ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ & ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΜΗΝΥΘΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ

Άρθρο 231 - Ποινικός Κώδικας - Υπόθαλψη εγκληματία

1. Όποιος εν γνώσει ματαιώνει τη δίωξη άλλου για κακούργημα ή πλημμέλημα που διέπραξε ή την εκτέλεση της ποινής που του επιβλήθηκε ή του μέτρου ασφάλειας (άρθρα 69-76 και 122) τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι τριών ετών.
2. Η υπόθαλψη μένει ατιμώρητη αν ο υπαίτιος την τέλεσε υπέρ κάποιου οικείου του.

Γράφει ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ  όταν στα Γιαννιτσά οι Δυνάμεις Ασφαλείας "'εσπασαν" το μπλόκο των κατοίκων για να περάσουν οι αλλοδαποί μουσουλμάνοι.!!!  Δεν θα ξεχάσουμε ΠΟΤΕ τι διέπραξαν, ΟΛΟΙ θα βρεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.  Ας μην νομίζουν ότι όλα αυτά θα μείνουν ατιμώρητα.!!
ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ! ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΑ ΑΣΦΑΛΗΣ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΔΙΕΞΑΓΕΙ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ! ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ!

Το ΕΞΑΜΒΛΩΜΑ που ψήφισαν προχθές οι εθνοπροδοτες για να μας εξισλαμίσουν θα ακυρωθεί ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ με το καλό ή το κακό! Χρειάζεται όμως Συστράτευση ΟΛΩΝ των Ελλήνων. Μην περιμενετε από 5 δικηγόρους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα. ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ. ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ. ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ "ΑΓΑΠΗ" ΚΑΙ "ΠΡΟΔΕΡΜ" ΝΑ ΤΟ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΩΣ ΕΔΩ.!! ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ...ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΑ.!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο.
Δημοσιεύστε ομως τη μήνυση να την κάνουμε και μεις.