ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

ΠΕΝΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΝΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΕ ΚΟΙΝΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΓΙΑ ΤΟ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ» ΠΡΟΒΛΗΜΑ

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Κάθε μέρα αποβιβάζονται 200 όρκς μόνο στην Λέρο.!! Εδώ πλέον δεν χρειάζονται διαδηλώσεις και πανηγυράκια , εδώ χρειάζεται να καταστρώσουμε σχέδια ανατροπής της κατάστασης που μας στέλνει με μαθηματική ακρίβεια στον χαμό της φυλής μας. Εδώ πρέπει να ορκιστούμε όλοι μας για αγώνα μέχρις εσχάτων για τα ιερά και όσια της πατρίδος μας. Εδώ που φτάσαμε χρειάζεται άλλου είδους δράση, με πλήρη επίγνωση της κρισιμότητος της καταστάσεως και αποφασιστικότητα να πάει μέχρι τέλους, μέχρι να επιτευχθεί ο σκοπός. Άντε γιατί πολύ μαλθακοί και ειρηνιστές καταντήσαμε. Όσο οι Δήμαρχοι θα μιλάνε για "μεταναστευτικό" και όχι για λαθροεισβολή...τότε θα είναι άξιοι της μοίρας τους.


1 σχόλιο:

ΑΡΡ. είπε...


Είναι ο ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, στιούπιντ;
Εσύ δεν το κατάλαβες ακόμα;
Κι ει ίδοις και κουράδιον τι έμπροσθεν της εκκλησιάς σου,
ΕΝΤΆΞΕΙ, ΝΟΟΥ ΦΗΑΡ, μην το πάρης ρατσιστικά.
Η υπογραφή ΤΟΥ είναι.

Υ.Γ.
Σοβαρά τώρα.
Πρώτη φορά πάντως, στα ελληνικά, ει μη τα παγκόσμια. χρονικά κράτος στρέφεται τόσο ανοικτά, προκλητικά και προδοτικά, κατά του έθνους και του λαού του όσο το σημερινό ελληνικό.
(Εξαιρουμένης βέβαια της εποχής της πρωτοβυζαντινής περιόδου - Μ. Κων/νος, θεοδόσιος, Ιουστινιανός κ.λ.π. - ότε οι Έλληνες υπό το πρόσχημα ενός ολοκληρωτικού θρησκευτικού κομμουνισμού εγενοκτονήθησαν ως αλλόθρησκοι αντιδραστικοί και επτωχοποιήθησαν ανηλεώς. Μέχρις ότου οι εναπομείναντες, δια το επιβιώσαι ηναγκάσθησαν, αλλαξοπιστήσαντες και απεθνικοποιηθέντες, προσδθήναι υπό τον θρησκευτικόν Κριόν του Πολυφήμου, ώσπερ η απομείνασα παρέα του Οδυσσέως, ίνα εξέλθωσι ασφαλώς εκ του σεληνιακού σπηλαίου διασώζοντες τουλάχιστον την επιβίωσίν των. Διότι αυτή η σημερινή ειρηνική νεοελληνική γενοκτονία έχει λόγον, έχει ιστορικόν βάθος και μεταφυσικήν αιτίαν. Ο νοών νοείτω και ο ηλίθιος Ρωμηός-Χατζηέλλην αγνοείτω και αφανισθήτω... Οι έσχατοι γαρ καιροί ήδη πάρεισιν.)