ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

Ντ. Μπακογιάννη: Πρόσφυγες-μετανάστες να δουλέψουν ως εργάτες γης

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Όταν το 2016 σαν σχολιαστής μέσα σε κάποιο ιστολόγιο, μιλούσα για την Ντοράκλα και έλεγα τι είναι...τότε οι φανατικοί Ν.Δούληδες και κομματικά κοπρόσκυλα είχαν πέσει να με φάνε, και μιλούσαν τότε για "κοινή λογική". Τώρα πως τους φαίνονται  όσα λέει η Ντοράκλα μιας και είχαν και προσωπική οικογενειακή σχέση με το Μητσοτακέικο;; Προσωπικά ο γράφων τα περίμενε όλα αυτά, και δεν θα έπρεπε να σας  κάνει τόσο μεγάλη έκπληξη η διαχείριση του Μεταναστευτικού σε αυτή την χώρα, ούτε και εσάς. Όταν σύντομα η πατρίδα θα μετατραπεί σε τεμαχισμένο προτεκτοράτο Ειδικών Οικονομικών ζωνών που θα το φυλάνε μισθοφόροι σιγά να μην αντιδρά ο πακιστανός ο σομαλός ο Νιγηριανός και ο αλγερινός για τα εργατικά του δικαιώματα..Σιγά να μην συνδικαλιστούν οργανωθούν και κάνουν και απεργίες αυτοί που στις χώρες προέλευσης τους και τον ισλαμικό νόμο την αριστερά την εξισώσουν με τον διάβολο....Αυτά γίνονται μόνο από τους Έλληνες ντεμέκ "αριστερούς" και για αυτό δεν μας θέλουν σε αυτήν την χώρα ούτε για εργάτες..Για αυτό θα μας πάρουν τα σπίτια οι τράπεζες και θα τα δώσουν σε μετανάστες ,για αυτό υπηρετούν "αριστεροί" και "δεξιοί" μνημόνια και διώχνουν κατά χιλιάδες τους Έλληνες στο εξωτερικό. Σε αυτό το βρώμικο παιχνίδι δυστυχώς βρήκανε τους χρήσιμους ηλίθιους αλληλέγγυους συμμάχους. Αν δεν πάνε στο διάολο όλοι τους...αριστεροί, δεξιοί, φασίστες, βασιλικοί, χουντικοί, πασοκτσήδες, κκουέδες και λοιπές κοπτοραπτούδες...οι Έλληνες δεν θα δούμε πότε άσπρη μέρα.Ο αριθμός των Ελλήνων κατοίκων της Ελλάδας, έχει παραμείνει σταθερός από την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου μέχρι σήμερα..πάντα λίγοι είμαστε...και πάντα λίγοι ενσαρκωνόμαστε και εκδηλωνόμαστε με σάρκα σε αυτήν την γη. Ο αριθμός μας...ποτέ δεν αλλάζει. Ανάμεσα μας ζούνε φυσικά και ελληνόφωνοι, ελληνογενείς, και άλλα...είδη.!

Πρόταση να χρησιμοποιηθούν όσοι πρόσφυγες-μετανάστες βρίσκονται σε Κέντρα Υποδοχής στα νησιά και το επιθυμούν ως εργάτες γης, έχοντας δουλειά και στέγη, κατέθεσε η βουλευτής της Ν.Δ. Ντόρα Μπακογιάννη, υποστηρίζοντας ότι κατ’ αυτόν τον τρόπο μπορούν να δοθούν προσωρινές άδειες παραμονής.
«Η πρότασή μου είναι να πάμε συγκεκριμένα στη Μόρια και να πούμε "ποιος θέλει να γίνει εργάτης γης ρε παιδιά;". Είμαι περίεργη να δω ποιοι θα ανταποκριθούν. Ή έχουν μπει σε μια λογική ιδρυματοποίησης; Υπάρχουν υπουργοί που το κουβεντιάσαμε και νομίζουν ότι αυτό το πράγμα μπορεί να περπατήσει, θα το δοκιμάσουμε κι αυτό. Εργάτες γης χρειάζεται η ελληνική ύπαιθρος», τόνισε  συγκεκριμένα η κα Μπακογιάννη μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Παράλληλα σχολιάζοντας τις αντιδράσεις σε τοπικές κοινωνίες για το μεταναστευτικό, σημείωσε ότι η κοινωνία είναι, μέχρι ενός σημείου, δικαιολογημένη, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτες ακραίες εκδηλώσεις τύπου «ρίχνω πέτρες, πάω να βουλιάξω, ψήνω χοιρινά μπροστά στη μύτη του αλλουνού».

Η Ντόρα Μπακογιάννη έστειλε μήνυμα και στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας εκφράζοντας την ελπίδα να έχουν τελειώσει οι όποιες «αρρυθμίες» είχαν παρατηρηθεί το προηγούμενο διάστημα, προσθέτοντας ότι ενοχλήθηκε από «απάνθρωπες λογικές. Με ενοχλεί πάρα πολύ η έλλειψη ανθρωπιάς. Αν για κάτι είμαστε γνωστή ως χώρα είναι γι' αυτές τις δύο λέξεις: ανθρωπιά και λεβεντιά».
Σχετικά με τις τελευταίες επιχειρήσεις της Αστυνομίας, η κα Μπακογιάννη χαρακτήρισε απολύτως επιτυχημένο υπουργό τον Μ. Χρυσοχοΐδη, υπογραμμίζοντας ότι η ασφάλεια είναι προϋπόθεση της ελευθερίας μας.
Αναφορικά τέλος, με την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στην πορεία του Πολυτεχνείου, υποστήριξε ότι «είναι πολύ δύσκολο να είσαι τέως πρωθυπουργός, να έχεις καθίσει με τον Τραμπ και τους ηγέτες των άλλων χωρών και μετά να χωρέσεις και το ''καρπούζι'' του διαδηλωτή. Αν δείτε τη γλώσσα του σώματος του κυρίου Τσίπρα, αισθανόταν άβολα».
Κατά την κα Μπακογιάννη, αυτή την περίοδο ο κ. Τσίπρας βρίσκεται ακόμη σε εσωτερική σύγχυση, όμως και κανα χρόνο, όπως είπε, θα έχει βρει την ταυτότητά του.

Πηγή

1 σχόλιο:

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ήδη η πατρίδα μας έχει μετατραπεί σε προτεκτοράτο ξένων δυνάμεων. Το σχέδιο τους αυτό το προγραμματίζουν χρόνια τώρα. Η λαθρομετανάστευση δεν είναι κάτι καινούργιο. Μπαίνουν εδώ και. Χρόνια στην. Ελλάδα (από εποχής Χούντας μας είχαν φέρει πακιστανούς εργάτες εδώ για να ρίξουν την τιμή στα μεροκάματα) μικρός αριθμός στην αρχή δοκιμαστικά για να δουν αν μπορούν να μας τους επιβάλουν.

Μετά μας πτώχευσαν σιγά σιγά πάλι με πρόγραμμα και ύπουλο τρόπο Αυτό κρατά δέκα χρόνια Αφού μας ισοπέδωσαν τελείως σε όλα τα επίπεδα και βεβαίως μας μελέτησαν πολύ καλά βλέποντας πως δεν αντιδρούμε άνοιξαν τις πύλες για να επιτύχουν την αλλαγή του πληθυσμού με την λαθρομετανάστευση κυρίως από Ασιατικές χώρες.Διότι οι λαοί αυτοί υποτάσσονται εύκολα. Έτσι έχουν μάθει να ζουν με σκυμμένο το κεφάλι. Οι Άτλαντες πάντα ήθελαν...ΔΟΥΛΟΥΣ.!
Για όλα αυτά που περνάμε σαν λαός φταίνε οι πολιτικοί μας όλων των παρατάξεων.