ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

Leventis- Αce of Spades

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ : Ευχαριστούμε τον αγαπητό μας  κ.Ξενοδόχο που μας έστειλε αυτό το τραγούδι.!! Έκλαψα ρε φίλε από τα γέλια να είσαι πάντα καλά. Εξαιρετικό. Μιλάμε έχει αφήσει εποχή. Αυτό το ΑΛΗΤΕΙΑ...όλα τα λεφτά.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χαίρομαι που χαρήκατε κ.Λύκαστρε......
Ημουν και στις 3 συγκντρώσεις στην Χαλκοκονδύλη τη χρονιά που πήγαν να του κλέισουν το κανάλι , και έβγαλε αυτόν τον 3ωρο λόγο από τηλεόρασης, με καρκίνους, ζώα και όλα όσα τον έκαναν γνωστό στους υπόλοιπους (εμείς οι.....ενημερωμένοι τον ακούγαμε κάθε βράδυ μετά τα μεσάνυχτα).Στην 3η, που έγινε Παρασκευή στην Κάννινγκος, είχαμε μαζευτεί όλες οι θύρες φανατικών χούλιγκαν, και τα Εξάρχεια από δίπλα,κάτι φοιτητές, αρκετά μαθητούδια απο τα φροντιστήρια κοντά 3.000 κόσμος!.Κάποια στιγμή, περνάει το ΚΚΕ που είχε συγκέντρωση στη ΓΣΕΕ,τους σπάμε το μπλόκ με το σύνθημα "αλήτες προδότες κομμουνισταί", και διαλύθηκαν στην Ομόνοια, μετά τραβήξαμε για Σύνταγμα, κάποιοι έκαψαν το περίπτερο του SomeAreAss-Πολ.Αν., μας κυνήγησαν 2κυκλόμπατσοι, κατεβήκαμε ξανά Κάννινγκος κάτω από τα γραφεία και είχε ακόμα καμμιά 500αριά κόσμο, 2 ώρες μετά την γύρα που περιέγραψα.
Από τα καλύτερα βράδια της ζωής μου, να'ναι καλά ο Π΄ροεδρας, μας έδωσε γλυκειές αναμνήσεις

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχα!!!!!κορυφαιο! φχαριστουμε ξενοδοχωφ! ολα τα λεφτα το καρκινος-θεε μου κ καπακι σταυροκοπημα!!!

I.W.

Μμ2 είπε...



Πάντα μπροστά, και στο καταρολόι ακόμα, ο πρόεδρΑς, το καλύτερο αντιφασιστικό ξόρκι, χω, χω! Πίσω του χιλιόμετρα πολλά ο Παϊσης δεύτερος σα να έχει ξεμείνει από λάστιχο.
Τον ακούνε και τρέμουν τα ζαβοαλλοίθωρα γκαντεμοΒελζεβουλάκια.

Δώσε καταρόπονο, εσύ, φανατικό, τιτανοτεράστιε, στους δημοκράτΟΡες, ξέρεις εσύ, ¨λέγε λέγε το κοπέλι, κάνει τον θεό και θέλει!¨

Ανώνυμος είπε...

Άν μου επιτρέπετε, θά'θελα να σας αφιερώσω, εν ευθυμία, το παρακάτω καρεκλάδικον, εφιστώντας σας την προσοχή στο 2:37, που καταδεικνύει την κλασσική περίπτωση (ανηκέστου) βλάβης όλων των δημοκράχτηδων:
https://www.youtube.com/watch?v=dqazn80lEdo