ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ;;

Ο Μπάιντεν λες ή ο Τραμπ;; Η μήπως το κλαμπ των G7;; Ή μήπως εδώ ο Μητσοτάκης λες;;Όχι! Μία μόνο εταιρία υπό το όνομα Blackrock .
 
Ποια είναι η BlackRock:
 
🔸H εταιρία που ίσως να την θυμάστε από τότε που πίεζε για το Grexit το 2015, έχοντας στοιχηματίσει υπέρ του .Η εξέλιξη των διαπραγματεύσεων Τσίπρα -ΕΕ το καλοκαίρι του 15, την οδήγησαν τότε σε μεγάλες χασούρες, αφού τότε δεν μπόρεσε να βάλει στο χέρι τους υδρογονάνθρακες που μας αναλογούν στην Ανατολική Μεσόγειο, μέσω του ΤΑΙΠΕΔ. 
 
🔸Είναι ο μεγαλύτερος διαχειριστής κεφαλαίων και παγίων του πλανήτη ύψους (πρίν το 2020) 7τρισ$ (7.000δισ$). Σήμερα αυτό το πορτοφόλι έχει εκτιναχθεί στα 15τρισ$. Φανταστείτε την σαν την δεύτερη σε μέγεθος οικονομική δύναμη του πλανήτη μετά τις ΗΠΑ, και πρίν απο την ΕΕ (ΑΕΠ 13τρισ) και την Κίνα (9,5τρισ)
 
🔸Είναι το fund των funds. Σχεδόν καμία κρίσιμη επένδυση τους δεν γίνεται χωρίς την σύμφωνη γνώμη του ΔΣ της Blackrock.
 
🔸Η εταιρία που αγόρασε με το πρώτο lockdown τα περισσότερα futures πετρελαίου, τότε που λόγω της πτώσης της ζήτησης του πετρελαίου και της έλλειψης αποθηκευτικών χώρων, είχαν φτάσει να το πουλάνε με αρνητικές τιμές, χαρίζοντας το μέσα στα γαριδάκια. 
 
Όμως αμέσως μετά, μια επιστολή του πανίσχυρου διευθύνοντα συμβούλου της Fink τον Ιανουαρίου 2020, η Blackrock κήρυξε ξαφνικά τον πόλεμο από τα μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ενάντια στη συμβατική βιομηχανία ενέργειας. Με αυτή τη μοιραία επιστολή του CEO του Ιανουαρίου 2020, ο Larry Fink ξεκίνησε μια κολοσσιαία αποεπένδυση στον παγκόσμιο τομέα πετρελαίου και φυσικού αερίου αξίας πολλών τρισεκατομμυρίων δολαρίων. 
 
Αλλά η BlackRock ήταν ιδρυτικό μέλος της Task Force on Climate-related Financial Disclosures (TCFD) και έχει υπογράψει το UN PRI—Principles for Responsible Investing, ένα δίκτυο επενδυτών που υποστηρίζεται από τον ΟΗΕ που ωθεί τις επενδύσεις μηδενικού άνθρακα. Χρησιμοποιώντας όμως του εξαιρετικά αμφιλεγόμενο έως πολύ διεφθαρμένα κριτήρια του ESG—Περιβαλλοντικοί, κοινωνικοί παράγοντες και παράγοντες διακυβέρνησης στις επενδυτικές αποφάσεις. Δεν υπάρχει κανένας αντικειμενικός έλεγχος στα πλαστά δεδομένα που διαμορφώνουν το ESG, που προέρχονται όλα από μια εταιρεία υπό τον έλεγχο της BlackRock. Επίσης η Blackrock υπέγραψε τη δήλωση του Βατικανού το 2019 υπέρ των καθεστώτων τιμολόγησης των ρύπων του άνθρακα. Η BlackRock το 2020 εντάχθηκε επίσης στο Climate Action 100, έναν συνασπισμό σχεδόν 400 διαχειριστών επενδύσεων που διαχειρίζονται 40 τρισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, ουσιαστικά καθοδηγώντας τον.
 
Tην ίδια χρονιά, το 20, ο Fink της BlackRock διορίστηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο του δυστοπικού Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Klaus Schwab, που οργανώνει το Φόρουμ του Νταβος και του εταιρικού και πολιτικού συνδέσμου του Zero Carbon UN Agenda 2030. Τον Ιούνιο του 2019, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και τα Ηνωμένα Έθνη είχαν υπέγραψαν στρατηγική πλαίσιο εταιρικής σχέσης για την επιτάχυνση της εφαρμογής της ατζέντας 2030. Το WEF διαθέτει μια πλατφόρμα Στρατηγικής Τεχνητής Νοημοσύνης που περιλαμβάνει και αναλύει τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης της Ατζέντας 2030.
 
✔️Αυτή η ατζέντα δεν έχει όμως να κάνει καθόλου με το κλίμα και τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, όπως ίσως νομίζετε! Κύριος στόχος της είναι η διάσωση του σημερινού χρηματοπιστωτικού συστήματος έναντι των πιθανών καταρρεύσεων του, λόγω της φούσκας των τοξικών τραπεζικών ομολόγων που έχει συσσωρεύσει (σήμερα ύψους άνω των 1450τρισ$). Αυτό επιδιώκεται μέσω ενός νέου μεγάλου κύκλου δανεισμού ύψους 74τρισ$ που πρέπει να επενδυθούν, λέει, μέχρι το 2030 "για το κλίμα". Και να επαναλαμβάνονται παρόμοιες επενδύσεις ίδιου ύψους μετά ανά 20ετια.
 
Αλλά τι άλλο κάνει η BlackRock με αυτές τις κολοσσιαίων διαστάσεων αλλαγές που έχει πρωτοστατήσει για να γίνουν:
 
🔸 Μετά την σύνοδο των G7 στην Κορνουάλη, επισημοποιήθηκε ως πολιτική η κατευθυντήρια γραμμή του ΔΣ της Blackrock για την "Πράσινη Μετάβαση" με εισήγηση του Μπάιντεν, που είχε ετοιμάσει η Blackrock. Ακολούθησε αμέσως η εφαρμογή της από την ΕΕ με αύξηση των συντελεστών ρύπων και την έναρξη της γνωστής εκρηκτικής ανόδου των τιμών της ενέργειας, ΠΡΙΝ το Ουκρανικό. 
 
🔸Η BlackRock ξεφόρτωσε ακριβώς τότε τα futures πετρελαίου που είχε αγοράσει κυριολεκτικά τζάμπα την εποχή των lockdown, εκτινάσσοντας τα κέρδη της αλλά και τα κεφάλαια που διαχειρίζεται σε ύψος πάνω από τα 15τρισ, εκτοπίζοντας την Κίνα από την δεύτερη θέση οικονομικής ισχύος.
 
🔸 Αμέσως μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, ο Fink ανακήρυξε το τέλος της παγκοσμιοποίησης και την έναρξη της επόμενης κυνηγετικής σεζόν προς αγραν κερδών των επενδυτών στην εταιρία του, στην πολυπολική μετα-παγκοσμιοποίηση. Aυτην που όλοι σχεδόν αναμένουν ως την νέα "ευκαιρία " μετά τις μεγάλες αποεπενδύσεις από περιοχές, όπως η ΕΕ, μεταφορά άλλων στην μητρόπολη ΗΠΑ και, κυρίως, από το καζίνο των χρηματοπιστωτικών παιγνίων με στοιχήματα χρεοκοπιών. Μόνο που τώρα ξέρουν ποιες και που θα γίνουν οι νέες χρεοκοπίες, δεν θα την ξαναπατησουν όπως τότε με το Grexit. Τζόγος με σημαδεμένα χαρτιά τώρα, με αποτελέσματα γνωστά με μαθηματική ακρίβεια!
 
🔸Η αποχώρηση της Total έναντι της ExxonMobil από τις εξορύξεις νότια της Κρήτης πρέπει να είναι δικό της σχέδιο. Όπως και όλο το πλαίσιο μοιρασιάς της ελληνικής ΑΟΖ με την Άγκυρα, λόγω των ειδικών δεσμών της Βlackrock με τους πολιτικούς της υπαλλήλους και στις δύο ακτές του Αιγαίου. 
 
🔸Η BlackRock κινείται πλέον και στον χώρο των επενδύσεων εξαγορών μεταλλείων κρίσιμων μετάλλων για τις ΑΠΕ, κυρίως στις χώρες της Υποσαχάριας Αφρικής, κόντρα στα αντίστοιχα κινέζικα funds που επενδύουν σχετικά στην ίδια περιοχή.
 
Βεβαίως και ανησυχεί και η Blackrock μη τυχόν γίνει καμία "στραβή" και σκάσουν όλες οι φούσκες που έχει επενδύσει μαζί, και επί των οποίων "κάνει παιχνίδι". Πχ μετά τον Αύγουστο του 23, όταν φαίνεται ότι θα ενταθεί η τάση αποδολαριοποίησης των διεθνών συναλλαγών με την εμφάνιση του αντιδολάριου των BRICS (μια διαδικασία που οδηγεί και στην δημιουργία και κάποιας άλλης "Blackrock", ενδεχομένως με κινεζικό ή ρωσικό όνομα και ΔΣ). Και επειδή αυτή η πορεία οδηγεί σχεδόν αμέσως σε καταρρεύσεις άνευ προηγουμένου στο παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα, η Blackrock ετοιμάζεται πυρετωδώς επί του δεύτερου πυλώνα της συμφωνίας των G7/WEF: Την ψηφιακή μετάβαση. Έτσι:
 
🔸Η BlackRock έχει ξεκινήσει ήδη την δημιουργία του ψηφιακού χρήματος της επόμενης εποχής! Όχι αυτό που προσπαθούν ο Ζουκι ή ο Musk μέσα από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης που ελέγχουν. Αυτά για την Blackrock είναι παιχνιδάκια ή λαγοί τεχνολογίας για μικρά παιδιά εταιριών που ήδη ελέγχει σε μεγάλο βαθμό ως μεγαλομέτοχος. Πχ στην Τesla, αλλά στην Meta, στην Google ή στην Αmazon και την Microsoft. 
 
✔️Ψηφιοποιεί τώρα τις μετοχές των εταιριών που συμμετέχει και...λάλα! Ιδού το νέο χρήμα για να αντικαταστήσει το φθίνων δολάριο! Ψηφιακά νομίσματα αντικρισμένα με μετοχές.Με αυτά θέλει να συναλλασόμαστε στην επόμενη φάση του νεοφιλελευθερισμού ver2.0, ελέγχοντας η ίδια τα πάντα: την προσφορά, την ζήτηση και την ανταλλακτική αξία των νέων νομισμάτων.
 
🔸Ταυτόχρονα πρωτοστατεί στον καθορισμό του αμερικανικού κανονισμού λειτουργίας της "αγοράς κρυπτονομισμάτων" στις ΗΠΑ από την SEC. Τα "αρχαία " κρυπτονομίσματα τύπου bitcoin είναι ήδη υπό διωγμό στις ΗΠΑ (σε αντίθεση με την ΕΕ όπου ισχύει ήδη ο κανονισμός MICA). Εξαίρεση του διωγμού στις ΗΠΑ είναι μόνο αυτά, τα συνθετικά κρυπτο, που παράγει η Blackrock, επενδύοντας τώρα και στα αντίστοιχα ανταλλακτηρια τους. Ότι ακριβώς έγινε και στην Κίνα πριν την είσοδο του κρατικού ψηφιακού γιουάν, εδώ εκτελείται από ιδιώτες. 
 
🔸Η BlackRock η ίδια είτε μέσω των funds που ελέγχει, συλλέγει μανιωδώς και πάγια. Στις ΗΠΑ ελέγχει ήδη την πλειοψηφία των σπιτιών για μονογονικές οικογένειες, στην ΕΕ άμεσα ή έμμεσα τα κατασχεμένα των κόκκινων δανείων των πρώην μικρομεσαίων, στην Κίνα τα αδιάθετα της κινεζικής φούσκας του real estate (ειναι η μόνη Δυτική εταιρία διαχείρισης παγίων με άδεια να λειτουργεί ακόμη και στην Κινεζική αγορά). Απαραίτητα όλα αυτό για να ανταλλαχθούν με το νέο ψηφιακό χρήμα της Blackrock, την στιγμή που θα μείνει ως σκέτα τυπωμένα χαρτιά στα χέρια όλων ΟΛΟ το χρήμα τύπου fiat (απο δάνεια), μετά την κατάρρευση όλων, σε Δύση και Ανατολή, όπως πλέον αναμένεται με μαθηματική ακρίβεια. 
 
✔️Η βάση του τεχνοφεουδαρχισμού ήδη έχει τεθεί έτσι. Όλα υπό τον ιδιωτικό έλεγχο ενός ΔΣ! Ακόμα και το τι πρέπει να σκέπτεστε. Για ποίες δημοκρατίες, αξίες και δικαιοσύνες μιλάς? Αυτά είναι ντεμοντέ θέματα, όπως μας είπε και ο Άδωνις. 
 
Την επόμενη λοιπόν φορά που θα συνταχθείτε με τις τσιρίδες της Γκρέτα για το κλίμα ή τις αντιεπιστημονικές αρλούμπες του "όλα από ΑΠΕ" των ένθεν κακείθεν Πρασινάλογων, με τις βεβιασμένες πολιτικές απολιγνιτοποίησης αλά Μητσοτάκη, ή κάνετε ουάου για τις μπούρδες του Πιερακάκη και των GPT, προτείνω πάντα να ψάχνεστε από πίσω τις ενδείξεις για κάποια μικρή ή μεγάλη εμπλοκή κάποιων funds που κινούν κεφάλαια της Blackrock.
 
Και βγάλε μετά τα συμπεράσματα σας για τα πολιτικά ενεργούμενα, τις μαριονέτες που κινεί. Αρκεί να μην είστε μία από αυτές. Οι μαριονέτες δεν διαθέτουν εγκέφαλο.  
 
Από τα νέα που εδώ είναι εκτός του οπτικού πεδίου της Γιαδικιάρογλου ΕΔΩ..
 
Και μην ξεχνιόμαστε ΕΔΩ.. 
 
Όσο για το πρώτο επίπεδο των μαριονετών: Λόγια, μεγάλα λόγια από το στόμα του μεγάλου αφεντικού τους. Πχ ΕΔΩ τι λέει ο Mr Tesla .

3 σχόλια:

KALLISTRATOS FM είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=KRzyWTwOKtk

Ανώνυμος είπε...

https://vm.tiktok.com/ZGJC2ENAp/. Αμερική διυλιστήριο
Και Ουκρανία
https://vm.tiktok.com/ZGJC2wAm9/. Μάλλον αποθήκη οπλισμού

Ξεκινά το πάρτι που λες

Kakos04

Ανώνυμος είπε...

είχα διαβάσει πριν 4-5 μήνες ένα άρθρο για τον μαυρόβραχο, και έλεγε ότι μαζί με την Βανγκάρντ έχουν το 90% των προ'ι'όντων κάθε είδους.
Μάλιστα έχουν κάνει και αλλαξοκω.....ανταλλαγές μετοχών και έχει ό ένας το 40% του άλλου, με τα ίδια πρόσωπα στα ΔΣ, τουτέστιν έσονται εις σάρκαν 1.
Μεγάλωσε και η Γκρέτα και δεν την βατέβουν τώρα που γέρασε, και έχει φάει τα λυσσακά της.
Αν δεν δουλέψει λεπίδι δεν στρώνει η φάση, αν και πλέον πιστεύω ότι κάτι με το φαγητό, κατί με την ακτινοβολία από οθόνες και ασύρματα δίκτυα, κάτι ο μιμιτισμός του κενού περιεχομένου ψηφιακού μικρόκοσμου, δεν είναι εύκολο να πάρουμε μπρός.Μόνη παρηγοριά, ότι οι επικυρίαρχοι θα μείνουν μόνοι με τους δούλους, και θα πεθάνουν από βαρεμάρα αφού όλα τους είναι εύκολα.
Ξενοδόχωφ