ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Προσέξτε τι σκατά θα ρίξετε μέσα στις κάλπες. Έχουν καταστρέψει το ΠΝ μας, έχουν καταστρέψει την ΠΑ. Η χώρα κινδυνεύει.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Πραγματικά με αυτούς που έχουμε μπλέξει δεν ξέρεις τι να πρωτοσχολιάσεις. Κάθε μέρα και μια νέα ασυναρτησία.

Γιατί κάθε τρεις και λίγο ακούμε για υπογραφές ισραηλινών συστημάτων; Στην ουσία δεν προχωράει τίποτα αλλά και πάλι εγείρει ερωτήματα. Θα έχουμε ακόμα μια σειρά απευθείας αναθέσεων από τον ηθοποιό; Βέβαια υπάρχει πλάνο και η ''Ατζέντα 2030'', οπότε κανένας λόγος ανησυχίας.

Επαναλαμβάνουμε. Προσέξτε τι σκατά θα ρίξετε μέσα στις κάλπες. Έχουν καταστρέψει το ΠΝ μας, έχουν καταστρέψει την ΠΑ. Πάνε να αγοράσουν 20 F35 με τα λεφτά των 24 mirage και των 32 f16 blk 30, την στιγμή που οι διαθεσιμότητες των F35 σε αμερικάνικη  χρήση είναι στο 1/3. Η χώρα κινδυνεύει.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επειδή για 1η φορά από το 1988, σκέφτομαι σοβαρά να απέχω,θα ήθελα ν'αναπτύξω το σκεπτικό μου, αν θέλετε να μου πείτε και την γνώμη σας.
-Όσα κόμματα είναι εντός βουλής είναι ανθελληνικά και προδοτικά, πρώτα σ'ότι αφορά την χώρα, και 2ον στα όσα -υποτίθεται- πρεσβεύουν.Μόνη εξαίρεση το κόμμα της ΜΙΤ στη Θράκη,και το ΚΚΕ που πάντα προέβαλε τον ανθελληνισμό του με διάφορες προφάσεις "όχι στον ιμπεριαλισμό" για την Μικρασιατική εκστρατεία,"μην πολεμάτε τ'αδέρφια μας του Ιταλούς" γιατί ήταν σε ισχύ αλ=κόμα το Σύμφωνο Ριμπερντοφ-Μολότωφ, "είμαστε όλοι μετανάστες" και άλλα διεθνιστικά τσιτάτα.
Αν όμως διαλέξει κάποιος ένα κόμμα εκτός Βουλής σήμερα, αν αυτό δεν πιάσει το 3%, τότε οι ψήφοι πηγαίνουν στα κόμματα που θα το περάσουν.
Τρανό παράδειγμα η απατεωνιά που πάει να γίνει με τους "Σπαρτιάτες", που δεν παραιτούνται ομαδικά για να προκαλέσουν εκλογές -όπως θα'πρεπε να κάνουν τ Χρυσά Αυγά για να εμποδίσουν την συμφωνία των Πρεσπών.Αντίθετα, περιμένουν την απόφαση του Ανωτάτου δικαστηρίου (άλλος τίτλος-ανέκδοτο), για να μοιραστούν οι έδρες τους στα υπόλοιπα κόμματα.
Βέβαια,αν οι ψηφοφόροι και των 2 πιστεύουν ότι τα κόμματα αυτά είναι όντως "πατριωτικά", ε τι να πω. λυπάμαι που έχω τέτοιους συμπολίτες,που κοιτάνε συνθήματα, και δεν ψάχνουν λίγο το ποιόν τους πριν δώσουν ψήφο.
Από την άλλη, αν θές κάποιο "αριστερό" κόμμα π.χ. ΑνταρCIA, και δεν περάσουν το 3%, τότε ψηφίζεις κατά 70% ΝΔ,20% Γκόλντμαν Σάχς,και 10% ΠΑΣΟΚ καθώς κάπως έτσι μοιράζονται τα κουκιά
Δεν διαφωνώ για την διαμαρτυρία,όσο ήταν απλή αναλογική στις €υρωεκλογές ψήφιζα Λεβέντη (πριν 30 χρόνια,όχι όταν έγινε μόδα πριν 10)
Αρα αν θες να ψηφίσεις κάποιο "πατριωτικό κόμμα" - δεν έχω βρεί κάποιο, όσο και να ψάχνω,και πιό πρόσφατα, το σύνηθες άκυρο,λόγω ακριβώς της 2ης κατανομής.
Μόνο πέρυσι στα γενέθλια μου ψήφισα κάποιους -κατά δήλωση τους- "πατριώτες", όχι γιατί περίμενα κάτι πατριωτικό, αλλά γιατί ήταν απλή αναλογική, και γιατί ήταν "ψέκες αντεμβολιαστές" όπως εγώ.
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

Ανώνυμος είπε...

Υ.Γ.
Έφαγα 2 ώρες να βρώ ποιοί ψήφισαν υπέρ της εισδοχής του Κοσσυφοπεδίου στο Συμβόλαιο της €υρώπης,και μου έκανε εντύπωση, ότι δεν είχε €υρωβολευτές, ούτε κάποιον από το ΚΚΕ,την "πλεύση"τους "Σπαρτιάτες",τη "νίκη", μόνο ΝΔ-Συριζα-Πασοκ....
Καλός ο Ελαύνων, αλλά μάλλον πληρώνουμε την αρπαγή και τον πήδο που έριξε ο Ζεύς στην Ευρώπη πριν τόσες χιλιάδες χρόνια..Είπαμε metoo , αλλά το στραπόν έφτασε στα ιγμόρεια.
Και δεν ξέρω (ή μάλλον, ξέρω καλά) πως γίνεται ν'αποφασίζουν εξ'ονόματος μας κάποιες ομάδες χωρίς αυτές να είναι αντιπροσωπευτικές αναλογικά.
4 € το σάντουιτς-σουβλάκι (πίττα καλαμάκι για εμάς τους χαμοπυτζήδες)εδώ στη νήσο των Κυκλάδων,η μπετσίνα δεν ξέρω, πριν 2 χρόνια μου απαλλοτρίωσαν το αμάξι κάποιοι ευπαθείς και δεν κοιτάω τιμές
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