ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ.!

Γράφει ο Λύκαστρος :

Διαβάζω στο ηλεκτρονικό τύπο....." Πρώην πρέσβης Γερμανίας στην Ελλάδα : Οι Γερμανοί δεν θα πληρώσουν ποτέ αποζημιώσεις " .Αν αναρωτιέστε σε αυτή την χώρα γιατί 80 χρόνια τώρα δεν βρέθηκε ένα πολιτικός να διεκδικήσει τις γερμανικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο;; Και πως να συμβεί άλλωστε όταν υπουργοί της κυβέρνησης "Εθνάρχου" Καραμανλή ήταν σύζυγοι της ιδιαιτέρας του γραφείου του επιτελάρχη των ΕΣ ΕΣ στην Θεσσαλονίκη Μαξ Μέρντεν...Δεν τα λέμε εμείς αλλά τα απόρρητα έγγραφα που έδωσε στην δημοσιότητα η CIA.. Εάν εσείς στην ΝΔούλα έχετε πρόβλημα με τον ιδρυτή σας να κάνετε διάβημα στον Αμερικανό πρέσβη τολμάτε;;
 Με ρωτάνε πολλοί πως θα ξεφύγουμε από αυτήν την κατάσταση. Διότι το τι συμβαίνει το έχουν καταλάβει πλέον πολλοί. Μην αγχώνεστε  όλα είναι σχεδιασμένα όταν τελειώσουν την δουλειά τους οι τραπεζίτες και αρπάξουν αυτά που θέλουν τότε θα τους δώσουν όλους στυγνά από την άκρα αριστερά μέχρι την άκρα δεξιά δεν θα γλυτώσει κανείς και μετά θα μας φέρουν το νέο πολιτικό προσωπικό τους τεχνοκράτες που αυτοί θα ξέρουν να κυβερνούν και να διαχειρίζονται τα πάντα..υπομονή έρχονται. Όποιες και όσες ιδεολογίες λειτουργούν παρά φύσιν και ενάντια στους κανόνες της , είναι νομοτέλεια αργά ή γρήγορα να καταρρεύσουν..
Αυτό ήταν η αιτία πολλών εκ των ιδεολογιών που περάσανε από τον πλανήτη να εξαφανιστούν..Σήμερα ζούμε την μετεξέλιξη του καπιταλισμού όπου και αυτός λειτουργεί παρά φύσιν μια και οι κύριοι λειτουργοί αυτού του συστήματος παραβιάζουν αυτά που οι ίδιοι υπηρετούσαν.. Ο λόγος λίγο έως πολύ είναι πλέον εμφανής θα γίνουν οι εξουσιαστές και οι κυβερνήτες της παγκόσμιας οικονομίας και θα εγκαθιδρύσουν ένα νέο ιδιότυπο τραπεζικό σοβιετ όπου κανείς δεν θα πεινά κανείς δεν θα είναι δίχως στέγη κανείς δίχως δουλειά αλλά όποιος αντιδρά θα εξαφανίζεται όποιος δημιουργεί θα αφανίζεται όποιος σκέφτεται θα πεθαίνει.

Κάπως έτσι φαίνεται ότι βαδίζει η ανθρωπότητα.Αν είναι αυτές οι μόνες δυνατότητες της, το ερώτημα είναι τί μπορεί να πράξουν τα μεμονωμένα άτομα; Τίποτε απολύτως........ Θα ελπίζουμε όμως πάντα να εμφανιστεί ένας νέος Ηρακλής, που θα κάνει τους δέκα η περισσότερους άθλους αυτή την φορά και θα μας απαλλάξει από τα δεινά, χαράζοντας μία νέα πορεία για την ανθρωπότητα..

Δεν υπάρχουν σχόλια: