ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Μετεγκατάσταση προσφύγων σε κτήρια σχολείων στον δήμο Σουφλίου!!

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Σουφλί...δηλαδή Έβρος, Θράκη...από τις πιο "ευαίσθητες" περιοχές της Ελλάδας. Γι αυτό έκλεισαν τα σχολεία δήθεν γιατί ήταν πολύ έξοδα!! Έχει δυστυχώς από χρόνια σχεδιαστεί αυτή η επιδρομή! Και η μπαρούφα της κρίσης για να εξουθενώσουν τον λαό έγινε και να χορεύει όπως του χτυπούν..Φτωχοποίησαν επίτηδες τον Έλληνα για να έρθει αυτή η στιγμή!!! Τα σχολεία στην μεταπολεμική περίοδο λειτουργούσαν με έναν δάσκαλο για  έξι τάξεις και δεν έκλεισαν ποτέ!! Τώρα ξαφνικά έγιναν το μεγάλο έξοδο του κράτους;;  Η Νέα Δημοπρασία είχε αυτές τις ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ αρχές πολύ πριν από τον συριζα, όταν ψήφιζε τα Δουβλίνα 1+2 καθώς και όλα τα μνημόνια αδιάβαστα, μαζί και αυτό του συριζα.

Σε δύο κτήρια σχολείων του δήμου Σουφλίου έχει αποφασίσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη να στεγάσει πρόσφυγες.
Ο αριθμός δεν είναι γνωστός, ούτε βέβαια μέχρι στιγμής έχει γίνει κάποια επισκευή σε κάποια κτήρια, στην πόλη του Σουφλίου και στα Λάβαρα, όπου σχεδιάζεται η μετεγκατάσταση.
Μέχρι σήμερα είχε εξαιρεθεί  η Θράκη   από την προηγούμενη κυβέρνηση, αλλά η σημερινή μάλλον δεν αντιλαμβάνεται κάποιες ιδιαιτερότητες .

Σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε την στάση των τοπικών φορέων σε αυτόν τον σχεδιασμό της κυβέρνησης  και οπωσδήποτε των βουλευτών του νομού που προεκλογικά υπόσχονταν λύση του μεταναστευτικού .

Πηγή

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


Μερικά γουρουνόπουλα στην αυλή των σχολείων ελεύθερα .
Ένα κάλεσμα με ψητά μπριζολάκια στην αυλή ,και γενικά σε χώρους που το κράτος φιλοδοξεί να έχει για την φιλοξενία τους .

Ας αφήσουν και το αίμα από τα ζωντανά στην αυλή .

ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ,ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ ΌΠΟΥ ΝΟΜΊΖΟΥΝ ?

Μπορεί να κληρονόμησαν τις έδρες τους στην βουλή αλλά η χώρα ανηκει σε εμάς .Καιρός να τους το δείξουμε .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΑΝΩΝΥΜΟΣ στις 10 Νοεμβρίου 2019 - 11:11 π.μ :
" αλλά η χώρα ανηκει σε εμάς .Καιρός να τους το δείξουμε . "

Συμφωνώ και επαυξάνω.!! Βρισκόμαστε στο λεπτό σημείο όπου το ΜΑΖΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ των Ελλήνων ενάντια στον λαθροεποικισμό, πρέπει να ΜΕΤΟΥΣΙΩΘΕΙ σε ΕΠΙΘΕΣΗ.! Αλλά για αυτό χρειάζεται οι λίγοι που έχουν «κάκαλα»,να δείξουν τον τρόπο και στους άλλους.

Ανώνυμος είπε...


Διαβάζω σε γνωστό μπλόγκ που πριν λίγο καιρό ,εσύ ,η Φαίδρα ,και ο Ερίωπας σηκώσατε θύελλες τα κάτωθι .

"Εάν ήταν να μπώ σε πόλεμο, τότε θα ήταν πρωτίστως εναντίον σας – διότι εσείς (το γελαδικό έθνος) είστε υπόλογοι, εσείς δεν τηρήσατε τους κανόνες και τις υποσχέσεις, άρα οι πρώτοι που θα έπρεπε να πάνε στον διάολο είστε εσείς, και κατόπιν το κάθε πιθήκι"

"Είχατε μιά ιδιαίτερη αντιμετώπιση και αξία, μόνο όσο εκπληρώνατε τον σκοπό της δημιουργίας του έθνους, αλλά αφού πρίν από χιλιάδες χρόνια, αυτό το πετάξατε στα σκουπίδια, αυτομάτως και ‘σείς κατρακυλήσατε σε υποδεέστερη θέση από αυτήν του κάθε κατιμά στο μπουρδέλο."

"Επιπλέον είπα και ξαναείπα, τον πόλεμο, αυτήν την φορά, θα πρέπει να τον δώσετε εσείς … εάν θέλετε βεβαίως βεβαίως – εγώ είμαι εδώ να ‘ΠΩ κάποια πράγματα, και δεύτερον να δώσω το ΌΡΑΜΑ, και να βοηθήσω να στηθεί ξανά ΕΛΛΑΔΑ"

Πραγματικά είστε αχτύπητοι βγάλατε στην επιφάνεια το πραγματικό πρόσωπο του γνωστού υβριστή.

Λίγο καιρό μετά το ομολογεί ο ίδιος διαχωρίζοντας την θέση του από το έθνος των Ελλήνων και την χώρα με τον καλύτερο τρόπο ." Είχατε μιά ιδιαίτερη αντιμετώπιση και αξία, μόνο όσο εκπληρώνατε τον σκοπό της δημιουργίας του έθνους,¨" είχαμεεεε εμείς και όχι αυτός .

Ως άνδρες και Έλληνες κυρίως, έχουμε να επιτελέσουμε ένα πολύ μεγάλο έργο που ίσως να μην έχει ξαναγίνει στην ιστορία της ανθρωπότητας. Με χαροποιεί όμως ιδιαίτερα πως και οι γυναίκες της φυλής μας είναι δίπλα μας ,αναγνωρίζοντας την θέση τους και τον ρόλο τους στον αγώνα.

Μπράβο σας που μας δείξατε αυτό που ήταν σχεδόν αδύνατον να καταλάβουμε.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ Ανώνυμο στις 10 Νοεμβρίου 2019 - 6:16 μ.μ

Φίλε σχολιαστή...όταν το ένστικτο μου λέει ότι κάτι δεν πάει καλά...έχει πάντα δίκιο.!! Τον είχα μυριστεί απο την αρχή..αλλά περίμενα να σιγουρευτώ.!!Τόσο μίσος και τόσο χαιρέκακος για ότι θα πάθει αυτός ο λαός δεν έχω ξαναδεί σε κανέναν.!!
Σίγουρα όλοι μας και εγώ μαζί...πολλές φορές έχουμε θυμώσει και νευριάσει με τις συνεχιζόμενες ανόητες ενέργειες των συμπολιτών γύρω μας. Αλλά ΔΕΝ τους βρίζουμε συνέχεια. Ούτε επιθυμούμε τον αφανισμό τους όπως αυτός.!!!

Φυσικά και ΔΕΝ είναι Έλληνας...Επειός Τελχίνας είναι.!! Για όσους δεν γνωρίζουν τι είναι ένας Τελχίνας μας εξηγεί πολλά ο Καλλίμαχος περί Τελχινών.... «φύτρα ...ειδικευμένη στον φθόνο που τρώει τα σωθικά σας».

Ο Επειός (< επώνυμος του λαού των Επειών, ή και από το ἔπειμι (πλησιάζω, ακολουθώ), "αυτός που προχωράει"..ΑΥΤΌΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ...ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ είχε για πατέρα του τον Ενδυμίωνα.!!! Και εδώ μας το ξεκαθαρίζουν οι πρόγονοι μας το τι εστί Ενδυμίων..." Αρκας γαρ ο Ενδυμίων ένιοι δε υπό Τυφώνος, υπο δε "Ατλαντος " .!!!!!

Αν αναλύσουμε όμως το όνομα Αρκάς ή ΑΡΚΑ...σημαίνει η Σελήνη...και όχι η Αρκαδία της Πελοποννήσου. Ο Ενδυμίων άλλωστε είχε ΑΠΟΛΥΤΗ σχέση με την Σελήνη.

Κατάλαβες τώρα τι μας έλεγε ο Αριστοφάνης;;; Από που είναι η καταγωγή του Παλαιού είπαμε;;; Από την συγκεκριμένη περιοχή..και ΔΕΝ διάλεξε τυχαία το όνομα ΠΑΛΑΙΌΣ....ΈΧΕΙ ΣΧΈΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΉ ΤΟΥ. Γιατί εγώ τον ρωτούσα και τον ξαναρωτούσα να μας πει...αφού μιλάει συνέχεια για Παλαιά Ελλάδα...τι σημαίνει το όνομα Αιγηίδα και από ΠΟΥ βγαίνει;;; Τρεις φορές τον ρώτησα...και απάντηση δεν έλαβα..εκεί βεβαιώθηκα. Κάποιος που διατείνεται ότι γνωρίζει για την Παλαιά Ελλάδα...έπρεπε να γνωρίζει ΤΙ σημαίνει και από ΠΟΥ βγαίνει το όνομα ΑΙΓΗΙΔΑ...διότι η ΑΙΓΗΙΔΑ ήταν και είναι η Παλαιά Ελλάδα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" "Εάν ήταν να μπώ σε πόλεμο, τότε θα ήταν πρωτίστως εναντίον σας – διότι εσείς (το γελαδικό έθνος) είστε υπόλογοι, εσείς δεν τηρήσατε τους κανόνες και τις υποσχέσεις, άρα οι πρώτοι που θα έπρεπε να πάνε στον διάολο είστε εσείς, και κατόπιν το κάθε πιθήκι"

Αγαπητέ ανώνυμε...ακριβώς αυτά είναι τα λόγια που λέει το Τυφώνειο Ιερατείο στους Έλληνες που τους έδωσαν πόδι από εδώ...διότι έκαναν τα αίσχη.!!Τους εκ διώξαμε από εδώ...για αυτό και λέει ότι δεν τηρήσαμε τις υποσχέσεις μας και τους κανόνες που είχαμε πει ότι θα τηρούνται για την ομαλή διαβίωση των ανάμεσα μας.!!! Τότε εκείνο τον μακρινό καιρό...εδώ στον Ελληνικό χώρο έγινε μια μεγάλη εκκαθάριση...ξεβρομίσαμε τον τόπο μας από δαύτους...έκαναν ανθρωποθυσίες...΄΄θυσίαζαν δούλους και έκαναν τα αίσχη.!! Θα θυμάσαι τις ανθρωποθυσίες που έκανε ο Λυκάων ο ΑΡΚΑΣ θυσίαζε βρέφη και τα έτρωγαν....αυτοί ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.!!
Επίτηδες συγχέουν τους ΑΡΚΑ-ΔΕΣ με τους Έλληνες.

Σεληνολάτρες και Τυφώνιοι του κερατά ήταν. Ακόμα έχουμε τα μπάσταρδα τους εδώ στην Ελλάδα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" "Είχατε μιά ιδιαίτερη αντιμετώπιση και αξία, μόνο όσο εκπληρώνατε τον σκοπό της δημιουργίας του έθνους, αλλά αφού πρίν από χιλιάδες χρόνια, αυτό το πετάξατε στα σκουπίδια, "

ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΕΔΩ.

Ότι μας ήθελαν και είχαμε αξία για αυτούς, εμείς οι Έλληνες...διότι ήθελαν να ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ...ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ.!!!ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΑΜΕ , ΤΟΥΣ ΣΟΥΤΑΡΑΜΕ ΚΟΙΝΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ...ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΙΞΙΑ...ΘΕΛΑΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΟ ΦΥΛΕΤΙΚΑ..ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΘΗΚΕΣ ΔΕΝ ΑΦΟΜΟΙΩΝΟΝΤΑΙ.!!

