ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 10 Ιουνίου 2023

Χάκερ κατέρρευσαν ΟΛΟΚΛΗΡΟ το τραπεζικό σύστημα της Ρωσίας.

 The entire banking system is at a standstill nationwide because the ISP used for banking communication with the Russian Central Bank is down. Infotel, the ISP, is suspected to have been hacked by a pro-Ukraine group. Queues forming outside cash machines this morning. pic.twitter.com/aKStUZUrAa

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Χάκερ κατέρρευσαν ΟΛΟΚΛΗΡΟ το τραπεζικό σύστημα της Ρωσίας.

Οι Αμερικανοί και οι Ευρωπαίοι θα πρέπει να πάνε στις τράπεζές τους άμεσα για να βγάλουν κάποιο χρηματικό ποσό σε μετρητά για να έχουν στο σπίτι τους, αφού οι χάκερ κατέστρεψαν ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ρωσικό τραπεζικό σύστημα. Οι επιθέσεις Reprisal Hacking τώρα φαίνονται πιθανές εναντίον της Δύσης και αν δεν έχετε μετρητά, μπορεί να παραλύσετε οικονομικά!

Ολόκληρο το ρωσικό τραπεζικό σύστημα βρίσκεται σε αδράνεια σε εθνικό επίπεδο, επειδή ο ISP που χρησιμοποιείται για την τραπεζική επικοινωνία με τη Ρωσική Κεντρική Τράπεζα είναι εκτός λειτουργίας. Η Infotel, ο ISP, φέρεται να έχει χακαριστεί από μια ομάδα υπέρ της Ουκρανίας. Η Infotel διαχειρίζεται το Αυτοματοποιημένο Σύστημα Ηλεκτρονικής Αλληλεπίδρασης (ASEI) για την Κεντρική Τράπεζα της Ρωσίας. 

Πολύ μεγάλες ουρές έχουν ήδη σχηματιστεί έξω από ΑΤΜ σήμερα το πρωί, παρόμοιες με αυτές που παρατηρήθηκαν τον Φεβρουάριο του 2022 όταν ξεκίνησε η Ειδική Στρατιωτική Επιχείρηση της Ρωσίας και επιβλήθηκαν κυρώσεις. άνθρωποι έτρεξαν στα ΑΤΜ όπως φαίνεται παραπάνω για να πάρουν μετρητά. 

Η υποδομή υπολογιστών του ISP - InfoTel - είναι πλέον εκτός λειτουργίας για δεκαεννέα ώρες:


Μια ομάδα που αυτοαποκαλείται Cyber.Anarchy.Squad έχει λάβει δημόσια τα εύσημα για την παραβίαση του τραπεζικού δικτύου υπολογιστών.

Η ομάδα δημοσίευσε την πλήρη εσωτερική λίστα πελατών της Infotel. Οι 100 από τις 400 είναι τράπεζες, οι υπόλοιποι είναι πιστωτικά ιδρύματα, έμποροι αυτοκινήτων και φυσικά η Ρωσική Κεντρική Τράπεζα.
 
Η ομάδα λέει ότι ολόκληρη η τραπεζική υποδομή έχει καταστραφεί.
 

Ακολουθεί ένας άμεσος σύνδεσμος προς την οθόνη Συνδεσιμότητας στο Διαδίκτυο του ρωσικού ISP, που δείχνει ότι είναι ακόμα εντελώς εκτός σύνδεσης ( Κάντε κλικ ΕΔΩ )

Ακολουθεί ένας άμεσος σύνδεσμος προς το ρωσικό μέσο ενημέρωσης PRAVDA που επιβεβαιώνει ότι οι τράπεζες είναι όλες εκτός σύνδεσης ( Η ιστορία ΕΔΩ )

Οι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιβεβαιώνουν επίσης την ιστορία.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: