ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟ ΡΟΔΟΛΙΒΟΣ ΣΕΡΡΩΝ.

Λύκαστρος : Την ώρα που η Κυβέρνηση ετοιμάζεται να μας αλλάξει τα φώτα με τον αντικαπνιστικό νόμο, ο νούς του έξυπνου Έλληνα , βρήκε την λύση για τον νόμο του καπνίσματος. Αθάνατο ελληνικό πνεύμα. χα χα χα. Η καινούργια μόδα, τόσα τζάμια έχουν όλες οι καφετέριες.!!

6 σχόλια:

ΑΡ.Ρ. είπε...


Σχόλιο επίκαιρο μεταφερθέν από άλλη ιστοπηγή. Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο.
.........................................................................
Η φοροαπάτη του Ελληνικού κλεφτοδημοσίου συνεχίζεται ακάθεκτη. Ο νεοέλληνας παπατζής/παπατζού, κάθεται απαθής αφημένος στην μοίρα του που ο ίδιος δημιούργησε στο βωμό της διευθέτησης και της ατελείωτης ξάπλας των διορισμών.

Τώρα είναι πια πολύ αργά για το οτιδήποτε. Κανένα περιθώριο διόρθωσης. Κάθε μήνας που περνάει, βαθαίνει το χάος. Ο εξισλαμισμός και η άλωση έχουν ήδη ξεκινήσει.

Νεοελληναράδες γιάπηδες ή ψευτονταήδες που τσακώνεστε στους δρόμους και στα μπουζουξίδικα, οι μέρες σας τελειώνουν. Για ότι σας βρει, είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι. Δεν έχετε την παραμικρή ιδέα τι σας έχουν ετοιμάσει. Εσείς ασχοληθείτε με την τσιγαριά, τα αυτοκίνητα, την ρεκλάμα και η πούτσα που θα φάτε από τους έξω θα είναι τόσο μεγάλη που όταν τελειώσει το σεξ θα σας κρεμάσουν και μία κουδούνα στο λαιμό, μεγαλύτερου μεγέθους από την πούτσα που θα σας έχουν ρίξει.

Καταστρέψατε την χώρα πεινασμένα ανθρώπινα σκουπίδια, που περιφέρεστε σαν ζόμπι, δεξιά και αριστερά, με απώτερο σκοπό την τέλεια κομπίνα που θα φέρει κοροιδίστικο χρήμα στην τσέπη σας. κάθε τι Ελληνικό αποτελεί πλέον αντικείμενο χλεύης και ανεκδότου. Όλοι αυτοί οι ήρωες σπατάλησαν την ζωή τους μόνο και μόνο για να υπάρχετε εσείς κοπρόσκυλα και να τα φέρετε το απόλυτο χάος:::

Το απόλυτο κρίμα….!


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ.

1) " Τώρα είναι πια πολύ αργά για το οτιδήποτε. Κανένα περιθώριο διόρθωσης. Κάθε μήνας που περνάει, βαθαίνει το χάος. Ο εξισλαμισμός και η άλωση έχουν ήδη ξεκινήσει."
2) " Εσείς ασχοληθείτε με την τσιγαριά, τα αυτοκίνητα, την ρεκλάμα και η πούτσα που θα φάτε από τους έξω θα είναι τόσο μεγάλη που όταν τελειώσει το σεξ θα σας κρεμάσουν και μία κουδούνα στο λαιμό, μεγαλύτερου μεγέθους από την πούτσα που θα σας έχουν ρίξει."
3) " Καταστρέψατε την χώρα πεινασμένα ανθρώπινα σκουπίδια, που περιφέρεστε σαν ζόμπι, δεξιά και αριστερά, με απώτερο σκοπό την τέλεια κομπίνα που θα φέρει κοροιδίστικο χρήμα στην τσέπη σας."

Στο πρώτο....Λάθος.! Τίποτε ΔΕΝ τελείωσε μέχρι να πούμε εμείς ότι τελείωσε. Για να ΓΕΝΝΗΘΕΙ το καινούργιο, πρέπει να ΠΕΘΑΝΕΙ το παλιό.! Νόμος...ουδείς ξεφεύγει από αυτό. Σε ένα "σπίτι" που χτίστηκε απο την αρχή στραβό, και μπήκαν στραβά "θεμέλια"...δεν κάνεις απλά μια ανακαίνιση.! Διότι σε στραβά ντουβάρια, θα μπουν στραβά τα κάδρα. Το γκρεμίζεις και το ξαναχτίζεις από την αρχή.!!
Καλώς λοιπόν να ξεκινήσει το γκρέμισμα...μόνο που θα σε πάρουν και εσένα τα "σκάγια" ακόμα και αν ζεις στο εξωτερικό.

Στο δεύτερο....θα ΣΑΣ κρεμάσουν κουδούνα...θα ΣΑΣ ρίξουν πούτσα...εσύ νομίζεις θα την γλυτώσεις;; Διαχωρίζεις τον εαυτό σου και δεν λές "θα ΜΑΣ "...άρα να υποθέσω ότι δεν είσαι Έλληνας;; Είτε ζεις εδώ είτε όχι...τις συνέπειες και τις ΠΟΥΤΣΕΣ θα τις φας και εσύ.!! Ναι ναι και εσύ..διότι και συγγενείς έχεις, και γονείς, και φίλους και φιλικό περίγυρο . Ακόμα και αν εσύ την σκαπουλάρεις στο εξωτερικό...ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ από τα δικά σου άτομα.!!

Στο τρίτο...ΔΕΝ καταστρέψαμε όλοι την χώρα, ούτε όλοι μαζί τα φάγαμε που έλεγε και το παχύδερμο ο Πάγκαλος.!! Σου αρέσει η όχι ΔΕΝ είμαστε όλοι ίσα και όμοια. Τίποτε στην φύση δεν είναι ίδιο η όμοιο. Τα δικά μου χέρια είναι "καθαρά" όπως και άλλων....ούτε ένα ευρώ δεν πήραμε...ούτε πηγαίναμε να ψηφίζουμε όλα αυτά τα πολιτικά λαμόγια διαφόρων ιδεολογιών που σας πουλούσαν σανό δεκαετίες ολόκληρες.! Εσύ τόσα χρόνια ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΣ ΕΙΠΑΜΕ;;;

Η αφύπνιση είναι πορεία και δρόμος προσωπικός, ατομικός και μοναχικός. Άσχετα με το τι συμβαίνει σε κάθε εποχή, η ζωή στέλνει μηνύματα συνεχώς στον καθένα μας με κάθε τρόπο.Το τι βλέπει ο καθένας γύρω του είναι μια άλλη ιστορία. Για κάθε δουλειά υπάρχει εργαλείο κι αν δεν υπάρχει, ο καλός ο μάστορας θα το φτιάξει. Εδώ μέσα κανένας δεν θα γίνει μάστορας αν δεν ήταν από πριν… κι αν τυχόν πάρει κάποιο εργαλείο δεν θα ξέρει την φιλοσοφία του, πως δουλεύει και τι να το κάνει. Τίποτα δεν είναι εύκολο και δωρεάν…

ΑΡΡ. είπε...


Ορθά και εν εγρηγόρσει τα εθνικά σου ανακλαστικά, και εύγε σοι,
Λύκαστρε ευγενές.
Ο σλάβικος, εβραίικος και ανατολίτικος αυτομαστιγωτικός μαζοχισμός
(¨είμαι αμαρτωλός, χτυπάτε με, πληγώνετέ με, κι άλλο κι άλλο, το αξίζω και το χαίρομαι σαν κάθαρσι, ηδονίζομαι σαν πούστης όσο δικαίως με ξεφτιλίζετε¨)
όντως δεν αποτελεί ίδιον του ελληνικού ελευθερόφρονος και υπερηφάνου χαρακτήρος.
Εν τούτοις ου δεί ημάς αγνοείν ότι ο ελληνισμός σήμερον υφίσταται πειραματικώς ένα πρωτοφανή και μοναδικόν δια τα παγκόσμια ιστορικά χρονικά ολοκληρωτικόν και δυσανάλογον υβριδικόν (ψυχολογκόν) πόλεμον αφανισμού, τόσον εκτός όσον και εντός (πολιτική, στρατιωτική, δικαστική, θρησκευτική ηγεσία, δημοσιομέσα, ηλεκτρομέσα ) των τειχών. Τείχη άτινα, και ίνα ώμεν πραγματισταί, έπεσαν προ αρκετού μεταπολιτευτικού καιρού.
Ως εκ τούτου αρκετοί πατριώται, ανθρώπινον αυτό, - και δεν ομιλούμεν δια 5οφαλαγγίτας τύπου ¨Παλαιού,¨- δικαίως τω λόγω επηρεάζονται και διακατέχονται ενίοτε από τοιούτα συναισθήματα πικρίας, αγανακτήσεως και απογοητεύσεως-καταπτοήσεως, και γιατί όχι και πανικού, όσο και αν ως γενναίοι και αποφασισμένοι ξέρουν ότι δεν πρόκειται ποτέ ενδώσαι και υποκύψαι εις αυτά, και καθώς τα διαθέσιμα ηθικά των αντισώματα βαίνουσι εκ της πορείας των πραγμάτων εξαντλούμενα...
Ώστε, διακυμαινομένης και ρευστής ούσης της του ηθικού του ανθρώπου στάθμης, υπάρχουσι στιγμαί λιποψυχίας (ρηγματώσεως ηθικού) εις την ψυχήν και του πλέον θαρραλέου. Τότε μία σκέψι ή ένας λόγος ενθαρρυντικός ή αποθαρρυντικός ενέχει, δίκην των διακυβευτικών ταλάντων του Διός, καθοριστικήν, οριακήν επίδρασιν και σημασίαν δια την αντιδραστικήν διαμόρφωσιν της περαιτέρω πορείας του. Πρόκειται δια το Καβαφικόν εκείνο ¨μεγάλο ναι¨ ή ¨μεγάλο όχι¨ των μεγάλων υπαρξιακών στιγμών του ανθρώπου, εκείνου που διαχωρίζει τους Θερμοπυλομάχους από τους Εφιάλτας.
Οι εμπειροπόλεμοι λένε ότι αυτός που αγνοεί ή υποτιμά τον φόβο του προσποιούμενος αφοβίαν κινδυνεύει να ¨σπάσει¨ την στιγμήν της μάχης και να απωλέσει το θάρρος του και την ψυχή του μάλλον ή ο ανησυχών και φροντίζων δια το ηθικόν του ανεπαρκές. Εξ ού και εντατικαί στρατιωτικαί ασκήσεις και δοκιμασίαι όπως και αι παντοειδείς αθλητικαί προπονήσεις, ακόμα και αι συγκρουστικαί δοκιμαί (¨κρας τεστ¨ βαρβαριστί) των αυτοκινήτων, αι οποίαι αυτόν τον σκοπόν έχουσιν: την αυτογνωσιακήν εξοικείωσιν με το πολεμικόν κινδυνώδες κλίμα της κοπώσεως και του φόβου ίνα μη ποτέ, αναμένοντες και καταλλήλως προετοιμασθέντες προς αυτό, αιφνιδιασθώσιν υπ' αυτού μαχόμενοι.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΑΡΡΙΩΝ : Εν τούτοις ου δεί ημάς αγνοείν ότι ο ελληνισμός σήμερον υφίσταται πειραματικώς ένα πρωτοφανή και μοναδικόν δια τα παγκόσμια ιστορικά χρονικά ολοκληρωτικόν και δυσανάλογον υβριδικόν (ψυχολογκόν) πόλεμον αφανισμού, τόσον εκτός όσον και εντός (πολιτική, στρατιωτική, δικαστική, θρησκευτική ηγεσία, δημοσιομέσα, ηλεκτρομέσα ) των τειχών. Τείχη άτινα, και ίνα ώμεν πραγματισταί, έπεσαν προ αρκετού μεταπολιτευτικού καιρού.

Σαφέστατα και δεχόμαστε υβδριδικό πόλεμο ακριβέ μου φίλε.! Αυτό που λέμε "Νεότερο Ελληνικό κράτος" έχει τελειώσει... το έχουν τελειώσει οι κάτοικοι της χώρας των Ελλήνων... με βασικά εργαλεία εξάρθρωσις, τους πολιτικούς.Το "Νεότερο Ελληνικό κράτος" δεν έχει τελειώσει τώρα... αλλά εδώ και δεκαετίες. Εμείς πάλι από την μεριά μας, εδώ και αρκετά χρόνια, έχουμε επισημάνει του τι, και πως έρχεται. Υπάρχουν 3 ομάδες:

1)Μια πολυδαίδαλη μειοψηφία είναι οργανωμένη, κάτω από ένα βασικό σχέδιο... με ελάχιστες παραλλαγές... τότε πίσω από αυτή την "οργανωμένη μειοψηφία" κρύβεται ΙΕΡΑΤΕΙΟ.
2) Οι μάζες, που αν και έχουν την ισχύ του όχλου.... ουδέποτε θα καταφέρουν κάτι το σημαντικό υπέρ των, γιατί δεν έχουν στο παρασκήνιο ένα αντίστοιχο ΙΕΡΑΤΕΙΟ, που να τους οργανώσει και να τους καθοδηγήσει κάτω από ένα ανάλογο σχέδιο, με ένα σκοπό και στόχο!!! ...και
3) Υπάρχει βεβαίως και μια τρίτη ομάδα ανθρώπων... που είναι παρατηρητές τόσο των Ιερατείων και των υποτακτικών αυτών, όσο δε και της μάζας του όχλου! Αυτή η τρίτη ομάδα ανθρώπων έχει την ΜΟΝΗ υποχρέωση να ενημερώνει τις μάζες, για αυτό που έρχεται... Όταν γίνει η ενημέρωση, αυτή η τρίτη και συνήθως "αθέατη ομάδα" ανθρώπων... καμία σχέση με ομάδες έψιλον κ.λ.π. απλά έχει τελειώσει σε αυτό το επίπεδο τον ρόλο της. Όποιος άκουσε.. άκουσε. Όποιος δεν άκουσε, δεν πειράζει θα έρθει η ώρα που θα την ακούσει!!!

Κανένας από αυτούς τους "παρατηρητές" δεν έχει την "αποστολή" να σώσει κανένα μαλάκα από την μάζα του όχλου, ούτε βεβαίως να δώσει την ζωή του για "ψυχές" που ΔΕΝ γεννήθηκαν για τίποτα άλλο, παρά για αυτό το οποίο έχουν επιλέξει να ΕΙΝΑΙ, με τις καθημερινές επιλογές τους.

Βέβαια σημασία δεν έχει τι θέλουν οι άλλοι, σημασία έχει τι θέλεις εσύ, τι θέλουμε εμείς.Το πρόβλημα των κατοίκων της νευραλγικής από πάση φύσεως, χώρας των Ελλήνων, είναι ότι έχουν ξεχάσει (έστω και ηθελημένα) τον ιστορικό τους ρόλο. Κάποτε θα πρέπει να τον θυμηθούνε, αν θέλουν να επιβιώσουν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΑΡΡΙΩΝ : Ως εκ τούτου αρκετοί πατριώται, ανθρώπινον αυτό, - και δεν ομιλούμεν δια 5οφαλαγγίτας τύπου ¨Παλαιού,¨- δικαίως τω λόγω επηρεάζονται και διακατέχονται ενίοτε από τοιούτα συναισθήματα πικρίας, αγανακτήσεως και απογοητεύσεως-καταπτοήσεως, και γιατί όχι και πανικού.

