ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

ΟΜΟΦΩΝΟ “ ΟΧΙ “ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΟΜΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΕΝΕΔΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Αν νομίζουν ότι θα φοβηθούμε διότι μας ΑΠΕΙΛΟΥΝΕ με μηνύσεις...ας γνωρίζουν ότι οι Πρέσπες έριξαν τους προηγούμενους...ο λαθροεποικισμός θα ρίξει αυτούς.!! Και το μεταναστευτικό να μην υπήρχε, τελειωμένη είναι η Νου-Δούλα. Επειδή θέλουνε να αισχροκερδήσουν τα λαμόγια και συνέχεια μας κουβαλάνε και άλλους. Θα ήθελα να πω στο Συμβούλιο της Ν.Προποντίδας ...ΔΕΝ μας ενδιαφέρει αν μας πούνε ρατσιστές, μην φοβάστε την λέξη.!! Ούτε μας ενδιαφέρει αν αφομοιώνονται η όχι... η ο τουρισμός...αυτό που μας νοιάζει είναι η  φυλετική επιμειξία και η αντιστροφή του αμιγούς του έθνους.!! Το "ελληνικό" Κράτος προωθεί την δυσγονική και την επιμειξία.!!Γι' αυτό το σημαντικότερο πράγμα που πρέπει να τηρούμε οι ίδιοι σαν Έλληνες και να μαθαίνουμε στα παιδιά μας, είναι να δημιουργούμε απογόνους μόνο με άτομα, για τα οποία είμαστε σίγουροι ότι η γραμμή του αίματός τους είναι αμιγώς ελληνική. ΕΥ-ΓΟΝΙΚΗ και ΑΜΕΙΞΙΑ...κύριοι στο Συμβούλιο πρέπει να είναι το σημαντικότερο, και γράψτε τους όλους στα αρχίδια σας αν σας/μας πούνε ρατσιστές.
Απορρίφθηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο Ν. Προποντίδας η αίτηση ιδιώτη για δημιουργία δομής φιλοξενίας προσφύγων στη Ν. Τένεδο….
Η απόφαση ελήφθη κατά τη διάρκεια της σημερινής κατεπείγουσας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, διότι κρίθηκε ότι το θέμα θα επηρεάσει το σύνολο της τοπικής κοινωνίας.
Η σχετική απόφαση αποτελείται από δύο σκέλη. Στο πρώτο αποφασίζεται η απόρριψη της συγκεκριμένης αίτησης και στο δεύτερο δηλώνεται η γενική θέση του Δήμου για αδυναμία λειτουργίας ανάλογων δομών.

Ο Δήμαρχος Μ. Καρράς στην εισήγησή του ξεκαθάρισε ότι η άρνηση για λειτουργία δομής προσφύγων δεν απορρέει από ρατσιστικά κίνητρα αλλά πραγματικές καταστάσεις και αδυναμίες. Συγκεκριμένα, ο Δήμος Ν. Προποντίδας είναι ένας τουριστικός Δήμος, ο οποίος δέχεται χιλιάδες επισκεπτών κάθε χρόνο και οι ανάγκες για υποδομές διαρκώς μεγαλώνουν. Οι δυσκολίες στην ύδρευση, που επιτείνονται εξαιτίας της παρατεταμένης λειψυδρίας, αλλά και η έλλειψη αποχετευτικού δικτύου αποδεικνύουν την πραγματική αδυναμία που υπάρχει.
Αν προστεθούν σε όλα αυτά οι πολλές αυθαίρετες κατοικίες στο Δήμο μας , που δεν υδροδοτούνται και δεν διαθέτουν σύστημα αποχέτευσης, καθώς και η πληθυσμιακή αύξηση του καλοκαιριού (από 40.000 σε 400.000), η θέση μας είναι απόλυτα λογική και δικαιολογημένη.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...


Κύριε Δήμαρχε δεν χρειάζεται καμία δικαιολογία για την λήψη της απόφασης αυτής .

Αρκεί το δεν θέλουμε. Ως Έλληνες εμείς αποφασίζουμε για τον τόπο μας ,την διαβίωσή μας ,και πάνω από όλα για την σωτηρία του έθνους και τον τρόπο που θα το επιτύχουμε αυτό.


υ.γ μπορεί να σου κάνουν τις υποδομές αν αυτό τελικά τους λύνει τα χέρια .Δεν είναι θέμα ανταλλαγής .
ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ .
ΕΊΝΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΚΟΥΝΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΤΟΠΟΣ.