ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΕΙ: "ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ" !

Γράφει ο Γιώργος Αδαλής: 

Αυτούς που λυπάμαι περισσότερο, είναι οι καθωσπρέπει κύριοι και κυρίες. Οι εκατοντάδες χιλιάδες politicaly correct συνάνθρωποί μας. Όλοι αυτοί που μας κοιτάν περίεργα ή ακόμη και με μίσος γιατί τους λέμε την αλήθεια κατάμουτρα. Όλοι αυτοί που ενώ ξέρουν ότι έχουμε δίκιο, εντούτοις δεν χάνουν ευκαιρία να μας χλευάσουν. Σ αυτούς θα απευθυνθώ λοιπόν σήμερα!
Ακούστε λοιπόν αντράκια και κοριτσάκια μου!
Ο χρόνος στην κλεψύδρα έχει τελειώσει ήδη. Μην αυταπατάστε.
Κάθε μέρα ένα καινούριο χωριό από λαθρομετανάστες, χτίζεται κάπου στην Ελλάδα. Και κάθε μήνα, μια πόλη από αλλοδαπούς σφηνώνεται κάπου στον χάρτη. Νέα γκέτο με άβατα ξεφυτρώνουν σε μεγάλες πόλεις.

ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ γιατί σας λένε μόνο τα νούμερα που καταφτάνουν στα νησιά. Περισσότεροι έρχονται από τον Εβρο, απλά αυτοί ΔΕΝ καταγράφονται ΠΟΥΘΕΝΑ προκειμένου να παραμένει σε ... αδράνεια η ψυχολογική σας κατάσταση. Διαφορετικά θα αντιδρούσατε αν σας έλεγαν ότι φέτος δεν έφτασαν μόνο 80.000 αλλά πάνω από 200.000 λαθρομετανάστες.

ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ γιατί "χτίζουν" πόλεις σε ολάκερη την Ελλάδα, ξοδεύοντας εκατομμύρια ευρώ, αλλά όταν ο σεισμός της 12ης Ιουνίου 2017 ισοπέδωσε ένα ολάκερο χωριό στην Λέσβο, αυτοί δεν έδωσαν δεκάρα. Άφησαν ένα χωριό να ερημώσει και δεν γύρισαν ούτε να τους φτύσουν τους κατοίκους εκεί.
Τρέχουν για να βοηθήσουν άλλες χώρες που δέχονται χτυπήματα, αλλά όταν χρειαζόσουν ΕΣΥ την βοήθειά τους στο Μάτι και στην Μάνδρα, ήταν ΟΛΟΙ απόντες και έμεινες αβοήθητος να κλαίς 125 συγγενείς και φίλους!
Σε έπνιξαν, σε έκαψαν σε βρόμισαν τις θάλασσες με τα ναυάγια και δεν άκουσες ποτέ ένα συγγνώμη! Ξέρεις γιατί;
ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ!
Και μπορεί σήμερα να μην το νιώθεις, αλλά όταν χτυπήσει την πόρτα σου ο σεισμός, η πυρκαγιά, η πλημμύρα, και ο φόβος, θα το νιώσεις καλά! Και τότε θα περάσεις το ποτάμι και θα θέλεις να έρθεις στην άλλη πλευρά! Στην πλευρά όλων αυτών που φωνάζουμε εδώ και χρόνια , "ΩΣ ΕΔΩ" !!!
Μέχρι τότε, κάνε εσύ τον πολιτικά ορθό αλληλέγγυο και ανθρωπιστή και σύντομα θα αντιληφθείς ΠΟΥ σε οδηγούν!

ΥΓ.
Όλα αυτά τα γράφω, εξαιτίας μιας συνάντησης που μόλις είχα, με έναν ... πρώην αριστερό και πρώην ... ψυχοπονιάρη της Βρίσας που ισοπεδώθηκε από τον σεισμό. Μετά από 2.5 σχεδόν χρόνια άστεγος, κατάλαβε πόσο άδικο είχε όταν έτρεχε ξωπίσω από τα διάφορα παρτάλια που πουλούσαν ανθρωπισμό προκειμένου να κάνουν τις μπίζνες τους! 2.5 χρόνια και δεν έχει γυρίσει ούτε ένας να τον δει.... Ελπίζω να μην χρειαστεί να φτάσετε κι εσείς στην θέση του προκειμένου να σοβαρευτείτε! Ελπίζω, αλλά δυστυχώς, θα φτάσετε κι εσείς εκεί. Και ίσως σε ακόμη χειρότερη θέση με όλα αυτά που θα συμβούν...
Μέχρι τότε, γελάστε ελεύθερα με αυτά που μόλις διαβάσατε. Άλλωστε, με όλα αυτά που θα συμβούν στα επόμενα χρόνια, σε κάθε έναν από εσάς, θα του κοπούν τα γέλια. Σε κάποιους θα τους κοπούν κάπως ... απότομα!


Δεν υπάρχουν σχόλια: