ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 25 Ιουνίου 2023

Πολύς ντόρος και δύο απανωτές εκλογικές αναμετρήσεις για μια κυβέρνηση διάρκειας το πολύ 12 μηνών, θα πεις.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Πολύς ντόρος και δύο απανωτές εκλογικές αναμετρήσεις για μια κυβέρνηση διάρκειας το πολύ 12 μηνών, θα πεις.

Βαρύ όμως το αναμενόμενο τμήμα: Ένα ακόμη μνημόνιο και μια ελληνοτουρκική συμφωνία κομμένη και ραμμένη σε βάρος μας η καυτή πατάτα, αυτή που δεν συζητήθηκε καθόλου προεκλογικά, επειδή αυτό "διέταξε" ένας αλγόριθμος ανάλυσης των big data, αυτά που απλόχερα αφήνεις πίσω σου πάνω σε δήθεν τζάμπα υπηρεσίες. 
 
(Έκανε και ο άλλος ότι μπορούσε για να χάσει, κάνανε πολλοί ότι μπορούσαν για να μην γίνει αυτό. Κέρδισε και αυτός, χαλάλι του, επειδή μας έβγαλε από τα προηγούμενα).
 
Παραφράζοντας τον Αναγνωστάκη, το θέμα είναι τώρα τι λες έχοντας φτάσει ως εδώ, κουτσά στραβά, πως δεν θα ξανακερδίσει πάλι ένας αλγόριθμος στα χέρια ενός πολύ καλού επικοινωνιολόγου. Σε βάρος μας και με ακόμη βαρύτερο τίμημα.Καθόλου τζάμπα δεν είναι τελικά το δωρεάν!
 
Η σταδιακή και γρήγορη μετάλλαξη της παραδοσιακής "φιλελευθερης" δεξιάς σε ένα ακροδεξιό μόρφωμα είναι η δραματική συνέπεια της κατάρρευσης της νεοφιλελέ ιδεολογίας (λιγότερο κράτος, κοινωνικές ανισότητες κλπ ως στοιχεία προόδου) το 20, μαζί με την προηγούμενη παγκοσμιοποίηση.
Οι επιπτώσεις επί του πολιτικού σκηνικού έχουν αρχίσει και εδώ να γίνονται ορατές δια γυμνού οφθαλμού. Το θύμα τους: η δημοκρατία .
 
Το εργαλείο επιβολής του τεχνοφεουδαρχισμού που ακολουθεί: Κάτι αλγόριθμοι σε συνθήκες απόλυτης ψηφιακής επιτήρησης. Ο Όργουελ άργησε 40 χρόνια
 
 
Καλή συνέχεια.
 
ΕΔΩ... ένα μέρος της τεκμηρίωσης της απόδειξης. Το πιο "ζουμερό " σκέλος της.

5 σχόλια:

Dojo Westend είπε...

Και κάπου εδώ αυτό που λέγαμε μεταπολίτευση λαμβάνει τέλος. Πρώτη φορά μετά από εκλογές είμαι τόσο περίεργος να δω τη συνέχεια. Αν και διαθέτω φαντασία όσο κι αν κοιτάζω βλέπω κενό.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Και κάπου εδώ αυτό που λέγαμε μεταπολίτευση λαμβάνει τέλος"

Πολύ σωστά φίλε Dojo...ακριβώς τελειώνει και αυτό και πάμε για άλλα.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δώδεκα μήνες ;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

"Γιατί δώδεκα μήνες ;"

Τόσο θα τον κρατήσουνε τα αφεντικά πέραν του Ατλαντικού. Μόλις ξεπουλήσει το μισό Αιγαίο στους Τούρκους και αποστρατικοποιήσει ΠΛΗΡΩΣ τα νησιά...η Τουρκία θα μπει στους BRICS και στην Ευρασιατική συμμαχία. Όπως έπεσε και η Χούντα με την Εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο.

ΟΛΟΥΣ τους κάνουν κυβέρνηση για να επιτελέσουν ένα έργο , έναν σκοπό. Μετά την ΠΡΟΔΟΣΙΑ και το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ τους αλλάζουν...δήθεν ότι κάτι άλλαξε.Τίποτα δεν θα αλλάζει...αν ο ελληνόφωνος κάτοικος της χώρας δεν αλλάξει μυαλά.

ΑΡΡ είπε...



17 Νοεμβρίου 1973 προάγελλος του διαμελισμού της Κύπρου.

25 Ιουνίου 2023. Προάγγελος διαμελισμού της Ελλάδος (Αιγαίου και βλέπομεν);

Τα 50 έτη των 50 πίθων των 50 Δαναϊδων. Χμ! Τυχαίο;

Τυχαίο;

Ένας χρόνος δρόμος (όπως το 1973.) Οψόμεθα.

Ave gaMoacho. Morituri gamosanofagi te salutant.