ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 24 Ιουνίου 2023

Θεωρώ ότι είναι από τα πιο ωραία στησίματα. Είναι δυνατόν χωρίς αεροπορία τανκς και πυροβολικό να επιχειρήσεις δήθεν πραξικόπημα; Μην λέμε μαλακίες. Αν ήταν αλήθεια οι Ρώσοι θα τους έκαιγαν σε 5 ώρες αφού ξέρουν ακόμα και τις θέσεις τους.

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΤΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.

Εμφύλιος στην Ρωσία;; 😂
Τίποτα κάποιοι δεν μαθαίνουν από τις μανούλες της προπαγάνδας τους Ρώσους. Δηλαδή η Wagner θα κάνει πραξικόπημα στο Κρεμλίνο . Η Wagner που έχει αναπτυχθεί στο Ντονμπας. Και δήθεν η Ρωσία με μια ρουκέτα χτύπησε στρατόπεδο της.😂  😂 

Τα ακούνε τα Ουκρανα και χάρηκαν και ετοιμάζουν άρον άρον αντεπίθεση στο Μπαχμούντ Τους βλέπω να τους ψήνουν ζωντανούς έτσι και πέσουν στην παγίδα των Ρώσων.Το Κίεβο συγκεντρώνει στρατεύματα σε μια προσπάθεια να ανακαταλάβει τη βασική πόλη του Ντονμπάς, Αρτιόμοβσκ, γνωστή ως Μπαχμούτ στην Ουκρανία, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
 
Σύμφωνα με το υπουργείο, οι ουκρανικές μονάδες «εκμεταλλεύονται την πρόκληση [του αρχηγού Wagner Evgeny] Prigozhin με στόχο την αποδιοργάνωση της κατάστασης». ...«Στρατιώτες από τη νότια ομάδα καταστέλλουν τον εχθρό με πυροβολικό και αεροπορικές επιδρομές», προστίθεται στην ανακοίνωση. Την Παρασκευή, το υπουργείο απέρριψε τον ισχυρισμό του επικεφαλής της PMC Wagner, Εβγκένι Πριγκόζιν, για επίθεση με ρουκέτα σε μία από τις βάσεις της εταιρείας από ρωσικό έδαφος.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Αυτό το σκηνικό στήνεται πριν την κατάληψη του Μπαχμούντ. Ο Πργκόζιν διαμαρτύρεται δήθεν ότι η Μόσχα δεν του στέλνει υλικό αλλά το μπαχμούντ μια χαρά έπεσε. Αν ήταν αλήθεια οι Ρώσοι θα είχαν τσουβαλιάσει τον χοντρό από την πρώτη αντίδραση. Άλωστε η Wagner επιχειρεί στο Ντονμπας όχι στην Μόσχα .Θεωρώ ότι είναι από τα πιο ωραία στησίματα. Βγάζει ο Πούτιν και μερικά τανκς στους δρόμους της Μόσχας να δέσει το γλυκό.
 
Άσε  που ο Πούτιν δείχνει να περιμένει οι Ουκρανοί να χτυπήσουν Κριμαία ή Ρωσία με αγγλικούς πυραύλους να έχει την αφορμή να ρίξει στο Κίεβο και στην Οδησσό. Το ανέφερε άλλωστε ο Λαβρόφ. Ο κοντός θέλει να παρασύρει τον Ζελένσκι σε κίνηση χωρίς σχεδιασμό. Να τους κάψει.
 
Η wagner είναι κατά βάση πεζοπόρα τμήματα. Είναι δυνατόν χωρίς αεροπορία τανκς και πυροβολικό να επιχειρήσεις δήθεν πραξικόπημα; Μην λέμε μαλακίες. Αν ήταν αλήθεια οι Ρώσοι θα τους έκαιγαν σε 5 ώρες αφού ξέρουν ακόμα και τις θέσεις τους.
 
Οι Ρώσοι είναι μανούλες στην παραπλάνηση. Το έκαναν στην αρχή με το Κιέβο αναγκάζοντας τους Ουκρανους να δεσμεύσουν πολλά στρατεύματα εκεί ώστε στην συνέχεια οι Ρώσοι να καταλάβουν εύκολα εδάφη στο Ντονμπας. Το ξανά έκαναν με την υποχώρηση δήθεν στο Χάρκοβο και μόλις ξανοίχτηκαν οι Ουκρανοί τους έκαψαν. Το έκαναν πριν δυο εβδομάδες σε ένα χωριό άδειο και μόλις τσίμπησαν οι Ουκρανοί και μαζεύτηκαν τους εξαΰλωσαν με θερμοβαρικά 

7 σχόλια:

No N@me είπε...

Σε πρώτη ανάγνωση των γεγονότων θα συμφωνήσω με το κείμενο και ακόμα και αν υπήρχε περίπτωση να είναι αληθή τα γεγονότα τι τύχη μπορεί να έχει ένας διάσπαρτος στο πεδίο μισθοφορικός στρατός για όλους τους λόγους που εξηγεί το κείμενο αλλά και γιατί η υποτιθέμενη εξέγερση-πραξικόπημα ξεκινάει στο Ροστόφ το οποίο είναι πίσω από την Μόσχα και προς το κέντρο της Ρώσικης επικράτειας. Δηλαδή ακόμα και αν υποθέσουμε πως είναι όλα αληθή τότε θέλουν να μας πουν πως οι 25.000 πεζικάριοι μισθοφόροι απειλούν την Μόσχα των 25.000.000 κατοίκων αλλά κυρίως απειλούν την ίδια την Ρωσία των 150.000.000.

Βρωμάει το πράγμα από παντού

Dojo Westend είπε...

Πες τώρα ότι ο Βλαδίμηρος είχε πληροφορία ότι θα χτυπηθεί η Μόσχα με πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς. Μετά θα έπρεπε ν απαντήσει με πυρηνικά και χαιρέτιζε επίσημα. Τώρα εάν ένας στασιαστής υπερπατριώτης καταλάβει μια βάση με πυρηνικά χτυπάς τη Μόσχα; Οκ αλλά μετά τούτος εάν πατήσει το κουμπάκι άντε βρες τα μαζί του. Το δεύτερο ακόμα πιο επικίνδυνο είναι η Μόσχα και καλά επειδή έχει βρεθεί σε δύσκολη θέση φωνάξει τον κόκκινο στρατό. Άλλο ερώτημα κι αν ο κόκκινος στρατός κάνει παρέλαση μέχρι το Παρίσι πιο παλικάρι θα αντισταθεί. Δεν ξέρω Λυκαστρε δες το και αστρολογικά, αλλά μάλλον θα τρίβουμε τα μάτια μας όπου να ναι.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Δεν ξέρω Λυκαστρε δες το και αστρολογικά, αλλά μάλλον θα τρίβουμε τα μάτια μας όπου να ναι. "

Θέλει να καθίσω να το δω και αστρολογικά φίλε Dojo αλλά αυτές τις μέρες δεν έχω καθόλου χρόνο. Βάφω όλο το σπίτι μέσα έξω αλλάξω έπιπλα κάνω ανακίνηση όλο το σπίτι και είμαι πτώμαααα.

Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι οι Ρώσοι είναι μανούλες στην παραπλάνηση και τους γλεντάνε τους Δυτικούς.

Dojo Westend είπε...

Κούκλα θα το κανεις το σπιτάκι. Πάντως εάν είναι να μπουν οι Κινέζοι στην Ταϊβαν θα χρειαστεί να πολύ διασπάσουν το μέτωπο με απειλή. Μια στρατιά Κόκκινος στρατός στην Ουκρανία και άντε χτυπα την μετά στον Ειρηνικό.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Τι δουλεια κανς?Βαφς?
Ρε μηπως παντρευεσαι και δεν μας το λες?
Μπας και σε κυνηγαει και σενα κανας Πριγκοζιν?

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Τι δουλεια κανς?Βαφς?"

Οου γιές...και βάφω και καθαρίζω και μπάζα πετάω και όλα τα κάνω. Να με προτιμήσεις αν χρειαστείς χαμάλη για χοντρές δουλειές. Θα σου κάνω καλή τιμούλα, χα χα χα.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Και γω τα εκανα αυτα αλλα με τετοια δεν εχει χαιρι.
Καλα δεν διαβαζες μικρος που ελεγε και η μανα σου να γλιτωσεις απο τετοιες δουλειες?
Τραβαει ο οργανσμος σου πιεση ετσι καταλαβα,γι αυτο τρεχεις με τις λεφεδ και τις μεφεδ?
Αμα τελειωσεις σε περιμενω στον Εβρο,θα ειμαι με τους αλλους τους καβλιαρηδες,αν γλυτωσω βεβαια απο την πολυ δουλεια.