ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

Ρωσία-Αρκτικός: Ραντάρ εντοπισμού α/φών stealth, πολυηχητικών & βαλλιστικών

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Απόλυτα λογικό να τοποθετήσουν αυτό το ραντάρ εκεί στον Αρκτικό Κύκλο.! Όλες οι αναταραχές στους γεωπολιτικούς σχεδιασμούς και συσχετισμούς γίνονται από τις ανακαλύψεις μεγάλων κοιτασμάτων.! Μέσα στο 2019 μόνο 3 τέτοια τεράστια κοιτάσματα υδρογονανθράκων ανακαλύφθηκαν παγκοσμίως. Το ένα είναι στον Αρκτικό Κύκλο δίπλα στην θάλασσα του Μπάρεντς ( ναι εκεί που τόσα Ρώσικα υποβρύχια καταστράφηκαν "μυστηριωδώς") , σε μια άλλη θαλάσσια περιοχή γνωστή ως Θάλασσα του Κάρα...και μέσα στην χερσόνησο Yamal. Και αυτή η περιοχή βρίσκεται ΕΝΤΟΣ Ρωσικής επικράτειας. Βέβαια η Ρωσία έχει πρόβλημα χρηματοδότησης για την εκμετάλλευση αυτών των κοιτασμάτων, αλλά για αυτό βοήθησε η Κίνα  δίνοντας 12 δις δολάρια σε Ρωσικές εταιρείες ώστε να μπορέσει η Ρωσία να παράγει μεγάλες ποσότητες LNG από την πολύ πλούσια σε αέριο περιοχή της Β.Δυτικής Σιβηρίας στην Χερσόνησο Yamal. Για αυτόν τον λόγο και η Ρωσία ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ γη σε Κινέζους. Παίζεται ένα πολυδαίδαλο και πολυεπίπεδο "παιχνίδι" από τους μεγάλους "Παίκτες" αυτήν την στιγμή. Απόλυτη σχέση με το σημερινό άρθρο είναι αυτά που γράφαμε ΕΔΩ..."
Για τους Αμερικάνους η Αρκτική είναι ότι η Μεσόγειος για τους Έλληνες. Υπάρχουν 5 παίκτες που θα παίξουν γεωπολιτικά στην περιοχή, με πρώτη και καλύτερη την Ρωσία που είναι αυτή που έχει τα σημαντικότερα αποθέματα, ορυκτών πόρων, αλιείας, και τα οικονομικά της ενδιαφέροντα είναι συνδεδεμένα με τον Βορρά....Για την Ρωσία κάθε προσπάθεια στρατικοποιήσεως της Αρκτικής είναι "ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΙ". Τα τέσσερα κράτη της Αρκτικής και μέλη του  Ν.Α.Τ.Ο  θα πρέπει να το γνωρίζουν αυτό."

ΕΔΩ...:   " Η Αμερική από την άλλη ,βλέπει την κατοχή της διαδρομής της Βόρειας Θάλασσας που εκτείνεται κατά μήκος των ακτών της ως κρίσιμη για την εθνική ασφάλεια. ".
ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΑΜΕ ΕΔΩ ΜΕ ΤΙΤΛΟ.. " Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΚΤΙΚΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΩΣΕΙ ΑΡΚΤΙΚΗ ΜΕ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ."
Το δεύτερο ΤΕΡΑΣΤΙΟ κοίτασμα που ανακαλύφθηκε είναι στην .....ΜΕΣΟΓΕΙΟ.!! Για αυτό και οι ψευτομαγκιές της Τουρκίας. Διαβάστε το άρθρο του ΖΕΥ ΕΛΑΥΝΩΝ που γράφτηκε πολύ πριν όλοι αντιληφθούν καν τι παίζει , και θα καταλάβετε ΠΩΣ ενώνονται Μεσόγειος και Αρκτικός Κύκλος. ! Διότι όταν δημιουργείς ένα Παγκόσμιο Δίκτυο και ενώνεις μεταξύ τους ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΗΜΕΙΑ γίνεσαι ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ του πλανήτη.!!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ειδησεογραφικού πρακτορείου TASS, η Ρωσία πρόκειται να θέσει σε επιχειρησιακή λειτουργία το τρίτο κατά σειρά ραντάρ έρευνας μεγάλης ακτίνας, Resonans-N, εντός του Αρκτικού Κύκλου στο Αρχιπέλαγος της Novaya Zemlya.
Η πληροφορία αποδίδεται σε δηλώσεις του CEO του ερευνητικού κέντρου Resonans, κου Ivan Nazarenko. Το κέντρο Resonans έχει παραδώσει συνολικά πέντε τέτοια ραντάρ. Το τέταρτο δεν έχει ακόμη στηθεί προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες της επιχειρησιακής του αξιολόγησης, ενώ το πέμπτο βρίσκεται στη φάση της κατασκευής.
Σύμφωνα πάντα με ρωσικές πηγές, στο σύστημα Resonans-N αποδίδονται ικανότητες εντοπισμού αεροσκαφών και πολυηχητικών όπλων σε αποστάσεις της τάξης των 600 χιλιομέτρων, ενώ για βαλλιστικούς πυραύλους η δυνατότητα εντοπισμού αναφέρεται σε 1.200 χιλιόμετρα και ύψος 100 χιλιομέτρων (εκτός ατμόσφαιρας)!

Το αρχικό, μετρικού μήκους κύματος σύστημα, Resonans-N, εντάχθηκε σε υπηρεσία πριν από πέντε χρόνια, ενώ το τρίτο κατά σειρά, που έχει εγκατασταθεί στη Novaya Zemlya, θα ενεργοποιηθεί επίσημα εντός του Νοεμβρίου του 2019.

Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια: