ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019

Σκόπια: «Η Ελλάδα δεν θέλει να στείλει πολεμικά πλοία στον Περσικό Κόλπο»

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Και πολύ καλά θα κάνουμε να μην στείλουμε.!! Ας πάνε στα κολητάρια τους τους Τούρκους να ζητήσουν πλοία να τους δώσουν. Ας ζητήσει ο Τρόμπας από το φιλαράκι του τον Έρντι να του δώσει πλοία. Δεν μας περισσεύει κανένα πλοίο, όλα τα πλοία μας χρειάζονται για την αντιμετώπιση των τουρκικών προκλήσεων. Και για να εξηγήσουμε το ΓΙΑΤΙ αρνήθηκαν οι βαβυλωνοεβραίοι που έχουμε εδώ και εκατοντάδες χρόνια να μας κυβερνούν.....Αποδοχή της πρότασης σημαίνει αλλαγή πολιτικής και πρόσδεσης στα συμφέροντα του γηγενούς, Αμερικάνικου κεφαλαίου. Άρνησή της σημαίνει συνέχιση της προσκόλλησης στο διεθνιστικό, πολυεθνικό κεφάλαιο...δηλαδή στους διεθνιστές Χαζάρους (Ρότσιλντ & Σια). Έχουν ήδη διαλέξει, εδώ και δεκαετίες...οι Φοινικοβαβυλώνιοι που μας κυβερνούν .!!

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ζήτησαν από την Ελλάδα να συμβάλλει στην πολυεθνική ναυτική δύναμη στον Περσικό Κόλπο για την προστασία της ελεύθερης ναυσιπλοΐας, αναφέρουν βαλκανικά δημοσιεύματα επικαλούμενα την εφημερίδα «Καθημερινή«.
Το αίτημα των Αμερικανών απευθύνθηκε πριν από λίγες ημέρες, για την αποστολή μιας φρεγάτας για επιτήρηση ή τη συλλογή πληροφοριών.
Ωστόσο, προς το παρόν, η Ελλάδα δεν έχει επαρκείς πόρους για να καλύψει τις δικές της ανάγκες και ως εκ τούτου δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις τρίτων.


Πηγή: echedoros-a.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: