ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 4 Απριλίου 2024

Θα είχε λογική από τους Αμερικάνους ο επανασχεδιασμός των FREMM και η όποια καθυστέρηση αν παράλληλα είχαν επιτύχει την αύξηση του φερόμενου οπλισμού.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Θα είχε λογική από τους Αμερικάνους ο επανασχεδιασμός των FREMM και η όποια καθυστέρηση αν παράλληλα είχαν επιτύχει την αύξηση του φερόμενου οπλισμού. Εξάλλου το κάθε ναυτικό έχει διαφορετικές ανάγκες. 

Ωστόσο μετά το φιάσκο των LCS και Zumwalt έπρεπε απλά να πάρουν, όπως και έκαναν, έτοιμο σχέδιο και να κουμπώσουν τα συστήματα/αισθητήρες που επιθυμούσαν για άμεση αύξηση των οροφών. Στην πραγματικότητα μιλάμε για πλοία δεύτερης γραμμής, ότι έπρεπε να είναι δηλαδή τα LCS. Πρώτης γραμμής είναι τα ΑΒ και η νέα κλάση αντιτορπιλικών.

Αντίθετα κατάφεραν ένα ακόμα πρόγραμμα να έχει καθυστερήσεις, ισχνή αύξηση οπλισμού και αύξηση κόστους. Ακατανόητα πράγματα. Εδώ κάποιοι ονειρεύονται το 2030 FFG από ελληνικά ναυπηγεία. Είπαμε η πραγματικότητα δεν αλλάζει και ας αναπαράγουν fake news κάποιοι. 

Και εδώ τα ντόπια λαμόγια μας έλεγαν ότι ήταν διαθέσιμες για την Ελλάδα το 19 και το 20 για παράδοση το 25.!!! Όταν θα παραλάβουμε πρώτοι το NGAD (το F-35 είναι απλά stepping stone) πριν ακόμα και από τους Αμερικάνους, τότε ας έρθουν να μας πουν αν δεν θα είχαμε την πρώτη FFG από ελληνικά ναυπηγεία το 2025. Πείτε όχι στα fake news.

Έχουν παραδοθεί δεν χτίζουν Άμυνα, απλά πληρώνουν φόρο υποτέλειας και όπου βγει. Στο ενδιάμεσο πλιάτσικο (αύξηση δημοσίου χρέους, αδιαφάνεια διακυβέρνησης, παράλυση θεσμών, κονδύλια RRF στον ανεμιστήρα, μοντέλο ανάπτυξης τουρισμός και golden visa κτλ).

Μεγάλο σφάλμα το γεγονός ότι η ΝΔούλα δεν πλήρωσε ποτέ εκλογικά για την χρεοκοπία της χώρας. Διοικούμαστε από ανίκανους (;) που δεν μπορούν να βάλουν σε τάξη το ίδιο τους το κόμμα και θέλουν να τρέξουν την χώρα. Παράνοια. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα.
Aρχισαν το πτώση και διάστρεμμα μα και αλλα συστημικά και μη μέσα ενημέρωσης να γραφουν για περισσότερες FDI,μα και για τις πλατφόρμες και τα συστήματα που προμηθευόμαστε δίχως τα απαραίτητα όπλα και πυρομαχικά.....
Επιτέλους άρχισαν να αντιλαμβάνονται κάποιοι αυτό που σας έγγραφα σε σχόλια καιρό τώρα... για την αξιοποίηση της προαίρεσης της τεταρτης FDI,σε συνδυασμό με διαπραγματεύσεις για περισσότερες μονάδες διαφορων τύπων από τους Γάλλους....
Ας ελπίσουμε μονο να μην είναι αργά.....
Ας σκίσουν επιτέλους το "σύμφωνο μετανάστευσης"που υπέγραψε ο Axel στο Μαρόκο και να διακόψουν άμεσα κάθε διευκόλυνση και επιδόματα σε ξενόφερτα μαμούνια,ώστε να βρεθούν οι πόροι για την Aμυνα.......

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

Ανώνυμος είπε...

F-21. For India, from India.

https://www.youtube.com/watch?v=VNIwVxhwLPM&t=98s

Τώρα αφού ο σουλτάνος παρήγγειλε τα F16 V70...μήπως να παραγγείλουμε εμείς F21;;;
Μήπως και μια συμπαραγωγή με την Ινδία;;;;;;

Απλός ανώνυμος σχολιαστής