ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 17 Ιουνίου 2023

Ανάπτυξη στρατευμάτων αλλά και τάνκς σε ΗΠΑ και Καναδά.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Πολίτες σε πολλές περιοχές των ΗΠΑ τρομάζουν που βλέπουν τανκς, στρατεύματα, αεροσκάφη επίθεσης να αναπτύσσονται στους δρόμους σε όλες τις περιοχές των ΗΠΑ όπως έγινε χθές, Σάββατο 17 Ιουνίου. Το παρακάτω βίντεο δείχνει τανκς στους αυτοκινητόδρομους του Αϊντάχο, ελικόπτερα Osprey να ρίχνουν πεζοναύτες σε κατοικημένες γειτονιές της Καλιφόρνια και φορτία τρένων στρατιωτικών τεθωρακισμένων που κινούνται στο Μόντρεαλ, και στο Κεμπέκ, του Καναδά.

Ξεκινάμε από το Larksper της Καλιφόρνια όπου τα αεροσκάφη OSPREY του Σώματος Πεζοναυτών των Ηνωμένων Πολιτειών ρίχνουν στρατεύματα σε κατοικημένες γειτονιές:

BREAKING NEWS! Military landing in suburban neighbors in Larksper California. Massive military movements being reported in multiple states. Anyone have more info on this, please post below. My contact that sent this video is local military and says it is NOT a drill. pic.twitter.com/oIJVeuFJ8a

Το Larskper, CA εμφανίζεται στον χάρτη παρακάτω και δίνει στον στρατιωτικό άμεσο έλεγχο στον αυτοκινητόδρομο 101 προς/από το Σαν Φρανσίσκο μέσω της γέφυρας Golden Gate Bridge, καθώς και στον αυτοκινητόδρομο I-580:


Στη συνέχεια, είδαμε βίντεο από ανθρώπους που ζουν στο Αϊντάχο, το οποίο δείχνει μια ομάδα αρμάτων μάχης M1A1 Abrams, να επιχειρούν στους δρόμους του Idaho Falls, ID. ΟΧΙ σε ρυμουλκούμενα με επίπεδη επιφάνεια που μετακινούνται, αλλά αντίθετα λειτουργούν ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ:


 

Το Idaho Falls εμφανίζεται στον χάρτη παρακάτω. Το Idaho Falls βάζει τον στρατό στον άμεσο έλεγχο του αυτοκινητόδρομου I-15 που είναι η κύρια διαδρομή για μεγάλο μέρος των βορειοδυτικών ΗΠΑ:


 Σχετικό και το παρακάτω βίντεο που βγήκε στην δημοσιότητα :

 BREAKING NEWS! Tank group on the highway in Idaho falls today! pic.twitter.com/CV3aXDKgbS

Τέλος  υπάρχει βίντεο από ένα τρένο γεμάτο τάνκς και άλλο εξοπλισμό, που έχει μετακινηθεί στο Μόντρεαλ, στο Κεμπέκ, στον ΚΑΝΑΔΑ και σταμάτησε για εκφόρτωση.  

 



Γιατί ο Καναδάς τοποθέτησε στρατιωτικό υλικό σε μια από τις μεγαλύτερες πόλεις του χθές Σάββατο;

Υπάρχουν πολλές στρατιωτικές πηγές που λένε "αυτό δεν είναι άσκηση. Οι ασκήσεις διαφημίζονται, αυτές δεν διαφημίζονται. Αυτή είναι προετοιμασία πολέμου".

Εκεί στην Βόρεια Αμερική τι στο καλό περιμένουν;; Κάτι κακό έρχεται .

Υ.Γ Σήμερα είναι 17 Ιουνίου και αυτό σημαίνει ότι απομένουν μόνο έξι ημέρες μέχρι το επίσημο τέλος της μεγαλύτερης αεροπορικής άσκησης του ΝΑΤΟ στην ιστορία, που ονομάστηκε «Air Defender 2023». Όταν αυτή η «άσκηση» τελειώσει στις 23 Ιουνίου, πιστεύεται ότι το ΝΑΤΟ θα βρει λόγο να εισέλθει απευθείας στη σύγκρουση Ουκρανίας-Ρωσίας, πυροδοτώντας έτσι έναν πλήρη πόλεμο με τη Ρωσία.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ξΑΝΆΣΚΑΣΑΝ ΜΎΤΗ ΟΙ ΕΞΩΓΉΙΝΟΙ-ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΤΟ 40% ΤΟΥ ΚΡΥΦΑΚΟΥΛΗ
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