ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

Λ.Α.Β.Ε (Λέσχη Αεροσφαίρισης Βορείου Ελλάδας) - Operation Mountain Lion

Κυριακή στις 24/11/2019 και ώρα 8:30 π.μ - 2 μ.μ στον Φανό Κιλκίς θα διοργανωθεί  παιχνίδι απο την Λ.Α.Β.Ε.( Λέσχη Αεροσφαίρισης Βορείου Ελλάδος) με τίτλο Οperation Mountain Lion. Το σενάριο είναι το ακόλουθο  :
Σε μια περιοχή και μια περίοδο οπού τα δεδομένα αλλάζουν δραματικά ανά πάσα στιγμή ,υπάρχει ένα χωρίο του οποίου οι κάτοικοι έχουν εδραιώσει την κυριαρχία τους. Έχοντας υπό την κατοχή τους το μοναδικό αεροδρόμιο που υπάρχει και ελέγχοντας με αυτό την ευρύτερη περιοχή, σταθεροποίησαν την παρουσία τους με την δύναμη των όπλων και έγιναν η κυρίαρχη δύναμη! Σε μια προσπάθεια των συμμαχικών δυνάμεων να καταλάβουν την περιοχή με μια μεγάλης έκτασης επιχείρηση τα αποτελέσματα ήταν ολέθρια με τρομερές απώλειες για τους εισβολείς.

 Η αποτυχία αυτή έδειξε ότι μόνο μέσω της διπλωματικής οδού θα καταφέρει κάποιος να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ντόπιων και την μερική πρόσβαση στο αεροδρόμιο. Κλιμάκιο των Αμερικάνικων δυνάμεων έχει παραταχθεί και είναι έτοιμο να αναλάβει δράση. Οι Ρώσικες Μυστικές υπηρεσίες όμως έχουν λάβει γνώση και δεν θα αφήσουν τους Αμερικάνους να πραγματοποιήσουν τα μεγαλεπήβολα σχέδια τους. Τελικά σε έναν τέτοιο τόπο με τις παρούσες συνθήκες θα είναι εφικτή μια διπλωματική προσέγγιση ή τα πράγματα δεν θα είναι όπως δείχνουν;;

Ομάδες: Οι ομάδες θα είναι 2 βασικές,μια Ρώσική και μια Αμερικάνικη, συν μια τρίτη των ντόπιων που θα συμπληρωθεί από την διοργάνωση. Οι ΑΝΣΚ θα είναι κάποιοι κοινοί και κάποιοι ανά ομάδα και θα δίνονται κατά την διάρκεια του παιχνιδιού από τους ντόπιους. Ο διαχωρισμός των ομάδων θα γίνει από την διοργάνωση για να υπάρξει σχετική ισορροπία για τον λόγο αυτόν όλοι να έχουν υποχρεωτικά όλους τους τύπους καλυμμάτων κεφαλής.
 Χρονοδιαγράμματα*
-Μαζευόμαστε το πρωί στις 8:30
-Μετρήσεις Αεροβόλων στις 08:30 09:00
-Ενημέρωση/Briefing για τις ομάδες 09:00
-Έναρξη παιχνιδιού στις 10:00
-Λήξη παιχνιδιού στις 14:00

Υ.Γ  Ο χώρος στάθμευσης θα είναι για όλους κάτω στην αλάνα,θα υπάρχουν βανάκια για να σας μεταφέρουν στο σημείο που θα γίνει το breafing.



Δεν υπάρχουν σχόλια: