ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2019

Ο Π. Κοντολέων ο νέος διοικητής της ΕΥΠ - Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας ο αντιναύαρχος Διακόπουλος

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Αναρωτιούνται κάποιοι εντομολόγοι "αναλυτές" γιατί να υπάρχει διευρυμένο σχήμα με 3 υποδιοικητές στην ΕΥΠ, και γιατί έβαλε στην θέση του νέου διοικητή της ΕΥΠ τον Κοντολέων ο Μήτσος και ο Τάκης. Μα ο Coolis ΔΕΝ αποφασίζει...άλλοι δίνουν τις εντολές και ο Μήτσος & Τάκης ακολουθούν κατά γράμμα τις εντολές. Σύμφωνα λοιπόν με καλά πληροφορημένες  πηγές ο Π. Κοντολέων έχει πολύ καλές σχέσεις με τα συστήματα ασφαλείας και πληροφοριών της Βρετανίας και των ΗΠΑ. Συστήματα ασφαλείας τα λένε, αλλά στην ουσία από πίσω κρύβονται ξένες μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών.Ελπίζω  τώρα να καταλαβαίνετε ποιοι τον πρότειναν για αυτή την θέση στον Μήτσο & Τάκης. Και σε ποιους θα δίνει αναφορά..ο Κοντολέων ΠΡΙΝ ακόμα και από τον ίδιο τον Κούλι. Όσο για τους 3 υποδιοικητές..έτσι θα ρουφιανεύει ο ένας τον άλλον....στις ξένες μυστικές υπηρεσίες, και έτσι θα ελέγχονται όλοι τους πολύ καλύτερα. Πλήρως ελεγχόμενοι όλοι τους.!!

O Παναγιώτης Κοντολέων ορίζεται νέος διοικητής της ΕΥΠ ενώ την ίδια ώρα συνίσταται θέση Συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας στο Γραφείο του Πρωθυπουργού, θέση που θα αναλάβει ο αντιναύαρχος Αλέξανδρος Διακόπουλος.

Με απόφαση του πρωθυπουργού ανακοινώνεται η πλήρης ανασύνθεση της δομής Εθνικής Ασφάλειας της Ελληνικής Δημοκρατίας, προκειμένου να ανταποκριθεί στις σύγχρονες προκλήσεις και στις νέες απειλές που αντιμετωπίζει η χώρα.
Η ΕΥΠ αναδιαρθρώνεται και ενισχύεται με διευρυμένο σχήμα τριών υποδιοικητών που αποτελείται από τους κ. Βασίλειο Γκρίζη, Διονύση Μελιτσιώτη και Αναστάσιο Μητσιάλη.
Εν προκειμένω, για τη διάρθρωση της ηγεσίας της ΕΥΠ υιοθετήθηκε το ίδιο πρότυπο που επελέγη και για τη σύνθεση της κυβέρνησης.
Με απλά λόγια, η υπηρεσία ενισχύεται με πρόσωπα που διαθέτουν τεχνοκρατική επάρκεια και έχουν αποδείξει την αξία τους στον επαγγελματικό στίβο ώστε να έχουν κριθεί με όρους αποτελεσματικότητας, απαλλαγμένοι από γραφειοκρατικές αγκυλώσεις που χαρακτήριζαν άλλες εποχές.

Το πρότυπο αυτό υπηρετεί η επιλογή να τοποθετηθεί ο Παναγιώτης Κοντολέων διοικητής της ΕΥΠ, επιλογή με την οποία επιχειρείται μια τομή στην ιστορία της υπηρεσίας με στόχο την αναμόρφωση της.
Πρόκειται για καταξιωμένο στέλεχος με σημαντική καριέρα στον τομέα της ασφάλειας, που τυγχάνει επίσης εκτίμησης και στο εξωτερικό, σε χώρες με τις οποίες η Ελλάδα παραδοσιακά συνεργάζεται.
Με την επιλογή αυτή ακολουθείται το επιτυχημένο παράδειγμα μυστικών υπηρεσιών άλλων χωρών στις οποίες επικεφαλής τέθηκαν πρόσωπα που δεν σταδιοδρόμησαν σε αυτές.
Επιπλέον, η ΕΥΠ ενισχύεται με τρεις υποδιοικητές που διευρύνουν τον οργανωτικό και επιχειρησιακό της ορίζοντα. Ο πρέσβης κ. Αν. Μητσιάλης ο οποίος εκπροσωπούσε από το 2016 τη Νέα Δημοκρατία στο Συμβούλιο Εθνικής Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΣΕΠ) θα είναι υπεύθυνος για τις διεθνείς σχέσεις της Υπηρεσίας. Ο κ. Βασ. Γκρίζης ο οποίος διετέλεσε μεταξύ άλλων για 7 χρόνια Διευθυντής του Κέντρου Μελετών Ασφαλείας (ΚΕΜΕΑ) θα έχει επιχειρησιακές αρμοδιότητες. Και ο κ. Διον. Μελιτσιώτης ο οποίος είναι λέκτορας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, θα είναι υπεύθυνος για οργανωτικά ζητήματα.

Ο Αλέξανδρος Διακόπουλος σύμβουλος εθνικής ασφάλειας στο γραφείο του πρωθυπουργού 

Η κυβέρνηση έχει ως βασική προτεραιότητα τον εκσυγχρονισμό της πολιτικής ασφάλειας της χώρας, για αυτό και κρίθηκε ως επιτακτική ανάγκη να θεσμοθετηθεί η θέση Συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας, ο οποίος θα υποστηρίζει τον Πρωθυπουργό και θα συνιστά τον σύνδεσμό του με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Γι’ αυτό ακριβώς επελέγη γι’ αυτή την κρίσιμη θέση ένα στέλεχος με μεγάλη εμπειρία και αδιαμφισβήτητες ικανότητες, όπως ο Αντιναύαρχος Αλέξανδρος Διακόπουλος.
Ο κ. Διακόπουλος έχει υπηρετήσει τις Ένοπλες Δυνάμεις από πολλές και διαφορετικές θέσεις. Μεταξύ άλλων, διετέλεσε Διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Πολιτικής Εθνικής Άμυνας και Διεθνών Σχέσεων του ΥΠΕΘΑ, Διοικητής Ναυτικής Εκπαίδευσης και Διοικητής Σχολής Ναυτικών Δοκίμων.
Έχει υπηρετήσει επίσης ως Ναυτικός Ακόλουθος στην Άγκυρα, ενώ την τελευταία διετία πριν την αποστρατεία του τον περασμένο Ιανουάριο ήταν Διοικητής της Σχολής Εθνικής Άμυνας. Έχει εκπαιδευτεί στην Ελλάδα και τη Γαλλία και διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο στη δημόσια διοίκηση από το πανεπιστήμιο του Harvard. Ακολουθώντας την ίδια συλλογιστική, η κυβέρνηση προχωρά στον εκσυγχρονισμό της ΕΥΠ με στόχο να αντιμετωπίσει παραδοσιακές απειλές, αλλά και νέους κινδύνους, όπως ο κυβερνοπόλεμος, αλλά και η διασύνδεση τρομοκρατικής και εγκληματικής δραστηριότητας σε παγκοσμιοποιημένο επίπεδο με γεωπολιτικές προεκτάσεις.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε σήμερα και με τον Γιάννη Ρουμπάτη, η θητεία του οποίου στη θέση του Διοικητή της ΕΥΠ έληξε, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Ο Πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον απερχόμενο διοικητή για τις υπηρεσίες του και για την επίσημη ενημέρωση που είχε και ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

πηγή

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μασωνια καργα,σφαξιμο θελουν ολοι να ξεβρωμισει ο τοπος

ΜΕΙΔΙΑΣ Β΄ είπε...


ΠροτεκτοΡάιχ ή
Γραικυλοκραατία..!
Περαστικά ημίν.

Ανώνυμος είπε...

αποβρασματα παρασιτα σκουπιδια να πεθανουν ολοι απο καρκινο στο σκατομυαλο τους

Ανώνυμος είπε...

http://sxolianews.blogspot.com/


διαβαστε εδω να φριξετε,και μετα ας μας πει καποιος τι ποσοστα ελπιδας υπαρχουν να γινει τιποτα καλο...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε στις 4 Αυγούστου 2019 - 8:06 π.μ.

Τα πράγματα είναι πάρα πολύ ΑΠΛΑ....κανείς από όλους αυτούς τους επιλεγμένους ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.!! Όπως έχω ξαναγράψει...το σύστημα διακυβέρνησης επάνω στον πλανήτη δημιουργήθηκε από συγκεκριμένη φυλή, και μόνο από αυτήν την φυλή βγαίνουν οι επιλεγμένοι και αυτοί που θα διοικήσουν. Τι δεν καταλαβαίνετε ;;; Αυτό γίνεται εδώ και χιλιάδες χρόνια...και όχι μόνο τα τελευταία 100 η 200 χρόνια.
ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ από αυτούς που μπήκαν στην Βουλή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω αγαπητε Λυκαστρε αλλα πως θα γινει να ξεφορτωθουμε αυτα τα παρασιτα?
θα παει μακρυα η βαλιτσα ακομη?

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Μην ανησυχείς θα τα ξεφορτωθεί η φύση αυτά τα παράσιτα. Μπροστά στους Νόμους της Φύσης...είναι απλά τίποτε.!! Η Φύση και η Γη θα τους αποβάλλει όπως αποβάλλει τα σκατά ο οργανισμός.
ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ.....ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ...ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ ΣΥΝΑΝΤΑ ΚΑΝΕΙΣ.
https://webtv.ert.gr/ert1/themata/ektetamenes-zimies-se-kavala-kai-xanthi-apo-tin-kataigida-kai-toys-ischyroys-anemoys/

Και όχι μόνο η Ξάνθη...αλλά ΟΛΗ η Β.Ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...

ναι αλλα μηπως ο καιρος ειναι απο HAARP?
γιατι καποιοι θελουν να καταστρεψουν την Ελλαδα ειδικα με σεισμους και αλλα ακραια καιρικα φαινομενα τι λες Λυκαστρε ειναι απιθανο να ειναι δακτυλος ευαγων ιδρυματων της νεας αταξιας αντικειμενων?

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ Ανώνυμε....σίγουρα για κάποιες καταστροφές ευθύνεται το HAARP, αλλά όχι για όλες. Ναι σίγουρα όχι μόνο θέλουν να καταστρέψουν την Ελλάδα αλλά το προσπαθούν εδώ και χιλιάδες χρόνια. Αυτό που δεν μπορούν να καταλάβουν είναι ότι χωρίς Έλληνες και χωρίς Ελλάδα...ο πλανήτης θα μπει στο στάδιο ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ.
Είμαστε η "ΚΑΡΔΙΑ" του πλανήτη....αν σταματήσει η καρδία να χτυπά...ο πλανήτης θα πεθάνει.!! Τους αρέσει η όχι έτσι έχει η κατάσταση....η αλλαγή των καιρικών φαινομένων αυτό δείχνει....πάμε για ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ....