ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΟΡΚΣ (ΑΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ)

Γράφει ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Έχουμε ξαναμιλήσει το προηγούμενο διάστημα, για το τι πρέπει να κάνει ο Έλληνας πολίτης σε στιγμές κρίσεων εντός πόλεως ΕΔΩ αλλά και ΕΔΩ .

Το καλύτερο που έχει να κάνει ο Έλληνας Πολίτης είναι να αποκτήσει Συνείδηση Ασφαλείας.!! Θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε όλοι μας μια μεγάλη κρίση.Για αυτό πρέπει να έχετε ένα Μοντέλο Διαχείρισης Κρίσης...το οποίο αποτελείται .. 1)  από την Διοίκηση, 2) τον Έλεγχο, 3) τον Συντονισμό, και  4) την Επικοινωνία. Όσο υπάρχει το μοντέλο αυτό διαχείρισης της κρίσης, θα υπάρχει αποτέλεσμα , όσο δεν είναι ολοκληρωμένο το αποτέλεσμα της διαχείρισης της κρίσης δεν θα είναι ολοκληρωμένο το αποτέλεσμα . Το Μοντέλο Διαχείρισης της Κρίσης τι κάνει δηλαδή....εντοπίζει την κρίση, την απομονώνει και την διαχειρίζεται. Βέβαια η πρόληψη και ο σωστός σχεδιασμός είναι η καλύτερη αντιμετώπιση. Οι συνετοί άντρες πριν γίνουν τα δυσμενή γεγονότα , προνοούν ώστε να μην γίνουν.!!Είναι καλύτερα ένας ομαδικός τρόπος αντιμετώπισης μια τέτοιας κατάστασης, είναι καλύτερα από το να τις χειριστεί κανείς μόνος του. Άρα λοιπόν η οργάνωση πρέπει να ξεκινά μέσα από τις γειτονιές μας , όταν συμβεί κάτι θα πρέπει να έχετε συμφωνήσει να μαζευτείτε στο πιο ασφαλή κτήριο της γειτονιάς, στην πιο ασφαλή πολυκατοικία της γειτονιάς, και από εκεί όλοι μαζί να αντιμετωπίσετε το συμβάν μέχρι οι αρχές να επαναφέρουν την τάξη.

Οπότε ένας άνθρωπος με την σκέψη της αντιμετώπισης της κρίσης θα πρέπει να έχει πάντα έτοιμο στο σπίτι του έναν σάκο άμεσης παραλαβής .Τι θα έχει ο σάκος μέσα;; Τι μπορεί να έχει ένας σάκος επιβίωσης;; Εκτός από αυτό θα πρέπει να ξέρετε τους γειτόνους δίπλα σας, ποιος είναι γιατρός, ποιος είναι απόστρατος, ποιες είναι οι ειδικότητες των ανθρώπων γύρω σας;; Πλησιάζουμε εξειδικευμένους γείτονες και μιλάμε για πλάνα διάσωσης. Η λύση είναι δίπλα σας, κοντά σας αρκεί να την αναζητήσετε με τον σωστό τρόπο .Η κάθε γειτονιά πρέπει να γίνει ένα φρούριο προστασίας του Ελεύθερου Πολίτη . Αν γίνει αυτό στην γειτονιά σας, φανταστείτε τι μπορεί να γίνει αν λειτουργήσουν ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ οι γειτονιές σε επίπεδο ασφαλείας.!!Όπως μια Κυψέλη...κάθε κύτταρο της Κυψέλης είναι και η κάθε γειτονιά. Το σκεπτικό όλων μας δεν πρέπει να είναι οι δρόμοι διαφυγής, αλλά το ΠΩΣ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, την πόλη σας, την γειτονιά σας .Διότι το σκεπτικό των ισλαμοπιθήκων είναι το πως ΘΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
Η Αθήνα είναι η πρωτεύουσα το κέντρο διοίκησης όλης της χώρας, αν πέσει η Αθήνα κομματιάζουν την Ελλάδα.!! Το μεγάλο "παιχνίδι" θα παιχθεί στην Αθήνα, για αυτό μαζεύουν τόσους πολλούς ισλαμιστές εκεί. Αν εμείς κρατήσουμε το σπίτι μας, την γειτονιά μας, την πόλη μας και δεν την καταλάβουν οι ισλαμιστές, τις πρώτες 2-3 ημέρες των γεγονότων...τότε αυτοί την έχουνε πατήσει. Διότι εμείς δεν έχουμε που να πάμε, είναι το σπίτι και η πόλη μας, αλλά δεύτερον φεύγει ο πανικός . Αυτοί βασίζονται στον ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟ  πρώτα από όλα , και άμα φύγει ο πανικός μετά μπορείς να αντιδράσεις , και μπορεί να επέμβουνε και οι δυνάμεις του Στρατού.

Άρα οι πολίτες για να μην έχουνε μεγάλες απώλειες πρέπει να ξέρουν ότι πρέπει να ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ. Πως μπορεί να γίνει αυτό. Κατ' αρχήν δεν μπορεί να γίνει αν δεν έχετε όπλο .Ποιο είναι το νόμιμο όπλο που μπορεί να έχει κανείς..μια καραμπίνα .Το δεύτερο είναι να έχετε έναν ικανοποιητικό αριθμό σε φυσίγγια , ένα οικονομικό νούμερο για να έχετε είναι 400-500 φυσίγγια , και δεν πρέπει κανείς να πανικοβάλλεται και να κάνει σπατάλη πυρομαχικών.Μετά από άλλα θύματα (ισλαμοπιθήκια) θα βρει κανείς και πολεμικά όπλα. Οι άντρες μπορούν να τα δουλέψουνε, οι γυναίκες όσες δεν θέλουν να κρατήσουν όπλα , η δεν μπορούν να κάνουν αυτήν την δουλειά, μπορούν να υποστηρίξουν τους άντρες τους . Παράδειγμα ένας άντρας θα πρέπει να μάθει στην γυναίκα του πως γεμίζουν ένα όπλο, πως να του φέρνει πυρομαχικά και πως να μπορεί να προσφέρει πρώτες βοήθειες. Ακόμα και τα παιδιά άνω των 8 ετών θα πρέπει να μάθουν να γεμίζουν ένα όπλο. Είναι πολύ σημαντικό αυτό.!! Επίσης πολύ σημαντικό θα πρέπει για 15 μέρες να έχετε τρόφιμα για ζήσετε, ξηρά τροφή...όταν δεν θα υπάρχει ρεύμα να έχετε ένα γκαζάκι για να ετοιμάσετε κάτι για να μπορέσετε να επιβιώσετε. Επίσης αναγκαίο είναι ένα μικρό φαρμακείο όχι μόνο για κάποιο τραύμα, αλλά διότι αν κάποιος είναι ασθενής, έχει ανάγκη από κάποιο συγκεκριμένο φάρμακο , αποκλείεται να βγεις έξω στο φαρμακείο για να το βρεις.!! Οπότε έτσι κανείς και την ζωή του σώζει, και το σπίτι του, και την χώρα του σώζει. Ψυχραιμία χρειάζεται και να μην διστάσει κανείς να πατήσει την σκανδάλη όταν έρθει η ώρα, διότι ο δισταγμός του είναι ο...θάνατος του.!!

Πρώτα από όλα ΔΕΝ πρέπει να φύγουμε από τα σπίτια μας.! Όποιος τολμήσει να πάρει τους δρόμους είναι ΝΕΚΡΟΣ.!! Όποιος πάρει το αυτοκίνητο και πάει στην επαρχία είναι ΝΕΚΡΟΣ , διότι οι δρόμοι θα είναι κλειστοί ,θα εγκλωβιστεί μέσα στο αυτοκίνητο αυτός και η οικογένεια του , και θα είναι  ΓΥΜΝΟΣ , και εκεί θα τον σφάξουν σαν κατσίκι.!!Δεν πρέπει να φύγετε από το σπίτι σας , θα πρέπει να φυλάξετε τα σπίτια σας , το σπίτι είναι το κάστρο σας.Θα πρέπει να συννενοηθείτε  και με τους γειτόνους , και με τα άτομα στην πολυκατοικία σας και με τα άτομα στην γειτονιά σας. Αν δεν πέσει το σπίτι σας (δεν μπούνε μέσα) δεν πέσει η πολυκατοικία , δεν πέσει η γειτονιά...αυτοί είναι ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ.Δεν έχουν που να πάνε , διότι αν δεν μπούνε μέσα στο σπίτι σας, στην πολυκατοικία είναι υποχρεωμένοι να κινούνται ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ. Στον δρόμο είναι..ΕΥΚΟΛΟΙ ΣΤΟΧΟΙ για εμάς.!!Άρα αν δεν μπούνε στην περιοχή σας, εσείς την γλιτώσατε και αυτοί δεν πρόκειται να κάνουν τίποτε. Σίγουρα θα έχουν πολύ καλύτερα όπλα από τα δικά σας, θα έχουν χειροβομβίδες ,αλλά η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ θα έχει λιγότερες ΑΠΩΛΕΙΕΣ από το να βγείτε στους δρόμους η να μην αμυνθείτε καθόλου.  Για αυτό βρείτε τα κατάλληλα άτομα στην γειτονιά σας, εδώ μιλάμε για έναν απόστρατο που ξέρει πως να σας συμβουλεύσει , αυτόν θα βάλετε υπεύθυνο για να σας οργανώσει την άμυνα της περιοχή σας...συνεννοηθείτε μαζί τους. Μην ακούτε τον κάθε παπάρα ανίδεο που γράφει το κοντό και το μακρύ του στο διαδίκτυο...εδώ χρειάζεστε έναν απόστρατο αυτός θα σας συμβουλεύσει , αυτόν θα βάλετε επικεφαλής να σας οργανώσει στην περιοχή σας.

Από τους ίδιους από εσάς θα βγούνε και τα στελέχη. Ποιος θα κάνει τον ρόλο του Λοχαγού, ποιος θα κάνει τον ρόλο του Υπολοχαγού και πάει λέγοντας. Δεν χρειάζεται κανένα ειδικό σχέδιο να σας δοθεί απο πουθενά γιατί έχετε αρκετό μυαλό όταν θα βρεθείτε κάτω από τέτοιες συνθήκες να δείτε πόσο γρήγορα θα δουλεύει το μυαλό σας . Μην τον υποτιμάται τον εαυτό σας. Το πιο ισχυρό όπλο του μαχητή είναι το ΜΥΑΛΟ του...κανένα άλλο όπλο. Αν λοιπόν εσείς δείτε τα πλεονεκτήματα της περιοχής σας, του σπιτιού σας, της γειτονιάς σας , τα μειονεκτήματα που πρέπει να φυλάξετε , ποιοι είναι οι δρόμοι εισόδου, ποιοι είναι οι δρόμοι διαφυγής , ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΓΙΔΕΥΣΕΤΕ , πως θα φυλάξετε τα ΚΑΦΑΟ του Ο.Τ.Ε, διότι τον Ο.Τ.Ε θα τον φυλάξουν οι αστυνομικοί ,τα ΚΑΦΑΟ δεν θα τα φυλάξει κανένας , αυτά θα τα φυλάξετε εσείς , αν όμως τα διαλύσουν τα καταστρέψουν οι ισλαμιστές εσείς δεν θα έχετε τηλέφωνα , μπορεί το κεντρικό τηλεφωνικό κέντρο να δουλεύει , αλλά εσείς δεν θα έχετε τηλέφωνα. Πρέπει να φυλάξετε τους μετασχηματιστές, διότι δεν θα έχετε ρεύμα , πρέπει να φυλάξετε το νερό που πίνετε .Αυτά πρέπει να τα φυλάξει η κάθε γειτονιά. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να τους αντιμετωπίσετε και να έχετε τις ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ.

Αυτά όμως φυλάγονται με όπλα...ούτε με σφεντόνες, ούτε με καλές προθέσεις. Και όποιος αυτή την στιγμή παίζει τον ρόλο του ανθρωπιστή είναι...ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ. Αυτό που χρειάζεται λοιπόν είναι να εξοπλιστούμε να πάρουμε όλοι από ένα τουφέκι , δεν χρειάζεται ειδική εκπαίδευση διότι αν βάλει κανείς μέσα σε μια καραμπίνα εννιάβολα (το καλύτερο σε αυτήν την περίπτωση) αυτό έχει διασπορά ,ίσκιο να δείτε και να πυροβολήσετε θα τον πετύχετε , δύο βόλια να τον πάρουνε μικρά αυτό τον έχει βγάλει εκτός μάχης.!!!Άρα λοιπόν αυτό το όπλο είναι όπλο για οδομαχίες...ούτε το Καλάσνικοφ είναι όπλο για οδομαχίες ούτε κανένα άλλο από τα άλλα τα πολεμικά. Φροντίστε λοιπόν να οπλιστείτε είναι το κυριότερο όλων που έχετε να κάνετε.


Σε προσωπικό επίπεδο ο καθένας από εσάς θα πρέπει να πάρει κάποια μέτρα πρόληψης όπως :

- Επαγρύπνηση γειτόνων.
- Αναγνώριση της γειτονιάς του.
- Ενίσχυση της οικίας του (με υλική ασφάλεια π.χ κλειδαριές,φράχτες,τοίχοι,φωτισμός,πυρόσβεση,σκύλοι φύλακες, συναγερμός κ.λ.π) .

Όλα τα παραπάνω οδηγούν σε οπτική αναχαίτιση στόχου .Οπότε γινόμαστε υποψιασμένοι στην ασφάλεια , λειτουργούμε ομαδικά και έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για να δούμε τα απρόβλεπτα στοιχεία. Πρέπει να γνωρίζουμε ότι σε περίπτωση ασύμμετρου όπλου, έχουμε το φαινόμενο μαζοψυχής ..εκεί ο όχλος αντιδρά ασύμμετρα και αψυχολόγητα , σε αυτό το σημείο η ασφάλεια είναι συνάρτηση 3 βασικών Πυλώνων :

1) Απειλή...ΠΟΙΟΣ την κάνει
2) Περιβάλλον..ΠΟΥ γίνεται
3) Συνείδηση Ασφαλείας Εμπλεκομένων ...δηλ. με ΠΟΙΟΥΣ έχουμε να κάνουμε .

Κεφάλαιο Ύποπτο Άτομο

Ύποπτο άτομο είναι το άτομο που δημιουργεί υπόνοιες ότι διέπραξε η πρόκειται να διαπράξει αξιόποινη πράξη. Η ότι μεταφέρει κάτι παράνομο. Αντιληφθείτε τα ύποπτα άτομα γύρω σας , να σκέφτεστε με συνείδηση ασφαλείας π.χ τι μπορεί να κάνει , τι επιπτώσεις θα έχει , τι μέτρα μπορείτε να πάρετε. Ακόμα και τα μεγάλης ηλικίας άτομα μπορούνε να προσφέρουν, δεν έχει σημασία που δεν μπορούνε να κρατήσουν όπλο. Σας πληροφορώ ότι είναι το καλύτερο Κλειστό Κύκλωμα Παρακολούθησης , όσοι ηλικιωμένοι κάθονται στο σπίτι, στο παράθυρο και παρακολουθούν τα πάντα στην γειτονιά.!! Μπορούν να βλέπουν και να εξετάζουν στην γειτονιά και τι και ποιος μπαίνει και βγαίνει. Αυτοί έχουν την καλύτερη πληροφόρηση, αλλά μπορούν να κάνουν και την ανάλυση, διότι γνωρίζουν πολύ καλά την γειτονιά και τα άτομα που ζουν στην περιοχή. Παράδειγμα να πουν...."είδα κάποιον ύποπτο...τον είδα να κάθεται εκεί..."  αυτό το κάθεται εκεί, θέλει μεγάλη προσοχή διότι μπορεί να έχουνε βάλει εκρηκτικά.!! Και ξαφνικά όταν θα γίνει το μπαμ, να αρχίσουν να σκάνε δεξιά αριστερά και να μην ξέρουμε από που μας ήρθε. Οι παγιδεύσεις που κάνανε όταν φεύγανε από τα χωριά στην Συρία οι ισλαμιστές, θα πρέπει να τις έχουμε καλά στο μυαλό μας , διότι αυτό θα το κάνουν και εδώ αν δεν το έχουν κάνει κιόλας.


Υ.Γ  Για όσους έχουνε ισλαμιστές ενοικιαστές μέσα στις πολυκατοικίες σας, ειδικά αυτό αφορά την Αθήνα....με το πρώτο μπαμ που γίνεται αυτοί που έχουν όπλα στην πολυκατοικία, 2-3-5 όσοι είναι πάνε και συλλαμβάνουν τους μουσουλμάνους ενοικιαστές , δεν χρειάζεται να τους δέσετε , και τους γδύνεται τσιτσίδι...και τους αφήνεται μέσα στο διαμέρισμα παίρνοντας τους όλα τα ρούχα.Ο μουσουλμάνος ΓΥΜΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ ΕΞΩ...αν τον δέσεις μπορεί να κόψει με τα δόντια του και το δάχτυλο και το χέρι του για να φύγει , αλλά εάν είναι ΓΥΜΝΟΣ δεν θα φύγει ποτέ έξω.!!

21 σχόλια:

ΛΕΓΕΩΝΑΡΙΟΣ είπε...

Αγαπητέ Λύκαστρε

πολύ καλό το άρθρο σου. Γράφεις δυό κουβέντες απλές και σταράτες. Χωρίς πολλές σάλτσες και επίδειξη γνώσεων. Διάβασα τις προάλλες σε ένα άλλο "πατριωτικό" μπλογκ ένα ολόκληρο "σεντόνι" από πράγματα που θα ΠΡΕΠΕΙ να κανει και να θυμάται ένας απλός και καθημερινός άνθρωπος και έπαθα την πλάκα μου! Αναρωτήθηκα αμέσως-αμέσως εάν ο αρθρογράφος έχει καταλάβει το ότι απευθύνεται σε απλούς ανθρώπους χωρίς πρότερη πολεμική εμπειρία και όχι σε πρωτοετείς της Σχολής Ευελπίδων.

'Ηδη από την πρώτη παράγραφο του άρθρου σου, μού γεννήθηκε το ερώτημα : "Ποιός 'Ελληνας πολίτης έχει Συνείδηση Ασφαλείας;;;;" Στην πλειονότητά της, η ελληνική κοινωνία καθεύδει. Εκτός από απαίδευτος όχλος είναι και ανίκανοι να συνειδητοποιήσουν τι καταστάσεις αρχίζουν να δημιουργούνται, από δω και πέρα με τους λαθροπιθήκους. Αδυνατούν να συλλάβουν το μέγεθος της καταστροφής που θα σκάσει πολύ σύντομα στα μούτρα ολονών μας. Προσωπικά σε κουβέντες με γνωστούς και αγνώστους προσπάθησα να τους "συνεφέρω" αλλά εις μάτην. Γιαυτούς είμαι "τρομολάγνος" και "υπερβολικός"… 'Εχω πάψει, εδώ και καιρό, να ενδιαφέρομαι για τους περισσότερους. Κοιτώ να θωρακίσω την οικογένειά μου. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εάν μου ζητηθεί να βοηθήσω κάποιον συνάνθρωπό μου δεν θα το κάνω. Αλλά μονάχα όποιον βρίσκεται στο ίδιο "μήκος κύματος" με μένα και είναι συνειδητοποιημένος. Δεν έχω καιρό γιά χάσιμο. Να κάθομαι να κάνω αναλύσεις και να εξηγώ το ένα και το άλλο σε κάποιον που αδυνατεί να δει την πραγματικότητα. Τέτοιους ανθρώπους τους θεωρώ "βαρίδια"... Μοιραίως, θα μάθουν "the hard way"!!! Αλλά τότε θα είναι αργά γιαυτούς και τις οικογένειές τους… Θα αποτελέσουν το πρώτο "κρέας" γιά τα τζιχάντια...

Συνείδηση Ασφαλείας διαθέτουν μονάχα όσοι έχουν συνειδητοποιήσει ότι το περιβάλλον στο οποίο ζουν, σιγά-σιγά γίνεται επισφαλές και μετρέπεται σε "ναρκοπέδιο". Τέτοιοι συμπολίτες μας, ήδη έχουν προετοιμαστεί ή προετοιμάζονται γιά τα χειρότερα. 'Ηδη έχουν λάβει τα μέτρα τους και έχουν κάνει τον σχεδιασμό τους. Μην περιμένεις σε συλλογικό επίπεδο να είναι εφικτό να γίνει κάτι. Εννοώ σε επίπεδο γειτονιάς, πολυκατοικίας κοκ. Διότι οι περισσότεροι όπως προανέφερα, όλα αυτά περί προετοιμασιών τα θεωρούν γραφικά. Επίσης υπάρχει και το ενδεχόμενο πολλοί εξ αυτών, στη δύσκολη στιγμή και προκειμένου να σώσουν το τομάρι τους, να παίξουν τον ρόλο του ρουφιάνου. Ακόμα και εάν αυτός είναι ο γείτονάς σου. Κάτι που πρέπει να λειφθεί ΣΟΒΑΡΑ υπόψιν είναι το ότι οι λαθροπίθηκοι θα καθοδηγούνται από "έλληνες" και ελληνόφωνους μισέλληνες κομμουνιστές περιθωριακούς κατσαπλιάδες. Αυτούς θεωρώ πρώτα και πανω απ' όλα ως βασικό εχθρό μου. Οι μαυριδεροί είναι αγελαίοι. Θα "παίξουν" σε ξένο γήπεδο που δεν έχουν "ξαναπαίξει". Θα κάνουν ότι τους προστάξουν. Με τη βοήθεια των κατσαπλιάδων μισελλήνων παρακρατικών αλλά και του κάπταγκον θα είναι σε θέση να κάνουν πολλά. Το βρίσκω αρκετά δύσκολο να λειτουργήσουμε σε επίπεδο γειτονιάς ή πολυκατοικίας. Εδώ δεν γνωρίζουμε ποιός ζει δίπλα μας, θα γνωρίζουμε ποιός είναι ο απόστρατος δύο πολυκατοικίες παρακάτω;;; 'Η τι ειδικότητες έχουν - εάν έχουν - οι ένοικοι της απέναντι πολυκατοικίας;;; Δεν υπονοώ ότι σε τέτοιο επίπεδο δεν μπορεί να οργανωθεί κάποιος αλλά είναι πολύ δύσκολο. Μονάχα σε παλιές, λαϊκές γειτονιές που ο ένας γνωρίζει πολύ καλά τον άλλον είναι εφικτή η αυτο-οργάνωση και η θωράκιση.

Δεν θέλω να μακρηγορήσω άλλο. Σε γενικές γραμμές το πνεύμα σου και τα όσα καταγράφεις με βρίσκουν σύμφωνο.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ Λεγεωνάριε....αυτός ήταν ο σκοπός μου, να μιλήσω με απλά και με κατανοητά λόγια ώστε να καταλάβουν όλοι τι θέλω να τους πω.Ο απλός κόσμος δεν έχει τελειώσει Σχολή Πολέμου για να γνωρίζει πολυσύνθετες έννοιες, και στρατηγικές διακλαδικών επιχειρήσεων.!
Θυμάμαι όταν το 2012 σαν σχολιαστής σε ένα "πατριωτικό" μπλογκ σχολίαζα και τους έλεγα εν έτη 2012 ότι έρχεται ο Γ'Βαλκανικός Πόλεμος ....νόμιζαν ότι τα είχα χάσει...και ότι δεν ήξερα τι μου γίνοταν.!! Όταν το 2016 έγραφα πάλι ως σχολιαστής...ότι οι εθνικοί στρατοί θα διαδραματίζουν ολοένα και λιγότερο ρόλο εκ μέρους του κράτους… και αυτόν τον κρατικό ρόλο θα αναλάβουν και ότι αν διαβάζουν αυτές τς γραμμές πατριώτες αξιωματικοί του Ε.Σ. θα πρέπει άμεσα να ιδρυθεί ιδιωτικός στρατός με επιχειρηματίες ελληνικών συμφερόντων… όπου αυτός ο ιδιωτικός στρατός να μπορεί να διασφαλίσει την ασφάλεια των νήσων (εκ μέρους αυτού του ελληνικού κράτους), όσο αφορά την υπάρχουσα κατάσταση με τον αποικισμό στο Αιγαίο. Και εάν δεν το κάνουμε αυτό τώρα… και νομίζουν κάποιοι ότι η αποστολή ελληνικού στρατού σε νησί του Αιγαίο για να επιβάλλει την τάξη από τυχών διεθνιστική επανάσταση των λαθραίων κ.λ.π. θα εξασφαλίσει την εθνική κυριαρχία, γελιούνται!...Πάλι νόμιζαν ότι ήμουν ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ.!!

Ήμουν ο ΠΡΩΤΟΣ το 2016 που πρωτομίλησε για δημιουργία ιδιωτικού στρατού (μέσα στα διάφορα μπλογκς και φόρα) , για να προστατευτεί η πατρίδα μας. Δεν έχουμε πολύ χρόνο ακόμα...ζήτημα να έχουμε 1 με 2 χρόνια...προετοιμασίας.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΛΕΓΕΩΝΑΡΙΟΣ : Κάτι που πρέπει να λειφθεί ΣΟΒΑΡΑ υπόψιν είναι το ότι οι λαθροπίθηκοι θα καθοδηγούνται από "έλληνες" και ελληνόφωνους μισέλληνες κομμουνιστές περιθωριακούς κατσαπλιάδες. Αυτούς θεωρώ πρώτα και πανω απ' όλα ως βασικό εχθρό μου.

Αγαπητέ Λεγεωνάριε... έχουμε φτάσει στο σημείο, λαθροπίθηκοι αλλοδαποί από 2 ηπείρους, να κλείνουν δρόμους και γραμ'ες τρένων , και να ζητάνε την ταυτότητα για έλεγχο, από τους ποδαπούς κατοίκους ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΊΟ… κάποιοι Εφιάλτες τους δείχνουν τον τρόπο, τους δείχνουν την νεότερη Ανοπαία ατραπό… και δεν πρόκειται να σταματήσουν. Βρισκόμαστε στην αρχή του φαινομένου… σιγά – σιγά θα φτάσουμε και στα καλύτερα. Πάντα με την βοήθεια εξωτερικών δυνάμεων. Οπότε κανένα ΕΛΕΟΣ κανένας ΟΙΚΤΟΣ για κανέναν Εφιαλτή...θα σφαγούν όλοι.

Και ξέρεις γιατί;; Όταν ξεκινήσει κάτι… οι αλληλέγγυοι όσοι από αυτούς, θα είναι μαζί τους… θα είναι μαζί τους αλλά ως μουσουλμάνοι σουνίτες! Το να είναι πλάι με ένα φανατικό πολεμιστή του Ισλάμ… Ε! Δεν θα είναι μαζί του βαστώντας το «Κεφάλαιο» του Μαρξ, ούτε βεβαίως το Κόκκινο βιβλίο του Μάο, η έστω τον «Αντιεξουσιαστικό σοσιαλισμό» του Μπακούνιν! Ίσως θα είναι λίγο δύσκολο να τους εξηγήσουν τα γνωμικά των Δελφών… Έχω δε την εντύπωση, ότι ακόμα και αν βαστάν την Αγία Γραφή… η ακόμα το Τάο Τε Κινγκ του Λάο Τσε!… θα έχουν σοβαρό πρόβλημα επικοινωνίας!…

Όποιος από τους αλληλέγγυους θα είναι με τους σουνίτες, θα είναι ως σουνίτης!… θα έχει κάνει την περιτομή του!.. θα τον έχει αρπάξει και λίγο από πίσω…. ο Προφήτης δεν το απαγορεύει!…
ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΗΘΙΚΟ ΔΙΛΛΗΜΑ δεν θα υπάρχει για εμάς.!!ΨΥΧΡΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ όπως σε όλους τους ισλαμιστές.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ο Μ.Αλέξανδρος στον Γρανικό άφησε ζωντανούς τους Πέρσες αιχμαλώτους. Τους Έλληνες όμως μισθοφόρους των Περσών , τους εξόντωσε μέχρι ενός.!

Το μήνυμα που έστειλε ήταν..ξεκάθαρο.!

Ανώνυμος είπε...

Η αντίδραση του κράτους ποια ήταν;ΟΙ Ελληνες γιατί δέχθηκαν τον έλεγχο;Απλα δεν πολεμάς μαζί τους όταν σκύβουν το κεφάλι.

ΛΕΓΕΩΝΑΡΙΟΣ είπε...

Αγαπητέ Λύκαστρε

Ναι, σχετικά με τους ιδιωτικούς στρατούς τα είχαμε πει και την άλλη φορά. Οι περισσότεροι (σχολιαστές) δεν έχουν τη δυνατότητα αντίληψης τέτοιων θεμάτων διότι είναι εγκλωβισμένοι στο σήμερα και στον "μονοκόμματο" τρόπο σκέψης τους. Κυρίως, όμως, δεν έχουν μελετήσει ενδελεχώς το τρόπο λειτουργίας τέτοιων παραστρατιωτικών δομών. Φέρνουν εδώ και κει ως επιχείρημα τις βρωμιές των δολοφόνων της Blackwater (Akademi, επί το καλλιτεχνικότερον!).
Μιάς και επανέρχεσαι σ' αυτό το θέμα, θα ήθελα να πω ότι ο Ε.Σ. θα μπορούσε να ιδρύσει ένα παρακλάδι όπου θα λειτουργεί στα πρότυπα της Γαλλικής Λεγεώνας. Η Γ.Λ. αποτελεί παρακλάδι του γαλλικού στρατού και είναι κατα βάση αποικιακός στρατός. Το προσωπικό της απαρτίζεται από εθελοντές και όχι από μισθοφόρους. Η διαφορά είναι πολύ σημαντική αλλά ας μην επεκταθώ, τώρα, εδώ. Το γαλλικό κράτος και οι στρατιωτικές αρχές την στέλνουν "γιά να βγάλει το φίδι από την τρύπα", όπου χρειάζεται, αλλά και γιά οποιαδήποτε άλλη "βρωμοδουλειά". Γιαυτό και ποτέ δεν θυσιάζουν Γάλλους στρατιώτες. Αυτό διότι πρώτον οι ίδιοι δεν το θέλουν, και δεύτερον ίσως τις περισσότερες φορές να μην πρέπει η Γαλλία να εκτεθεί στη διεθνή κοινότητα δείχνοντας ότι εμπλέκει κανονικές στρατιωτικές δυνάμεις σε επιχειρήσεις σε ξένες χώρες, είτε γιά δικά της συμφέροντα είτε ακόμη και εάν αυτές είναι διάσωσης (π.χ. όπως στο Κολουέζι το 1978). Ομοίως μπορεί να πράξει και η Ελλάδα. Σε επιχειρήσεις όπου θα πρέπει να κρατήσει "χαμηλό προφίλ" και να μην εμπλέξει κανονικές εθνικές στρατιωτικές δυνάμεις, μπορεί να διατηρεί πάντοτε σε ετοιμότητα την Ελληνική Λεγεώνα η οποία θα απαρτίζεται από 'Ελληνες και αλλοδαπούς εθελοντές. Γιά τους δε αλλοδαπούς η είσοδός τους θα γίνεται έπειτα από πολύ αυστηρή, σχολαστική και απαιτητική επιλογή. Στην αρχή ο θεσμός της Ελληνικής Λεγεώνας που κατά τα πρότυπα της γαλλικής θα απαρτίζεται από πεζικό, μηχανικό, ιππικό (άρματα μάχης) και αλεξιπτωτιστές, θα λειτουργήσει σε καθαρά δοκιμαστικό επίπεδο. Γιά τα ελληνικά δεδομένα, πάντως, θα είναι κάτι πρωτόγνωρο αλλά και πολύ αποτελεσματικό! Μέσα στα καθήκοντα της Ελληνικής Λεγεώνας θα μπορούσε να συμπεριληφθεί η φύλαξη των συνόρων ή επιχειρήσεις υψίστης επικινδυνότητας. Θα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και γιά έργα οδοποιϊας και λοιπά έργα. Στη Γαλλία εξαιτίας των "τζιχαντιστικών" επιθέσεων που έχει δεχτεί τα τελευταία χρόνια, το γαλλικό κράτος έχει κατεβάσει στους δρόμους τη Λεγεώνα, με καθήκοντα ένοπλης αστυνομικής περιπολίας, γιά τη φύλαξη κεντρικών σημείων στο Παρίσι, στη Νιμ αλλά και σε άλλες πόλεις.

Αυτό που αναφέρεις σχετικά με τους κομμουνιστές "αλληλέγγυους" κατσαπλιάδες μου φάινεται λίγο περίεργο. Δηλαδή καθάρματα σαν τον Κωνσταντίνου του Ανταρσύα θα "μεταμορφωθούν" σε σουνίτες;;; Τι λόγο έχουν να το κάνουν αυτό;; Είναι τόσο σκατόψυχοι, που ούτως ή άλλως, στην εκφορά του λόγου τους εκφράζονται φανατικότερα και από μουσουλμάνοι. Τον υπερμεγέθη μισελληνισμό τους τον γνωρίζουμε πολύ καλά και θα πληρωθούν το αντίτιμο που τους αξίζει. Ειδικά τον Κωσταντίνου θα έπρεπε να βρεθεί κάποιος να τον κάνει κιμά. 'Οχι μονάχα γιά τα πρακτοριλίκια του και τον άκρατο μισελληνισμό του αλλά διότι από δική του υπαιτιότητα, έπειτα από δικές του εντολές, κάηκαν αθώοι άνθρωποι μεταξύ αυτών και ένα αγέννητο παιδάκι. 'Οπως καταλαβαίνεις δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο! Δεν θα ήθελα να εμβαθύνω περισσότερο διότι όπως και να έρθουν αυτοί οι "ελληνόφωνοι" ψευτο-έλληνες κατσαπλιάδες μία είναι η αλήθεια : θα πρέπει να εξαφανιστούν μέχρις ενός! Κομμουνισμός δεν θα πρέπει να ξαναϋπάρξει σ' αυτά τα άγια χώματα. Πρέπει να πέσει στη μαύρη λήθη. Να ξεριζωθεί ολωσδιόλου! Το κτήριο στον Περισσό, μετά από τα γεγονότα που θα περάσει η πατρίδα, πρέπει να το γκρεμίσουμε και στη θέση του να φτιάξουμε μία τεράστια όμορφη καταπράσινη πλατεία ανεγείροντας ένα περικαλές μνημείο αφιερωμένο στη μνήμη των θυμάτων του κομμουνισμού απανταχού της Γης!!!

(τέλος Α' μέρους)

Ανώνυμος είπε...


Πολύ χρήσιμο άρθρο ,όσοι γνωρίζουν είναι καλό να βοηθήσουν στον εμπλουτισμό των πληροφοριών για την ασφάλεια ,και την κίνηση σε τέτοιες στιγμές.

είμαστε σε πόλεμο , και ακόμη ο πληθυσμός της χώρας δεν το ξέρει .

Ας ατσαλώσουμε την ψυχή μας γι αυτά που έρχονται .

ΛΕΓΕΩΝΑΡΙΟΣ είπε...


(Β' μέρος)

'Οσον αφορά τους ψευτο-έλληνες "κομμουνιστοσουνίτες", προσωπικά, όταν θα έρθει η ώρα, δεν θα ψάξω ούτε γιά την περιτομή τους αλλά ούτε θα τους κάνω και έλεγχο από πίσω γιά να διαπιστώσω εάν τον έχουν "αρπάξει" ή όχι… Αποτελούσαν και αποτελούν ξένο σώμα στην κοινωνία μας και ως τέτοιο θα αντιμετωπιστούν, καταλλήλως. Το παράδειγμα που έδωσες με τον Αλέξανδρο ήταν πολύ σωστό και χαρακτηριστικό! Στο προηγούμενο σχόλιό μου όφειλα να εφιστήσω την προσοχή σε όποιον διαβάζει το ιστολόγιό σου διότι αυτά τα αποβράσματα είναι που αποτελούν πρωτίστως τον πραγματικό εχθρό. Είναι κακοποιά στοιχεία. Λουμπεναρία! Τρέφουν ένα άσβεστο μίσος απέναντί μας. Είναι φίδια στον κόρφο μας. Ακόμη και σε ειρηνική περίοδο τους θεωρώ εχθρούς της πατρίδας μου πόσο δε μάλλον όταν θα ζήσουμε μέσα στο χάος και θα περάσουμε "διά πυρός και σιδήρου"! Και που αναπνέουν ακόμη με ενοχλεί. Βρίσκονται και ζουν ανάμεσά μας και η ελληνική κοινωνία (ξέχνα την πολιτεία) δεν έκανε ποτέ τίποτε γιά να θωρακιστεί και στο τέλος να τους εμέσει… Λυπάμαι γιά το τι θα περάσει αυτή η κοινωνία, από δική της ηλιθιότητα, υπαιτιότητα και ανοχή. Από την άλλη, την έχω χεσμένη! 'Εχω δεκάδες λόγους γιαυτό!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΛΕΓΕΩΝΑΡΙΟΣ : Δηλαδή καθάρματα σαν τον Κωνσταντίνου του Ανταρσύα θα "μεταμορφωθούν" σε σουνίτες;;; Τι λόγο έχουν να το κάνουν αυτό;;

O λόγος θα είναι η λεπίδα από το μαχαίρι του ισλαμιστή στην καρωτίδα του/τους.!! Νομίζω είναι πολύ ισχυρός λόγος...εξάλλου αυτοί θα είναι δίπλα τους, στους μουσουλμάνους εννοώ...από αυτούς θα αρχίσουν το σφάξιμο πρώτα.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΛΕΓΕΩΝΑΡΙΟΣ : διότι αυτά τα αποβράσματα είναι που αποτελούν πρωτίστως τον πραγματικό εχθρό. Είναι κακοποιά στοιχεία. Λουμπεναρία! Τρέφουν ένα άσβεστο μίσος απέναντί μας. Είναι φίδια στον κόρφο μας.

Αγαπητέ Λεγεωνάριε....πολλοί είναι οι εχθροί της πατρίδος μας...και όχι ΜΟΝΟ αυτοί. Όποιος δεν είναι με τους Έλληνες είναι εναντίον τους, απλά τα πράγματα.!Απο εκεί και μετά όπως οι δυτικού τύπου αριστεροί της N.S.A…. οι μηδενιστές, οι «ακτιβιστές» κ.λ.π…. έτσι και οι δυτικού τύπου αστικοί αναρχικοί, η μόνη σχέση που έχουν με την "αριστερά" είναι η Mossant.

Θα πρέπει να καταλάβουν όλοι αυτοί, ότι το θρησκευτικό ισλάμ δεν έχει ουδεμία σχέση με τις πλαστές ιδεολογίες τους… ο μοναδικός συνδετικός κρίκος μεταξύ τους είναι ο Σόρος, η N.S.A. η MI6 και η Mossant, πέραν αυτών τίποτα άλλο.!
Όταν οι σουνίτες στο θρήσκευμα θα νιώσουν αρκετά δυνατοί, λόγο της πληθυσμιακής μάζας… τότε θα αρχίσουν και τα πρώτα διλήμματα για τους «φιλειρηνιστές», διεθνιστές κ.λ.π. «προοδευτικούς» συνανθρώπους μας… ανάμεσα στα πρώτα διλήμματα θα είναι και αυτό: περιτομή του μορίου, η περιτομή της καρωτίδας;… Στο όνομα του πολυεύσπλαχνου Αλλάχ, απαταξάτω τον Μαρξ; Απαταξάτω τον Λένιν; Κ.λ.π. Δεν μπορεί να υπάρξει μουσουλμάνος προλετάριος… και αυτό είναι κάτι που θα το καταλάβουν λίαν συντόμως οι διεθνιστές «σύντροφοι», όταν θα τους ζητηθεί να κάνουν περιτομή είτε στο μόριο τους, είτε στην καρωτίδα τους!

Υπάρχουν «άνθρωποι» που γεννήθηκαν μόνο για να θυσιαστούν… είναι σαν κάποιος να ζητάει τα windows 98 να τρέχουν όπως τα windows 10… και μάλιστα να σετάρονται και στα δυο, τα ίδια βαριά προγράμματα!!!
Ο καλός ο τεχνίτης, γνωρίζει το κάθε «εργαλείο» πως και πότε να χρησιμοποιηθεί… και αυτό για το καλό του συνόλου.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΠΛΑΣΤΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΦΤΙΑΓΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ...ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ...ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ, ΜΠΛΕ, ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ, ΜΑΥΡΟΥΣ, ΡΟΖ, ΚΑΙ ΙΛΟΥΜΙΜΕ ΚΟΚΚΟΥΣ.!! Και αυτό γιατί οι «δεξαμενές σκέψεων» των Η.Π.Α. είναι όπου τροφοδοτούν τις μυστικές υπηρεσίες, και αυτές με την σειρά τους χρησιμοποιούν κράτη με πολυπολιτισμικό μωσαϊκό , ώστε με πλαστά αντίθετα και ιδεολογήματα(δεξιά και αριστερά), σε κάθε πολυπολιτισμική κοινωνία να επιφέρουν τις εσωτερικές με διεθνή αντίχτυπο, αλλαγές που επιθυμούν, πάντα για τα συμφέροντα τους. Όλα αυτά είναι "κεφάλια" στην ίδια Λερναία Ύδρα. Κάθε "κεφάλι" και ένα όνομα.

Παράδειγμα η Γιουγκοσλαβία ήταν μια από αυτές τις χώρες…όλοι γνωρίζουμε τι έγινε εκεί..σειρά έχουμε εμείς. Προσωπικά ο γράφων θέλει να εξαφανιστούν όλοι...κόκκινοι, μπλέ, πράσινοι, ρόζ, κ.λ.π μπας και δούμε οι Έλληνες άσπρη μέρα.

Το ποιο πιθανό είναι ότι η Ν.Δούλα έχει πάρει ανεπίσημες διαβεβαιώσεις εκ μέρους των Η.Π.Α. ότι θα ελεγχθεί η ροή λαθραίων προς ενσωμάτωση, όσο αφορά την Ελλάδα, περίπου στον αριθμό, των 1.500.000 με 2.000.000… το μεγάλο πολιτικό πρόβλημα για την Ν.Δούλα και κατά επέκταση για τους κατοίκους της χώρας των Ελλήνων, είναι α) ότι όταν ανοίξει η παγκόσμια κάνουλα των προσφύγων, δεν κλείνει εύκολα η ροή παρά μόνο με πόλεμο… και β) οι Η.Π.Α. συνήθως προδίδουν όλους τους συμμάχους τους, προκειμένου να πετύχουν τον σκοπό τους. Και ο τωρινός γεωπολιτικός σκοπός τους είναι οθωμανοποίηση των Βαλκανίων, γύρω από αυτό τον σκοπό, δεν τους ενδιαφέρουν η γηγενείς λαοί των Βαλκανίων. Ιστορικά πάντα οι αγγλοσάξονες ουδέποτε είχαν ηθικούς φραγμούς…
Από εκεί και πέρα, είναι θέμα φυσικής… αναλόγως τον αριθμό εισροής των εισβολέων στην Ελλάδα, θα καθαριστή η ταχύτητα και η διάρκεια του χρονικού διαστήματος ακραίων γεγονότων. Όσο περισσότεροι, τόση μεγαλύτερη ταχύτητα και διάρκεια γεγονότων, υπό την ομπρέλα και αρωγή των Η.Π.Α. και όχι μόνο.

Τα ακραία γεγονότα και πράξεις τα καθορίζει το θρήσκευμα, που κατά βάση είναι σουνίτες… δηλαδή το θρησκευτικό ισλάμ, ότι ποιο φανατικό υπάρχει σε μαζική θρησκεία.

Όπως και να έχει και γαμώ τα κρέατα είναι όλοι τους… Θα τους χρησιμοποιήσουμε! Το θέμα είναι να προλάβουμε πρώτα εμείς και όχι οι λαθραίοι.

Ανώνυμος είπε...

O δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης είπε για το κέντρο αλλοδαπών στα Διαβατά τα αιτήματά του
1.είναι να μπει ένα δρομολόγιο από την πλευρά του ΟΑΣΘ, από το πρώην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου, δηλαδή από την ανοιχτή δομή, με τερματικό σταθμό τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης, ώστε να εξυπηρετούνται οι πρόσφυγες.
2.ανάγκη να υπάρξει καλύτερη αστυνόμευση
3.να φωταγωγηθεί καλύτερα η παλαιά εθνική οδός Θεσσαλονίκης –Κιλκίς στο συγκεκριμένο σημείο, ούτως ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος.

Είναι να γελάς όλα για την καλύτερη διαβίωση των αλλοδαπών .
Τίποτα για τους γηγενής .

Η αστυνόμευση θα αφορά τους Έλληνες βεβαίως και όχι τα ορκ ,και για να μην πλήττουν να έχει και δρομολόγιο για να κάνουν μαντάρα και την πόλη ,να σφάξουν και κανέναν εκτός δομών .

Εε όσο για τον φωτισμό πρέπει για να μην χάσουν κανέναν άδικα από ατύχημα τόσα λεφτά δίνουν για να τους φέρουν να πάει η επένδυση στράφι ?

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ Ανώνυμο στις 10 Νοεμβρίου 2019 - 9:29 π.μ

Είμαι τις άποψης ότι πρέπει όλοι οι βουλευτές, οι πολιτικοί, οι δήμαρχοι, οι ξενοδόχοι , και όσοι με τις λέξεις και τις πράξεις τους προωθούν τον λαθροεποικισμό στην πατρίδα μας.... να τρώνε καθημερινά ξύλο.!! Το θέμα είναι ότι θέλουμε ηγεσία αποφασισμένη για όλα. Στην Ελλάδα έχουμε φοβικούς διαχειριστές,δηλαδή δημάρχους,...κ.λ.π
Ίσως στο μέλλον αποκτήσουμε ηγεσία..

Ανώνυμος είπε...


"όλοι οι βουλευτές, οι πολιτικοί, οι δήμαρχοι, οι ξενοδόχοι , και όσοι με τις λέξεις και τις πράξεις τους προωθούν τον λαθροεποικισμό στην πατρίδα μας.... να τρώνε καθημερινά ξύλο.!! "

Να πω πως διαφωνώ δεν θα το πω .
Να πω πως δεν θα έπρεπε να μπορούν να κυκλοφορούν έξω χωρίς την σχετική περιποίηση .

Το ξύλο είναι πάντως μια καλή αρχή .
Αρκεί να έχει συνέχεια .

Ανώνυμος είπε...

δειτε εδω τι ειπε ο προεδρος των Συρων στην Ελλαδα

http://oimaskespeftoun.blogspot.com/2019/11/blog-post_36.html

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ Ανώνυμος στις 10 Νοεμβρίου 2019 - 9:04 μ.μ

Φίλε σχολιαστή..τα ξέρω, τα διάβασα, αλλά έχω να πω κάτι για αυτό.
Ποιοι Σύριοι, πόσοι Σύριοι, πότε μαζεύτηκαν, που μαζεύτηκαν με ποιες διαδικασίες, υπό την εποπτεία τίνος, και πότε τον εξέλεξαν αυτόν τον χλεχλέ;;;;
Αυτοί που εισβάλουν εδώ ΔΕΝ είναι Σύριοι αλλά πακιστανοαφγανοί σομαλοί και δεν συμμαζεύεται.!!

Ανώνυμος είπε...

Είμαι μιά γυναίκα θεομόναχη, Αμεα, που ζω στην Πιπίνου. Η πολυκατοικία έχει 30 διαμέρισματα με Έλληνες σε 6 μόνο! Όλοι οι άλλοι είναι μσλμν.κι 2 Κινέζοι. Πολύ καιρό αναρωτιέμαι κ θλίβομαι για το πού να πάω ή τι να κάνω...Όταν είπα σε αρκετούς γείτονες αυτά που διαβάζω εδώ...με κράξανε! Μερικές γυναίκες μόνο ανησυχούν, αλλά νιώθουν πως το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να μείνουν σπίτι και να κλειδώσουν την πόρτα και τα παντζούρια...
Νιώθω μερικές φορές απελπισία... Άλλες πάλι ορθόνω ανάστημα κάπως και τότε δεν ξέρω πού να πάω, πως να επιβιώσω. Έχω κι 1 γιο Αμεα, δεν έχει πάει στρατό, είναι λειτουργικός, και ζει στην Πεντέλη.Η σπιτονοικοκυρά του δεν με θέλει εκεί. Είναι Μάρτυς Ιεχωβά... Είπα στο παιδί μου να πάρει καραμπίνα, αλλά του είπαν από το ΚΕΠ, να βγάλει άδεια κυνηγιού. Ως το τέλος του μήνα που θα με πληρώσουν, ελπίζω να μην γίνει το κακό...
Τα Φλομπέρ υφίστανται; Κ τι κάνουν; Τραυματισμό ελαφρύ;
Πάντως οι συμπεριφορές των λαθρ...αποθρασύνονται όσο κυλάει ο καιρός κι είναι επικυριαρχικές!!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητή μου κυρία...το μέρος που μένετε η οδός Πιπίνου είναι πλέον μια υποβαθμισμένη περιοχή, και δεν είναι καλή για να μένει μια γυναίκα μόνη της. Η γνώμη μου είναι να πάτε να μείνετε μαζί με τον γιό σας. Αν η σπιτονοικοκυρά είναι αντίθετη μπορείτε να νοικιάσετε κάπου αλλού μαζί με τον γιό σας. Εάν το σπίτι που μένετε τώρα είναι δικό σας...μπορείτε να το νοικιάσετε και με αυτά τα χρήματα να πληρώνεται κάπου αλλού στην Πεντέλη ίσως ένα μικρό σπιτάκι.

Προϋπόθεση σε όλα αυτά να θέλει και ο γιός σας να μείνετε μαζί στο ίδιο σπίτι. Αν πάλι δεν θέλει καλό θα ήταν να νοικιάστε κάπου πολύ κοντά του, ώστε αν χρειαστεί ανάγκη να μπορείτε άμεσα και γρήγορα να πάτε κοντά του η αυτός σε εσάς. Να μην νοιώθετε απελπισία....δεν είστε μόνο εσείς που βρίσκεστε σε αυτήν την κατάσταση...όμως όπως και να έρθουν τα πράγματα στην πολυκατοικία που είστε με την πλειονότητα των ενοικιαστών να είναι αλλοδαποί, πρέπει να φύγετε.

Mgoneas είπε...

Σας ευχαριστώ πολύ!
Δυστυχώς δεν βοηθούν τα οικονομικά για μετακομίσεις..
Και δυστυχώς οι μόνες γυναίκες είμαστε πολλές εδώ γύρω. Κάποιες ξεγελάστηκαν κι έκαναν σχέση με ξένους που είναι μικροτεροί τους.Αυτοί οι "γαμπροί" συνήθως λένε πως είχαν παντρευτεί με Ελληνίδα ή Ρωσίδα η οποία πέθανε από καρκίνο. Είναι η καραμέλα που κολλάνε σε αυτήν κάποιες. Στην πορεία αν βρουν φωτογραφία του με παιδιά γύρω του, αυτός λέει πως είναι ανήψια του! Και μπορεί να'ναι εγγόνια του, αφού παντρεύονται από 13-14 ετών περίπου.
Τους νομίζουν για πολύ καλούς, αγνοώντας το καθεστώς τακίγια που εφαρμόζεται γενικά, όταν βρίσκονται σε "άπιστη" χώρα. Άλλοι από αυτούς, παριστάνουν τις Χριστιανούς κι είναι άριστοι σε κάθε ηθοποιΐα! Κυρίως τους ενδιαφέρει, να το παίζουν θύματα, για να τραβάνε χρήμα συνεχώς, αφού σχεδόν όλοι, κάπου πιο 'κει έχουν παιδιά, εγγόνια, δισέγγονα, τρισέγγονα.
Αλλοίμονο τι τις περιμένει αλλά κι όσους ξεγελάστηκαν και τους έκαναν φίλους!

diaggeleas είπε...

Η αστυνομία λέει μαλακίες!.. Δεν χρειάζεται άδεια κυνηγού.... Διαγγελέας!....Μόνον άδεια Γιατρών!...

Mgoneas είπε...

Ευχαριστώ diaggelea. Στο ΚΕΠ πήγε.
Δηλ. Από πού ξεκινάει κάποιος για να μπορέσει να έχει καραμπίνα;