ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 17 Αυγούστου 2019

ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ...ΠΩΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ...ΓΙΑ ΈΝΑΝ ΝΕΟ ΤΟΜΕΑ ΠΟΛΕΜΟΥ.

China's first national gene bank, China National Genebank, will open in the southern city of Shenzhen on Sept. 22, 2016.

Γράφει ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Κάτω από την πολιτικό-στρατιωτική στρατηγική καθοδήγηση του Πεκίνου ο Στρατός της Κίνας χρηματοδοτεί έρευνες για επεξεργασία γονιδίων, την ενίσχυση των επιδόσεων των ανθρώπων και πολλά άλλα. Ίσως να είμαστε στα πρόθυρα ενός γενναίου νέου κόσμου. Η σημερινή πρόοδος στην βιοτεχνολογία και στην γενετική μηχανική έχουν συναρπαστικές εφαρμογές στην ιατρική - αλλά και ανησυχητικές επιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένων των στρατιωτικών υποθέσεων.Η εθνική στρατηγική της Κίνας έδωσε πολύ μεγάλη έμφαση στη βιολογία ως προτεραιότητα και ο Στρατός της  βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επέκτασης και της εκμετάλλευσης αυτής της γνώσης.

 Το έντονο ενδιαφέρον του στρατού της Κίνας αντικατοπτρίζεται σε στρατηγικά κείμενα και έρευνες που υποστηρίζουν ότι η πρόοδος στη βιολογία συμβάλλει στην αλλαγή της μορφής ή του χαρακτήρα των συγκρούσεων. Για παράδειγμα: 
Στον πόλεμο για βιολογική κυριαρχία του 2010, ο Guo Jiwei , καθηγητής στο Τρίτο Στρατιωτικό Ιατρικό Πανεπιστήμιο, υπογραμμίζει τον αντίκτυπο της βιολογίας στον μελλοντικό πόλεμο.Το 2015, ο τότε πρόεδρος της Ακαδημίας Στρατιωτικών Ιατρικών Επιστημών, ο Fuchu υποστήριξε ότι η βιοτεχνολογία θα γίνει το νέο «στρατηγικό διοικητικό ύφος» της εθνικής άμυνας, από τα βιοϋλικά μέχρι τα όπλα ελέγχου του εγκεφάλου.Και από Γενικός Διευθυντής έγινε αντιπρόεδρος της Ακαδημίας Στρατιωτικών Επιστημών, η οποία οδηγεί την επιχείρηση στρατιωτικών επιστημών της Κίνας. Η βιολογία είναι μεταξύ των επτά «νέων τομέων του πολέμου» που συζητήθηκαν σε ένα βιβλίο του Zhang Shibo (συνιστώ τους Αμερικανούς να το διαβάσουν, εκεί θα δούν πολλές μελέτες της Darpa στα χέρια των Κινέζων), ένας συνταξιούχος γενικός και πρώην πρόεδρος του Εθνικού Αμυντικού Πανεπιστημίου, ο οποίος καταλήγει στο συμπέρασμα: «Η σύγχρονη ανάπτυξη της βιοτεχνολογίας εμφανίζει σταδιακά έντονα σημάδια που χαρακτηρίζουν μια επίθεση ικανότητα ", συμπεριλαμβανομένης της πιθανότητας να χρησιμοποιηθούν" ειδικές εθνοτικές γενετικές επιθέσεις ".!! Επίσης το 2017 δημοσιεύθηκε ένα βιβλίο απο το Πανεπιστήμιο Εθνικής Άμυνας τουΣτρατού της Κίνας το οποίο θεωρείται σχετικώς έγκυρο, ξεκίνησε ένα τμήμα για τη βιολογία ως τομέα στρατιωτικού αγώνα, αναφέροντας επίσης τις δυνατότητες για νέα είδη βιολογικό πόλεμο για να συμπεριλάβει "ειδικές εθνοτικές γενετικές επιθέσεις". 

