ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος έχει ήδη ξεκινήσει...

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Χαίρομαι διότι ο κύριος Αδαλής με το σημερινό του άρθρο μας επαληθεύει απόλυτα, όταν στις 17 Μαρτίου του 2018 (1.5 χρόνο πριν) μιλούσαμε και σας γράφαμε ότι έχουμε ήδη μπει για τα καλά στον Γ.Π.Π  ΕΔΩ ότι : ..." Με το κλείσιμο του Α΄μέρους του Γ΄Π.Π. που πλησιάζει, κλείνει ένας μεγάλος μυθιστορικός κύκλος 3.000 ετών συμβατικής μυθιστορίας. Που ξεκινάει από την εμφύλια σύγκρουση μεταξύ Πελαγικού και Αχαϊκού Άργους ".!!
Επίσης ΕΔΩ σας είχαμε ξαναμιλήσει πριν ένα χρόνο για τα 2 πρώτα μέρη του Γ.Π.Π ..." θα πρέπει κάποιοι να καταλάβουν ότι μέχρι να έρθουν τα γεγονότα της Κωνσταντινούπολης, που αφορούν το 1ο μέρος του Γ.Π.Π.".....και...." Ο  πληθυσμός της Ελλάδας θα έχει μειωθεί δραματικά, από τις πολιτικές επιλογές των κατοίκων αλλά και του πολιτικού προσωπικού της χώρας των Ελλήνων… και τόσο οι Η.Π.Α. όσο και η βόρεια και κεντρική Ευρώπη θα βρεθούν αντιμέτωπες με ευρείας κλίμακας γεωλογικές και γεωγραφικές ανακατατάξεις, λόγο της επερχόμενης κλιματικής αλλαγής. Αμέσως μετά θα έρθει το 2 μέρος του Γ.Π.Π. που δεν έχει σχέση με σύγκρουση με τα των Κινέζων, η νεότερων Ατλάντων".!!
Απλά ο κύριος Αδαλής σας το έδωσε με οικονομικούς πίνακες. Αυτό που ο κύριος Αδαλής αποκαλεί "ισλαμική ένωση", επίσης σας το είχαμε γράψει ότι θα προσπαθήσουν να το κάνουν ΕΔΩ ...:
" Όποιοι και αν κυριαρχήσουν θα έχουν για έδρα τους την Κωνσταντινούπολη η μη ισλαμιστές θα αναγεννήσουν την Β΄Ανατολική Ρωμαϊκή αυτοκρατορία (που δεν θα έχει για βασιλικό οίκο την οικογένεια από την Σαξονία), εάν κυριαρχήσουν οι ισλαμιστές θα φτιάξουν το σαντζάκι της Ορόμπρα (που δεν θα έχει για βασιλικό οίκο την οικογένεια από την Σαξονία). Κάπως έτσι και από τις δυο πλευρές του Αιγαίου θα αρχίσει μια τεράστια εθνικοθρησκευτική παρτούζα… όπου από αυτή την σφοδρή παρτούζα, θα κριθεί αν η Ορθοδοξία η το Ισλάμ, με έδρα την Κωνσταντινούπολη, θα συγκρουστεί στο μέλλον με τους νεότερους Άτλαντες… δηλαδή την Κίνα."'.!!!!  
Γράφει επίσης ο κύριος Αδαλής για την στρατιωτική άσκηση που είχε γίνει στην Μέση Ανατολή και έκανε εντύπωση στην Δύση, υπό την διοίκηση Τούρκου στρατηγού.....κύριε Αδαλή αυτό είναι το λεγόμενο Αραβικό/Μουσουλμανικό  Ν.Α.Τ.Ο που είχαμε πρωτομιλήσει - γράψει ΕΔΩ και ΕΔΩ στο ΖΕΥΣ ΕΛΑΥΝΩΝ .
 KAI OXI O ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ..ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ.

Το ΑΕΠ (Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν) μιας χώρας, ως μακροοικονομικός δείκτης, δεν λέει και πολλά πράγματα. Ακόμα και η επιμέρους ποιοτική ανάλυσή του, λίγα έχει να προσφέρει στην απεικόνιση της πραγματικής οικονομίας καθώς και του βιοτικού επιπέδου των πολιτών της εκάστοτε χώρας. Διότι όπως λέμε και στην πιάτσα οι οικονομολόγοι, «μπορεί τα νούμερα να ευημερούν αλλά οι πολίτες να υποφέρουν».
Από το 2007 διαπίστωσα ότι η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει κρίση χρέους και αρθρογράφησα τεκμηριωμένα, προειδοποιώντας (από τότε) για την χρεοκοπία του 2010. Στη συνέχεια ξεκίνησα έρευνα για μια σειρά περίεργων καταστάσεων, που συνέβαιναν σε διάφορες οικονομίες του πλανήτη. Μια έρευνα που έκτοτε την επικαιροποιώ όποτε χρειάζεται και χρησιμοποιώ την διακύμανση του ΑΕΠ. Εύλογα, λοιπόν, θα αναρωτηθείτε: «μα το ΑΕΠ, για το οποίο εσύ ο ίδιος παραδέχεσαι ότι ως δείκτης δεν αποτελεί κάποιο σημαντικό στοιχείο αξιολόγησης;»
Στην οικονομετρία, οι δείκτες έχουν ελάχιστη σημασία μπροστά σε ένα άλλο μέγεθος το οποίο εξιτάρει τους οικονομέτρες ερευνητές. Κι αυτό είναι η διακύμανση. Η διακύμανση ενός δείκτη ιστορικά, συγκρινόμενη με την διακύμανση ενός άλλου μπορεί να βγάλει "λαυράκια" για έναν οικονομέτρη και να στρέψει την έρευνα προς άλλες κατευθύνσεις και να αποδείξει απίστευτα πράγματα, ακόμα κι όταν συγκρίνεις ανόμοια οικονομικά μεγέθη.

Επειδή όλα αυτά απαιτούν αυξημένες γνώσεις και βαθιά επίγνωση του διεθνούς επιχειρείν, αποφάσισα να χρησιμοποιήσω έναν ευρέως γνωστό δείκτη, το ΑΕΠ, έτσι ώστε να κατανοήσουν άπαντες, ακόμα και όσοι δεν έχουν ιδέα από οικονομία, τι συμβαίνει στον πλανήτη και που βαδίζουμε. Αλλά και που θα πάει η κατάσταση που ζούμε όλοι μας. Τα στοιχεία που χρησιμοποιώ, είναι όλα από την ίδια πηγή, την Παγκόσμια Τράπεζα, και αφορούν χρονολογικές σειρές ταξινομημένες από το έτος 1960 ως το 2016.

Για ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.

Δεν υπάρχουν σχόλια: