ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

Ο ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΕΝΔΗΜΩΝ ΕΥΡΩΤΟΥΡΚΟΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ ΜΥΣΤΗΡΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

ΑΡΡΙΩΝ ο Συγγράφων :

 Ουκ έστι όνειδος, ταπείνωσις και εκφυλισμός μείζων ή του λαμβάνειν τους γενναίους και πατριώτας και φύλακας του έθνους διαταγάς και συστάσεις παρά δειλών, απάτριδων και φυγοστράτων, συντασσόντων συνωμοτικώς και εκμεταλλευμένων ληστρικώς νόμους και θεσμούς του κράτους τούθ’ όπερ ισχύει απολύτως εν Ελλάδι σήμερον.

Σήμερον όπου μια διακομματική  κοινοβουλευτική ληστοσυμμορία έχει εγκαθιδρύσει από 45ετίας, τηι αγαστήι συνεργασία μιας διεφθαρμένης και ανθελληνικής οικονομικής ολιγαρχίας πολιτικώς διαπλεκομένων, δημοσιομέσων, δημοσιογράφων,  τραπεζιτών και βιομηχάνων φερεφώνων πιστών των ξένων πρεσβειών τε και μυστικών υπηρεσιών, ένα απολυτοτυραννικόν καθεστώς δημοκρατικού τύπου, καθεστώς αποικιακό, οικονομικοπολιτικής υποτέλειας, ανομίας, διαφθοράς και ατιμωρησίας ως και διαρκούς εθνικής μειοδοσίας.


Σημειωτέον προς τούτοις ότι αι της χώρας ημών συμμαχίαι (ΕΟΚ, ΝΑΤΟ, κ.λ.π.) ουδέν άλλο αποτελούσιν πλέον ει μη το επιστέγασμα της απολύτου υποτέλειας και ξενοκρατίας, τον δούρειον ίππον τον συγκαλύπτοντα και ωραιοποιούντα ένα διάδοχον του οθωμανικού εθνικόν ζυγόν στοχεύοντος εις τον ειρηνικόν αφοπλισμόν έως και την εθνικήν λαθροαλλοίωσιν και ειρηνικήν γενοκτονίαν της χώρας.

Η Ελλάς γαρ ως πατρίς, παρελθόν, παρόν και  μέλλον του πανανθρώπινου πολιτισμού αποτελεί, εκτός του κάρφος είναι εις τα όμματα των αντιζήλων της, τους οιονεί οφθαλμούς της ανθρωπότητος, οφθαλμούς γνώσεως και μνήμης, ούς ει επίδοξος  τις τύραννος ηκύρωνεν, δύναιτο αν κατευθύνειν και εκμεταλλεύσθαι, κατά βούλησιν, ληστρικώς κα ακωλύτως, το ιερόν σώμα της ανθρωπότητος.


Διό και ευλόγως η κατοχή, ταπείνωσις και  έλεγχος της Ελλάδος ενέχει τόσον κεφαλαιώδη σημασίαν δια τους εκάστοτε πλανητικούς κυριάρχους προηγουμένη, στρατηγικώς και πειραματικώς, ως έχει και σήμερον, πάσης αποπείρας ιδεολογικού και πολιτικού ελέγχου, καταστολής και υποταγής των φιλελευθέρων και φιλοπροόδων ανακλαστικών και φωνών της ανθρωπότητος.

Πολιτισμικός γαρ, ανθρωπιστικός και επαναστατικός, γνησίως ελεύθερος σηματωρός και καταλύτης λοιπόν αναντικατάστατος η δικαίως μισουμένη Ελλάς !

Διό και ποτέ η Ελλάς εις την μακραίωνα ιστορίαν της δεν εβίωσε πόλεμον και ταπείνωσιν, συστηματικήν και καθολικήν, ως και εις τοσούτον βαθμόν όσον σήμερον κινδυνεύουσα σοβαρώς με ολοσχερή αφανισμόν από προσώπου γης. Αλλά και ουδέποτε άλλοτε έλαμψαν τόσον δια της απουσίας των όσον και εκ των πραγμάτων επιβεβαιώθησαν αι ευγενείς, άδολοι και ανθρωπιστικαί αυτής καταβολαί, αι αξίαι και αι αλήθειαι  άς η Ελλάς αυτή εκπροσωπεί, και των οποίων οι μετ’ αυτής διωγμοί και συκοφαντίαι προδιαγράφουσι ένα δυσοίωμνο μέλλον, ένα τεχνολογικόν νεομεσαίωνα τρομακτικής πνευματικής ξηρασίας και ωμής ασιατικής βαρβαρότητος δια την ανθρωπότητα. 

Ο γνωρίζων το παρελθόν προδιαγράφει το μέλλον και ο προδιαγράφων το μέλλον ελέγχει το παρόν. 

Ο ενεστώς εν Ελλάδι , επιβληθείς και επικρατών ευρωτουρκοραγιαδισμός έχει βαθείας, περσικάς, ρωμαϊκάς και οθωμανικάς ιστορικάς ρίζας. Ρίζας συμφυείς και παρασιτικάς προς τον πηγαίον, αυθεντικόν, ελευθερόφρονα και εκπολιτιστικόν, του Έλληνος ηρωικόν χαρακτήρα, ραγιαδισμός αποτελών και παρακολουθών αυτόν διϊστορικώς ως ο κακός του ίδιος δαίμων.

Του πατρώου ημών χώρου γαρ κατέχοντος ηγεμονικήν γεωστρατηγικήν θέσιν, (ηπειρωτικός και περιαιγαιακός, ελάσσων και μείζων, γεωγραφικός χώρος), ως οι προαιώνιοι Έλληνες ημείς κάτοικοί του, εις την πολλών χιλιετιών, πανάρχαιαν και μεγαλειώδη ιστορίαν ημών, δεν ηξιοποιήσαμεν πάντοτε δεόντως - και κυρίως την τελευταίαν δισχιλιετίαν - τας ιστορικάς προκλήσεις και ευκαιρίας (στρατηγικάς και πολιτισμικάς), τας προσηκούσας εις την γεωστρατηγικήν αυτήν θέσιν. 

Όντες ημείς συν τοις άλλοις εκ φύσεως άγαν διχαστικοί, φίλαρχοι, ατομισταί, αξιωματικοί, μεταναστευτικοί, φιλοκίνδυνοι, ατίθασοι και τυχοδιωκτικοί, υπεκύπτταμεν πολλάκις εις τον κακόν μας εαυτόν μετεναστεύοντες και δελεαζόμενοι από τον ξένον χρυσόν με την πρώτη ευκαιρία ίνα μένωσιν οπίσω μόνο οι ολίγοι εκλεκτοί ήρωες υπερασπισταί των Θερμοπυλών της εθνικής και ανθρωπίνης αξιοπρέπειας.

Αρκετοί δε εξ αυτών των ριψάσπιδων Ελλήνων, κυρίως οι Μικρασιάται, δια τους οποίους ήδη επί εποχής του Σπαρτιάτου βασιλέως Αγησιλάου εφημολογούντο είναι καλούς ως δούλους και κακούς ως ελευθέρους, απεσπάσθησαν, βαθμηδόν και μοιραίως, εκ του εθνικού  ελληνικού κορμού έχοντες πάντως και το ελαφρυντικόν της εγκαταλείψεως και προδοσίας των πολλάκις υπό των εκάστοτε δεφθαρμένων κρατικών διοικήσεων του ηπειρωτικού ελληνικού χώρου. Έκτοτε αυτοί γενιτσαροποιηθέντες υπό των εν τω μεταξύ αποικισάντων πέριξ της Ελλάδος βαρβάρων φύλων, τουρανομογγολικών κυρίως, συναποτελούσιν ήδη συν τοίς άλλοις και το σημερινόν πολυεθνικόν μωσαϊκόν της μικρασιατικής Τουρκίας ή καλύτερον Η.Π.Μ.Α. (Ηνωμένων πολιτειών της μικράς Ασίας.)

Το νεοεληνικόν έθνος τελεί, εξαιρέσει ολίγων και βραχυχρονίων εθνικών αναλαμπών- εξάρσεων, (1821, 1912, 1940), εν διαρκήι εκπαιδευτικήι, πολιτικήι και εθνικήι καταστολήι, βεβυθισμένον εις την ηττοπάθειαν, εσωστρεφή παθητικότητα και παρακμή, ακυβένητον σκάφος εν τω μέσω δεινής παγκοσμίου θαλασσοταραχής  ευρισκόμενον εις φωτοσβεστκόν στόχαστρον των τυράννων της ανθρωπότητος, λόγω του τεραστίου πολιτισμικού όγκου του ως και του κρυφού, τεραστίου επίσης, ορυκτού, χερσαίου  έως και υποθαλασσίου πλούτου του,

Άπαντες, εχθροί και φίλοι, επιβουλεύονται και φθονούσι το δύσμοιρον αυτό ελληνκόν κράτος και αυτό προ ουδενός αντιδρά, επικαλούμενο τα πανάρχαια και συγκλονιστικά ιστορικά του δίκαια και παραδόσεις, έστω και δια τους τύπους. Ή μάλλον αντιδρά ως μη υπάρχον και ως εάν απευθύνοντο αι επιβουλαί αυταί εις άλλο κράτος και όχι εις αυτό. Πρόκειται για τον απόλυτον εθνικόν εξευτελισμόν και απαξίωσιν. Κυρίως υπεύθυνοι τούτου οι δημοκρατικώς έξωθεν επιβαλλόμενοι εις αυτό ηγέται του, οι τελευταίας ηθικής υποστάθμης πολιτικοί, στρατιωτικοί, δικαστικοί αλλά και θρησκευτικοί εκπρόσωποί του, οι ελληνόφωνοι και ελληνώνυμοι μεν αλλ’ ουχί φυλετικώς και ψυχικώς Έλληνες ή έστω φιλέλληνες αλλά γλοιώδεις υποκριταί και εθνομειοδόται, τρόφιμοι σκοτεινών μισελληνικών Στοών, οίτινες επώλησαν προκαταβολικώς την ψυχή των εις τον διάβολον δια το χρήμα, την επιτυχίαν και τα αξιώματα.

   
Εις τον αντίποδα η βάρβαρος και αιμοσταγής Τουρκία, το χαΙδεμένο λόγω φθηνών εργατικών χειρών όπως η Κίνα παιδί του αδιστάκτου και αρπακτικού διεθνιστικού κεφαλαίου, αποτολμά εκείνο όπερ ο ηγεμονικός και κομβικός γεωστρατηγικός της χαρακτήρ, τα υπόδουλα δηλονότι προαιώνια ελληνικά της χώματα, ο θεός του ελληνικού χώρου, επιτάσσσει. Ήτοι την αυτονόμησιν  αυτής έναντι των ξένων μεγάλων δυνάμεων εν αρχή, και αργότερον την επέκτασιν αυτής κατά τα βυζαντινοθωμανικά αυτοκρατορικά πρότυπα και ως κληρονόμος και συνεχιστής αυτών.

Φυσικά η παράτολμος αυτή προσπάθεια της γείτονος ευρίσκεται φυσικά εν εξελίξει συναντώσα σφοδράς, φυσικώι τωι λόγωι, αντιδράσεις πλην όμως αναδεικνύει την αρχαιόθεν γεωστραστρατηγικήν ιδιαιτερότητα, σπουδαιότητα και δυναμικήν του περιαιγαιακού-ελληνικού  χώρου. Η Τουρκία πλέον προβάλλεται και ενσχύεται, υπογείως και ηγεμονικώς, ως ο προωθημένος βραχίων του Ισλάμ και της Ασίας προς κατάκτησιν της δύσεως. Γιατί όχι; Είησαν καλά οι ηλίθιοι Ευρωπαίοι οι παρέχοντες,  αφειδώς και αυτοκτονικώς, εις αυτήν όπως και εις την Κίνα επενδυτικόν χρήμα και προηγμένην πολεμικήν κατασκευαστικήν τεχνολογίαν.


Οι βάρβαροι πλέον, ελλείψει πεπολιτισμένων μη εκπεφυλισμένων, ανοίγουσι τον δρόμον του μελλοντικού σχεδιασμού του θεού.της Ελλάδος.  

Και γαρ ο ουράνιος θεός  της Ελλάδος εστί ου μόνον λαός αλλά και κλιματικαί συνθήκαι, λειτουργίαι και μεταβολαί ως και γεωφυσικός, γεωστρατηγικός χώρος. Και ο θεός αυτός είναι πανάρχαιος, πανανθρώπινος δημιουργός εκπολιτιστής ομιλών και σκεπτόμενος ελληνιστί και παίζων και ενεργών, μη απαραιτήτως και αποκλειστικώς, με τα ¨γνωστά¨ ελληνικά χαρτιά.          

Το δε αδούλωτον ανθρώπινον πνεύμα, το εδώ γεννηθέν και λαμπρυνθέν, ουδέποτε την πατρώαν αυτού χώραν ήνπερ εδόξασεν πλειστάκις πρόκειται απολιπείν.  αλλά υπεράνω αυτού αιωρείται και περιδινείται αεί ως και και νυν ομού μετά των φιλοπόλιδων πνευμάτων των τοπικών ηρώων, και ουδείς χρόνος θνητός δύναται αμβλύναι ποτέ και ακυρώσαι αυτά.


Το σχέδιον των πλανητικών επικυριάρχων είναι σαφές, ορατόν και ως φαίνεται εφικτόν. Γενοκτονία και απομάκρυνσις των, αποικιοκρατουμένων ήδη, πολτικώς και πνευματικώς, γηγενών Ελλήνων εκ της πατρώας χώρας των, και ολοσχερής εξάλειψις αυτών εκ του γεωγραφικού και πολιτισμικού χάρτου μέσω οικονομικής ειρηνικής γενοκτονίας και αφρασιατικού λαθρεποικισμού. Και κατόπιν αποικισμός της  Ελλάδος υπό της εκλεκτής μισελληνικής φυλής των πλανητικών κυριάρχων… 

Όμως, και τοιούτον τι εί γένοιτο, όπερ ως Έλληνες ημείς απευχόμεθα και μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματος ημών μαχούμεθα εν αυτοθυσία του αποτρέψαι,

τούτο εχέτωσαν υπ’ όψιν οι επικυρίαρχοι της γης και ο νοών νοείτω:

Ο ιερός αυτός χώρος και ο θεός του, ο πνευματικός του ήλιος, ουδέποτε έπαυσεν γεννάν και ανατρέφειν τους αυθεντκούς, απολλωνίους, ήρωας Έλληνας. Ενδεικτικώς ουδείς εκτός Ελλάδος δύναται προφέρειν το δέλτα και θήτα, το Θεόδωρος μετατρέπεται εις Τόντορον και Τόντολον, όπερ ισχύει και αντιστρόφως όταν ο αλλοεθνής αυτός επιστρέψη και ζήση εις των πρώτη του αυτόχθονα πατρίδα.

Είναι η απελευθερωτική γνώσις και αλήθεια, το αποκρυπτόμενον επιμελώς υπό των σκοτεινών δυνάμεων θαύμα των θαυμάτων, το οποίον αποκρυπτογραφεί σήμερον και η γενετική επιστήμη ής τα πορίσματα μετά κόπου πλέον επιχειρεί (τον τεχνολογικόν αιώνα της καταιγιστικής διαχύσεως και διαδόσεως της πληροφορίας) συγκαλύπτειν το σατανικόν σύστημα – δια πόσον άραγε ακόμα- αποδίδουσα αυτά εις γραφικούς και συνωμοσιολόγους. Δεδομένου ότι άπαντες οι πρόγονοι της σημερινής ανθρωπότητος έλκουσι την καταγωγήν των εξ Ελλάδος, και αυτό δια ευεξηγήτους λόγους, κλιματικούς, διατροφικούς και  βιολογικούς, εξής και κυματικώς- αποικιστικώς εξηπλώθησαν κατά μακράς μεταξύ των χρονικάς περιόδους εις όλον τον πλανήτην…

Δοθέντος τούτου όλοι οι λαοί διατηρούσι γονιδιακώς, ολιγότερον ή περισσότερον, τα αρχέτυπα πανάρχαια ελληνικά κύτταρα, μνημικά κύταρρα, τα οποία ερχόμενα, επιστρέφοντα και παραμένοντα εις την αρχαίαν των μήτραν-κοιτίδα, αυτομάτως και θαυμαστώς αφυπνίζονται μνημικώς και ενεργοποιούνται φωτιζόμενα ώστε τους φορείς των αποβαίνειν ταχύτατα ελληνικοτέρους των ενδημούντων αποχαυνωθέντων Ελλήνων. 

Ε, πώς αν μη ανησυχείεν λοιπόν οι άρχοντες του σκότους και του κόσμου τούτου,  γνωρίζοντες ότι και μία ακόμα ακτίς φωτός ελληνικού, μία εαρινή ριπίς του εκηβόλου αργυροτόξου απολλωνίου πνεύματος, ικανή εστί,  την ανθρωπίνην φύσιν και την ανθρωπότητα άρδην επί τα βελτίω και ελληνιστί μεταλλάξαι, τα δε ερεβώδη και απάνθρωπα σχέδιά των μισανθρώπων Τυφωνείων ανατρέψαι και εξουδετερώσαι; Διότι το σκηνικόν αυτόν πολλάκις διεδραματίθη και εις το απώτερο και αποκρυπτόμενο γήινο παρελθόν καθ’ ό αι  δυνάμεις του φωτός πάντοτε εξήλθον νικηταί.

Εγένετο και χρονικώς προσφάτως. Ότε έντρομοι οι μισέλληνες πλανητικοί σκοταδισταί από την ελληνικήν υστεροβυζαντινήν, εις την ιστορικήν του κοιτίδα, αναγέννησιν των Ελλήνων, έσπευσαν μέσω της Ορθοδοξίας παραδούναι την αυτοκρατορίαν των εις τον κρυφόν σύμμαχον, το μεσαιωνικόν οθωμανικόν Ισλάμ. Εκεί επέτυχαν.

Αλλά απέτυχον ευτυχώς δια το ανθρώπινο γένος εις την Ευρώπην ήτις ανεφλέγη και ευδαιμονίσθη πολιτιστικώς και πνευματικώς υπό του εξαχθέντος και διασκορπισθέντος ελληνοβυζαντινού  φωτεινού πνεύματος (ανθρωπισμός, αναγέννησις, διαφωτισμός.) 

Λόγος και εικών ελληνική και ανθρωπιστικαί σπουδαί  ανεμόρφωσαν και έδωκαν ελπίδα και σκοπόν εις τον κόσμον.

Αυτά μέχρι τον εικοστόν αιώνα ότε αρχίζει και πάλιν η μεσαιωνκή αντεπίθεσις με τα  ίδια λαθρομεταναστευτικά ασατικά υλικά άτινα εβύθισαν κάποτε και τον ελληνορωμαικόν πολτισμόν εις την τυραννόδουλον μεσαιωνικήν βαρβαρότητα.


Λάβετε θέσεις.


11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλα τα άρθρα είναι εξαιρετικά ΑΛΛΑ το συγκεκριμένο μίλησε βαθιά στην ψυχή μου. Ειδικά η κορύφωση στο τέλος. Ίσως μου αρέσει το ευτυχισμένο τέλος που διαφαίνεται και δη της Πατρίδας μας, του Έθνους μας, των ΄Ελλήνων!
ΔΠ

Δημήτρης είπε...

Φίλε Αρρίωνα και Λύκαστρε,εφόσον ο Ελληνικός χώρος παράγει Έλληνες γιατί υπάρχουν τόσοι ανθέλληνες τριγύρω μας;Απαιτείται Ελληνικό γονίδιο ως καταλύτης για να αντέξει την αναβάθμιση;Ωστόσο,ακόμα και μέσα στην ίδια οικογένεια παρατηρείς μεγάλες διαφορές συναισθημάτων ως προς τον όρο πατρίδα.Που οφείλεται αυτό;

ΑΡΡΙΩΝ είπε...

Αγαπητέ Δημήτρη.
Εύλογον το ερώτημά σου και ευχαριστώ σε δια το γόνιμον φιλοσοφικόν κέντρισμα.
Και εξηγούμαι:
1.Εάν η Ελλάς ως πατρίς και έθνος αποτελεί την αρχέγονον αρχετυπικήν, ΗΛΙΑΚΗΝ (πρβ.Ελ-ηλ- ύσια) εθνοφυλετικήν και πνευματικήν ταυτότητα της ανθρωπότητος. Και εάν, ως εν κατακλείδι σημειούται εις το ανωτέρω άρθρον, - ο εμπνευσμένος αφορισμός του θερμού Γάλλου φιλέλληνος Β.Ουγκώ, - ότι ¨ανθρωπότης εστί Ελλάς διαστελλομένη όσον και Ελλάς, κόσμος συστελλόμενος.¨
Εξ αυτών και μόνο δύναταί τις ευκόλως συμπεράναι ότι εις την περισσότερον ή ολιγότερον συνειδητοποιημένην ελληνογενή και ως εκ τούτου ολυμπιογενή-ΗΛΙΑΚΗΝ ανθρωπότητα, οι μεν πρώτοι την απολλώνιον ανθρωποαυτογνωσίαν (κυτταρικήν ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ μνήμην) μεταλαβόντες αναγνωρίζουσι ως αυθεντικοί Έλληνες, ει και μη την Ελλάδα απαραιτήτως οικούντες, τόσον την ιστορικήν ελληνικήν προτεραιότητα όσον και την ηλιακήν-ελληνικήν πατρότητα των ιδίων αυτών αποτίοντες, ασμένως και ενθουσιωδώς, τον οφειλόμενον πνευματικόν και λατρευτικόν φόρον θαυμασμού και τιμής αυτών εις το πατρώον ηλύσιον, εξανθρωπιστικόν και εκπολιτιστικόν, ελληνικόν πνεύμα.
Απεναντίας οι κατ’ Ηράκλειτον, βαρβάρους ψυχάς έχοντες, μισούσι και φθονούσι παιδαριωδώς-πεισματικώς τους Έλληνας αλλά μάλλον ως ανταγωνισταί και διεκδικηταί της αίγλης και κληρονομίας των ή ως καθαρώς ανθέλληνες, επιθυμούντες, και ει δυνατόν υφαρπάζοντες την χώραν των Ελλήνων και εκδιώκοντες και αντικαθιστάντες αυτούς, παρουσιασθήναι αυτοί ως αντιπροσωπευτικότεροι συνεχισταί της ελληνικής πνευματικής παραδόσεως έναντι των γηγενών. Πράγμα δια το οποίο ίσως έχουσι και εν σχετικόν δίκαιον λόγω της πρωτοφανούς καταπτώσεως των σημερινών Ελλήνων, δια την οποίαν πάντως ομολογητέον αυτοί φέρουσιν την μεγίστην ευθύνην, των Ελλήνων βαλλομένων και γενοκτονουμένων, την τελευταίαν δισχιλιετίαν, συστηματικώς και αδιαλείπτως, πανταχόθεν από εχθρούς και ¨φίλους.¨
Υπάρχει όμως και μια μερίς, μια μη ανθρωπίνη φυλή, του αρχεγόνου κακού, ήτις καλλιεργεί αρχαιόθεν και επωφελείται αυτής της εμφυλίας ¨ελληνικής¨ διαμάχης ίνα καταστρέψη τελείως πάν έργον λόγου, τέχνης και ¨μνημείον¨ του, κατά Πλάτωνα ¨ουρανίου φυτού,¨ Έλληνος.
2. Η έννοια της πατρίδος προφανώς έχει συκοφαντηθή όσον και διαστρεβλωθή πολιτικώς και θρησκευτικώς. Συκοφαντηθή μεν υπό του κρατούντος εθνοδιαλυτικού όσον και οικογενειακοδιαλυτικού διεθνισμού όσον και των μεγάλων διεθνιστικών (οικουμενικών-κομμουνιστικών) θρησκειών αίτινες θεωρούσαι την φιλοπατρίαν και το έθνος, την φυσικήν-πραγματικήν του ελευθερόφρονος ανθρώπου θρησκείαν και πίστιν, ως απειλήν δια την ύπαρξιν και τα συμφέροντα αυτών, ώστε είτε ταυτίζουσι αυτήν την πατρίδα προς τα των ιδικών των θρησκευτικών οργανώσεων ηθικά πρότυπα, ήρωας και ιδεολογίαν είτε απορρίπτουσιν αυτήν ως θρησκευτικήν αίρεσιν (!) προκαλούσαι ούτω την μεγαλυτέραν ηθικήν και πνευματικήν σύγχυσιν εις τα έθνη και τας κοινωνίας….

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ : Φίλε Αρρίωνα και Λύκαστρε,εφόσον ο Ελληνικός χώρος παράγει Έλληνες γιατί υπάρχουν τόσοι ανθέλληνες τριγύρω μας;Απαιτείται Ελληνικό γονίδιο ως καταλύτης για να αντέξει την αναβάθμιση;

Φίλε Δημήτρη...ναι όντως ο Ελληνικός χώρος παράγει-δημιουργεί Έλληνες, διότι όπως έχουμε πει το ένα είναι άρρηκτα δεμένο με το άλλο.! Χωρίς Έλληνες δεν θα υπάρχει Ελλάς...και δίχως Ελλάς δεν θα αναπαράγονται Έλληνες. Εδώ είναι ο γενέθλιος τόπος ενσάρκωσης Ελλήνων τουλάχιστον για αυτόν τον πλανήτη. Τώρα θα μου πεις , απο Έλληνες γονείς σε άλλες χώρες του πλανήτη δεν γεννιούνται Ελληνόπουλα;; Ναι γεννιούνται...αλλά αυτός εδώ ο τόπος λειτουργεί σαν "μπαταρία φόρτωσης"....τροποποιεί το d.n.a των Ελλήνων...ας πούμε γίνεται "αναβάθμιση μοντέλου"....ανεβαίνεις επίπεδο. Για αυτό και στους Έλληνες υπάρχει αυτό που λέμε...Νόστος...που σημαίνει την επιστροφή στην πατρίδα, τον επαναπατρισμό.Στην Οδύσσεια, ο Οδυσσέας απαρνείται ακόμα και την αθανασία για χάρη του νόστου του. Αυτός ο νόστος είναι μια "ρύθμιση" ώστε να έρχονται εδώ οι Έλληνες στον τόπο τους και να "φορτώνουν" την μπαταρία της ψυχής τους.

Βέβαια σε αυτόν τον τόπο δεν ζούνε μόνο Έλληνες...αλλά και ελληνόφωνοι και αλλοδαποί. Αναβάθμιση έχουν μόνο οι έχοντες ελληνικό γονίδιο και από τους 2 γονείς.Όσο πιο γερά θεμέλια έχει το ελληνικό γονίδιο και d.n.a κάποιου και όσο βαθαίνει στο βάθος χρόνου η ελληνικότητα που έχει από τους Έλληνες προγόνους του...τόσο πιο γερές μνήμες έχει και μπορεί και αντιστέκεται στο πλανεμένο "τραγούδι" των ανθελλήνων, διότι η μικρή φωνούλα μέσα του...του λέει τι είναι ελληνικό και τι όχι.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητή Δ.Π η Ελλάς και οι Έλληνες έχουμε περάσει εδώ και χιλιετίες δια πυρός και σιδήρου.! Και όμως είμαστε εδώ ακόμα...δεν έχουμε εξαφανιστεί, και ούτε πρόκειται. Θα επιβιώσουμε και αυτήν την φορά...όσα δύσκολα και να έρθουν.
Όντως έχετε δίκιο , τα κείμενα του αγαπητού μας ΑΡΡΙΩΝ βάζουν "φωτιά" στην ελληνική μας ψυχή. Είναι ο μπουρλοτιέρης μας.!
Η Ελλάς είναι για τον πλανήτη ο ΗΛΙΟΣ...Και τον Ήλιο άλλοι τον αγαπούνε και άλλοι τον μισούνε.Άλλους τους ζεσταίνει και άλλους τους καίει.Αυτός όμως λάμπει για όλους.

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Αγαπητέ ΔΠ.

Η αγνή φιλοπατρία όσο και η συναντίληψίς σου αναβαπτίζει και την ιδικήν μου έμπνευσιν και αντίληψιν. Ομού, συγγράφομεν τα κείμενα, γράφοντες και αναγιγνώσκοντες.
Διο και οι Έλληνες ωνόμαζον την λογοτεχνίαν ¨συγγραφήν¨ και ουχί απλώς ¨γραφήν¨ διότι ο συν-γράφων γράφει πάντοτε έχων κατά νουν ένα σκοπόν και σημείον αναφοράς-αναγνώσεως του κειμένου του και όχι ¨ξεκάρφωτα.¨

Ανώνυμος είπε...

"Αλλά απέτυχον ευτυχώς δια το ανθρώπινο γένος εις την Ευρώπην ήτις ανεφλέγη και ευδαιμονίσθη πολιτιστικώς και πνευματικώς υπό του εξαχθέντος και διασκορπισθέντος ελληνοβυζαντινού φωτεινού πνεύματος (ανθρωπισμός, αναγέννησις, διαφωτισμός.) "

Εδω αγαπητέ Αρριων ομολογώ μπερδεύτηκα. Πως ακριβώς λειτούργησε θετικα ο διαφωτισμός ή η γαλλικη επανάσταση, όταν πρώτον απετέλεσε έργο στοών και τεκτονων και δευτερον μακροπροθεσμα οδήγησε στον νεοταξιτικο όρο του δικαιωματισμου , κατα το οποίο συντελείται ο εκφυλισμος που βιωνουμε αυτη την στιγμή στην κοινωνία? Οταν οδηγησε την φύση του ανθρωπου στον υλιστικο κοσμο?Διότι εγω εκλαμβάνω εκ του αποτελεσματος οτι υπηρξαν μερη του ιδιου σχεδίου ολοκληρωτικης αφανισης του ελληνισμου..
25αρης

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Αγαπητέ 25άρη

Ουδέν καλόν αμιγές κακού.
Είναι στρατηγικόν, επιστημονικόν και ηθικόν λάθος το επιδικάζειν τα πάντα εις τας σατανικάς τεκτονικάς στοάς και την γνωστήν ύπουλον φυλήν καθοδηγητήν αυτών. Όντως οι τελευταίοι ως επιτυχημένοι τοκογλύφοι πλην όμως και πνευματικά στείροι και περιτετμηνένοι απέβησαν αρχαιόθεν και άριστοι ψεύται, πλαστογράφοι, διαστρεβλωταί και σφετερισταί της ιστορικής πραγματικότητος ως και πάσης αλήθειας. Κινούσι το παγκόσμιον χρήμα και δρομολογούσι εις όφελός των τα αγνά, εν αρχή, επαναστατικά απελευθερωτικά, κινήματα. Ναι αλλά δεν είναι και παντοδύναμοι – ούτε και ο Αισχυλικός Δίας δεν υπήρξε - ούτε αλάνθαστοι μήτε και ατιμώρητοι, και μάλιστα όταν βάλλουσιν ευθέως εναντίον της φυσικής τάξεως και των αιωνίων νόμων αυτής ως και εναντίον των ηθικών και ανθρωπιστικών αξιών και πολιτισμικών κατασκτήσεων και παραδόσεων της ανθρωπότητος. Διότι ως αμετανόητοι ανελεύθεροι και δυνάσται εχθρεύονται το Νέον, τον απρόβλεπτον και ακατανίκητον θεόν του μέλλοντος και της ανάγκης.
Όντως η γαλλική επανάστασις υπήρξε πολιτκή εκτροπή υπό των γνωστών συνωμοτικών στοών υποκινηθείσα αλλά πνευματικά αναστήματα του τύπου Ντιντερό και Ντ’ Αλαμπέρ (συγγραφή της πρώτης εγκυκλοπαιδείας), Βολταίρου, Ρουσώ κ.λ.π. όπως και των ημετέρων Ρήγα, Κοραή επ’ ουδενί χωρούσι εις την συνωμοτικήν αυτήν φατρίαν και σφαίραν. Ο διαφωτισμός υπήρξεν πρωτίστως επιστημονική και αντικληρική, πνευματική και πολιτική επανάστασις της οποίας τους καρπούς – έστω και περιτετμημένους – απολαύομεν έως και σήμερον και επ’ αυτού ουδείς υγιώς και φρονίμως σκεπτόμενος έχει αντειπείν και αμφισβητήσαι τι.
Ως προς τα λοιπά συμφωνούμεν: Το ξένον και καρκινικόν σώμα εις τον οργανισμόν της ανθρωπότητος ουδέποτε έπαυσε διαβιβρώσκειν, υποσκάπτειν και συκοφαντείν πάσας τας ηθικάς και πολιτισμικάς (ελληνικάς) αξίας και κατακτήσεις αυτής διότι απλά δεν πιστεύει εις τον ελεύθερον άνθρωπον και τον απελευθερωτικόν επιστημονικόν ελληνικόν λόγον και παράδοσιν. Το μόνο δημιούργημα αυτού εστί η μισαλλόδοξος και μονομανής θρησκεία του ενός θεού και του ενός βιβλίου, θεού μη πιστεύοντος κατά συνέπειαν και αυτού εις τον ελεύθερον άνθρωπον ει μη εις το ζωώδες θρησκευτικόν ανδράποδον, -οποία θρησκευτική Ύβρις!- ως αν μη έφθανον εις τον θεόν αυτόν τα υπόλοιπα κτήνη της Δημιουργίας προς εξουσιαστκήν νομήν εκμετάλλευσιν αλλά έδει απαραιτήτως και τον άνθρωπον μεταλλαχθήναι, θρησκευτικώς και διαστροφικώς, ποιουτοτρόπως ώστε προστεθήναι εις τον αριθμόν των κτηνών αυτών προς ικανοπόιησιν των διεστραμμένων ορέξεων του θεού αυτού!
Σκοπός λοιπόν αυτού του καρκινικού συνωμοτικού σώματος εστί ανέκαθεν η καταστροφή του πολιτισμού και η αποκτήνωσις και εργατική δουλοποίησις των ανθρωπίνων μαζών εις όφελος ενός σατανικού συστήματος αρχόντων και ενός ίσως υπερφυσικού σατανικού όντος -αντιθεού…
Δια την ώραν το σχέδιον εξελίσσεται δια του διασυρμού και εκφυλισμού ως και της κατασυκοφαντήσεως της ¨ελληνικής καταγωγής¨ δήθεν δημοκρατίας εις τρόπον ώστε, και εξωθούντες αυτήν εις τα άκρα, την πλήρη βαβελικήν αναρχιαν, σύγχυσιν και απόγνωσιν, παρουσιάσαι προσεχώς τον υπ’ αυτών επίσης συνδρομολογούμενον νεοσαίωνα, πανθρησκευτικής υφής αυτήν την φοράν, και με όχημα τον προκλητόν ασιατικόν λαθροϊσλαμισμόν, ως την μόνην συνιστωμένην, ενδεδειγμένην και αναπόφευκτον, πολιτικοθρησκευτικήν λύσιν, λύσιν σωτηρίας και λυτρώσεως δια την ταλαίιπωρον ανθρωπότητα.
Πλην όμως ¨άλλαι με βουλαί ανθρώπων, άλλα δε θεός κελεύει.¨

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Αρρίων
Καταλαβαίνω οτι δεν πρέπει να κατακρίνουμε εξ'ολοκλήρου τα πάντα. Διότι έστω και άθελά τους μεσω των προαναφερθεισών κινημάτων υπήρξε μια αναλαμπη επιστημονικής φύσεως απέναντι στον σκοταδισμό των θρησκευτικών ιερατείων. Πρόσκαιρη όμως και σίγουρα οχι σχεδιασμένη , ίσως να τα ερμηνευαμε ως ενα bug στον κωδικα , αν με εννοείς. Και παλι ομως , τουλαχιαυον εγω δεν μπορω να δικαιολογησω και να σταθώ υπερ της ψευτογαλλικης επαναστασης ή του ουμανισμού και του διαφωτισμού των πεφωτισμένων. Θα μπορούσαμε να πουμε κατι αναλογο και για την θρησκεία, τι θελω να πω ? Οτι ναι μεν οδηγεί στον σκοταδισμό αλλά αυτην την παρούσα φαση , σε καποιους τομεις οπως είναι η οικογένεια και η αντίθεση στον σαρκικο και υλιστικο ξεπεσμό σε καποιο βαθμο εστω και μικρό βοηθάει. Αυτό ομως για εμενα δεν την δικαιολογεί. Δεν θα πρέπει κάποτε να υπάρξουν ξεκαθαρες ιδέες και κινήματα που να αναφέρονται στην απελευθέρωση των ανθρώπων και των ψυχών τους μεσω του ελληνικου τροπου ζωης? Του αληθινού, του παναρχαιου, αυτου που ψάχνουμε να βρουμε την πρωταρχική του καταγωγή που οδηγεί στην πραγματική γνώση και αλήθεια?
25αρης

ΑΡΡΙΩΝ είπε...



Λαμπρέ νέε 25αρη.

Εύ είπας και εύ γε.

Σκέψεις τινές εξ αφορμής των λόγων σου:

Ουδέν κακόν αμιγές καλού
Μέτρον και διάκρισιν χρή (χρειάζεται) ημάς έχειν εν παντί. Και κατανόησιν, ουχί όμως απαραιτήτως και συγκατάθεσιν προς την ανθρωπίνην αδυναμίαν.
Η θρησκεία, ουχί η παραθρησκεία και ο αντικοινωνικός θρησκονοσηρός ασκητισμός, ως και η αγνή θρησκευτικότης, ουχί η δεισιδαιμονία, προτρέπουσι όντως τον άνθρωπον προς ένα πνευματικόν και μη υλιστικόν τρόπον ζωής. Μόνον ότι ο τρόπος αυτός εστί τυποποιημένος, μηχανικός, χονδροειδής και γενικόλογος βασιζόμενος εις την έμφοβον και υποβαλλομένην πίστιν ενός ειδικών συνθηκών στρατιώτου και ουχί την λελογισμένην πίστιν ενός κοινωνικοποιημένου και εμπείρου πολίτου.
Οι ιερείς, ιεράρχαι κυρίως, εισίν το πλείστον οιονεί οι πολιτικοί ενός συντηρητικού κόμματος προπαγανδίζοντος τας ηθικοπνευματικάς αξίας και ταυτιζόμενοι προς αυτάς δια λόγους μάλλον πολιτικούς και επαγγελματικούς ή θρησκευτικής πίστεως. Οι οπαδοί των φυσικά πιστεύουσι εις αυτάς όπως και εις τους αντιπροσώπους των. Πίστευε και μη ερεύνα. Διότι, εάν προχωρήσης εις τα ενδότερα, απολλύεις την πίστιν σου εις τους εκπροσώπους και κατ’ επέκτασιν εις τον θεσμόν όπερ ουκ αντέχεις απέχειν ως εξ ενός ισχυρού ναρκωτικού εξηρτημένος. Δεν είναι τόσον η θρησκεία και η θρησκευτική πίστις καθ’ εαυτή. Είναι ότι έχεις εν τω μεταξύ δημιουργήσει ούτω σκεπτόμενος και πολιτευόμενος ( εκκλησιαζόμενος) ένα ανάλογον κύκλον εξ ού δύσκολον πολύ αποκολληθήναι. Οπότε ¨μη θίγε τα κακώς κείμενα…

Αλλά είναι ένα θέατρον, τραγωδία μάλλον κακοπεπαιγμένη , θέατρον ουδεμίαν έχον σχέσιν προς την πνευματικήν, ούτε καν την φυσικήν, πραγματικότητα. Δεινόν δε προς τα κέντρα της αληθείας λακτίζειν. Ου δύνασαι γαρ ισοβίως κρυβήναι προ αυτής.
Δια τούτο και αφ’ ής, συν τω χρόνω και τη ηλικία, αι περισσότερον πειστικαί πλέον σειρήναι των πειρασμών-φυσικών ορμών και της αθεϊας ηχήσωσιν και κατακλύσωσιν τα ώτα των τοιούτων πιστών - και κυρίως των υποκριτών και πανισχύρων θρησκευτικών αξιωματούχων - υπερισχύσασαι εκείνων του ψευδούς φόβου, ανενδοιάστως πλέον, ανιαδώς και ακολάστως και μετά περισσού ζήλου σπεύδουσι, ως αν ούτως κερδίσειεν ηδονικώς τον ηλιθίως απωλεσθέντα πρώην χρόνον της θρησκευτικής εγκρατείας και των ηθικών αυτής αναστολών, πίπτοντες οιονεί δαιμονιζόμενοι εις τα δόκανα της έως και της παρά φύσιν σαρκικής λαγνείας και του ηθικοπνευματικού βορβόρου. Ου γαρ ολίγα, αλλά το μεγαλύτερον κατά πολύ ποσοστόν , τα απαραδείγματα της τοιαύτης συμπεριφοράς και εν Ιερά Συνόδω.

Διο και οι ένθεοι πατέρες ημών Έλληνες, η αριστοκρατική φύσις και παιδεία αυτών, καθ΄όσον υπήρξε και ηγεμόνευσε, ενδημεί και παγκοσμίως, ουδέποτε ενεπιστεύθησαν το ηθικοπνευματικόν ιδεώδες εις τας χείρας των επαγγελματιών δημαγωγών του θρησκευτικού είδους φροντίζοντες πάντοτε περιορίζειν τας πολιτικάς και εξουσιαστικάς (π.χ. Πυθαγόρας) φιλοδοξίας αυτών φοβούμενοι την οικονομικήν των ισχύν και την δημαγωγικήν επιρροήν επί των οικονομικώς και πνευματικώς αδυνάτων μαζών κυρίως. Φιλοδοξίας αι οποίαι ως απέδειξεν και η ιστορική εξέλιξις χωρούσι πολύ πέραν τόσον της αρχαίας πόλεως-κράτους όσον και του συγχρόνου μητροπολιτικού κράτους εις ένα παγκόσμιον οικουμενικόν-κομμουνιστικόν άπατρι χυλόν αυθαιρέτου και θεοδουλοκρατικού ολοκληρωτισμού, ολοκληρωτισμού άνευ όρων, φυλών και συνόρων. .

Ανώνυμος είπε...

"Φιλοδοξίας αι οποίαι ως απέδειξεν και η ιστορική εξέλιξις χωρούσι πολύ πέραν τόσον της αρχαίας πόλεως-κράτους όσον και του συγχρόνου μητροπολιτικού κράτους εις ένα παγκόσμιον οικουμενικόν-κομμουνιστικόν άπατρι χυλόν αυθαιρέτου και θεοδουλοκρατικού ολοκληρωτισμού, ολοκληρωτισμού άνευ όρων, φυλών και συνόρων. . "

Όντως το εχω κατανοήσει οτι η ουσιαστική επιδίωξη του θρησκευτικού ιερατείου ειναι ενα πολιτευμα τυπου κομμουνισμού, χριστιανος ναι αλλα το Ελληνας που θα παει? Βόλτα?. Απο την αλλη ο μηδενιστικος υλιστικος νεοταξικος οικουμενισμος της παγκοσμιοποίησης που προβάλλει στο μυαλο των αθεων ψευτοαναρχικων και "φιλελευθερων" ως μια ουτοπία που ολοι θα ζουμε αγαπημενοι παλι διχως πατριδες και φυλές, απλα με μια διαφορά, χωρις την θρησκεια. Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα και καποιοι να τα κοιταμε ολα αυτα γνωρίζοντας που οδηγουν και να νιωθουμε, τουλαχιστον εγω, ανημποροι. Σ'ευχαριστώ για τον διαλογο αγαπητε Αρριων
25αρης