ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

Κώστας Γρίβας: «Πάμε για εθνοκάθαρση του Ελληνισμού – Δημογραφικό με λαθρομετανάστευση ισοδυναμούν με ολοκληρωτική πυρηνική καταστροφή»

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Εξαιρετικός όπως πάντα ο κ.Γρίβας, και λέει τα πράγματα όπως ακριβώς είναι. Εδώ όμως θα θέλαμε να συμπληρώσουμε ότι φταίμε και εμείς για αυτήν την κατάντια. Η Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια στις εκτρώσεις εδώ και δεκαετίες. Κάθε χρόνο πάνω από 500.000 νεκροί Έλληνες τον χρόνο από εκτρώσεις. (πρώτοι στην Ε.Ε.)...100.000 Έλληνες χρήστες ναρκωτικών ουσιών από 15 έως 35 ετών. Κάθε 16 ώρες πεθαίνει και ένας. (πρώτοι στην Ε.Ε.)....Το 13% των στρατευμένων «εκπαιδεύονται» στην χρήση ναρκωτικών την περίοδο της στρατιωτικής θητείας τους....2.500 - 3.000 νεκροί Έλληνες τον χρόνο από τροχαία δυστυχήματα.(πρώτοι στην Ε.Ε.). Κατά τον δημοσιογράφο Χρήστο Πασαλάρη στο φύλλο τις εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος 19/6/2002, οι νεκροί ανέρχονται στους 4.000 τον χρόνο, ενώ οι τραυματίες στους 40.000....10.000 βαριά τραυματίες το χρόνο από τροχαία δυστυχήματα. Από τους οποίους το 80% μένει για πάντα ανάπηρο δια εργασία. (πρώτοι στην Ε.Ε.). Θα μπορούσε κανείς να συνεχίσει την λίστα Γενοκτονίας των Ελλήνων, προχωρώντας και στα εθνικά θέματα, που αποτελούν άλλο ένα Βατερλό για τους Έλ - ληνες, τους Έλληνες, Ρωμιούς και Ελλαδίτες, τα στοιχεία είναι καταλυτικά, απίστευτα, αδυσώπητα. Μας γενοκτονούν στο όνομα αόριστων και γενικών εννοιών περί δημοκρατίας, περί ελευθερίας, του εκσυγχρονισμού, της προόδου. Οι κάτοικοι της Ελλάδος πεθαίνουν ειρηνικά, ήσυχα, χωρίς να φωνάζουν και να διαμαρτύρονται, ανυποψίαστοι οι περισσότεροι. Εν μέσο του Γ΄ παγκόσμιου πολέμου. 


Καταλυτικός ήταν στην τοποθέτησή του για το δημογραφικό ο καθηγητής Γεωστρατηγικής στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων Κώστας Γρίβας, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος σε συζήτηση με θέμα «Δημογραφικό και εθνικοί κίνδυνοι» στο πλαίσιο του εφετινού «Star Forum».

Ο Κώστας Γρίβας είπε χαρακτηριστικά

Χωρίς καμία διάθεση υπερβολής, πολύ απλά μπορούμε να πούμε, ότι ο συνδυασμός του δημογραφικού στην Ελλάδα με τη μαζική είσοδο ξένων πληθυσμών, που γίνεται εδώ και χρόνια και συνεχίζεται, είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που έχει αντιμετωπίσει ποτέ ο ελληνισμός.

Είναι ένας κίνδυνος πρωτοφανής και αν συνεχίσουμε με αυτόν τον ρυθμό σε μερικά χρόνια η Ελλάδα, πολύ απλά, θα πάψει να υπάρχει. Για όποιον θεωρεί ότι αυτά είναι υπερβολές οι αριθμοί είναι αμείλικτοι. […]

Η μαζική μετακίνηση πληθυσμών […] είναι κάτι που δεν έχουμε καταλάβει τη δυναμική του σε παγκόσμιο επίπεδο. Να θυμίσω το το Μπαγκλαντές, που είναι μια χώρα σαν την Ελλάδα σε μέγεθος, ελάχιστα μεγαλύτερο, έχει περίπου 17.000.000 κατοίκους και ανεβαίνει. Σε μια λογική ημι-ανοικτών συνόρων, που είναι η τρέχουσα αντίληψη στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, δηλαδή μία αντίληψη, στην οποία κυριαρχεί ένα μίσος για τις συλλογικές ταυτότητες και ένας υπερτονισμός των ατομικών δικαιωμάτων, ουσιαστικά, εάν συνεχίσουμε με αυτόν τον ρυθμό κι αν δεν πάρουμε μέτρα, σοβαρότατα μέτρα – δε λέμε τώρα να προσπαθήσουμε να κλείσουμε με πλαστελίνη ρήγματα απίστευτα – είναι θέμα, επαναλαμβάνω, μερικών δεκαετιών για τον ελληνικό λαό να περάσει στα βιβλία της Ιστορίας, όπως πέρασαν οι Χετταίοι, όπως πέρασαν οι Σουμέριοι, όπως πέρασε μία σειρά από λαούς, οι οποίοι εξαφανίστηκαν.

Ο όρος που χρησιμοποιείται και κατηγορείται ως συνωμοσιολογικός είναι «αντικατάσταση» – για μένα είναι πολύ ήπιος αυτός ο όρος. Εδώ μιλάμε για μία γενοκτονία διάχυτη στο χρόνο. Ουσιαστικά, επαναλαμβάνω, αυτός ο συνδυασμός της ανεξέλεγκτης ή ημιελεγχόμενης – αν θέλετε – μαζικής εισόδου ξένων πληθυσμών μαζί με το δημογραφικό είναι το ισοδύναμο ενός ολοκληρωτικού πυρηνικού πολέμου.


 

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πόσο δίκιο έχετε και οι δυο , και τόνισε και το ανυποψίαστοι γιατί είναι πολύ βασικό . Κάθε μέρα βρίσκουν στην Κρήτη μερικούς τέζα , ο δρόμοι μας και η οδήγηση είναι για το mad max , διεθνιστικές παπαριές ακούγονται παντού και λόγω κλίματος έρχονται πολλοί Ευρωπαίοι δυσανάλογα με την αναγέννηση του τοπικού πληθυσμού όπως και σε όλη την Ελλάδα μαζί με τους λάθρο. Μαζί με το οικονομικό - καριέρα ξέρω πάρα πολλούς ή απάντρευτους ή σκυλο-γονείς . Και εμείς έχουμε 2 σκυλιά στους γονείς μου αλλά αυτοί είναι στην υπερβολή .
Το άλλο δράμα είναι πόσοι φεύγουν ήσυχα από τα δηλητήρια που τρώνε σε βάθος χρόνου από τα τρόφιμα και όσοι διώχνονται λόγω των συνθηκών . Τίποτα δεν είναι τυχαίο όπως και σε κάθε γειτονιά μουσουλμάνοι .

'Εδώ μιλάμε για μία γενοκτονία διάχυτη στο χρόνο.' (κρατάω και αυτό λόγω του σχεδιασμού που διαφαίνεται ) .

Να είστε καλά αλλά το βασικό είναι να απελευθερωθούμε από την δολοφονική ηγεσία μας .




Άσχετο
Είδα και αυτό https://defencereview.gr/okto-olmoi-nemo-ton-120-chilioston-epi-tachyplo/
έχουμε εμείς τίποτα αντίστοιχο ?

Πολλά πρέπει να γίνουν , έβαλα στα πιτσιρίκια μου να βλέπουν για ορθογραφία αυτό και τους άρεσε https://www.tiktok.com/@the_speech_specialist/video/7259025985335545114
πόσο δύσκολο είναι εδώ και 10 χρόνια για το υπουργείο παιδείας να οργανώσει κάτι τέτοιο καθώς και βίντεο από τα βασικά μαθήματα για μαθητές που έλειπαν ή δεν κατάλαβαν στο youtube φέρ΄ εἰπεῖν?

καλό βράδυ

kakos04