Αυτά είναι μόνο μερικά παραδείγματα μιας εκτεταμένης και εξελισσόμενης, στρατιωτικής βιοτεχνολογίας από Κινέζους στρατιωτικούς και επιστήμονες που διερευνούν νέες κατευθύνσεις στη στρατιωτική καινοτομία.Το 2016 ένας διδακτορικός ερευνητής AMMS δημοσίευσε μια διατριβή με τίτλο "Έρευνα για την Αξιολόγηση της Τεχνολογίας Ενίσχυσης Ανθρώπινης Απόδοσης", η οποία χαρακτήρισε την CRISPR-Cas ως μια από τις τρεις βασικές τεχνολογίες που θα μπορούσαν να ενισχύσουν την αποτελεσματικότητα της μάχης των στρατευμάτων.
Η διασταύρωση της βιοτεχνολογίας και της τεχνητής νοημοσύνης υπόσχεται μοναδικές συνέργειες. Η απεραντοσύνη του ανθρώπινου γονιδιώματος - μεταξύ των μεγαλύτερων από τα μεγάλα δεδομένα - όλα όμως απαιτούν την AI και τη μηχανική μάθηση για να δείξουν το δρόμο για την πρόοδο CRISPR στη θεραπευτική ή την ενίσχυση.Το 2016, η πιθανή στρατηγική αξία της γενετικής πληροφορίας οδήγησε την κινεζική κυβέρνηση να ξεκινήσει την Εθνική Γενετική Τράπεζα οποία σκοπεύει να γίνει ο μεγαλύτερος χώρος αποθήκευσης τέτοιων δεδομένων στον κόσμο. Στόχος τους είναι να «αναπτύξει και να αξιοποιήσει τους πολύτιμους γενετικούς πόρους της Κίνας, να διασφαλίσουν την εθνική ασφάλεια στη βιοπληροφορική και να ενισχύσουν την ικανότητα της Κίνας να καταλάβει τα στρατηγικά ανώτερα ύψη» στον τομέα της βιοτεχνολογίας.

Η προσπάθεια αυτή των Κινέζων ,διοικείται από την BGI, παλαιότερα γνωστή ως Beijing Genomics Inc., η οποία είναι στην πραγματικότητα ο εθνικός πρωταθλητής του Πεκίνου στον τομέα. Το BGI έχει καθιερώσει ένα πλεονέκτημα σε φτηνές αλληλουχίες γονιδίων, επικεντρώνοντας στην συγκέντρωση τεράστιων ποσοτήτων δεδομένων από μια ποικιλία πηγών. Η εταιρεία έχει παγκόσμια παρουσία, συμπεριλαμβανομένων των εργαστηρίων στην Καλιφόρνια και την Αυστραλία.Οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής των Η.Π.Α. ανησυχούν, και είναι  ενοχλημένοι, από την πρόσβαση της εταιρείας στις γενετικές πληροφορίες των Αμερικανών.  Ίσως θα έπρεπε να ψάξουν να δουν σε ποιόν ανήκουν αυτά τα γενετικά εργαστήρια και τι διασυνδέσεις έχουν με την Κίνα...κοινώς ποιος τα ελέγχει και τα χρηματοδοτεί. Η BGI επιδιώκει μια σειρά συνεργασιών, μεταξύ άλλων με το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας και το Παιδικό Νοσοκομείο της Φιλαδέλφειας για την αλληλούχιση του ανθρώπινου γονιδιώματος. Η έρευνα και οι συνεργασίες της BGI στο Xinjiang εγείρουν επίσης ερωτήματα σχετικά με τη σύνδεσή της με τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, συμπεριλαμβανομένης της εξαναγκασμένης συλλογής γενετικών πληροφοριών από τους Ουιγούρους στην Xinjiang.

Το ότι υπάρχουν σχέσεις μεταξύ της έρευνας της BGI και των στρατιωτικών ερευνητικών δραστηριοτήτων, ιδίως με το Εθνικό Πανεπιστήμιο Αμυντικής Τεχνολογίας του Στρατού της Κίνας , αυτό οι Αμερικάνοι θα το καταλάβουν πολύ αργά.!!! Στο άμμεσο μέλλον θα γίνεται όλο και πιο σημαντικό να παρακολουθούμε το ενδιαφέρον του κινεζικού στρατού για τη βιολογία ως ένα αναδυόμενο πεδίο του πολέμου, καθοδηγούμενο από στρατιωτικούς που μιλάνε για πιθανά "γενετικά όπλα" και για "ειδικές εθνοτικές γενετικές επιθέσεις". Μάλλον έχουν σκοπό να εξαφανίσουν μαζικά ολόκληρα έθνη.!! Είναι μια πρακτική που έχουν χρησιμοποιήσει οι Άτλαντες κατά το απώτερο παρελθόν....οι κακές συνήθειες δεν κόβονται εύκολα. Η Αμερική αυτή την στιγμή κυριαρχείται από νωθρές και ανόητες πεισματάρικα αμαθείς μάζες, που δεν κάνουν τίποτε άλλο παρά να καταναλώνουν. Η Δημοκράτία που έχουν πιστεύουν δεν κάνει τίποτε άλλο παρά να διαιωνίζει το Σύστημα...επιτρέποντας στις μάζες να ακολουθούν το μονοπάτι της ελάσσονος αντίστασης και να εξακολουθούν να αποφεύγουν την σκέψη και να μην πετυχαίνουν τίποτε. Και αυτοί που θα μπορούσαν να γίνουν ηγήτορες των Αμερικάνων και να τους οδηγήσουν έξω από αυτήν την κατάσταση , έχουν διαφθαρεί από την απληστία, και το κέρδος επιθυμώντας μόνο να τους εκμεταλλεύονται...για χρήματα.!! Δεν είναι αυτός ο ρόλος του....ΗΓΕΤΗ.!! Πόσο μάλλον αυτού που θα ηγηθεί όλης της Λευκής Φυλής εναντίων του Νέου Ελληνοατλαντικού Πολέμου. Ο πλανήτης η ανθρωπότητα ολόκληρη για πάει μπροστά, πρέπει να ...καθοδηγηθεί, να μην αφεθούν να απολαμβάνουν την λαιμαργία τους, την απληστία τους.

Στην ίδια παγίδα με τους Αμερικάνους και τους Κινέζους (οι Σίνες είναι τα υβρίδια των Ατλάντων), είχαν πέσει και οι Άτλαντες. Ποιος δεν θυμάται τον Κριτία... "Τότε άρχισαν να συμπεριφέρονται άσχημα , μην μπορώντας να αντέξουν το βάρος του πλούτου που είχαν. Σε αυτόν που είχε την δυνατότητα να παρατηρεί φαινόντουσαν αισχροί, που είχαν χάσει τα πιο πολύτιμα από τα αγαθά τους. Σε εκείνους όμως που δεν μπορούσαν να διακρίνουν ποια είναι η πραγματικά ευτυχισμένη ζωή , φαίνονταν κατ' εξοχήν καλοί και ευλογημένοι παρά την πλεονεξία που τους είχε καταλάβει να αυξάνουν με κάθε τρόπο τα πλούτη τους.".

Υ.Γ Οι Άτλαντες θέλουν να γίνουν πάλι οι νόμιμοι κυβερνήτες της Ανθρωπότητας , για να την οδηγήσουν (σύμφωνα με τα δικά τους πιστεύω και ιδεώδη) σε ένα νέο μεσουράνημα , χωρίς να υφίστανται καθυστερήσεις από τις άχρηστες αντιπαραγωγικές μάζες.!! Για αυτό τον σκοπό έχουν αναπτύξει ένα τρομερό βιολογικό όπλο...το πιο ισχυρό όπλο του Ποσειδώνα το αποκαλούν "Τρίαινα" ...το οποίο έχει έναν γενετικά κατασκευασμένο ιό ...έναν ιό απόλυτα ασφαλές για αυτούς, αλλά θανατηφόρο για όλους τους άλλους. Έχει κατασκευαστεί έτσι ώστε να μην μπορεί να προσβάλλει την μοναδική γενετική διάταξη στην αλυσίδα που περιέχει το D.N.A των Ατλάντων, ακόμα και αν η γενετική διάταξη τους έχει μεταλλαχθεί με τα χρόνια. Αλλά για όλους τους άλλους που δεν έχουν αυτήν την γενετική διάταξη στο D.N.A τους , είναι εκατό τα εκατό...ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ.


Υ.Γ 1  Και ο θεοί τους κατέστρεψαν για αυτό.

5 σχόλια:

kakos04 είπε...

Ενδιαφέροντα όλα τα άρθρα σου και όσα έχουν σχέση με την άγνωστη για μας προϊστορία. Για τελικό ξεκαθάρισμα μαζί με τους ιούς (θυμάμαι έκανε μελέτη και κάποιος άλλος γκουχ γκουχ για τους Παλαιστινίους αντιστοιχη πριν κάποια χρόνια) πιστεύω θα είναι συμπληρωματικά κ ακτινοβολία από κεραίες και ρούτερ, μέχρι να μαθευτεί περιστατικό με γρήγορο ψήσιμο από αυτά , γιατί τώρα υφιστωμεθα αργό . Κατόπιν θα τα απενεργοποιήσουν όλοι. Δεν θυμάμαι που είχα δει βίντεο από το μιτ με 3d τυπωμένες ακρίδες. Και σμήνη από νανομποτ είναι πιθανά και δύσκολα αντιμετωπισιμα όσο μικραίνουν σε μέγεθος . Τελευταία χρήση του ιού ήταν κατά την βύθιση της Ατλαντίδας ή πιο παλιά ? Άσχετο αλλά αν ποτέ έρθεις Κρήτη ήμουν σήμερα στην παραλία γλυκά νερά . Αξίζει η επίσκεψη σε όποιον αρέσει η θάλασσα . Καλό βράδυ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ Νικόλα..οι Άτλαντες ήταν και είναι φοβεροί γενετιστές και αστρονόμοι.!! Αν θυμάσαι ο Ποσειδώνας( ο θεός τους) δημιούργησε πολλά τέρατα...και υβρίδια. Όχι η Ατλαντίδα δεν καταστράφηκε από γενετικά μεταλλαγμένο ιό...καταποντίστηκε, όπως και αρκετές ήπειροι μεγάλες και μικρές κατά την μακραίωνη ιστορία του πλανήτη.Είχαμε πολλές καταστροφές κατά το παρελθόν..άλλες μικρές και άλλες τεράστιες.Τον ιό τον δημιούργησαν τώρα..αυτά τα χρόνια...το νησί που έγινε η πατρίδα των Ατλάντων, μετά που ήρθαν εδώ στον πλανήτη...είχε σχήμα Τελχίνας και βρίσκονταν μεταξύ Αμερικής και Ισπανίας. Τα Κανάρια Νησιά είναι οι κορυφές από τα ψηλά βουνά που είχε η Νήσος τους. Ο πολιτισμός που υπήρχε τότε ήταν κατά πολύ ανώτερος του σημερινού...όμως η ΑΠΛΗΣΤΙΑ τους κατέστρεψε τα πάντα. Απο την στιγμή που έχασαν το "θεικό γονίδιο" που μας αναφέρει ο Πλάτωνας...έγιναν ένα με τα τέρατα και τα υβρίδια που δημιουργούσαν.

Αν το καλοσκεφτείς...καθημερινά μας ψεκάζουν με αυτά τα λευκά αεροπλάνα, δίχως διακριτικά....είναι πανεύκολο αντί για τα βαρέα μέταλλα που μας ψεκάζουν...να βάλουν φιάλες με τον γενετικά μεταλλαγμένο ιό. Ο ιός μέσω του αέρα θα μεταδοθεί, πάνω από Ευρώπη, Ασία, Αμερική, Αφρική κ.λ.π πανεύκολα.!!
Όσο για το "ψήσιμο"...θα γίνει ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ.

kakos04 είπε...

Αναφέρεσαι και στον erik Pianca ,
https://evolutionnews.org/2006/04/doctor_doom_eric_pianka_receiv/
Και στην ομάδα που εκπροσωπεί; Μια παραλλαγή του έμπολα με τωρινό testbed την Αφρική. Η απληστία υπάρχει και σήμερα, και δεν φτάνει που έχουν τα πάντα, θέλουν τους άλλους υπό και σε αρκετή απόσταση. Αντί να θέλουν να βοηθά ο ένας τον άλλο και να βελτιώνονται όλοι πιο γρήγορα από όλες τις απόψεις . Στα Κανάρια νησιά είχε ένα φεγγάρι η Google υποθαλασσιους χάρτες στο βυθό με διαγραμμισεις , μετά τους έβγαλε . Όταν έχεις χρόνο κάνε ένα άρθρο για την άλλη ήπειρο που λένε ότι βυθίστηκε πάνω από την Αυστραλία. Δεν ξέρω πολλά, μόνο αναφορές για Λεμουρία και Νήσο Mu . Σήμερα πήγα στην παραλία μάρμαρα , ωραία και εκεί με πολλές θαλάσσιες σπηλιές . Ξεχάστηκα με την μάσκα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ Νικόλα όχι δεν αναφερόμουν στον στον erik Pianca γενικά μιλούσα. Ναι τους θυμάμαι αυτούς τους χάρτες που λές απο τον θαλάσσιο βυθό κοντά στα Κανάρια..υπήρχαν γεωμετρικά συμμετρικά σχήματα στον βυθό....και επίσης κάπου είχα διαβάσει ότι οι άνθρωποι της φυλής των Γκουάνς, στα Κανάρια νησιά, τη Μαδέρα και τις Αζόρες, υποστήριζαν ότι είναι απόγονοι «του βασιλιά του Ουρανού, πρώτου κυβερνήτη της Ατλαντίδας».
Ο Πλάτωνας μας έγραψε ότι η επίγεια Ατλαντίδα (η νέα πατρίδα τους στη γη μετά την άφιξη τους εδώ) βρίσκονταν στον Ατλαντικό, πέρα απο τις Ηράκλειες Στήλες. Μετά την καταβύθιση της...το ιερατείο τους που γνώριζαν από πριν για την καταστροφή που α γίνει...τα μάζεψε και μεταφέρθηκε αλλού.Οι επιζήσαντες Άτλαντες διασκορπίστηκαν παντού σε όλο τον κόσμο, αλλά κυρίως Β.Αφρική (όρος του Άτλαντα: https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%86%CF%84%CE%BB%CE%B1%CF%82_(%CE%BF%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AC))...Αμερική...και στις χώρες που βρέχονται από τον Περσικό Κόλπο.

Ψάχνω να βρω το βίντεο με αυτούς τους χάρτες ..το βρήκα δες το.
https://www.youtube.com/watch?v=9IUsObua3GA

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Από την Β.Αφρική και την Λιβύη μεταφέρθηκαν στην Αίγυπτο και εκεί ίδρυσαν το ένα από τα δύο Ιερατεία της Αιγύπτου.Δεν είναι τυχαίο ότι ο Περσέας σκότωσε την Γοργόνα Μέδουσα με τα "φιδίσια πλοκάμια" και την ερεβώδη ματιά στα χαμηλά φαράγγια του Άτλαντος , σύμφωνα με αυτά που μας λένε οι Ορφικοί. Και η Μέδουσα δεν ήταν καμία γυναίκα φυσικά...ούτε φίδι.!!

Όμορφες και ήσυχες οι παραλίες που πας...έριξα μια ματιά...μου άρεσαν τα γλυκά νερά...είναι τόσο διαφορετικά από την δική μου παραλία. Εκεί που πάω εγώ υπάρχει παντού άμμος...μέσα και έξω από την θάλασσα. Το νερό είναι γαλαζοπράσινο και τόσο ζεστό όσο να μπορείς να κολυμπάς όση ώρα θέλεις χωρίς να κρυώνεις. Είναι ήσυχα και δεν έχει κόσμο...η ακτή βρίσκεται κάτω από δασωμένους λόφους και μια τέλεια σχηματισμένη πυραμίδα. Η πυραμίδα βρίσκεται μπροστά σε ένα ήρεμο κολπίσκο....από όπου κανείς κολυμπά και την βλέπει να βρίσκεται μπροστά στα μάτια του...λες και τον "καλεί" να την πλησιάσει. Στο κέντρο όπως την βλέπει κανείς στην "ρίζα" της, υπάρχει μια ψηλή βελανιδιά....που η σκιά της φτάνει μέχρι την καταπράσινη πεδιάδα με απέραντα αμπέλια. Ψηλές φτελιές και αρμυρίκια υπάρχουν τριγύρω , τα οποία δίνουν πάντα σκιά. Στην ρίζα ενός βράχου παραδίπλα αναβλύζει συνέχεια νερό καθάριο, που ο ήχος του είναι σαν τραγούδι. Εκεί κατεβαίνουν για να πιούν νερό, διάφορα ζώα....θυμάμαι μια φορά ένα ελάφι..έφτασε σχεδόν μέχρι την παραλία κοντά μου, βατράχια και σαύρες έρχονται και αυτές...που είναι ο καλύτερος μεζές για τα φίδια. Μια Σαΐτα ( το γρηγορότερο φίδι της Ελλάδος) είχε μπει θυμάμαι μια φορά στην τσάντα μιας τουρίστριας, όπως την είχε ακουμπήσει κάτω στην άμμο..χαχαχαχα έγινε το έλα να δεις όταν κατάλαβε το φίδι που είχε στην τσάντα της.