ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ ΣΕ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΖΟΝΤΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΥΠΟΘΑΛΨΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΙΑ ΣΕ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ.

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Στις 18/11/2019 στο Α/Τ  Κιλκίς κατατέθηκε μήνυση εναντίον ιδιοκτητών και οδηγών λεωφορείων καθώς και ξενοδόχων που μεταφέρουν και δίνουν κατάλυμα σε λαθροεισβολείς.Το Κιλκίς λέει ΟΧΙ και η φωνή μας θα φτάσει σε κάθε γωνιά της ΕΛΛΑΔΑΣ μας. Ένα μεγάλο μπράβο στους ιεροδηλωσιτες της πόλης . Οι μηνύσεις θα συνεχιστούν και σε άλλες πόλεις. Σήμερα πέρασα μια βόλτα από τα Βρασνά και μίλησα με τους κατοίκους....μόνο 200 σκουράντζες έμειναν από τους 400.! Έφυγαν διότι φοβήθηκαν. Θα φύγουν και οι υπόλοιποι...σιγά σιγά. Είπαμε ..εγχειρίδιο πολέμου Ναπολέων Βοναπάρτης για συντεταγμένη εθνική αντίσταση.! Σας το είχαμε πει ΕΔΩ ότι άπαντες οι επίορκοι θα καταμηνυθούν.!! Ε οι μηνύσεις...ξεκίνησαν. Κούλι πες αλεύρι....
.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...


"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδας στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώσει του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..."

Κατά Θουκυδίδη ο ορισμός του προδότη .

Σωστό ,και διαχρονικό αφού οι Ελληνικές αξίες ,και το ήθος είναι αναλλοίωτα στα βάθη των αιώνων .

Επίκαιρο στο σήμερα, να μας θυμίζει τις ρίζες μας .