ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Το Ιράν χτύπησε την μυστική ισραηλινή βάση στα υψώματα του Γκολάν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η ισραηλινή κυβέρνηση είναι έξαλλη για έναν από τους στόχους που χτυπήθηκαν από την πυραυλική επίθεση του Ιράν πριν από δύο νύχτες. Αυτή η επίθεση κατέστρεψε τελείως μια μυστική βάση πληροφοριών του Ισραήλ . Αυτή που βλέπε στην εικόνα άνωθεν, στα Υψίπεδα του Γκολάν.

Σύμφωνα με ισραηλινές πηγές, η βαρύτερη ζημιά που προκλήθηκε στην ισραηλινή κυβέρνηση κατά τη διάρκεια της επίθεσης αντιποίνων του Ιράν είναι στην μυστική βάση πληροφοριών στα βόρεια των Υψωμάτων του Γκολάν* που βρίσκεται στο Jabal al-Sheikh (Όρος Ερμών**).

Η σημασία και η ευαισθησία αυτού του τόπου είναι τέτοια που ο ισραηλινός στρατός επέβαλε πλήρη απαγόρευση μέσων ενημέρωσης για αυτήν την περιοχή και όλα λογοκρίνονται και δεν επιτρέπεται εκτίμηση ζημιών και καμία δημόσια ανακοίνωση για αυτήν την βάση.

Αυτή η βάση πληροφοριών έπαιξε ρόλο στην πρόσφατη ισραηλινή επίθεση στην ιρανική πρεσβεία στη Δαμασκό και γενικά, τα τελευταία χρόνια, έπαιξε πολύ σημαντικό και εξέχοντα ρόλο στις επιχειρήσεις πληροφοριών κατά της Συρίας και του Ιράν.


Η βάση είναι τώρα κατεστραμμένη.

* Όλη η Συρία είναι κούφια από κάτω..Μιλάμε για τα υπόγεια Τυφώνεια στα οποία κάποτε μπήκε ο ΖΕΥΣ ΕΛΑΥΝΩΝ και έβαλε τάξη.... σας έχουμε ξαναμιλήσει για την υπόγεια υποχθόνια αυτοκρατορία. Υπάρχουν 7 υπόγειες κοιλότητες μέσα στην γη. Μία στην Μακεδονία, και μία κάτω από τα υψώματα του Γκολάν, για αυτό οι αρχαίοι μιλούσαν για "κοίλη Συρία". Η υποχθόνια αυτή αυτοκρατορία....έχει και το δικό της υπόγειο μετρό.

** Εκεί που δόθηκε η τελική μάχη. Λέτε η ιστορία να επαναληφθεί;; .

Δεν υπάρχουν σχόλια: