ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ

Γράφει ο ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ :

Τουλάχιστον μέχρι τον Μάρτιο του 2018 ΔΕΝ θα έχουμε κάποια πυρηνική αναμέτρηση μεταξύ Δύσης και Ρωσίας. Το καλό είναι ότι δεν ελέγχουν τα Μ.Μ.Ε. της Ρωσίας, διότι έτσι θα ήταν ποιο εύκολη μια στημένη εσωτερική αναταραχή.Και αυτό γιατί ιδρύθηκε το νεοσύστατο σώμα εσωτερικής ασφάλειας, από τον Πρόεδρο της Ρωσίας.Το νέο σώμα εσωτερικής ασφάλειας σχηματίστηκε διότι είναι γνωστό εδώ και 100 χρόνια, το πως δρα και λειτουργεί η «δύση», τόσο με εσωτερικά, όσο και με εξωτερικά τεχνάσματα… βεβαίως τα σημάδια εσωτερικής αποσταθεροποίησης της Ρωσίας δεικνύουν εκ μέρους της δύσεως ότι φοβάται προς το παρόν μια πυρηνική αναμέτρηση (για παράδειγμα σε μια πυρηνική αναμέτρηση η Αγγλία θα γίνει κυριολεκτικά υποβρύχια χώρα και αυτό είναι κάτι που δεν το θέλει το Αγγλικό στέμμα)… και για αυτό τον λόγο δεν θα έχουμε μια παγκόσμια πολεμική αναμέτρηση τουλάχιστον μέχρι της Ρωσικές εθνικές εκλογές του 2018, όπου θα ξαναβγεί  ο Β. Πούτιν, όπως δήλωσε στο… Άγιο Όρος κατά την τελευταία του επίσκεψη

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πιστευω ότι δεν είναι μονο το Αγγλικο Στεμα που δεν θελει μια θερμοπυρηνικη συρραξη..κανεις στην πραγματικοτητα δεν τη θελει και μονο από λαθος θα ξεκινησει κατι τετοιο.Δεν νομιζω ότι ηρθε η ωρα του αφανισμου ..ουτε του δικου μας ...ουτε του δικου τους!

Ανεμος

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ Άνεμε...έχουμε ακόμα δρόμο μπρόστα μας για να αφανίσουν την ζωή πάνω στον πλανήτη...απλά σκέψου οι Η.Π.Α είναι ναυτική (Οδύσσεια) δύναμη...η Ρωσία είναι χερσαία (Αχίλλεια) δύναμη...Όσο αφορά την Ελλάδα... Το Ν.Α.Τ.Ο. θα χρησιμοποιήσει τον Ε.Σ. εναντίων των Ρώσων, αλλά όταν οι Ρώσοι θα έχουν εισβάλει στην Τουρκία... αυτό έχει τα αρνητικά του, αλλά έχει και τα θετικά του, όπως κάθε κατάσταση.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Επίσης αγαπητέ Άνεμε... Τυχών έξοδο μας από το €, κάτι που θέλουν οι Η.Π.Α. αυτομάτως θα μας ξαναγυρίσει στο 1996... και στην νύκτα των Ιμίων. Με μια διαφορά.. ότι τότε δεν είχαμε υπογράψει και αναγνωρίσει "Ζωτικά συμφέροντα" (βλ. και Συμφωνία της Μαδρίτης 1997) της Τουρκίας στο Αιγαίο. Θα πρέπει ψυχολογικά να είμαστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο.
Τα γεγονότα που συμβαίνουν στην πατρίδα μας, αλλά και στα κράτη πέριξ της πατρίδας μας, έχουν συμβεί πολλές φορές στο παρελθών... έστω και με μικρές παραλλαγές δυνάμεων, η σειράς γεγονότων. Γεγονότων που εμείς έχουμε βγάλει από την ψυχή μας... και κολάσει από την μνήμη μας.

Μέσα σε αυτό τον τελετουργικό Λαβύρινθο του θανάτου, με το θηρίο να παραμονεύει στους δόμους του, δεν πρόκειται να υπάρξει εύκολη λύση... παρά μόνο για λίγους, ίσως για αυτούς που έχουν λίγο βάρος... η αλήθεια είναι ότι λίγοι θα δουν τον Τάλω της εξόδου, μετά από το τέλος του Γ΄ βαλκανικού και παγκόσμιου πολέμου, που προετοίμαζαν εδώ και 25 χρόνια, και αυτοί οι λίγοι θα γίνουν η μαγιά - το προζύμι για την επόμενη περίοδο.