ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ...Ε.Ο.Ζ.!

Γράφει ο Λύκαστρος :

Έχουμε ξαναγράψει εδώ στο ΖΕΥΣ ΕΛΑΥΝΩΝ το τι εστί E.O.Z όταν μιλούσαμε για την ίδρυση μίας δεύτερης  ΝΕΟΜ στην Θράκη. ....αλλά ας τα ξαναθυμίσουμε.
Οι ειδικές οικονομικές ζώνες είναι ένα από τα νέα και σύγχρονα αναπτυξιακά μοντέλα που χρησιμοποιούν οι τριτοκοσμικές και αναδυόμενες οικονομίες..Το καθεστώς λειτουργίας τους είναι η παραχώρηση ολόκληρων περιοχών από το κράτος σε ειδικούς φορείς που προστατεύουν την περιοχή ακόμη και με τάγματα ασφαλείας..Βασική προϋπόθεση λειτουργίας τους είναι τα φθηνά εργατικά χέρια που τους μεταφέρουν από τρίτες χώρες ως συντελεστές παραγωγής και χωρίς δικαιώματα ,σε χώρες με δημογραφικό πρόβλημα. Μην σας κάνει λοιπόν καμία έκπληξη ο τρόπος διαχείρισης του μεταναστευτικού στην Ελλάδα μην σας κάνει καμία έκπληξη πως όλες αυτές οι περίεργες αλληλέγγυες ΜΚΟ χρηματοδοτούνται από διάφορα επενδυτικά σχήματα και πολυεθνικές.


 Διώξανε τα καθάρματα 1.000.000 κόσμο σε 11 χρόνια, νέους ανθρώπους στη μετανάστευση! Όλοι αυτοί ΔΕΝ πρόκειται να γυρίσουν πίσω στην Ελλάδα, γιατί πήγαν σε (τουλάχιστον) οργανωμένες κοινωνίες! Την Ελλάδα έχουν σκοπό να την κάνουν μια πελώρια Ειδική Οικονομική Ζώνη και θέλουν πάμφθηνα χέρια (και αλλοδαπά) χωρίς δικαιώματα! Ήδη όσα παιδιά μείνανε εδώ συνήθισαν να δουλεύουν για 3-4 κατοστάρικα 12ώρα χωρίς υπερωρίες και με τους αλλοδαπαλβανούς να κάνουν κουμάντο στα εργοστάσια και τις βιοτεχνίες....Το έγκλημα που πάει να γίνει στην Θράκη , στην Μακεδονία και αλλού δεν είναι καινούργιο....έχουν βάλει το χέρι τους όλα τα πολιτικά λαμόγια για να συντελεστεί εδώ και χρόνια...η Ντοράκλα , CIPRAS , ο Άκερμαν (καθαρόαιμος Άτλαντας)....όλα Ν.Δουλάκια και Τ$ιπράκια .! Το σχέδιο ΕΟΖ το ξεκίνησε η Ντόρα κατόπιν εντολής από τα κεντρικά της φυλής της,  το συνέχισε  ο Φοινικοβαβυλώνιος CIPRAS....για να το τελειώσει το Cooli.

Το σχέδιο ΕΟΖ στην Θράκη σχετίζεται και με την ίδρυση του DEB που είναι το εξτρεμιστικό κόμμα των μουσουλμάνων της Θράκης DEB/KIEΦ που το ξεκίνησαν το 2010 , και ω τι σύμπτωση τότε την ξαναδιόρισαν την Ντόρα  (σαν ΥΠΕΞ επί Καραμανλή) για να "προωθήσει" εκεί τα γνωστά θέματα και να τους κάνει τα θελήματα.Δεν ήταν τότε τυχαίος ο διορισμός της ως ΥΠΕΞ. Το ίδιο αυτό κόμμα DEB το αναγνώρισε και ο CIPRAS ....ΕΝΤΟΛΈΣ ΕΔΙΝΕ ο Γιόζεφ Ἄκερμαν. Στην υπόθεση εμπλέκονται ΜΚΟ του Σόρρος αλλά και η DEUTSCHE BANK.

Μην σας κάνει καμία έκπληξη πως σε αυτό το παιχνίδι βρήκανε συμμάχους τους χρήσιμους ηλίθιους της αριστεράς που ζουν και λειτουργούν με ιδεολογίες της δεκαετίας του 60 και δεν έχουν πάρει χαμπάρι πως γίνανε εργαλεία εξυπηρέτησης αυτών των συμφερόντων...Ακριβώς αυτό θα γίνει , τα κοσμοπολίτικα νησιά μας τουριστικός προορισμός για κάθε ανωμαλία και η υπόλοιπη Ελλάδα εργοτάξιο με φθηνά εργατικά χέρια .....Νομίζω πια πως έχουμε καταλάβει τι γίνεται και τι θα γίνει , ξέρουμε πια πως η Δ.Μακεδονία όπου και οι μονάδες της ΔΕΗ μόλις περάσουν στα χέρια των ιδιωτών όχι μόνο θα ανακαλύψουν ξαφνικά οι "ειδήμονες " πως ο λιγνίτης είναι άκακος και φιλικός στο περιβάλλον , άλλα θα ανοίξουν και οι δουλειές για τους τουρίστες -εποίκους που περιμένουν στα ξενοδοχεία και τότε ......καλώς ήρθατε στο ιδιόκτητο προτεκτοράτο μεσαιωνικού τύπου στην καρδιά της Ευρώπης ,και όλα αυτά τα σενάριο της κόλασης θα γίνει φοβάμαι με ιλιγγιώδεις ταχύτητες ....Σύντομα η χώρα θα κατανεμηθεί και θα μοιραστεί κατά τον σχεδιασμό που επιβάλουν τα αριστερά και δεξιά μνημόνια θα εγκατασταθούν υποτίθεται μεταναστευτικά κέντρα υποδοχής όπου θα φυλάσσονται από στρατό άγνωστης προέλευσης..Τα καλύτερα έπονται..


Δεν υπάρχουν σχόλια: