ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

Έστρεψε τα πυρά πάνω στους ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ και θα τους ξετινάξουν μέχρι τις εκλογές.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Κασιδιάρης: «Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου θα ψηφίσω και θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις το κόμμα ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ, που θα εισέλθει δυναμικά στη βουλή και θα αποτελέσει την πιο ισχυρή εθνική αντιπολίτευση. Η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα.Αφού απέκλεισαν με αντισυνταγματικό τρόπο τους ΕΛΛΗΝΕΣ, θα στηρίξω συνειδητά τους ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ που αποτελούν διαχρονικά και συμβολικά την πρώτη γραμμή των Ελλήνων στους αγώνες για την Ελευθερία».
 
Δηλαδή πόσο δύσκολο ήταν να φανταστούν κάποιοι ότι κάτι τέτοιο θα γινόταν στο τέλος. Πόσο δύσκολο ήταν να προβλέψουν ότι ο Κασσιδιάρης γνωρίζοντας ότι θα πάμε σε δεύτερες εκλογές για το μπόνους των 50 εδρών θα περίμενε μεχρι να εμφανίσει τα εναλλακτικά του πλάνα;;
 
Και πάλι νωρίς αποκάλυψε τα σχέδια του και έστρεψε ήδη τα πυρά στους ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ που θα τους ξετινάξουν μέχρι τις εκλογές και όλοι μαζί τους θα ασχολούνται τους έθαψε κανονικά..Μέχρι και την ΝΙΚΗ θα ξεχάσουν.Δεν αποκλείεται να έχει και άλλη εναλλακτική της τελευταίας στιγμής. Πάντως τίποτα δεν γίνεται τυχαία στην πολιτική  όσο τυχαίο και να σας φαίνεται. Τυχαία δεν το έκανε αυτό ο Κασιδιάρης να στρέψει τα πυρά πάνω στους ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ.Έπρεπε να πει ότι στηρίζει την ΝΔ να την αποκλείσουν από τις εκλογές.


Υ.Γ Όλοι αυτοί σαν τον Κασιδιάρη (Χασίντ Άρη) είναι οι νεκροθάφτες τους αγνού και ανόθευτου ελληνικού εθνικισμού . Αυτή είναι η δουλειά τους, να τον "ναρκοθετούν" με το που πάει να ξεκινήσει κάτι.

2 σχόλια:

KALLISTRATOS FM είπε...

https://www.brighteon.com/6b740706-a5e2-499e-a17f-a304b1ff879c

KALLISTRATOS FM είπε...

ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΗΛΙΑ ΕΛΛΙΓΙΑΧΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΣΕΝΑ ..ΓΙΑ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ Ο ΛΟΧΑΓΟΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ...ΑΝΤΕ ΒΛΑΜΜΕΝΕ....https://www.brighteon.com/6b740706-a5e2-499e-a17f-a304b1ff879c