Ναι φυσικά υπάρχουν αυτές οι στιγμές που οι απλοί πατριώτες νοιώθουν απόγνωση και πανικό.! Αλλά εκεί υπάρχουν οι παρατηρητές που έγραφα πριν η τρίτη ομάδα ανθρώπων...οι οποίοι πρέπει να τους επαναφέρουν στην σωστή κατεύθυνση σκέψεως. Ο πανικός και η απόγνωση είναι κακοί σύμβουλοι. Αυτήν την δεδομένη στιγμή θέλω ΛΥΚΟΥΣ και ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ..και όχι πανικοβλημένους ανθρώπους. Αυτό που γίνεται τώρα είναι πόλεμος της πληροφορίας. Τίποτα περισσότερο πάρα μια σπιριτουαλιστικη προπαγάνδα από παντού . Και να μη θες να πέσεις στην παγίδα σαν το πρόβατο οδηγείσαι μέσα της. Βρωμάει ο τόπος από "έγκυρους", "έγκριτους" και "αμερόληπτους" "ειδικούς" των στρατιωτικών θεμάτων....που δεν γνωρίζουν την τύφλα τους και τρομοκρατούν ακόμα περισσότερο τον κόσμο. Δεν χρειάζεται πανικός...ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ και ΟΡΓΑΝΩΣΗ.

Η κρισιμώτερη φάση ενός πολέμου είναι η προ της αρχής αυτού κατάσταση. Εδώ ζυγίζονται οι δυνάμεις, υλικές και ηθικές, των εμπολέμων, εδώ συνειδητοποιείται ότι από ένα ναι ή ένα όχι εξαρτάται η σωτηρία ή η απώλεια.Ο ιστορικός Θουκυδίδης πολλαπλώς επαινούμενος σήμερον για πολλές αρετές του σε όλον τον κόσμο, είναι, ως πιστεύω, ο δεινότερος αναλυτής της εν γένει κρίσεως.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΑΡΡΙΩΝ : Οι εμπειροπόλεμοι λένε ότι αυτός που αγνοεί ή υποτιμά τον φόβο του προσποιούμενος αφοβίαν κινδυνεύει να ¨σπάσει¨ την στιγμήν της μάχης και να απωλέσει το θάρρος του και την ψυχή του μάλλον ή ο ανησυχών και φροντίζων δια το ηθικόν του ανεπαρκές.

Σίγουρα όλοι φοβόμαστε κάποια στιγμή...αλλά ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ.!!Από την άλλη, αν ο φόβος είναι η άγνοια..του τι σε περιμένει. Όταν κάποιος γνωρίζει ο φόβος φεύγει γρηγορότερα. Είναι στην φύση του ανθρώπου του "σιδηρούν γένους", η άγνοια και ο φόβος.
Έχουμε να αντιμετωπίσουμε 3 καταστάσεις :

1) Επίθεση: Πολεμάμε με οτιδήποτε έχουμε στα χέρια μας, και τους γανώνουμε τα σπρεντοκέρατα.
2) Πάγωμα: Κάποιοι θα πάθουν σοκ και μπλοκάρουν σε όλα τα επίπεδα.
3) Φυγή: Κάποιοι θα το βάλουν στα πόδια, θα διαλέξουν τη φυγή για να μην κινδυνέψουν…

Λίγοι όμως θα έχουν τα «κάκαλα», ώστε να αντιδρούν έστω και αυτόνομα, όταν θα έρθει η ώρα.