ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Άραγε αυτοί που γράφουν για blue water navy, καταλαβαίνουν τι σημαίνει ή απλά πρόκειται για άσχετους/φαντασιόπληκτους;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Εμείς ΕΔΩ πάντως πάντως είχαμε μεριμνήσει και είχαμε προτείνει ήδη λύση για blue water navy, κανονικό όχι ημίμετρα με FFG, αν τα επιτελεία θέλουν και η πολιτική ηγεσία πληρώνει. Ναυτικό που θα μπορεί να υπηρετήσει την ελληνική αντίληψη και τα ελληνικά συμφέροντα.

Τι λέγαμε τότε : " Αντί να δίνουμε λεφτά για F35(λογικά θα πάνε 8-10 δις τα 40 κομμάτια) και επειδή η πολιτική ηγεσία δεν ψήνεται να δώσει λεφτά στα προγράμματα που έχουν προτεραιότητα (στόλος επιφανείας, υποβρύχια) να πάμε σε ναυπήγηση αεροπλανοφόρου από τους Γάλλους.

Παράλληλα αγοράζουμε 2 Mistral καθώς και 12+18 Rafale M(μεταχειρισμένα-νέα). Τέλος μπαίνουμε στο FCAS. Έτσι χαρούμενη και η ΠΑ και το ΠΝ. Πάμε για blue water navy με λίγα λόγια, κανονικό ορθόδοξο και κατεβαίνουμε Ταϊβάν να τους δείξουμε πως γίνεται. Όλο το πακέτο 12-15δις."

Άραγε αυτοί που γράφουν για blue water navy, καταλαβαίνουν τι σημαίνει ή απλά πρόκειται για άσχετους/φαντασιόπληκτους;; Έχουν εικόνα ποια ναυτικά θεωρούνται blue water και τι οικονομία έχουν από πίσω ώστε να στηρίξουν όλα τα μέσα που απαιτούνται;; Γεμίσαμε παπατζήδες .

Δεν υπάρχουν σχόλια: