ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις είναι σκατά και δεν είναι σχέσεις συμμάχων, αλλά νταβατζή και υποτελή. Μόνο στο πεδίο των ΜΜΕ οι σχέσεις μας έχουν φτάσει στα ουράνια. Καταλάβατε πως...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Σύμφωνα με το άρθρο ΕΔΩτο Ελληνικό Επιτελείο ακόμα προσπαθεί να πείσει τους Τζώνηδες πως πρέπει να μας αποδεσμεύσουν όπλα τελευταίας γενιάς. Γίνονται προσπαθείς για AIM-120D, JASSM, Harpoon, Meteor, AARGM, αλλά απ' ότι φαίνεται οι ελληνοαμερικάνικες σχέσεις κάθε άλλο παρά στην κορυφή βρίσκονται.

Αυτό το άρθρο σε αυτό το site ήταν η απάντηση για το εάν υπάρχουν ρωσοψέκ έμμισθοι. Για άλλη μια φορά βγήκε στη δημοσιότητα η αλήθεια και η αλήθεια λέει πως δεν ήταν η χώρα μας που δεν αγόραζε όπλα για τα F-16, αλλά οι εδώ αντιπρόσωποι της ΗΠΑ που φρόντιζαν να περάσουν υπογείως την γραμμή της χώρας τους στους πολιτικούς μας για το τι πρέπει να "απαιτήσουν" να αγοράσουν και το πότε. 

Φανταστείτε να γίνει πόλεμος με την Τουρκία και να αναρωτιέται η Αμερική για καμιά βδομάδα (στην καλύτερη), εάν θα πρέπει να δώσει JASSM στην Ελλάδα για να χτυπήσει στόχους υψηλής αξίας στην Τουρκία.!!!

Αργά ή γρήγορα θα το καταλάβετε όλοι. Οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις  είναι σκατά και δεν είναι σχέσεις συμμάχων, αλλά νταβατζή και υποτελή. Μόνο στο πεδίο των ΜΜΕ οι σχέσεις μας έχουν φτάσει στα ουράνια. Καταλάβατε πως...Ευτυχώς που έχουμε και πραγματικούς συμμάχους που θυμούνται να μας αποδεσμεύουν όλα τα όπλα για τις πλατφόρμες που μας πουλάνε.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

θα πρέπει κάποια στιγμή να αναγνωριστούν οι κόποι και οι θυσίες μας ως σκλάβων , όπως το Πουέρτο Ρίκο ας πούμε, εκτός αν πτ΄ρπρι να ευχαριστούμε την τύχη μας που δεν έχουμε γίνει Α'ι'τή
ξενοδοχωφ