ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Να τον ενημερώσεις Νικόλα πως θα πάρει ένα αρχίδι. Εάν δεν το πάρει, θα πάρετε από δύο εσείς εκεί στην κυβέρνηση.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Θα πάθουν πατατρακ στις κάλπες. Oι ευρωεκλογές γίνονται με ένα σκληρό Τ-Τετράγωνο* Άρη με Πλούτωνα. Μην ανησυχείτε μάγκες. Όπως θα εξαφανίσετε τους patriot και τους s300, έτσι θα εξαφανιστούν και οι ψήφοι. Αν συνυπολογίσουμε και τις οικογένειες ναυταίων και αεροπόρων, θα πέσει πολύ κλάμα.

Ήρθε ο Austin να μας κλέψει Patriot, S300, 24 Mirage 2005 και 32 F16 BLK 30. Να τον ενημερώσεις Νικόλα πως θα πάρει ένα αρχίδι. Εάν δεν το πάρει, θα πάρετε από δύο εσείς εκεί στην κυβέρνηση.

Την ώρα των αποτελεσμάτων η Σελήνη έρχεται στην τελευταία μοίρα του Καρκίνου, την λεγόμενη και αιρετική να κάνει ένα Τ-Τετράγωνο με Άρη και αντίθεση με Πλούτωνα. Κάτι πολύ "περίεργο" θα βγεί από αυτήν την κάλπη . Το οποίο δεν θα είναι κακό για εμάς Νικόλα μου...αλλά για εσάς. Άλλα θα περιμένετε και άλλα θα βγάλουν οι κάλπες. Αυτές οι ευρωεκλογές θα έχουνε τρομερές εκπλήξεις.

Και ίσως λέω Νικόλα μπορεί να είναι και οι τελευταίες ευρωεκλογές που θα γίνουν. Μπορεί μετά να μην υπάρχει Ευρωπαϊκή Ένωση.!!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μερικά από τα κόμματα και συνασπισμοί κομμάτων που κατέθεσαν αιτήσεις συμμετοχής στις ευρωεκλογές είναι:

Αν θεωρήσουμε ότι 1. Το WEF(παγκοσμιοποιητές του Νταβός) υποστηρίζει την ίση κατανομή του τίποτα στους πολλούς και τα πολλά στους μεγιστάνες και ολιγάρχες. 2. Ο κομμουνισμός υποστηρίζει την ίση κατανομή της φτώχειας σε όσο περισσότερους γίνεται. 3. Οι Έλληνες είναι χρεωμένοι με τα αεροδρόμια: Είναι στους Γερμανούς! Τα τρένα: Στους Ιταλούς!  Τα λιμάνια: Στους Κινέζους! Οι δρόμοι: Στους εργολάβους! Τα βουνά:Στους επενδυτές ανεμογ/τριών Γερμανούς! Οι υδρογονάνθρακες: Στις πολυεθνικές! Τα τσιμέντα: Στους Γάλλους! Το υπέδαφος στους Καναδούς και τα υπόλοιπα στο ΤΑΙΠΕΔ μέχρι το 2115, 4. Στατιστικά, το τελευταίο ελληνάκι θα γεννηθεί το 2181,5. Κάποιοι ονειρεύονται τη Μεγάλη Βουλγαρία, τη Μεγάλη Αλβανία, τα Μεγάλα Σκόπια (Βόρεια Μακεδονία), τη Γαλάζια Πατρίδα-Τουρκία, 6. Τα Funds εποφθαλμιούν τα ελληνικά σπίτια και γη, οι τσαμηδες της Αλβανίας θέλουν την τσαμουριά 7. Ν αποφύγουμε την διχόνοια και το εμφυλιακό χάος, τότε και μόνο τότε, μήπως ως Έλληνες, είναι πιο δίκαιο να υποστηρίξουμε γύρω στα 15 κόμματα με 6,5% το καθ ένα(δηλ από 2 ευρωβουλετές, ο ένας προσεγγιζεται ευκολότερα από funds!) περίπου - πάνω κάτω, ώστε να ακουστούν στα ευρωκοινοβουλευτικά έδρανα περισσότερες φωνές με ειρηνικό τρόπο;;;;
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 7,5%
ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖ. ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ – ΠΡΟΟΔ. ΣΥΜΜΑΧΙΑ 7,5%
ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής 7,5%
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ 7,5%
Μερικό σύνολο 30%