Όπως δεν αφομοιώνονται όλοι αυτοί οι λαθροεισβολείς που μας έρχονται με το έτσι θέλω (έτσι και τότε)...αλλά και να αφομοιώνονται ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ....θέλουμε το Έθνος μας να είναι καθαρό φυλετικά. Η αντιστροφή του αμιγούς του Έθνους...είναι από τις σημαντικότερες αποστολές μας.

Ανώνυμος είπε...

Μάλιστα τώρα κατάλαβα ,τι εννοούσε Ερίωπας με τον σχόλιο του για τον Ενδυμίωνα.

Τώρα κατάλαβα γιατί τον λες Επειό συνέχεια και από που πηγάζει ο φθόνος του .

Τώρα κατάλαβα γιατί η Φαίδρα είπε πως είναι από άλλη φυλή .

Αυτός θέλει να ξανά στήσει Ελλάδα ,και θέλει να τον εμπιστευτούμε .

Τώρα όλα είναι πιο καθαρά ως εικόνα .



ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Επειός Τελχίνας η Tur Han, συνώνυμο του Tel Han οι οποίοι είναι οι Ουρχάν και οι Τελχίνες, όλοι απ’ το ίδιο ακάθαρτο και ολέθριο γένος και ιδρυτές της Ε.Ε. των τοκογλύφων. Ο Silius Italicus [Punica] αναφέρει τις ληστρικές φάρες των Ρωμαίων και με διάφορες άλλες ονομασίες: Turheni, Εκτόριους, Τρώες, Δαρδάνιους, Κρονίους.

Κατάλαβες τώρα τι εστί Τελχίνας;;

Ανώνυμος είπε...


"Κατάλαβες τώρα τι εστί Τελχίνας;;"

Ναι πολύ καλά συνώνυμο με το Παλαιός .

Ανώνυμος είπε...


Αυτό που βλέπουμε ως λάθος οι άλλοι το παρουσιάζουν ως σωστό ,και το αναδημοσιεύουν ως τέτοιο .Θα τρελαθούμε εντελώς ....ή θα καταλάβουμε και τον ρόλο των υπόλοιπων εμπλεκόμενων .

Σε αναμονή .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ Aνώνυμο στις 10 Νοεμβρίου 2019 - 10:31 μ.μ
" ή θα καταλάβουμε και τον ρόλο των υπόλοιπων εμπλεκόμενων ."

Τα πράγματα είναι απλά, και απορώ ΠΩΣ δεν το έχετε καταλάβει ακόμα...δύο πράγματα μόνο να παρατηρήσει κανείς. Πρώτον ότι εκεί μέσα έχουν έναν ημιπαράφρονα δικομανή που δεν του ανεβάζουν σχόλιο σε ΚΑΝΕΝΑ άλλο σοβαρό ιστολόγιο , διότι όλοι γνωρίζουν την σχέση του με ντόπιες και ξένες μυστικές υπηρεσίες. Και δεύτερον τι κλίμα δημιουργούν εκεί με όλες αυτές τις λέξεις όπως..."γίδια"..."ζα"..."βοιδολαός" κ.λ.π Εφαρμόζουν καθ΄ υπαγόρευση σχέδιο αποδυναμώσεως ουσιαστικών αντιδράσεων δια της εγκαθιδρύσεως κλίματος απογοητεύσεως στους Έλληνες.!!! Που αυτό δηλώνει ότι άπο πίσω κρύβεται...μυστική υπηρεσία.!!

Ίδια ακριβώς περίπτωση με την περίπτωση "Μπιτάκου"....το ίδιο και εκείνη θέλει να ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΗ μια κίνηση και φιέστες για το Μακεδονικό.!! Το ίδιο και αυτοί θέλουν να ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ μια νέα Ελλάδα.!! Πολλές ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΕΣ βρε παιδιά....και από πίσω κρύβεται..ο Τζόκερ.!!!