ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 30 Απριλίου 2024

Για να δούμε τώρα τι θα γίνει με την ένταξη του Κοσσόβου θα ψηφιστεί η θα αναβληθεί;;

 #BREAKING #China #Serbia JUST IN: The date for the Chinese leader's visit to Serbia has been set.

The President of China, Xi Jinping, will pay an official visit to Serbia on May 7 and 8. pic.twitter.com/1Q8KlZaLBF

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ο Πρόεδρος της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στη Σερβία στις 7 και 8 Μαΐου. Για να δούμε τώρα τι θα γίνει με την ένταξη του Κοσσόβου θα ψηφιστεί η θα αναβληθεί;; Η Κίνα έχει ρίξει πολύ χρήμα στην Σερβία.

Να πούμε πως στόχος τόσο των Κινέζων αλλά και των Αμερικανών είναι κυρίως να επηρεάσουν την Ευρώπη διότι αποτελεί το προγεφύρωμα της Ευρασίας. Χωρίς την Ευρώπη οι Αμερικάνοι είναι εκτός του παιχνιδιού ελέγχου της Ευρασίας.

Οι Αμερικανοί θέλουν να συνεχίσουν να έχουν το πάτημα ενώ οι Κινέζοι να τους εκδιώξουν. Για αυτό και οι ορδές των νέων λαθρομεταναστών Καδμείων για άλλη μια φορά εποφθαλμιούν με πάθος την γή των Ελλήνων και της Ευρώπης....ακριβώς όπως έκαναν οι ορδές του Κάδμου στην Θράκη όταν πατούσαν τα βρωμοπόδαρα τους στην ελληνική γη για να την κατακτήσουν. 

Πίσω από αυτήν την νέα ΕΙΣΒΟΛΗ των Καδμείων από Ασία και Αφρική κρύβεται το Τυφώνειο ιερατείο το οποίο ελέγχει την Κίνα. Η Κίνα είναι και θα είναι το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ χαρτί των Τυφωνείων πριν την ολοκληρωτική τους καταστροφή. Το παιχνίδι που παίζεται τώρα είναι πολυσύνθετο και πολύ βρώμικο. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα, και να συμπληρώσω κάτι, ότι ο πρόεδρας επισκέπτεται τη Σερβία στην επέτειο του βομβαρδισμού της πρεσβείας της Κίνας από τους αμερικάνους το '99
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