζμπολάχ, η Τουρκία θα είναι ο επόμενος στόχος.

Y.Γ1 Μάθαμε ότι ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου επισκέφτηκε κρυφά τη Ρωσία για λίγες ώρες την περασμένη εβδομάδα. Η είδηση ​​λογοκρίθηκε αυστηρά από το Ισραήλ στα ΜΜΕ. Και όπως ενημερωθήκαμε η συνομιλία με τον Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, δεν πήγε καθόλου καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: