ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

ΧΙΛΙΟΙ ΕΚΛΑΜΠΡΟΤΑΤΟΙ ΗΛΙΟΙ (V)

ΜΕΙΔΙΑΣ ο Συγγράφων :

ΣΩ: Είπαμε η σύγκρουσι και οι αντίπαλοι σήμερα δεν είναι απλώς Χριστιανισμός και Ισλάμ. Αβρααμοαδέλφια είναι αυτά και υπογείως διατηρούντα διϊστορικάς αγαθάς σχέσεις συνεργασίας όπως και συντροφικών μαχαιρωμάτων (ορθοδοξοοθωμανική συγκατοίκησι,  προτεσταντοϊσλαμική συμμαχία εναντίον του Πάπα) μέχρι και σήμερα. Διο και ελληνοορθόδοξος ηγέτης της ελλαδικής εκκλησίας αρέσκεται κρύπτειν αιδημόνως τον σταυρόν  αυτού ενώπιον των ευπροσδέκτων λαθροϊσλαμομεταναστών.

ΣΙ:  Άλλα μυστήρια και τούτα! Ποιοι αντιμάχονται τότε; 

ΣΩ:  Ο  ¨κοσμικισμός,¨ το κοσμικόν κράτος, ελληνικής κατασκευής και προελεύσεως,  εναντίον της ασιατικής προελεύσεως θεοκρατοδουλείας.

ΣΙ: Για λέγε.

ΣΩ: Ο κοσμικός ελεύθερος τρόπος ζωής, νικά σήμερον παγκοσμίως και ¨κατά κράτος¨ την ¨θεο-δουλο-κρατία¨ βρίσκοντας απήχησι όχι μόνον εις τα κοσμικά-εθνικά (ήτοι ελληνότροπα και ελευθερόφρονα-εξωστρεφή) δυτικά κράτη αλλά και λόγω πλανητικής διαδόσεως της υψηλής τεχνολογίας και εις τα ισλαμοασιατικά εσωστρεφή και καταπιεστικά κράτη.

ΣΙ: Ως εκ τούτου ο χριστιανισμός της Δύσεως νιώθει ότι απειλείται άμεσα όπως και έμμεσα το Ισλάμ στην Ανατολή.  Φαντάζομαι τη συνέχεια.  Μυστική συμμαχία-συνεργασία  και πόλεμος των μονοθεϊστικών θρησκειών εναντίον του κοσμικού εθνικού κράτους και της ελληνικής φιλελευθέρας παιδείας και συστήματος αυτού γενικότερα.

ΣΩ: Και όχι μόνο αι μονοθεϊστικαί. Αλλά όλες οι θρησκείες και τα ιερατεία της γης ελέγχονται αυτή την στιγμή και κατευθύνονται από ένα πανάρχαιο κρονοατλάντιο υπεριερατείο που πρεσβεύει την παγκοσμιοποίησι.

ΣΙ: Και για ποιο σκοπό; Αφού όλες οι θρησκείες, φανερά-κρυφά δίκην πολυεθνικών εταιριών αντιμάχονται τον νατιβισμό-εθνισμό-φρουρούμενα εθνοκρατικά σύνορα.

ΣΩ: Μπορεί ο ανώτερος μονοθεϊστικός κλήρος πρεσβεύειν τον απεθνικοποιημένο θρησκευτικό οικουμενισμό-κομμουνισμό αλλά στην συνείδησι του λαού και του λαϊκού κληρικού η θρησκεία έχει ταυτισθή προς το έθνος και τις παραδοσιακές ηθικές αξίες και ιδιαιτερότητές του .

ΣΙ: Και λοιπόν;

ΣΩ: Τι λοιπόν; Πώς θα περάση η παγκοσμιοποίησι θρησκευτικώς στους λαούς ει μη επαναστατικώς μέσω μιας κοινώς αποδεκτής πολυσυλλεκτκής πανθρησκείας;

ΣΙ: Και είναι κακό αυτό; Μια θρησκεία, παύουν οι θρησκευτικοί πόλεμοι  όλοι καλοί κι αγαπημένοι.

ΣΩ: Μόνο που τα δείγματα κάθε άλλο θετικά είναι. Εκφυλισμός, διαφθορά, σατανολατρία, τελετουργικές αναθρωποθυσίες, άσε η επικρεμάμενη πλανητική οικολογική και πυρηνική καταστροφή.  Και τα οικονομικά πανεπιστήμια διδάσκουν ανερυθρίαστα την μεγιστοποίησι του κέρδους, το πατάν επί πτωμάτων, και όχι την του κοινωνικού συνόλου ευημερία και ευδαιμονία.

ΣΙ: Η αιώνια διαμάχη καλού και κακού λοιπόν με τίμημα την ψυχή του ανθρώπου.

ΣΩ: Θρησκεία εναντίον φιλοσοφίας και θρησκευτική ταυτότης   εναντίον εθνικής ταυτότητος.

ΣΙ: Δεν υπάρχει ειρήνη μεταξύ των ;

ΣΩ: Πόλεμος πάντων πατήρ. Ειρήνη εστί πόλεμος με άλλα μέσα.

ΣΙ: Μα αυτός ο προκλητικά προβαλλόμενος και θεσμοποιούμενος, ο εκπεφυλισμένος ¨δημοκρατισμός¨ όμως δεν έχει ιστορικό προηγούμενο ούτε δικαιολογείται . όπως και η διάλυσι εθνών και κοινωνιών δια της ανεξελέγκτου εθνοδιαλυτικής μεταναστεύσεως γυφτοειδών και ανεπιδέκτων εκπολιτισμού αφρασιατικών ορδών.  

ΣΩ; Μα πώς άλλως εμφανισθήσεται η σχεδιαζομένη επιστροφή στον υπερμεσαίωνα της πανθρησκείας ως της μόνης επιβεβλημένης πολιτικοκοινωνικής θεραπείας και λυτρώσεως;

ΣΙ: Αλλά και αυτή η εθνική και πολιτική παράλυσις; Γιατί δεν αντιδρούν, δεν κτυπούν συναγερμό οι υπεύθυνοι φύλακες; 

ΣΩ: Χα! Ποιοι υπεύθυνοι; Τα κάστρα πέφτουν δημοκρατικά, από μέσα. Αιχμάλωτοι ειρηνικού οικονομικού πολέμου, οικονομικά πειραματόζωα εν Ελλάδι είμεθα από χρόνια. Δέκα χρόνια μνημονίων και γενοκτονικής λιτότητος και το δημόσιο χρέος των διθνοτραπεζιτών αντί του μειούσθαι αυξάνεται;

ΣΙ: Μάς κλέβουν.

 ΣΩ: Μάς γενοκτονούν γισα την ακρίβει με το δημοκρατικό βαμβάκι. Δημοκρατία-ξενοκρατία. Ελληνόφωνοι και ελληνώνυμοι ξένοι πράκτορες, δοσίλογοι και γενίτσαροι μάς κυβερνούν. Τύπος, παιδεία, δικαστική εξουσία, όμηροι της παγκοσμιοποιητικής ξενοκρατίας. Ευθύνη, έθνος και δημοκρατία κατήντησαν έννοιες ασυμβίβαστες. Δημοκρατία σημαίνει πλέον μόνο πολιτικός φαύλος κύκλος, διακομματική μετακυλίσις και διόγκωσις των κυβερνητικών αλύτων προβλημάτων, λαθών και ευθυνών. Άσε και το συνεχώς διογκούμενο και διαδοχικώς κληροδοτούμενο δημόσιο χρέος. 

ΣΙ: Και πόσο μάλλον όταν αυτή η ψευδεπίγραφος δημοκρατία είναι, προφάσει μιας ηνωμένης δημοκρατικής Ευρώπης, μια θεσμοποιημένη και εύσχημος ξενοκρατία όπως η ελληνική, ε; 

ΣΩ: Κι έπειτα αν δεν σε ειδοποιήση ο γιατρός ότι είσαι καρκινοπαθής χρήζων επειγούσης εθνικής θεραπείας και όχι απλώς πάσχων από μια ακίνδυνο δημοκρατική ίωσι, θα περάσει, εσύ τι κάνοις αν;

ΣΩ: Μοιραία μέλλεις αφιχθήναι στο τελευταίο ανίατο στάδιο, το χωρίς επιστροφή. 

ΣΙ: Δεν θέλω καν σκέπτεσθαι ότι είμαστε σήμερα ως φυλή σ’ αυτό το στάδιο εθνικού εκτοπισμού και αφανισμού .

ΣΩ: Δυστυχώς το ξαναπάθαμε αυτό αλλά μυαλό δεν βάλαμε. Επί Βυζαντίου επρόδωσε τότε το ανθενωτικό ανθελληνικό θρησκευτικό κόμμα τον βυζαντινό ελληνισμό στους Οθωμανούς, και οι Έλληνες ακούγοντας, αποκλειστικά και μόνο, την φωνή αυτού του εθνοπροδοτικού θρησκευτικού κόμματος, συνεργάτου των βαρβάρων κατακτητών, και διαμέσω όλων των ναών και των μονών αυτού επί 400 χρόνια, έμειναν μοιρολατρικά υπό ξένην και αλλόθρησκο κατοχή όλο αυτό το διάστημα. 

ΣΙ: Ο θεός έλεγαν έστειλε τον Οθωμανόν δια το συνετίσαι τον αμαρτωλόν ορθόδοξον Έλληνα.  

ΣΩ: Και μετά τον Καποδίστρια έστειλε και τον Βαυαρογερμανόν και εδέσαμεν...

ΣΙ: Εκπαιδευταί να σού τύχοι!

ΣΩ: Δεν εκήρυσσαν αντίστασι κατά του ξένου βαρβάρου κατακτητού αλλά μετάνοια και συντριβή. Άλλα αντ’ άλλων δηλαδή.

ΣΙ: Άλλα λόγια του αγαπιέσθαι και παρ’ το αυγό και κούρευ’ το.  Καθ’ ην στιγμήν οι ίδιοι συνειργάζοντο αρμονικότητα ως ιεροί εθνοδοσίλογοι με τον ξένο κατακτητή. Για το καλό μας και την σωτηρίαν της ψυχής ημών φυσικά. 

ΣΩ: Και της τσέπης αυτών φυσικά. Τα καλά και συμφέροντα.

ΣΙ: Ο Μαμμωνάς υπεράνω  όλων, θρησκειών και εθνών. Ανάγκα και θεοί και θρηακείαι πείθονται.

ΣΩ: Ή χάρισέ μου τα λεφτά σου και την ελευθερία σου για να σού χαρίσω τον θεό σου.

ΣΙ: Η θρησκεία των δούλων είναι όπως το χαλασμένο μητρικό γάλα. Αρρωσταίνειν αντί του τρέφειν και μεγαλώνειν.

ΣΩ: Πάντα ο πιστός άβουλος λαός έσσεται ο αίρων τας αμαρτίας της θρησκείας του και, ώσπερ αποδιοπομπαίος τράγος και ανθήρωας εσταυρωμένος, ο αποκαθαίρων αυτήν δια της μοιρολατρικής πίστεως-στάσεώς  του, από παντός ρύπου και πάσης ενοχής.

ΣΙ: Σατανικόν.

ΣΩ: Μαύρη μαγεία.

ΣΙ: Αλλά τα θέλει και ο πιστός πισινός αυτού  του αυτοκαταστροφικού μαζοχοπιστού ή ού; Άλλωστε ¨πάλι με χρόνια με καιρούς…¨

ΣΩ: Ναι ναι, στα κρεβάτια σας λοιπόν όλοι κι αλλάξτε πλευρό, κι όταν έρθη η ώρα εκείνη φωναξόμεθά σας. Μείνετε ήσυχοι. 

ΣΙ: Αλλά η ώρα ήγγικε ως λέγουσι τινες…  Το τουρκικό έθνος είναι γονιδιακώς  Έλληνες λέι η βιοφυσική, αυτό τι σού λέει;

ΣΩ: Έλληνες αλλά τι να το κάνοις; Προ αμυθήτων χρόνων όλος ο κόσμος Έλληνες Πελασγοί υπήρξαν, κατά χρονικά κύματα εκ της κυρίως κοιτίδος των Ελλάδος μεταναστεύντες και αποικίζοντες. Δια τούτο εάν καλοεξετάσης τον σημερινό νεοελληνικό ανθρωπότυπο, εύρης  αν, ανά ένα τουλάχιστον κάτοικον της χώρας αυτής ομοιάζοντα καταπληκτικώς για κάθε λαόν και έθνος ανά την γην.

ΣΙ: Ο αρχαιότερος και πιο πολιτισμένος λαός της υφηλίου.

ΣΩ: Η δουλεύουσα και γενοκτονουμένη όμως Ελλάς των τελευταίων χιλιετιών τους ¨έδιωξε¨

τρόπον τινά και τους έκανε μισέλληνες όλους. Ο τόπος εξάλλου είναι θεός. Άλλες χώρες, άλλος λαός, άλλος  θεός.

ΣΙ: Γι αυτό κλέβουν και κρύβουν οι πολιτισμένοι μούλοι μέχρι και τους σκελετούς των αρχαίων Ελλήνων, Σαλαμινομάχων  κ.λ.π., της Ελλάδος ούσης, συν τοίς άλλοις, και υπό δυτικήν αρχαιολογικήν κατοχήν.

ΣΩ: Η βιοφυσική επιστήμη, είναι απηγορευμένη στην Ελλάδα. Η γνώσις είναι δύναμις όσο και η άγνοια και η βλακεία παντοδύναμος θρησκεία. Όλα ξεκίνησαν από δω. Φυλές, επιστήμη κα τέχνη.  Κρύβει θανάσιμα μυστικά αυτός ο τόπος, η μήτρα των εθνών και η Πύλη-ομφάλιος λώρος των θεών.

ΣΙ, Φευ, πεπήγμεθα, επήξαμεν δηλονότι, στους  μισέλληνες Έλληνες, δεν θέλουμε άλλους.

ΣΩ: Οι Ρωμαιοβυζαντινοί Έλληνες της Μικρασίας ηγανακτισμένοι τότε δια την προδοσίαν της εθνικής των ταυτότητος εκ μέρους του χριστιανισμού εστράφησαν εις, και ησπάσθησαν,  την τουρκικήν εθνικήν ταυτότητα ως εθνικώς πιο νέαν, ισχυράν και αξιόπιστον τα μάλα έναντι της χριστιανικώς απηγορευμένης ελληνικής, γενόμενοι κατ’ ανάγκην και μουσουλμάνοι. Θεία δίκη;  

ΣΙ: Είναι Έλληνες οι Τούρκοι αυτοί;

ΣΩ: Σύνδρομο της Στοκχόλμης κατά το ψυχολογικώς μοντέρνον ή  ¨ηγάπησα και ενυμφεύθην τον βιαστήν βασανιστήν μου.¨ Κακό είναι;  

ΣΙ: Διχασμένοι πάντως.

ΣΩ: Όπως όλα τα μπάσταρδα.

ΣΙ: Ναι αλλά οι λευκοί Ευρωπαίοι ελληνομπάσταρδα δεν είναι κι αυτοί. Κα ι μισέλληνες βαρβάτοι πλην εξαιρέσεων φυσικά ; Άλλη πάστα όμως.

ΣΩ: Αρχαία, χιλιετιών,  ημίαιμα πάντως. Γι αυτό και το ξεπέρασαν συν τω πολλώ χρόνω αυτό το σύμπλεγμα κι έφτιαξαν κοσμικό εθνικό κράτος και  πολιτικό και επιστημονικό πολιτισμό.  Οι Τούρκοι όμως είναι γείτονες και πρόσφατοι ελληνομπάσταρδοι γι αυτό και αβέλτεροι. 

ΣΙ: Έτσι εξηγούνται αυτά τα απύθμενα μίση και η ελληνοφοβία.

ΣΩ: Οι Έλληνες ως ο αρχαιότερος και πρωτογενής λαός της Μεσογείου, έδει έχειν πληθυσμόν όσον ο της Κίνας σήμερον. Λόγω διακλαδωμένου όμως γεωγραφικού αναγλύφου της Ευρώπης εξηπλώθη, διεσπάρη και διεφθάρη συν τω χρόνω, σχετικά . ταχέως.

ΣΙ: Όντως τα πρώτα ονόματα όλων σχεδόν των ευρωδυτικών, περιμεσογειακών και  περιευξεινείων πόλεων όλα ελληνικά.

ΣΩ:  Ο ελληνισμός αποτελεί το αρχετυπικό γονιδιοφυλετικό υπόστρωμα, τον γλωσσικό, πολιτισμικό, επιστημονικό και ιστορικό πυρήνα πάσης της ανθρωπότητος. Όταν έρχονται πολιοί Ιάπωνες σοφοί συγκινμένοι μέχρι δακρύων παίρνουν χώμα εκ της πατρίδος του Αριστοτέλους ίνα συνταφώσι μετ’ αυτού σού έρχεται να ρίξης  ένα τόνο εξαυλωτικό ¨ναπάλμ¨  μέσα στο δοσίλογο ελληνοκτονικό,  συνδριάζον εν ολομελεία, κοινοβούλιο. Κρίμα το κτίριο δηλαδή.

ΣΙ: Όταν έλεγεν ο Γκαίτε το ¨ό,τι ο νους και η καρδία δια τον άνθρωπον η Ελλάς δια την ανθρωπότητα¨ ήξερε τι έλεγε.

ΣΩ: Είχε πολύ θεό δελφικό μέσα του.

ΣΙ: Το ¨ελληνικός¨ του Καβάφη νομίζω εκφράζειν τον ανώτατο βαθμό ανθρωπίνης συνειδητότητος, ευγενείας και πνευματικότητος.

 ΣΩ: Αφού μόνο στην Ελλάδα ο ήλιος μιλά με ανθρώπινη λαλιά. Και ο θεός -πνεύμα της ευφυούς ζωής (Ζεύς) υπάρχει παντού, εξαιρουμένου του χώρου των θρησκειών γιατί εκεί υπάρχουν αντ’ αυτού του θεού μόνο υποκατάστατα προς θρησκευτικήν κατανάλωσιν είδωλα, εμπορικά, τράπεζες και εξουσίες.

ΣΙ: Μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν αι ιδανικαί γεωγραφικαί, ηλιακαί και διατροφικαί συνθήκαι είπες κάποτε για να γεννηθή ο τέλειος άνθρωπος  ου μην αλλά και να ενσαρκωθή ο επόμενος θεός ;  Αν θυμάμαι καλώς.

ΣΩ: Κάλλιστα. Το δέλτα και το θήτα χάνεται ως γλώσσα και προφορά και ο ανθρώπινος εγκέφαλος  εκφυλίζεται και χάνει τα τέσσερα πέμπτα των στροφών του εκτός ελληνικού κλιματικού και διατροφικού χώρου. Όλες οι ελληνογενείς γλώσσες εκβαρβαρίζονται και χάνουν ποιοτικά και μουσικά ομιλούμενες εκτός Ελληνικού χώρου. (Ηπειρωτική,  αιγαιακή και περιαιγαιακή  Ελλάς και νότιος Ιταλία.) Γρανίτινο πεδίο. Η Αγγλική στο πρώτο της λεξικό του 1200μ.Χ. είχε 3.000 λέξεις μόνο έναντι 6.000.000 της ελληνικής, τι το ψάχνεις;  Ο δελφικός και δήλιος Απόλλων, ο Έλλην άνθρωπος είναι ιδιαίτερο ενδημικό όν, το μέγιστον ουράνιον μυστήριον. Όπερ οι πολέμιοί του φοβούνται, απεύχονται και πολεμούσι  λίαν.

ΣΙ: Τι φοβούνται λοιπόν; 

ΣΩ: Μήπως ο χώρος αυτός γεννήση και πάλι τον Έλληνα ήρωα-μεσσίαν-Ηρακλή-Θησέα απελευθερωτή της ανθρωπότητος.

ΣΙ: Εβραϊκόν δεν ακούγεται;

ΣΩ: Ο μεσσίας έχει παντού φίλους.  Οι Ασιάται απλώς κλέπτουν, αντιγράφουν και παραποιούν εκ συστήματος και διαχρονικώς τα ελληνικά πρωτότυπα. Δεν έχουσι γαρ και δεν αναπτύσσουν εκ φύσεως πρωτογενή αθηναϊκή-απολλώνεια σκέψι. Γρανίτινον πεδίον.

ΣΙ: Πράγματι το έχει ο ιερός τόπος αυτός. 

ΣΩ: Αλλά δεν φοβούνται μόνο αυτό αλλά και μήπως αυτός ο Έλλην Μεσσίας  συνδυασθή και με την εμφάνισι-αποκάλυψι και της διαστημικής μετ’ αυτού κουστωδίας, μιας νέας Αργούς Ελλήνων ουρανίων εκπολιτιστών και φροντιστών του σύμπαντος πάλι. Και τότε που αν κρυφθείεν οι απατεώνες, οι αιμοδιψείς εγκληματίες και ψευδοθεοί μισέλληνες δυνάστες της ανθρωπότητος!

ΣΙ: Απίστευτο ακούγεται αυτό εις το ανθελληνικόν παρόν που ζώμεν.

ΣΩ: Μάλλον επτασφράγιστον μυστικόν άριστα κεκρυμμένον, φυλασσόμενον και προστατευοόμενον εις τα μυστικά άδυτα των πανισχύρων κυριάρχων της ανθρωπότητος ιερατείων. 

ΣΙ: Γιατί άραγε;

ΣΩ: Απλά διότι η αλήθεια όπως η ομορφιά και η σοφία δεν έχει ιδιοκτήτη.

ΣΙ:  Αυτό λεγέσθω.

ΣΩ: Ούτε και πωλείται μήτε και αγοράζεται.

ΣΙ: Κι αυτό ισχύει.

ΣΩ: Άρα ούτε και εξουσιοδοτεί ποτέ καμιά θρησκεία σκοταδιστική, παρασιτική και δουλοκτητική όπως αυτές που εκμεταλλεύονται, χιλιετίες τώρα,  με ψεύδη και απάτες την ανθρώπινη άγνοια και αδυναμία. 

ΣΙ: Και οι Έλληνες πρόγονοι πώς ζούσαν τότε;

ΣΩ: Οι Έλληνες της χρυσής εποχής εκείνοι ήξεραν το αληθές νόημα και σκοπό της ζωής των. Είχαν κατ’ αρχάς ενιαία την εθνική και θρησκευτική των ταυτότητα άνευ θρησκευτκών οργανώσεων αποβλεπόντων στην νομή της εξουσίας, αυτό έγινε αργότερα, ως επίσης και  γνώσι και συνείδησι τόσο της, ουρανίας και θεϊκής, ιστορικής των καταγωγής όσον και της ευεργετικής πνευματικής και εκπολιτιστικής των αποστολής εν τω κόσμω.

ΣΙ: Χρυσή εποχή όντως.

 ΣΩ: Η ανθρωπότης, γήινον φυτώριον θεών.  Η τιμωρία και επιβράβευσις των ανθρωπίνων πράξεων γινόταν τότε αυτόματος και αυτοστιγμεί. Εξ ού και οι μνημονευόμενοι εις τα αρχαιοελληνικά διασωθέντα κείμενα αφηρωισμοί και ισοθεϊσμοί και αποθεώσεις όπως και καταστερισμοί και αποθανατισμοί και σωματικαί αναλήψεις των ηρώων εις τα ολυμπίας έδρας-νήσους-πλανήτας των μακάρων-μακρινών πατέρων θεών. Αυτά που σήμερον κατ’ ευφημισμόν αποδίδονται ως τιμητικοί τίτλοι εις τους ηγεμόνας, κοσμικούς και θρησκευτικούς,  των κρατών και αυτοκρατοριών τότείσχυαν κυριολεκτικά. Διότι υπήρχε επικοινωνία διαρκής των άνω και κάτω δυνάμεων…

ΣΙ: Σοβαρά;

ΣΩ: Σοβαρότατα. Κλίμα, θεός είπαμε. Πλην όμως άλλο το ουράνιο αστρικό κλίμα τότε και άλλο το, πολύ πιο υποβαθμισμένο, τώρα.

ΣΙ: Τόσος εκφυλισμός δηλαδή;

ΣΩ: Τόσος, εξ ού και ο λόγος που οι τότε ανθρωποθεοί εγκατέλειψαν τον πλανήτη μας όπως ακριβώς ένα επενδυτικό χρηματικό κεφάλαιο μια χώρα όταν το οικονομικό εκεί επενδυτικό κλίμα χαλάσοι.  Σκέψου μόνον – και εξ όνυχος κρίνον  τον λέοντα - ότι ο δυτικός μονοθεϊσμός ο κηρύσσων έχειν το εξ αποκαλύψεως μονοπώλιον της αληθείας επιμένει δογματικά , προκλητικά και θρασύτατα, λέγων τον κόσμο δημιουργηθέντα προ 6.000 πρίπου ετών ενώ η επιστήμη της παλαοντολογίας φέρει εις το φως απολιθωμένα δείγματα ζωής έως και 80.000.000 προ!

ΣΙ: Στο ημέτερον Πατριαρχείο Ιεροσολύμων νομίζω υπάρχει μια τέτοια χρονολογία της κτίσεως του κόσμου.

ΣΩ: Κι έπειτα ει εσχημάτικας για τα χείρονα την καλυτέρα γνώμη και για τα καλύτερα την χειροτέρα ουκ έστι ορθώς παντάπασι πορεύεσθαι.

ΣΙ: ¨Σκόπει μη το φως το εν σοι σκότος εστί¨… Πάντως όπου θρησκεία, θεός εμπόρευμα. Ευτυχώς γλυτώσαμε απ’ τους θεούς της αρχαίας εποχής πλην όμως ενεπλάκημεν εις τους αγίους της νέας. 

ΣΩ: Σωστό κι αυτό κατά μίαν έννοιαν.  Η θρησκεία είναι ίσως το το πιο σοβαρό, το προπατορικό, έλεγε αν τις, αμάρτημα της ανθρωπότητος.

ΣΙ: Μήπως είμαστε απόλυτοι και φανατικοί;

ΣΩ: Δεν νομίζω. Εννοώ την θρησκευτική μαγεία. Ο θρησκευόμενος είναι όπως ο μαγεμένος εθισμένος σ’ ένα μακροπρόθεσμο διαβρωτικό πάθος όπως στην νικοτίνη ή σε πάσης φύσεως έξι και ναρκωτικό. Δύσκολο τούτων απεξαρτηθήναι, και των βιομηχανιών των ναρκωτικών όλο και πλέον γιγαντουμένων, με ότι αυτό συνεπάγται για την ψυχοσωματική και πνευματική υγεία, δύναμι, ελευθερία και ευημερία του ανθρώπου….

ΣΙ: Έρμαιον των θεοκαπήλων μάγων!

ΣΩ: Το χειρότερο και τραγικότερο δεν είναι ότι εκμεταλλεύονται τον θεό, την απουσίαν αυ- τού κατ’ ουσίαν, αλλά τον άνθρωπο σε ότι πιο ιερό, πολύτιμο και μεγαλειώδες περιέχει η αθάνατος ψυχή του: την ελπίδα και την απελπισία του.

 ΣΙ: Ήσουν απολύτως σαφής, αμερόληπτος και ειλικρινής. Και χαίρομαι ειλικρινώς συζητών μαζί σου.

ΣΩ: Αντευχαριστώ κι εγώ σε τα μάλα, φίλτατε. Είης ευλογημένος. Διότι η προσοχή σου είναι αυτή που μού χαρίζει την φιλοσοφικήν ιεράν έμπνευσι. Κι εγώ πρώτη φορά ακούω τα όσα λέγω. 

Σι: Μάς ακούει άραγε άλλος κανείς;

ΣΩ: Του θεού και μόνου ακούοντος ημάς και του ιδίου δαίμονος κριτού φθάνει. Όσα λέγομεν και πράττομεν καταγράφονται αυτούσια εις την ανεξίτηλον Δέλτον της ηλιακής σοφίας.  Τοιούτους γαρ μόνον λόγους ανατρέφοντες και διαδίδοντες ως άνθρωποι ζώμεν ευχαρίστως και το θνητόν χρέος ημών επιτελούντες αποθανούμεθα ποτέ όρθοί , υπερήφανοι και ικανοποιημένοι ως αληθείς θεοειδείς άνθρωποι και ουχί προσκυνημένα και γονατιστά, θρησκευτικώς μεμαγευμένα, ζώα.

ΣΙ: Και οι αρχαίοι Έλληνες προγονικοί θεοί;  

ΣΩ: Εάν υποθέσωμεν ότι κατά μίαν έννοιαν οι εθνικοί θεοί είναι και η προβολή εις το ουράνιο υπερβατικό της ψυχοπνευματικής δυναμικής και υποστάσεως του ανθρώπου, η αντικατάστασις-μετάβασις των πολυθεϊστικών θρησκειών εις  τας μονοθεϊστικάς ήτοι από το κοσμικόν θέατρον της βασιλείας μιας ιεραρχίας ουρανίων θεών φυσικώς λειτουργούντων εις το πραξικοπηματικόν στρατοκρατούμενον καθεστώς μιας τυραννίας αγγέλων ουρανοφρουρών, δίκην σοβιετικών ερυθροφρουρών και ιρανών επαναστατοφρουρών, ως και  μισαλλοδόξων αγίων, κακοχύμων και βλοσυρών, εμφανιζομένων μόνον με τα διακριτικά σήματα της θρησκευτικής των οργανώσεως εις τας στολάς αυτών, αγίων και οσίων αρνητών της φυσιολογικής ζωής και της φυσικής ελευθερίας του ανθρώπου, ισοδυναμεί προφανώς με επίσχνασιν και κατάπτωσιν της ηθικοπνευματικής ποιότητος και ικανοτήτων της ανθρωπότητος εις κατώτερα επίπεδα, σχήματα και πτήσεις αντιλήψεως και φαντασίας.

ΣΙ: Αντιληπτόν και θλιβερόν.  

ΣΩ: Άλλωστε οι προπάτορες Έλληνες σοφοί περί θεών ομιλούντες εννόουν τας υπερφυσικάς δομικάς δυνάμεις συγκροτήσεως και λειτουργίας του σύμπαντος, τας δια της καλλιεργίας της επστημονικής σοφίας απευθυνομένας και εις το ανθρώπινο πνεύμα ίνα  κατανοών και δαμάζων αυτάς εναρέτως ο θνητός άνθρωπος κατακτήση βαθμηδόν και την θείαν αθανασίαν και μακαριότητα , όπερ αποτελεί και το ουράνιον άθλημα, σκοπόν και νόημα της θνητής ζωής του.

ΣΙ: Είναι προφανές αυτό. Η θέωσις ή αποθέωσις αλλά γιατί;

ΣΩ: Διότι οι Έλληνες εκείνοι εθεώρουν εαυτούς βιολογικούς απογόνους αθανάτων εξ ουρανού κατελθόντων ανθρωπομόρφων προγόνων- πατέρων, διέθετον άλλωστε αδιάψευστα ιερά τεκμήρια-μυστήρια επ’ αυτού.

ΣΙ: Υπάρχουν σήμερα αυτά;

ΣΩ: Υπάρχουν και δεν υπάρχουν. Άλλα κρύπτονται και άλλα συγκαλύπτονται. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Άλλωστε τι αξία μπορεί έχειν αυτό για συνειδητοποιημένο απόγονο θεών; Αν δεν το νιώθεις μέσα σου, έχεις ήδη χάσει το δρόμο.

ΣΙ:  Ή δεν τον έχεις εύρει ακόμα.

ΣΩ: Χαίρομαι πού με διορθώνεις. Αλλά όλα χάλασαν όταν ενέσκηψαν αι ωργανωμέναι θρησκείαι. Τότε άρχισε το εμπόριο των ψυχών, η συγκάλυψις και η εκμετάλλευσις.

ΣΙ: Και πώς ήταν πριν;

ΣΩ: Των ωργανωμένων θρησκειών μη υπαρχόντων, οι πανάρχαιοι πελασγοί πρόγονοί μας ασκούσαν ελευθέρως την φυσικήν θρησκείαν της πνευματικής δημιουργίας και τέχνης αντιλαμβανόμενοι την φύσιν ως μίαν ιεράν θεατρικήν σκηνήν εις την οποίαν συμμετείχαν και επεκοινώνουν, αρμονικώς, ψυχαγωγικώς και μυστηριακώς, οι ίδιοι όπως και όλο το φυσικό γήινο και ουράνιο στοιχείο, θνητό και αθάνατο.  Εις αυτό λοιπόν το φυσικόν θέατρον ευδαιμόνως λειτουργούντες δεν κατέφευγαν όπως τώρα, δίκην αλυσοδέτου κατοικιδίου, εις την ετοίμην προσφερομένην  πνευματικήν σανοτροφήν-διατροφήν του δόγματος των σημερινών πολιτικοθρησκευτικών βιομηχανιών του είδους.

ΣΙ: Μετά ήλθαν οι εθνικές ¨ειδωλολατρικές¨ θρησκείες;

ΣΩ: Αυτές προέκυψαν ως αποτέλεσμα του προϊόντος εκφυλισμού του ανθρωπίνου ελληνικού, σιδηρού πλέον,  γένους. Αν και συγκριτικά με τις σημερινές ήσαν πολύ πιο φιλελεύθερες στην αρχαία Ελλάδα, όχι από καλή τους καρδιά βέβαια, αι θρησκείαι είναι μεθοδικαί, ύπουλοι, άπληστοι και καταπιεστικαί όπως ο ανατολίτης Τούρκος, αλλά διότι ηύρον σθεναράν την ελληνικήν φιλελευθέραν αντίστασιν λόγω της προηγηθείσης αθρήσκου εποχής των ηρώων..

ΣΙ: Αθρήσκου;

ΣΩ: Όπως γαρ λέγεται το ¨Αρχηγού παρόντος πάσα αρχή παυσάτω ¨ τότε ίσχυε το ¨Των θεών παρόντων πάσα θρησκεία παυσάτω.¨

ΣΩ: Μάλιστα.

ΣΩ: Δεν ήταν ως εκ τούτου δογματικές και υποχρεωτικές. Μπορούσες δε να συμμετέχεις και σε περισσότερες της μιας. Υπήρχε καθεστώς ανοχής και θρησκευτικής ελευθερίας πρωτοφανές για τα σημερινά δεδομένα.  Έκαστος οικογενειάρχης, φερ’ ειπείν,  ήτο και ιερεύς ιερουργός και τελετάρχης εις τα του οίκου του και τον ιδιωτκό του χώρο  (βαπτίσεις, γάμοι, αύλειοι εναγισμοί επί των βωμών-θρόνων θεών) και αυτό δια το μη υπάρχειν θεσμοποιημένη θρησκευτική οικονομική επιχείρησις και εκμετάλλευσις οδηγούσα στην οικονομικοπολιτικήν γιγάντωσιν των θρησκευτικών οργανώσεων και εις την εξ ής αμφισβήτησι της κοσμικής, βασιλικής ή δημοκρατικής, εξουσίας όπως συνέβη αργότερα.

ΣΙ: Ήταν αριστοκρατικές θρησκείες πάντως .

ΣΩ: Ορισμένες ήσαν. Αλλά ο πολύς λαός πίστευε στα θαύματα, (όλες οι θρησκείες έχουν επιδείξαι θαύματα, ήρωες και αγίους),  και την μαγεία απαράλλακτα όπως και σήμερα. Μόνο το τελετουργικό, επικλήσεις σε ονόματα αναλόγως της θρησκείας, αλλάζει, Ποσειδών-Αγ.Νικόλαος, Παρθένος Αθηνά –Παναγία παρθένος κ.λ.π. Το βασικό υπόστρωμα όλων των θρησκειών αποτελεί η δεισιδαιμονία, φόβος και αγάπη σε πνεύματα που αποτρέπουν το κακό και φέρνουν καλή τύχη.  Εκεί άλλωστε παίζεται και εστιάζεται όλος ο θρησκευτικός τζόγος, το οικονομικό και πολιτικό εμπόριο ψυχών και συναισθημάτων.

ΣΙ: Αλλά γιατί όλη αυτή η λατρεία σε θρησκείες και όχι σε φιλοσοφία και τέχνες που απελευθερώνουν και εξυψώνουν χωρίς υποδουλώνειν σώματα και συνειδήσεις δημιουργώντας δόγματα μισαλλοδοξίας, τυράννους και μεσαίωνες;

ΣΩ:  Ο λαός αγαπά ό,τι είναι εύκολο κατανοείν όπως την δημαγωγική πανσυγχωρητική εις τους οπαδούς αυτής θρησκείαν, την μη απαιτούσαν βαθείαν σκέψιν και κατανόησι παρά μόνο μια πανεύκολη και αόριστη πίστι. Απεναντίας μισεί παρομοίως ό,τι αδυνατεί καταλαβείν όπως είναι η αριστοκρατική φιλοσοφία που απαιτεί αρετή, κόπο, γνώσι και μετά πίστι. Και η μεν κυριαρχία της φιλοσοφίας οδήγησε στον απαράμιλλο ελληνικό πολιτισμό ενώ η της θρησκείας σε φρικτές γενοκτονίες και μεσαίωνες.         

ΣΙ: Εύλογον ακούγεται αυτό. Και οι Έλληνες χριστιανοί;

ΣΩ: Μα ετονίσαμεν ήδη. Εκφυλισμός και παρακμή. Ο σύγχρονος Έλλην αποκοπείς συν τω χρόνω και αδυνατών, από ευφυής εις αφυή γενόμενος, κατανοήσαι και αγαπήσαι την προχριστιανικήν του τεραστίαν πολιτισμικήν παρακαταθήκην εξαντλεί την φθηνή αγάπη του στο πιο εύκολο, στην θρησκεία, ενώ μισεί το μη κατανοητό του χρυσούν παρελθόν, το φιλοσοφικής προπονήσεως χρήζον,  πολλώ μάλλον όταν αυτό ευλογείται υπό της μισελληνικής εν πολλοίς και εβραιϊζούσης παιδείας του και θρησκείας .

ΣΙ: Ωραίες χρυσοφαείς ζωές ευδαιμόνων και μακάρων ψυχών έπρεπε να είχον οι τότε παλαιοί άνθρωποι.

ΣΩ: Ου μην αλλά και σώματα αειθαλή και πανεύμορφα ως αποτέλεσμα της εσωτερικού των μεγαλείου, της ζωτικής πληρότητος και αγνότητος αυτών,  της χαριέσσης αύρας οίαν αποπνέουσι και αποτυπούνται και εις τα εξαίσια ηλιοχαρή και χαρωπά ελληνικά αγάλματα, τα δια τούτο υπό των μισοκάλλων βαρβάρων φθονερώς σχόντα  την αισχράν διαβολήν της ειδωλολατρίας και αδικώς μισηθέντα και φθονερώς καταστραφέντα.  Αλλά το βάρβαρον πλήθος εκχυδαίζειν και υποβιβάζειν ανέκαθεν είθισται την καλλιτεχνικήν λατρείαν και τον θαυμασμόν εις άξεστον θρησκευτικόν πάθος.

ΣΙ: Αναμφισβήτητο αυτό.

ΣΩ: Έστω ότι ήξεραν το μυστικό του συγκεντρώνειν πολλούς ευχάριστους θεούς μέσα των και τους διαόλους στέλνειν εκεί οπούθεν προήλθαν.

ΣΙ: Απολλώνειο ταλέντο.

ΣΩ: Όποιος δε, εμβιώνει και διεργάζεται εις τα ψυχοπνευματικά έγκατα αυτού την θεογόνον αλήθειαν αυτός ούτος πολιτευόμενος διεκπέμπει μιαν απίθανον ερασμίαν λάμψιν μεγαλείου εις το πρόσωπόν του, λάμψιν ισόθεον, ασύγκριτον, μιαν αίγλην ερωτοθαυμασμού δύσκολον αποτυπωθήναι εις πίνακα και μάρμαρον και υπό του πλέον πεπροικισμένου καλλιτέχνου ή απομιμηθήναι ηθοποιού.

ΣΙ: Φυλή αρίστη ως υιός θεού-φυλής αρίστων αθανάτων ουρανίων θεών οι  πανέλληνες λοιπόν! Και ελληνογόνος και ελληνοποιός ανέκαθεν ο ιερός χώρος αυτός, ο ελληνικός γεωγραφικός χώρος.

ΣΩ: Ου μην αλλά και θεογόνος και ανθρωπογόνος κλίμα-χώρος, ο παράγων και εξάγων τον τέλειον άνθρωπον, τον πνευματικόν και πολιτισμικόν μεταβολιστήν της ανθρωπότητος. 

ΣΙ: Τι το καθήκον άρα, το χρέος και η αποστολή του ανθρώπου εις τον μάταιον κόσμον τούτον;

ΣΩ: Αγάπα την πατρίδα σου, το έθνος και την φυλήν σου κα τον οικείον σου δαίμονα ως σεαυτόν και τότε θα νιώσης μέσα σου κυοφορούμενον και ανανεούμενον τον πραγματικόν θεόν.

ΣΙ: Φιλοπατρία η επιτομή των αρετών;

ΣΩ: Ως η των ελευθεροφρόνων και πεπολιτισμένων η ορθή πολιτεία βέβαια.

ΣΙ: Των ελληνοτρόπων δηλαδή.

ΣΩ: Ακριβώς. Η φιλοπατρία ήτο κοινός ηθικός τόπος παρά τοις αρχαίοις Έλλησιν. Οι θρησκευτικοί των ήρωες ήταν εθνικοί και απελευθερωτικοί αγωνιζόμενοι εν ειρήνη ή εν πολέμω κατά της τυραννίας και υπέρ της ευημερίας και ευδαιμονίας του κοινωνικού συνόλου και όχι όπως των βαρβάρων αφορώντες αποκλειστικά μια παράταξι πιστών. Γι αυτό κι εμεγαλούργησαν οι Έλληνες αυτοί όσο ουδείς άλλος λαός εντός και εκτός της χώρας αυτών. Και γι αυτόν τον λόγον άλλωστε ευρίσκονται τας τελευταίας χιλιετίας συνεχώς εν είδει ¨καραντίνας¨, και χριστιανικώ τω τρόπω ¨εσταυρωμένοι¨ και καταδιωκόμενοι, γενοκτονούμενοι και πεφυλακισμένοι, αυτοί και η καταραμένη φιλόσοφος αλήθεια αυτών, υπό των ευεργετηθέντων τέκνων αυτών, των ελληνομπαστάρδων ελληνοκτόνων-πατραλοιών εθνών και λαών.

ΣΙ: Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος . Παρεμπιπτόνως πάντως οι ορθόδοξοι προφήτες προεξοφλούν την διάλυσι της Τουρκίας και την χριστιανική ανάκτησι της νέας Ρώμης.

ΣΩ: Ονειρεύονται και μετά πωλούν τα όνειρά τους. Το μοναστήρι είη καλά. Κερδίζουν κι έτσι γι αυτό δεν βιάζονται. Αλλά έστω, ω αγαθέ μου, ότι επήραμε την Πόλιν και την Σοφίαν και υπετάξαμεν τους βαλκανίους και μικρασιάτας αλλά και τους εντός των ημετέρων τειχών ημιέλληνας ως η κυριαρχήσασα αυτοκρατορική φυλή και ιδεολογία, όπως πριν οι Τούρκοι και οι προ αυτών οι Ρωμαίοι και οι προ αυτών ελληνιστικοί  ημέτεροι Έλληνες.  Και λοιπόν;

ΣΙ: Και λοιπόν; 

ΣΩ: Φευ! Κοσμικόν εθνικόν κράτος θα ιδρύσωμεν ή θεοκρατικόν πολυεθνικόν βυζαντινόν; Άλλος γαρ ο Έλλην Απόλλων και άλλος ο Απόλλων της ασιατικής Τροίας. Ή σφάλλω;  

 ΣΙ: Η εμείς ή οι Τούρκοι πάντως θα αφανισθώμεν,  ως δεικνύουσι τα σημεία των καιρών. Διότι παλαιά δεν είχε τουλάχιστον η ανθρωπότης αναπτύξει τέτοιες μεθόδους ειρηνικής και πολεμικής γενοκτονίας και πληθυσμιακών εκτοπισμών. Οι Τούρκοι δεν είχαν ακόμα συναντήσει τα ξαδέρφια τους, τους προτεστάντες Γερμανοβορείους  και μάθει την ¨υψηλή¨ τέχνη της εθνικής γενοκτονίας όπως αργότερα επί Κεμάλ, ούτε και είχαν αυξηθεί τόσο απειλητικά πληθυσμιακώς αφομοιώνοντας, συν τω μακρώ χρόνω, βιαίως τους μικρασιατικούς λαούς.  

ΣΩ: Μόνο που δεν υπάρχουν καθαροί Τούρκοι όπως και ούτε Έλληνες πια.

ΣΙ: Αλλά;

ΣΩ: Οι εκτουρκισθέντες Έλληνες της μικράς Ασίας είναι πλέον και ως επί το πλείστον Τουρκόφρονες, κατά το ¨όπου γης, πατρίς¨, δεδομένης και της δισχιλιετούς αδυναμίας της ξενοκρατουμένης- κατεχομένης Ελλάδος του συγκροτήσαι αξιόλογον,ανεξάρτητον κράτος, κράτος ισχυρόν και ικανόν του συσπειρώσαι, προστατεύσαι και αναπτύξαι τον εγγύς και απώτερον της εθνικής του εστίας ελληνισμόν.  

ΣΙ: Αφελληνιζόμεθα εννοείς. 

ΣΩ: Αν και όπως ούτε εις την φύσι, το ίδιο και στα έθνη και στις θρησκείες δεν υπάρχουν άρρηκτα στεγανά και αμετακίνητα σύνορα αλλά είναι όλα αυτά οιονεί κινουμένη άμμος και υποθαλάσσια ρεύματα μεταλλασσόμενα και ανακυκλούμενα. Οι σημερινοί πάντως εν Ελλάδι Έλληνες, όντες προ πολλού υπό ξένην πολιτικοοικονομικήν εξουσίαν και λυσσωδώς πολεμούμενοι κατά το εθνικόν φρόνημα και την παιδείαν, ξενομανείς παπαγάλοι εγένοντο άπαντες σχεδόν, έχοντες απωλέσει προ πολλού την πολιτιστικήν των ιδιαιτερότητα και εθνικήν προσωπικότητα. 

ΣΙ: Μήπως και υπερβάλλομεν; 

ΣΩ: Καθόλου. Η Ελλάς σήμερον ως πνεύμα, βίος και θεσμοποιημένον κράτος κινείται μεταξύ ενός αναχρονιστικού και τυπολατρικού, θεοκρατοδουλικού βυζαντινισμού αφ’ ενός και ενός πιθηκίζοντος δυτικισμού αφ’ ετέρου.

ΣΙ: Τώρα που το σκέπτομαι πείθομαι καίτοι αθυμών. Και οι πολιτικοί;

ΣΩ: Εάν έλεγαν τουλάχιστον την αλήθεια στον λαό: Εϊμαστε κράτος υπό ευρωγερμανικήν, και όχι μόνο, πολιτικοοικονομικήν κατοχήν, κύριοι, οπότε και ημείς τι να κάνωμεν, συγχωρίτε μας, ξένες εντολές εκτελούμεν και όπως οι αριστεροδεξιοί ψάλται γεγραμμένα έτοιμα κείμενα ψάλλομεν διότι ιδικούς μας στίχους ει απηγγέλαμεν, αυτομάτως αν απελυόμεθα και φυλακιζόμεθα… Πολύ συμπαθέστεροι εγένοντο αν ούτοι οι πολιτικοί, απολογούμενοι έτσι. Ή ου;

ΣΙ: Ούυυυυυυ! Αυτό αν  δεν είναι ανάπτυξις! Εκτός από παπάδες, πολιτικάντηδες και τραγουδιστάδες, να που παράγομε τώρα και πολιτικούς ψαλτάδες! Γερμανικής τεχνολογίας και κοπής. 

ΣΩ: Της σοδομοδημοκρατικής πανωλεθρίας δεν λες καλύτερα;


(Συνεχίζεται)

1 σχόλιο:

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΣΩ: Αφού μόνο στην Ελλάδα ο ήλιος μιλά με ανθρώπινη λαλιά.

Αυτή είναι η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ή ΕΛ ή ΗΛ η γλώσσα των Ελλήνων....δημιουργημένη μέσα από την "Τρίαινα" του Μέλανος Αετού του Ζηνός (Ήλιου) μετατρέποντας την Αιθερική ενέργεια σε ηλεκτρομαγνητική...και το αντίστροφο . Η Ψυχρά Σύντηξις μπροστά της είναι ένα τίποτε. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο όπλο των Ελλήνων.