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ 6,5 %
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ – ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ 6,5%
ΝΙΚΗ 6,5%
ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ – ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ 6,5%
ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ 6,5%
ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (Ε.ΠΑ.Μ) 6,5%
Ομογενειακό Δίκτυο Ελλήνων Ευρώπης (Ο.Δ.Ε.Ε) 6,5%
ΚΙΝΗΜΑ ΦΤΩΧΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Κοντογιαννιδης 6,5%
ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ για την Εθνική Κυριαρχία και την Κύπρο (Ναζιστικό Χρέος) 6.5%
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑΣ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΡΔΗΝ 6,5%
Μερικό σύνολο 65%


Σε αυτή την τυχαία επιλογή έχουμε σύνολο 95%. Με τον τρόπο των πολλών θα μάθουν στην ευρωβουλή ότι δεν θέλουμε να είμαστε προτεκτορατο κανενός. Έχουμε χάσει πολλούς ελληνες στο όνομα της ελευθερίας.
Κίνημα 21
ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ
ΚΟΜΜΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ, ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Oικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ – ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
ΟΡΑΜΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΤΟΞΟ
ΚΙΝΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ
ΚΕΚΑ-ΑΚΚΕΛ ΜΑΖΙ για μια Ελεύθερη Ελλάδα
ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΕΑ ΑΡΧΗ
ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ – ΛΕΝΙΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Μ-Λ ΚΚΕ)
ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. – ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ-Μέτωπο της Αντικαπιταλιστικής, Επαναστατικής Κομμουνιστικής Αριστεράς και της Ριζοσπαστικής Οικολογίας-ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
ΜέΡΑ25 – ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ενωτική πρωτοβουλίαξ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ
ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ – ΛΑ.Ο.Σ.
ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ – Πρόδρομος Εμφιετζόγλου κ.λπ.
ΚΟΣΜΟΣ
ΚΑΘΑΡΣΗ – Νίκος Αντωνιάδης
Πράσινοι – Οικολογία
Οργάνωση για την Ανασυγκρότηση του ΚΚΕ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ
ΒΟΡΕΙΑ ΛΕΓΚΑ – ΚΡΑΜΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΙΧΑΚΗΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΠΑΓΙΑΤΗΣ κ.λπ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" μήπως ως Έλληνες, είναι πιο δίκαιο να υποστηρίξουμε γύρω στα 15 κόμματα με 6,5% το καθ ένα(δηλ από 2 ευρωβουλετές, ο ένας προσεγγιζεται ευκολότερα από funds!) περίπου - πάνω κάτω, ώστε να ακουστούν στα ευρωκοινοβουλευτικά έδρανα περισσότερες φωνές με ειρηνικό τρόπο;;;;"

Είναι και αυτό μια ιδέα. Μια άλλη λύση είναι ότι ΔΕΝ πάει να ψηφίσει ΚΑΝΕΝΑΣ μα κανένας λέμε...είτε πάμε και ψηφίζουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.!!!

Πάντως κόμμα Ελλήνων Κυνηγών δεν βλέπω και ανησυχώ.!!

Ανώνυμος είπε...

.......Πάντως κόμμα Ελλήνων Κυνηγών δεν βλέπω και ανησυχώ.!! Ωραίο κι αυτό, αν και αντιοικολογικο. Σκοτώνεις ζώα επειδή πεινάς και όχι για διασκέδαση η για τον γκουρμέ μεζέ. Τέλος πάντων κι αυτό μέσα. Η πολυφωνία θα αναδείξει την κατάσταση με δημοκρατικές μεθόδους. Ένα Δημιουργικό "χάος " στην Ευρώπη αντι για εμφυλιακό!😉😉