ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 6 Ιουνίου 2023

Ρε δεν πάτε να χαθείτε από μπροστά μας όλοι μαζί λέω εγώ καραγκιόζηδες που τολμάτε και μιλάτε για αξιοπρέπεια.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ιδιαίτερα μετά το δημοψήφισμα που το ΟΧΙ το κάνατε ΝΑΙ και καπάκι το 3ο μνημόνιο που ο Σόμπλε μας έχωσε το κεφάλι μέσα στα σκατά η αξιοπρέπεια που μας χαρίσατε ξεχείλισε.
 
Άντε σύντροφοι ορμάτε στα κουπόνια αλλά με αξιοπρέπεια...Ρε δεν πάτε να χαθείτε από μπροστά μας όλοι μαζί λέω εγώ καραγκιόζηδες που τολμάτε και μιλάτε για αξιοπρέπεια.
 
Τα θρασίμια εφαρμόζουν το δόγμα της εξαπάτησης ... και μιας που αναφέρονται στον Φιντέλ, ας μας πουν και τις σχέσεις του με την CIA. Ξέρουν ότι τους ψηφίζουν οι ενωμένοι ηλίθιοι.....και συνεχίζουν να τους δίνουν τροφή.

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλό απόγευμα , πόσο δίκιο έχεις αλλά ξέρω αρκετούς κατά δήλωση αριστερούς που ακόμα πιστεύουν ότι ωραία περνάνε στην Κούβα (έχοντας πάει ως τουρίστες) και υποστηρίζουν το οικονομικό μοντέλο , για την Βόρεια Κορέα κρατάνε επιφυλάξεις μερικές !) .
Κατά τα άλλα δεν ξέρω τι γίνεται σε εσάς αλλά εδώ πολλά ταλέντα που διδάσκουν σε σχολεία (και μια κουμπάρα μου ) ανεβάζουν περήφανα για το erasmus των σχολείων τις ανταλλαγές με γειτονικές χώρες (τις επιδοτούμενες διακοπές εννοώ) με λόγια αγάπης για Τουρκία & Σκόπια (δεν γράφω πως τους ανέφεραν στο φ-μπ οι δάσκαλοι που δεν θα το γράψω ποτέ ) . Τρώνε όλη την προπαγάνδα αμάσητη . Το ρεκόρ βέβαια το έκανε δάσκαλος στο σχολείο μας που έλειπε σε ανταλλαγές 5 μήνες μέχρι που του την είπαν κάποιοι γονείς ότι από γνώσεις χάνουν τα παιδιά την χρονιά σε ουσία . Ε δεν ξέρω πως έγινε και τον έβαλαν διευθυντή σε άλλο , θα πέσει γέλιο του χρόνου .

kakos04

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλό απόγευμα φίλε Κακέ...όλοι αυτοί οι λεγόμενοι αριστεροί, ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΞΥΣΤΕΣ είναι. Ειδικά οι δάσκαλοι και οι καθηγητές...φανελάκια για τον ιδρώτα να τους πάρουμε. Για όλους αυτούς τους ΔΗΜΟΣΙΟυσ ΞΥΣΤΕΣ πρέπει οι Ηνωμένες Αλητίες (το Κρατιστάν που έχουμε) να πληρώνει ΕΝΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ σε φόρους από τους μαλάκεςκες του ιδιωτικού, έχουν δεν έχουν.

Περιμένω την μέρα με χαρά που θα έρθει μια πλήρης χρεωκοπία και ΤΑ ΑΤΜ ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΥΣΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. Το πως το περιμένω δεν λέγετε.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" για την Βόρεια Κορέα κρατάνε επιφυλάξεις μερικές!"

Ε αν έχουνε μερικές επιφυλάξεις να τους στείλουμε εκεί με εισητήριο χωρίς επιστροφή για να τους φύγουν οι επιφυλάξεις. ΤΕΡΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΆΛΛΟ.

Είναι πολύ άδικο να ασχολείται τόσον καιρό όλος ο πλανήτης με το αν ο πάμπλουτος σύντροφος Κιμ είναι εγκεφαλικά νεκρός, όταν εμείς εδώ έχουμε τόσο πολλούς “εγκεφαλικά νεκρούς” και πάμπλουτους συντρόφους.

-Λύκαστρε θα παίξεις;;; Παίζουμε «επιχείρηση».
-Ναι αμέ, εγώ θα κάνω το Κράτος.
-Και τι θα κάνεις δηλαδή;;;
-Θα σας την κλείσω…

Μακράν η "καλύτερη" επένδυση στο Κρατιστάν.

Ανώνυμος είπε...

Η αριστερά ποτέ δεν στοχεύει την κυβέρνηση. Πάντα στοχεύει το κράτος. Να ελέγχει και να κουρσεύει το κράτος. Η πενταετία σύριζα ήταν μια παρένθεση κατ' απαίτηση του ράιχ. Ο σύριζα αρνείται να ξαναβγεί στο προσκήνιο και όσοι ψηφίζουν μόνο κυβερνητικά κόμματα το έχουν εμπεδώσει αυτό, εξ ου και το 40% του Κούλεως.

Ανώνυμος είπε...

Μην το ψάχνεις , την Κυριακή έφυγα στις 8 και γύρισα σπίτι στις 6 , ψεκάσαμε 550 ελιές με τον πατέρα μου (74ων) και τον γαμπρό μου σε 10 χωράφια πέριξ 4 χωριών , κάποια με 15 ελιές μικρά και άλλα πιο μεγάλα αλλά βάλε μετακίνηση , άπλωμα λαστίχων του πιεστικού - ψέκασμα μάζεμα λαστίχων κτλ . Έμειναν 80 στο Ροτάσι τέλος της εβδομάδας μάλλον . Την Δευτέρα δεν άνοιξα το μαγαζί , πήγε η σύζυγος στη δουλειά και πήγα τα πιτσιρίκια θάλασσα μια που ήταν κλειστά το μισό Ηράκλειο το πρωί για πρώτο μπάνιο , το απόγευμα ψεκάσαμε 500 κουρμούλες με τον πατέρα μου συν τα κηπευτικά . Και είναι στην απέναντι πολυκατοικία στρατιωτικός που είναι στην Σούδα και καλά σερί 35 μέρες Ηράκλειο για πολλοστή φορά (μαζί με το Πάσχα) , δεν τον αναζήτησε κανείς και η γυναίκα του στο δήμο πάει 8 ώρες σύνολο την εβδομάδα και αν (2600 μηνιάτικο και οι δυο τον μήνα) χωρίς καλλιμέντο . Και σου λέει σιγά την δουλειά ,πολύ κουραστικό είδες εμείς στο δημόσιο ας μπαίνατε ! Καμία προκοπή δεν υπάρχει αν δεν φύγουν .
Στο κραχ που λες θα με θυμηθούν όλοι που έχω τρόφιμα ενώ τώρα λιντλ .
Το αμίμητο ήταν τα Χριστούγεννα που ήταν πάλι 20+ μέρες εδώ και γκρίνιαζε ότι ο πεθερός του 80 ετών δεν βρίσκει εργάτες στις ελιές και δεν θέλει ο κόσμος να δουλέψει και είναι τεμπέληδες με 50 ευρώ μεροκάματο . Και του λέει ένας γιατί δεν πας εσύ με τον κουνιάδο σου μια βδομάδα που μπορείτε ! κιχ δεν έβγαλε :) .

kakos04

Ανώνυμος είπε...

Μιας και λέτε τα νέα των επιχειρήσεων, να σας πω και ο δικό μου ρεκόρ:
09.45 αίτηση πρόσληψης καμαριερας (1300€ καθαρά χ 3 μήνες τουλάχιστον για να μπεί στο ταμείο ανεργίας τον χειμώνα + δωμάτιο πελατών για διαμονή + φαγητό), 18.40 μου δήλωσε ότι δεν νοιώεθει άνετα και ότι θέλει να εκτιμούν τη δουλειά της, και δήλωσε παραίτηση
Να υπογραμμίσω ότι μαζέψαμε 10 σεντόνια όλα κι'όλα, δεν την έβαλα να κάνει κάτι και να της κάνω παρατήρηση, και στις 12.00 είχε φύγει, για να μαζέψει τα ρπράγματα της από την άλλη δουλεια που είχε πρίν και δεν της άρεσε.Δεν είναι δηλ. ότι κάτι έγινε στη μέρα,δεν ήταν στο ξενοδοχείο.
Σε μια κουβέντα που έκανα, οι αλβανίδες της νήσου θέλουν 1500 καθαρά και 6μηνη σύμβση, για να παίρνουν επίδομα 6 μήνες και όχι 3 αν συμπληρώσεις μόνο 110-120 ένσημα το καλοκαίρι.
Όπως δήλωσα και στην λογίστρια μου πέρυσι "Θα βάλω βυζιά στην Τα'υ'λάνδη με 10.000€, και θα κάνω απόσβεση ως καμαριέρα στο 1ο 3μηνο"
Θα χα'ι'δεύομαι και μόνος μου, να μην λένε ότι τις έχω ανάγκη. Αν καταφέρω και κατεβάσω μητρικό γάλα ανεμβολίαστου, θα κονομήσω χοντρά

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

"δήλωσε ότι δεν νοιώεθει άνετα και ότι θέλει να εκτιμούν τη δουλειά της, και δήλωσε παραίτηση "

Aυτό ήταν δικαιολογία κ.Ξενοδόχε...από ότι "είδα" όταν πήγε να μαζέψει τα πράγματά της από εκεί που δούλευε πριν , συναντήθηκε με 2 άλλες που τις άλλαξαν τα μυαλά. Μαζί με αυτές δουλεύει αλλού παρέα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Κακέ το ήξερες ότι ένας αμπελουργός με 1.000 κουρμούλες αμπελιού μπορεί να βγάλει μέχρι και 30.000 ευρώ!;;

Δηλαδή με 4 στρέμματα αμπελιού ο καθένας, αποκλειστικά και μόνο για την παραγωγή του αμπελόφυλλου. Ρε σεις να οργανωθούμε και να "παίξουμε" ομαδικά και οι 3 μας. Ο ένας να βοηθάει τον άλλο εκ περιτροπής...δηλαδή θα μαζεύουμε τις ελιές και θα ψεκάζουμε τις κορμούλες...θα κάνουμε τις καμαριέρες...και στο τέλος θα κάνουμε και την δική μου δουλειά ...ομαδικά και διαδοχικά.

Ανώνυμος είπε...

Καλό μεσημέρι , το έχω υπόψιν για τα αμπελόφυλλα μια που είναι περιζήτητα στο εξωτερικό από όσους ξέρουν . Συμμαθητής του πατέρα μου που εργάζεται ακόμη στην λαϊκή (74ων παρακαλώ όχι σαν τους χαραμοφάηδες ) πούλησε σε πακιστανούς αρκετά βάζα που τα έστειλαν σε δικούς τους Ευρώπη μαύρα , ούτε αυτό δεν αφήνει το καθεστώς με μια πλήρη και αναλυτική νομοθεσία για νόμιμα . Πάντως μέσα είμαι στην εναλλαγή ενδιαφέροντος (άμα έχει και σκοποβολή μέσα εκτός των άλλων) . Όσο για τον ξενοδόχο θα τον βοηθήσουμε ως σουρρεαλιστικό προσωπικό να δουν οι τουρίστες κάτι άλλο . Παλιά είχα πάει 3μερο σε ένα συμφοιτητή στα Χανιά και έμενα σε κάτι δωμάτια που είχαν στις Καλύβες . Για να βοηθήσουμε τους γονείς του ένα πρωί πετούσαμε τα σεντόνια από τα μπαλκόνια για πιο γρήγορα να συγκεντρωθούν να τα αλλάξουν ! Και σωλήνας για μπάζα οικοδομής κάνει και μετά τσουλήθρα τα πιτσιρίκια των τουριστών κτλ ή μπουγαδομαχίες , ιδέες υπάρχουν .
Δυστυχώς σήμερα έμαθα ότι γνώριζα το ζευγάρι που μαχαιρώθηκαν στο Ηράκλειο , και οι 2 πολύ καλά παιδιά , λόγω άγχους και αϋπνίας 4-5 μερών του αγοριού ότι έγινε δράμα (δεν ξέρω αν τα τζιζ είχαν επίδραση) .
Καπάκι κηδεία στην γειτονιά 50 χρονος με 3μηνο καρκίνο ξαφνικό . Και κερασάκι μαμά που πάει στο σχολείο μας 40 χρονών από το Σάββατο έμαθα εγκεφαλικό και μάλλον δεν την βγάζει ξαφνικά . Έπρεπε να κυνηγάμε με δρεπάνια πολλούς .

kakos04

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα σε όλους. Δέν είχα την υπομονή να διαβάσω, ούτε το άρθρο, ούτε και τα σχόλια. Διότι, μόλις άκουσα για αξιοπρέπεια στη Γκούβα (έτσι την ονόμασαν τότε οι μπαρκαρισμένοι, οι οποίοι μπάρκαραν και ξεμπάρκαραν συνεχώς) θυμήθηκα ιστορίες από κούβα, συνήθως ερχόμενοι σχεδόν πάντα από νέα Ορλεάνη. Φόρτωμα με ψώνια, με μπλού τζήν, οδοντόκρεμες κλπ., ώς και κωλόχαρτα και σερβιέτες. Σαπούνια!!!
Και ξέρετε με τί τα πλήρωναν; Εκτός των προσωπικών υπηρεσιών, με πούρα.
Κλεμμένα απ'το κρατικό εργοστάσιο, οι ίδιοι τα φτιάχνανε. Τα περισσότερα δέ, νόμιμα, φεύγανε στην Ελβετία. Η τιμή τους στη δύση ήτο υψηλοτέρα του μαύρου χαβιαριού.
Βαριέμαι να γράφω. Ο φιντέλ σε λόγο του, τους μάλωσε αναφωνόντας: μούτσος γκρέκος μπαστάρντος.


Όλο αυτό, έχω την εντύπωσι πως μόνον αξιοπρέπεια δέν είναι.
Τώρα τί κάνουμε...

(Δέ θυμάμαι, τό 'στειλα και πρίν;)

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Όλο αυτό, έχω την εντύπωσι πως μόνον αξιοπρέπεια δέν είναι.
Τώρα τί κάνουμε...

(Δέ θυμάμαι, τό 'στειλα και πρίν;) "


Όχι δεν το έστειλες και πριν...τώρα μόνο και το ανέβασα. Φυσικά και δεν έχουν αξιοπρέπεια , διότι όλους αυτούς που μας μιλάνε για αξιοπρέπεια αν τους έστελνε κανείς στην Κούβα ούτε μια εβδομάδα δεν θα μπορούσε να ζήσει εκεί.

Όχι Κούβα αλλά Κουβά με τόνο στην λήγουσα μας έχουν κάνει.Αυτό δεν τον γλιτώνουμε.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

"Ο φιντέλ σε λόγο του, τους μάλωσε αναφωνόντας: μούτσος γκρέκος μπαστάρντος. "

Καλό λαμόγιο και του λόγου του. Άφηνε τους Κουβανούς να πεινάνε και αυτός περνούσε ζωή και κότα.Κρατικοποίησε τις επιχειρήσεις ζαχαροκάλαμων που είχε και έβαλε όλους να δουλεύουν για εκείνον τζάμπα. Έπαιρνε όλα τα λεφτά σε δολάρια και έδινε στο λαό κάτι παλιοπέσος, ενώ για φαγητό τους έδινε ότι περίσσευε από αυτόν και το κόμμα του. Αν είχες δικό σου κήπο ήσουν εχθρός του Κάστρο, γιατί κινδύνευε από πωλήσεις τομάτας κλπ. στη μαύρη αγορά. Πιο φασίστας και εγκληματίας δεν πέρασε από τη Λατινική Αμερική.

Ανώνυμος είπε...

Λές για κουβά... Ο κουβάς είναι μιά χαρά. Εμείς πάμε (είμαστε μέσα και κάνουμε πως είναι όλα στην πέννα) ντουγρού στο λάκκο. Καί τί λάκκο. Ασβεστόλακκο.
Ξέρω και γώ τί να πώ; Σχίζα ομαδική. Ψύχωση. Παραφρενία. Διάσχιση. Διαπόμπευση.

Ανώνυμος είπε...

Απ' τα πούρα μόνο, ξέρεις τί ενθυλάκωνε η επανάσταση;
Κι ο κοσμάκης στην εξαθλίωση. Άς τα φίλε μου, έχουμε γίνει όλοι κουβάνοι και χαμπάρι δέν πήραμε.