ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

Αυτοί δεν το βρίζουν το πλοίο εδώ και 5 χρόνια;; Βλαμμένα είναι ή έχουν διπολική διαταραχή;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Άλλο και τούτο. Να ευχαριστείς για ένα πλοίο που είναι ξεπερασμένο όπως έλεγαν από το καλοκαίρι του 2023. Κάπως το 2024 έγινε πανίσχυρο. Μέχρι τώρα διαβάζαμε από αυτούς για τις πολλές ελλείψεις του και τους λίγους Aster 30 που δεν κάνουν ψαλίδια. 

Αυτοί δεν το βρίζουν το πλοίο εδώ και 5 χρόνια;; Βλαμμένα είναι ή έχουν διπολική διαταραχή;; Μιλάμε για ιστορικές κωλοτούμπες. 

Κανένα 'Think out of the box' που θα γράφει για αναβολή της υπογραφής των F35 (έτσι και αλλιώς άοπλα θα έρθουν), ώστε να τρέξει κάποιο πρόγραμμα σε ΠΝ και ΣΞ θα παίξει άραγε;; Βέβαια ξέχασα ότι αυτά δεν πληρώνονται εμπροσθοβαρώς, έχουν και το γνωστό καρτελάκι. Γελάει ο κόσμος μαζί τους.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χαχχαχαχα , πως αλλάζουν οι καιροί και ξεμπροστιάζονται τα γιουσουφάκια . Μετά το κράξιμο εδώ - αλλού και ειδικά στο τουίτερ σε λίγο θα τους προλόγιζε μετά μηνύσεων ο ζαραλίκος με τις στρατευμένες βλακείες που γράφανε . Έμπαινα σε ειδησιογραφικά ή το Χ και όποιος ταίριαζε με τις απόψεις τους έπαιρνε χ . Για αυτό αλλάξανε .
Και στα αστρόπλοια με το καλό

kakkos04

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα φίλε Κακέ...χαχαχα όπως τα λες. Έχουνε φάει πολύ κράξιμο από εμάς τα γλειφιτζούρια της Πρεσβείας. Και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε δες τι έγραψαν :

"Ο όρος LCS ή Littoral Combat Ship ή Πλοίο Παράκτιων Επιχειρήσεων είναι μάλλον προκλητικός για την ελληνική κοινή γνώμη. Μετά τη “σκληρή” φρεγατιάδα το 2020-2021, οι LCS απέκτησαν φανατικούς πολέμιους στην Ελλάδα".
https://flight.com.gr/thinkoutofthebox-lcs-independence-class/

Εμείς και μερικοί άλλοι είμαστε οι φανατικοί πολέμιοι.Ο μόνος λόγος που η φρεγατιαδα ήταν σκληρή και τοξική στον δημόσιο λόγο ήταν επειδή το μαγαζάκι τους και το κλαστερ έσπρωχνε το χειρότερο πλοίο με τον χειρότερο τρόπο προς εξυπηρέτηση των αφεντικών τους.

Αν και το πλοίο ήταν άχρηστο αλλά ήταν προκλητικά φτηνό θα μπορούσε κάποιος να το στηρίξει σε μια επαναφορά της θεωρίας της ψωροκώσταινας. Το θέμα είναι ότι πέραν όλων των άλλων η τράτα ήταν ακριβότερη και σε κτήση και σε χρήση. Ήταν και είναι προκλητικό.

Ανώνυμος είπε...

είτε έφαγαν κράξιμο από παντού (ο νεόκοπος πατριώτης πρ.πρέσβης Α'υ'φαντής* προχτές αποκάλεσε τις φρήντομ "αλουμινότρατες") και πρέπει να ανακτήσουν κοινό, είτε έπεσε γραμμή από τα κεντρικά "γράψε 2 καλά λόγια,"εντολή Κούλη" ήταν οι Μποελχαρά,πληρωμένες είναι,θα τους κοιμήσουμε και θα έρθουν και τα μαρχιμιζαδόρικα σαπιοκάραβα".
Πάντως, απ'ότι δείχνει το πράγμα , είτε θα μοιοραστεί το Αιγαίο πριν την άφιξη της 3ης Μποελχαρά, είτε θα κάν ουν κίνηση οι γκείτονα όταν θα έχουμε ΜΟΝΟ 3 Μπελχαρά 20 Βάηπερ, και αο Ραφάλ....
Πραγματικά θα 'ηθελα τις προβλέψεις σας για το άμεσο ακι μεσοπρόθεσμο μέλλον, απόπ παντού σφαλιάρες, και μεις γυρνάμε και τα άλλα 3 μάγουλα , μην μας πουν ομοφοβικούς.Βέβαια, όπως σχολίασα το πρωί, αυτή είναι η αποστολή της εκάστοτε κυβέρνησης στην Ελλάδα, και το κακό είναι ότι και μεις δεν έχουμε αρθεί στο ύψος των περιστάσεων,ακόπμα και ο κόσμος στο Σύνταγμα μαντρώθηκε από 2 μνημονιακά κόμματα (τσυριζα-Χρυσά αυγά) και τα παράτησε μετά.
ΞΕΝΟΦΔΟΧΩΦ