ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

Να πάμε σε ναυπήγηση αεροπλανοφόρου από τους Γάλλους.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Think out of the box by F&S!! Αντί να δίνουμε λεφτά για F35(λογικά θα πάνε 8-10 δις τα 40 κομμάτια) και επειδή η πολιτική ηγεσία δεν ψήνεται να δώσει λεφτά στα προγράμματα που έχουν προτεραιότητα (στόλος επιφανείας, υποβρύχια) να πάμε σε ναυπήγηση αεροπλανοφόρου από τους Γάλλους.

Παράλληλα αγοράζουμε 2 Mistral καθώς και 12+18 Rafale M(μεταχειρισμένα-νέα). Τέλος μπαίνουμε στο FCAS. Έτσι χαρούμενη και η ΠΑ και το ΠΝ. Πάμε για blue water navy με λίγα λόγια, κανονικό ορθόδοξο και κατεβαίνουμε Ταϊβάν να τους δείξουμε πως γίνεται. Όλο το πακέτο 12-15δις.

Δεν πιστεύω οι αμερικανόπληκτοι που φαντασιώνονται b.w.n με Tico και LCS να έχουν κάποιο θέμα. Εξάλλου οι χαρακτηρισμοί σε όποιον δεν θέλει αρχαιολογίες και σαπάκια στον στόλο είναι γνωστές. Μας λένε που μας λένε γαλλοψέκες ας έχουν τουλάχιστον κάτι να ποστάρουν στα μεταξύ τους τρώγοντας κρουασάν και γαλλικές σοκολάτες.

Υ.Γ Επίσης βολτίτσα στα Στενά του Ορμούζ που κάτι Ιρανοί κάνουν μαγκίτσες με καταλήψεις τάνκερ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σαν να είδα στο trailer του star trek πουλάνε οι Κλίνγκον κάτι μεταχειρισμένα warbird , σίγουρα θα γεμίσουν μερικά τεύχη με αφιερώματα........:)

kakos04

Ανώνυμος είπε...

Kαι μολις τα παραλαβουμε να βγει ο Κουλης να τους πληρωσει με navy pass μονο σε LIDl για τα επομενα 2000 χρονια. Αστους μετα να τον βαρανε.

Ανώνυμος είπε...

Tετοια λες και τα βλεπει ο Ερντο και θα στειλει το Αναντολου να το τιγκάρει απο Λιβυη-χωραει και 10.000 πατικωμένους- και θα τους αδειασει κατευθειαν Καλαματα να παρει ο Κουλης την εδρα απο τον Σαμαρά.Θα βγουνε και τα εξοδα του ναυπηγειου.