ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 18 Ιουνίου 2023

ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ;;;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Σε συνέχεια της ανάρτησης μας ΕΔΩ, θεωρώ ότι κάτι ασυνήθιστο γίνεται στις ΗΠΑ και στον Καναδά.Οι στρατιωτικοί  δεν θα μετακινούσαν μηχανοκίνητες μονάδες πυροβολικού κατά μήκος μιας εθνικής οδού για πολλούς λόγους. Ένας από αυτούς είναι τα ατυχήματα. 

Ο στρατός σε χώρες όπως οι ΗΠΑ δεν λατρεύει την κακή δημοσιότητα και η οδήγηση στρατιωτικών οχημάτων, ιδιαίτερα βαρέος εξοπλισμού, κατά μήκος ενός μεγάλου αυτοκινητόδρομου δεν είναι ο κανόνας.Διότι μπορεί να συμβούν ατυχήματα.

Από το Corning, NY (άνω πολιτεία):  

Πολλά στρατιωτικά καραβάνια στρατιωτικές συνοδείες, στην Πενσυλβάνια, με φορτηγά που έφεραν ξεκάθαρα ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑΤΑ. Αυτό χρησιμοποιείται είτε για να κρατήσει τους ανθρώπους μέσα είτε για να κρατήσει τους ανθρώπους έξω.   Πρόκειται για πράγματα τύπου crowd control ( έλεγχο πλήθους). . . .


Παρακάτω, από ένα βίντεο από το Bakersfield, του Καναδά με στρατιωτικά οχήματα που δείχνουν ότι είναι εξοπλισμένα με το ACTIVE DENIAL SOUND SYSTEM WEAPON" Αυτά τα τεράστια ηχεία εκπέμπουν συγκεκριμένους ήχους και ταλαντώσεις που κάνουν αμέσως τους ανθρώπους να αρρωσταίνουν, να τους προκαλούν εμετό και/ή λιποθυμία. Εδώ, δείτε σε κοντινό πλάνο από το βίντεο:

 

Ακολουθεί το βίντεο από το  Bakersfield, του Καναδά, από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δείχνει αυτά τα στρατιωτικά οχήματα με το Active Denial System να κινούνται στους δρόμους της πόλης:

Δεδομένου ότι αυτό το βίντεο και το αμέσως παραπάνω από την Πενσυλβάνια δείχνουν συστήματα που έχουν σχεδιαστεί για τον ΕΛΕΓΧΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ , αυτό αρχίζει να φαίνεται ότι ο στρατός αναπτύσσεται για να ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ τον αμερικανικό λαό για κάποιον απροειδοποίητο σκοπό. Βλέπουμε λοιπόν ότι το πεδίο εφαρμογής όλων  αυτών των ενεργειών, είναι προφανώς σε εθνικό επίπεδο, και κάτι θα γίνει σε ΟΛΗ την Αμερική και στον Καναδά.


Υπάρχουν 3 σενάρια :

1) Οι τράπεζες θα καταρρεύσουν και το ξέρουν, οπότε παίρνουν τα μέτρα τους τώρα πριν αυτό συμβεί .

2)  Αναμενόμενη επίθεση εισερχόμενη, μήπως επειδή το ΝΑΤΟ πρόκειται να χτυπήσει σκληρά τη Ρωσία στο τέλος της άσκησης στο εξωτερικό, ή έχουν πληροφορίες που τους λένε ότι η Ρωσία/Κίνα κλπ θα τους επιτεθεί.

3) Καταστροφή της αντίπαλης πολιτικής ομάδας των ΗΠΑ...μια στρατιωτική κατάληψη της χώρας, μαζί με 10 ημέρες σκότους, και στρατιωτικό νόμο, ενώ θα συλλαμβάνουν τους υπόλοιπους "κακούς" πολιτικούς αντιπάλους.

 

1 σχόλιο:

Dojo Westend είπε...

Καλημερούδια. Μπορεί να είναι και ψυχολογικός πόλεμος για εφαρμογή μέτρων. Ίσως το σενάριο να προβλέπει απειλή πολέμου και αυτή η προετοιμασία θα κλειδώσει το σκεπτικό των ανθρώπων, έτσι ώστε να αποδεχτούν ένα νέο ψυχρό πόλεμο, αυτή τη φορά μεταξύ του λαού και των κυβερνήσεων. Αρκεί ν αρχίσει το πανηγύρι απ τα Μίντια. Η στάση του Κένεντυ σα διπλή μπλόφα με κάνει.